דלג לתוכן

שאלה

בארבעת החודשים האחרונים אני סובל מבעיות עיכול שונות, בהתחלה עצירות ועכשיו שלשול. אני רוצה לציין שעברתי בדיקה חודרנית בקיבה לפני שלושה חודשים, ומצאו לי חיידק הליקובקטר פילורי. נתנו לי טיפול אנטיביוטי משולש, אבל הסימפטומים של האי -נוחות בקיבה נשארו

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 21/12/2003 תאריך עדכון: 22/09/2013
1 דקות קריאה

תשובה:

אין ספק שכדאי לוודא שאין יותר ג'יארדיה במערכת העיכול ע"י בדיקה חוזרת או אפילו שתיים. שנית, מומלץ לצרוך יוגורט ביו או אצידופילוס לשיקום החיידקים המועילים של רירית המעי, ולהמעיט בצריכת חלב ומוצריו עד להחלמה מלאה. אם כל הנ"ל לא עוזר- תצטרך לחזור לגסטרואנטרולוג להערכה מחודשת.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר סימון שנהב
ד"ר סימון שנהב יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
ד"ר מננה דן
ד"ר מננה דן רפואה אסתטית
ד"ר יהודה דוד
ד"ר יהודה דוד אורתופדיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו