מה עליי לעשות במידה ואני חושד כי מישהו בקרבתי סובל ממחלת בולמיה?
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

מה עליי לעשות במידה ואני חושד כי מישהו בקרבתי סובל ממחלת בולמיה?

תשובה:

יכול להיות מלחיץ ביותר לגלות כי מישהו אשר יקר לך לוקה בהפרעת אכילה כלשהי. במידה ואתה חושד כי חבר או מישהו אשר יקר ללבך לוקה במחלת בולמיה, עליך:
·         לומר לו כי הבחנת בכך. אמור לו כי אתה מודאג מן המצב.

·         עודד את האדם לשוחח עם מישהו אשר יכול להציע לו עזרה, כגון רופא או יועץ נפשי. הצע לו ללכת עימו לפגישה.

·         ספר למישהו אחר, אשר יכול לגרום לשינוי בחייו של החולה, כגון מורה, הורה, יועץ או רופא. ככל שיוקדם מתן הטיפול לחבר או לקרוב ללבך, כך יעבור זמן מועט יותר עד אשר הוא יבריא.