דימום וכאבי בטן 5 חודשים אחרי הפלה
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

לפני חמישה חודשים עברתי הפלה בעזרת כדורים לאחר שאובחן שאין דופק לעובר. אחרי המתנה של חודשיים התחלנו לנסות להרות שוב, אך הנסיונות כשלו. המחזור שלי אינו סדיר, וזה מקשה לאתר את ימי הביוץ. בזמן האחרון מופיע דימום וכאב בבטן התחתונה. מה הסיבה לדימום ולכך ש

תשובה:
ייתכן מאוד שיש קשר בין ההפלה שעברת לבין הדימומים וכאבי הבטן. לעיתים הרחם אינו מתרוקן כליל בעזרת הכדורים, כלומר נותרים בו שרידי הריון. יכול להיות שזהו המצב אצלך, אך ייתכן גם שמדובר בחוסר איזון הורמונלי כתוצאה מהשינויים שחווית לאחרונה. בכל אופן, עליך לגשת לרופא המטפל לבדיקה מקיפה ובירור בנושא. ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד