כאבים בחזה שמצריכים בדיקות
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

מה המשמעות של כאבים חזקים בחלק העליון של החזה אשר הופיעו לפתע? מקרה דומה היה לי גם לפני חודשיים, למשך שעתיים. לאחרונה עברתי בדיקות אקו לב והממצאים היו בסדר.

תשובה:
יכולות להיות סיבות רבות לכאבים שאתה מתאר, אך חייבים בראש ובראשונה לשלול בעיה בלב. לכן, אני מייעץ לך לפנות לרופא המשפחה שלך כדי שיוכל להתחיל במספר בדיקות פיזיקאליות, בדיקות דם ובדיקות דימות אחרות, כגון ארגומטריה, על מנת לקבל תמונה טובה יותר של מצבך. כמו כן חשוב לרופא להכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך ואת מצבך הבריאותי על מנת להעריך את גורמי הסיכון שלך ללקות במחלה קרדיווסקולרית. ד"ר גיל טאובר - אינפומד