טיפול בכאבים נוירופתיים
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 80, סובל משריפה בכפות הרגלים לאחר ניתוחים בגב התחתון. האם יש דרך או תרופה שיקלו את הכאבים? התרופה גאבאפנטין שאני מקבל לא עוזרת לי.

תשובה:
הכאבים שאתה סובל מהם הם ככל הנראה כאבים ממקור עצבי. ישנן כמה וכמה תרופות שניתן לנסות על מנת להקל על כאבים מסוג זה. גם ישנם טיפולים אחרים, לא תרופתיים, או בתרופות שניתנות ישירות לעמוד השדרה. אני ממליצה לפנות להתייעצות אצל נוירולוג או במרפאת כאב, שם יכולים להציע טיפולים מעבר לטיפול התרופתי הפשוט. אני מצרפת גםקישורים לתשובות מהאתר שלנו שיכולות לסייע: http://www.infomed.co.il/articles/a_031909_1.asp