רמת אנטיסטרפטוליזין
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 21. במהלך השנה האחרונה תקפו אותי מחלות שונות: מחלת הנשיקה מלווה בסטרפטקוקוס, אריתמה נודוזום, הרפס זוסטר, סטרפטקוקוס באיבר המין. אלה תוצאות בדיקות הדם שלי: CRP 2.98 ASLO בערך 300 ANTISTREPTOLYSIN 282 עשיתי בירורים שונים - עיניים, ראמטולוג

תשובה:
לפי תוצאות הבדיקות נראה שאכן חלית לאחרונה בזיהום שנגרם על ידי חיידק הסטרפטוקוקוס. אם שאר הבדיקות תקינות, נראה שמה שיש לעשות הוא לעקוב אחר רמת ASLO ואחר רמת CRP על מנת לבדוק שאכן הכל חוזר לקדמותו. תוכלי לקרוא על הבדיקות כאן: http://www.infomed.co.il/medTest1.asp?tID=145