פורום טיפולי פוריות - עמוד 2327
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי, מומחה בגניקולוגיה, מחלוצי ההפריה החוץ גופית בארץ.
פרופ' אשכנזי ייסד וניהל את היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים השרון, עד לאיחודה עם היחידה בבית חולים בילינסון. בנוסף לפעילותו ביחידת ה- IVF, ניהל וקידם גם את היחידה לפוריות הגבר של בית חולים השרון יחידה שרשמה לזכותה הישגים מרשימים וזכתה למוניטין רב.
כיום פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי משמש כסגן מנהל היחידה בבלינסון – מרכז רבין שכיום הינה היחידה הציבורית הגדולה בארץ, ומרצה בכיר
בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב.
פרופ' אשכנזי מפרסם שנים רבות בספרות המקצועית הבין לאומית הטובה ביותר. מאמריו עוסקים בתחום פוריות
האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית, הן בהיבט הקליני והן בהיבט המחקרי. עד כה פרסם פרופ' אשכנזי למעלה מ-100 מאמרים בתחומים אלו.
במחקריו נבדקו השפעת תרופות שונות לגרימת ביוץ על שיעורי ההריונות, השפעת פרמטרים השונים של הזרע על איכות ההפריה, העוברים, וההצלחה בטיפולי IVF. בנוסף התמקדו מחקריו בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, השפעת גורמים סביבתיים ואורח חיים, על תוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית ושיעורי ההצלחה.
עיסוקו רב השנים של פרופ' אשכנזי בהיבטים השונים של פוריות הגבר הביא לשיתוף פעולה פורה עם פרופ' משיח ויחד הם הקימו את בנק זרע הפרטי החדש והמודרני בישראל סופרם (סופר ספרם).
את טיפולי ההפריה החוץ גופית (IVF) פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי מבצע במטופליו בבית חולים אסותא בתל אביב ובנוסף מבצע:
אבחון ליקויי פוריות - צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה, השבחת זרע, הזרעות, בחירת מין הילוד.
הפריה חוץ גופית, תרומת ביציות פונדקאות, הקפאת ביציות.
בנק זרע - תרומת זרע, הקפאת זרע לשימור ולגיבוי ל IVF.
פיפל, גרידה, הפסקת הריון, הפלה נדחית.
מעקב הריון- תפירת צוואר הרחם, דיקור מי שפיר, אולטרא סאונד הריון, שקיפות עורפית.
ניתן להפנות שאלות לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פורום טיפולי פוריות >
כתבה במאקו: כשל חוזר בהשתרשות: החידושים האחרונים באבחון ובטיפול שכדאי להכיר
קבלת קהל:
יום שני וחמישי
15:30-20:00
יום שלישי
17:30-20:00
אפשרויות חניה:
כחול לבן ברחוב עם Pango או Cello
כמו כן יש חניה מתחת לבנין או חניון רגיל ברחוב הנ״ל אחרי מס׳ 2, חניון אחוזות החוף
יש הנחה לתושבי תל אביב
-
טיפול IVF ראשון
מור 21/10/2013 | 09:50שלום רב, אני בת 30 מנסה להרות מזה כשנתיים ללא כל בעיית פוריות מוסברת - לכאורה. החודש התחלתי את טיפול ה- IVF הראשון, (פרוטוקול- דקא ולאחר מכן מנוגון ) המחזורים שלי הם סדירים כל 25 ימים ועפ"י מעקבי ביוץ קודמים הביוץ מתרחש מוקדם סביב ימים 8-11 למחזור. התחלתי לקחת דקפפטיל 0.1 יום לפני קבלת המחזור. לאחר 12 ימי שימוש: E2-1269 PROG-קטן מ 1.7 א.ס -נמצא "זקיק" בגודל 19. אמרו לי שככל הנראה מדובר בביוץ והמשכתי עם הדקא , אתמול לאחר 20ימים עם הדקא: E2-1017 PROG- קטן מ 1.7 א.ס- כבר לא מדובר בזקיק אלא בציסטה בגודל של 30 - במקום שאבו לי אותה. ואמרו לי להמשיך עם הדקא עד ליום רביעי שאלתי היא מהי המלצתך? אני לא מבינה כל כך מה קורה בגופי, יכול להיות שהדקא לא משפיע עליי? האם זה בסדר לקחת את הזריקות הללו כל כך הרבה זמן ברצף? מה היית ממליץ? תודה רבה!!!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פרוטוקול ארוך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/10/2013 | 15:27מטרת הדקפפטיל הינה ליצור דיכוי שחלתי שלאחריו מתחילים עם זריקות הגירוי השחלתי לגיוס וגידול מספר אופטימלי של זקיקים,במקרה הנדון הדקפפטיל גרם לתגובת גירוי ראשונית flare up שגרמה ליצירת ציסטה ,ולכן נדרש זמן רב יותר לדיכוי,אין ברירה עלייך להמשיך עד להשגת היעדהוסף תגובה
-
-
קלקול קיבה
מור 21/10/2013 | 12:42שלום פרופסורים! אני בהריון תקין שבוע 10 מIVF. אכלתי אתמול בערב תבשיל אפוי בתנור מדג הליבוט, שמנת ותפו"א. לא היה ריח חמוץ משום מרכיב, אולם אח"כ חשתי ברע (קצת בחילות ורצון להקיא). יכול להיות שזה רק תסמיני הריון, אבל אולי מדובר בקלקול קיבה. (1) האם עלי לעשות בדיקות מיוחדות? (2) אם זה קלקול קיבה - האם יש איזושהי סכנה להריון? תודה, מורהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קלקול קיבע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/10/2013 | 15:18מתקבל הרושם שלא מדובר בקלקול קיבה,בכל מקרה לשתות הרבה ולאכול כלכלה עוצרתהוסף תגובה
-
-
כאבים בהריון
דנה 20/10/2013 | 15:31שללום אני בשבוע 7 בהריון תאומים ב ivf.. לפני שלושה ימים הייתי באולטראסאונד וראינו דופק והרופאה אמרה שהכל תקין.. היום מהבוקר יש לי כאבים בצד שמאו בתחתית הבטן כמו דקירות וזה מפחיד אותי?? האם זה מרמז על משהו רע?? אני מאוד מודאגת ויש לי גם כאבים כמו כאבי מחזור בדיוק כמו הכאבים שהיו לי בתחילת ההריון?? האם זה אומר שיש בעיה או שהרחם מתפתח?? עזרה בבקשה.. התקשרתי למרכז האישה ומחר יש להם רופא מיון מה לעשות.. אני מודאגת אני בת 26.5.. ושני העוברים שהחזירו לי הם בני 8 תאים ואמרו שהם יפים צאוד.. והבעיה אצלנו הייתה בתנועת הזרעהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בבטן תחתונה בהריון תאומים צעיר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/10/2013 | 04:40בהחלט הכאבים סבירים כתגובה של הרחם להריון המתפתח בתוכוהוסף תגובה
-
-
פוריות וכאבי מחזור
ויק 20/10/2013 | 15:44היי רציתי לשאול האם כדורי אסטרופם עושה כאבים כמו של מחזורהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אסטרופם וכאבים בבטן תחתונה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/10/2013 | 04:38יתכנו תחושות מסויימות של כאבים כתגובה לטיפול ההורמונלי אם כי המצב מתאזן תוך זמן קצרהוסף תגובה
-
-
תרומת ביצית
מודאגת 17/10/2013 | 14:26שלום רב, האם ניתן לבצע בדיקת טיי זקס בתורמת ביצית כאשר הגבר נושא את גן המחלה? ידוע לי כי ישנן 3 בדיקות המבוצעות בתורמת הביצית אולם מכיון שהגבר נושא את הגן אשמח לדעת האם ישנה אפשרות לבצע בדיקת טיי זקס לתורמתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ביצוע בדיקת Tay sacs לתורמת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 17/10/2013 | 15:11ניתן לדרוש דם של התורמת ולבי את הבדיקההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקת התורמת לטיי זקס
פרופ' שלמה משיח 18/10/2013 | 11:48עלייך לדרוש להביא מראש דם מהתורמת ולבדוק אותו לטיי זקס. הבעיה בבדיקה זו הוא שהדם חייב להיות טרי. אולם במעבדת GGA בקצרין הם מסוגלים לבדוק גם בדם לא טרי. אין אםדרות לבדוק בחו״ל ולמרות שזו מחלה יהודית עדיין קימת אפשרות לנשאות אצל התורמת.הוסף תגובה
-
שאלה
מטופלת 19/10/2013 | 13:11שלום 1. באם 2 התורמים הינם נוצריים, האם צריך לבדוק לטיי-זקס? 2. ובנוסף, אם הגבר נוצרי והאשה מקייב (אתייחס אליה כאל יהודיה לצורך הבדיקה) האם גם צריך לבדוק לטיי-זקס? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקת Tay sacs
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 19/10/2013 | 14:51לטעמי צריך לבדוק בכל מקרה לפחות מקור אחד של התרומה-הגבר או האישההוסף תגובה
-
סופרם - טייזקס
מטופלת 19/10/2013 | 18:39רכשתי את הזרע מסופרם - ספרדי נוצרי קתולי תורמת מקייב. הייתי בייעוץ גנטי באחד מבתי החולים במרכז הארץ ולא נאמר לי לבדוק לטיי זקס. את יתר הבדיקות שציינו בדקתי. האם צריך לבדוק ספרדי נוצרי קתולי? אם כן, ה- DNA שמור במעבדה בצפון 4 חודשים, האם אפשר לבדוק את ה- DNA תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקות גנטיות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 20/10/2013 | 02:43לטעמי יש לדרוש דם של התורמת ולבצע את הבדיקההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקת Tay Sacs לתורמת ביציות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 20/10/2013 | 02:51ניתן לדרוש דגימת דם של התורמת ולבדוק נשאות למחלההוסף תגובה
-
תודה. אך משהו לא ברור לי
מטופלת 20/10/2013 | 09:261. טייזקס ככל הידוע לי, היא מחלה של יהודים. ואני מדברת על זרע ספרדי נוצרי-קתולי. 2. דם התורמת (קייב) כבר נמצא חודש בשיבא (אינו טרי כבר). מה אפשר לעשות? 3. הבנתי שבודקים בארץ את הגבר בדר"כ, אז מדוע לבדוק את התורמת? 4. האם אפשר יהיה לבדוק דרך ה- DNA של התורם? תודההוסף תגובה
-
חשוב מאוד ! - המעבדה של סופרם
מטופלת 20/10/2013 | 10:06פרופ' שלום, בדקתי כעת עם המעבדה בצפון שעובדת עם סופרם, לגבי בדיקת טייזקס. ניתן לבדוק את DNA שהופק מזרע התורם. רציתי לשאול אותך מכיוון שהזרע נרכש בסופרם והוא ספרדי (חו"ל) נוצרי קתולי. האם לבדוק מס' מוטציות ספציפיות או לבדוק את ריצוף הגן. אם מס' מוטציות ספציפיות מה לבדוק? הם לא ידעו לענות לי. (להזכירך, התורמת מקייב) תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקת Tay sacs
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 20/10/2013 | 15:28מתקבל הרושם שבדיקת רצף הגן הינה האופציה הרילוונטית,אולם בכל מקרה יש להפנות את השאלה לגנטיקאי בדבר מוטציות אפשריות,אם בכלל אצל ספרדי,נוצרי,קתולי,שתמיד יש אפשרות שדם יהודי זורם בעורקיוהוסף תגובה
-
לפני שרכשתי מסופרם, נכנסתי לאתר וראיתי -
מטופלת 20/10/2013 | 16:45שכתוב שם ואני מצטטת: "אנו מציעים מנות זרע של ספרדים, ונוצרים קתולים, אשר באים ממשפחות שחיות בספרד שלושה דורות אחורה. האם אין די באמור לעיל, על מנת להסיק שהתורם הינו נוצרי קתולי? מדוע צריך לחשוב שתמיד יש אפשרות שדם יהודי זורם בעורקיו כמו שכתבת? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רקע גנטי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/10/2013 | 04:10הקהילה היהודית שהתקיימה בממלכת ספרד עד גירוש ספרד בשנת 1492. שיא תפארתה היה במאות ה-9 ועד ה-13, בתקופה הנקראת תור הזהב, כך שיתכן ערבוב גנטי על רקע התבוללות שהחל עשרות דורות לאחור ללא קשר לעובדה שמדובר בספרדי נוצרי קתולי מזה שלושה דורותהוסף תגובה
-
-
פרופיל הורמונלי
הדסה 20/10/2013 | 12:24שלום! אני כחודשים אחרי הפסקת הנקה. יש לי שחלות פוליציסטיות וכנראה עוד בעיה הורמונלית שעוד לא גילינו מהי. הגוף עדין מייצר מעט מאוד חלב אבל אני כבר לא מניקה, כאמור. האם אני יכולה לעשות פרופיל הורמונלי או שעלי לחכות עוד שהגוף יפסיק לייצר חלב לגמרי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פרופיל הורמונלי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 20/10/2013 | 15:10ניתן לבצע פרופיל הורמונלי במחזור למרות הפרשת החלב,היות ולעיתים הפרשת החלב יכולה להימשך עד שנה למרות שהסטטוס ההורמונלי התאפסהוסף תגובה
-
המשך לשאלה על פרופיל הורמונלי
הדסה 20/10/2013 | 17:09שכחתי לציין שאני לוקחת כדורי גינרה. אני מבינה שאני צריכה להפסיק אותם כדי לבדוק את הפרופיל ההורמונלי? תודה רבה!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פרופיל הורמונלי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/10/2013 | 03:59אכן את צריכה להפסיק את הגלולה ולבצע את הבדיקה ביום 3-5 לקבלת המחזורהוסף תגובה
-
-
הפסקת טיפול
שולי 20/10/2013 | 12:13פרופסורים יקרים שלום רב, בת 28 פוליצסיטית ( בהליך הזרעות עקב בעיית זרע אצל בעלי) בתאריך 10.10.13 קיבלתי וסת בתאריך 12.10 התחלתי להזריק פוריגון במינון של 50 ביום שלישי 15.10 עשיתי בדיקת דם שתוצאותיה: e2- 1657 lh- 6.90 prog-2.2 ביום השביעי של הטיפול והתשיעי של הוסת בתאריך 18.10 הגעתי למרפאה וביצעתי בדיקת דם שתוצאותיה: e2- 6905 lh- 15.10 prog- 1.7 ואולטרה סאונד : עובי רירית- 8 זקיקים שחלה ימנית- 3 זקיקים של 15 1 של 13 1 של 11 1 של 10 זקיקים שחלה שמאלית- 1 זקיק של 15 1 זקיק של 14 1 זקיק של 13 2 של 12 הרופא אמר לי לא להזריק כלום ביום שישי ולא ביום שבת ולהגיע ביום ראשון..לבדיקות חוזרות. שאלתי היא כזו.. מדוע ? האם זה יכול להרוס את הטיפול? וכיצד אתה היית נוהג?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הליך טיפולי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 20/10/2013 | 15:15התגובה ההורמונלית שלך הינה עודפת בהתחשב בעובדה שאת מיועדת להזרעות ,בנסיבות התגובה שלך עלול להיגרם גירוי יתר שחלתי ועוד יותר סיכון להריון מרובה עוברים,הגישה הטיפולית של הרופא שלך נכונה וראויההוסף תגובה
-
ואם הייתי רוצה להמשיך בכל זאת על אף הסיכון?
אני 20/10/2013 | 17:48האם לדעתך מינון נמוך יותר יתן תוצאות אחרות? לצערי בסופו של דבר התהליך הופסק... עקב ירידה דרסטית בכמות ההורמונים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
השראת ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/10/2013 | 03:53בהחלט ניתן להגיע לריזולוציה טיפולית מצויינת במינון תרופתי נמוך יותרהוסף תגובה
-
-
פספוס גלולה
מירי 20/10/2013 | 21:07שלום רב, אני לוקחת באופן קבוע גלולות דיאנה פספסתי את הגלולה השניה בחפיסה ולקחתי אותה באמצע היום כשנזכרתי כמו שכתוב בעלון המצורף, ואת הגלולה השלישית כרגיל בערב. האם ומתי אהיה שוב מוגנת? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
החמצת גלולה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/10/2013 | 03:44את מוגנת ואין מקום לדאגההוסף תגובה
-
-
פוריות
ויקי 19/10/2013 | 13:31שמי ויקי ועשיתי הזרעה ראשונה ביום ראשון עבר שבוע מאז ואני מרגישה כל יום כאבי מחזור קלים כבר חמישה ימים מה זה אומר?הטיפול היה תקין השתמשתי בכדורים שהרופא נתן לי ועשיתי זריקה יומיים לפני ההזרעה, מדוע מופיע לי כאבים מחזורהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים לאחר הזרעה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 19/10/2013 | 14:54בד״כ יכולים להופיע כאבים המדמים כאבי מחזור הנמשכים מספר ימים לאחר ההזרעה כתוצאה מהתכווצויות של הרחםהוסף תגובה
-
פוריות
ויק 19/10/2013 | 15:42תודה רבה ,יש תקווה לדעתך?הוסף תגובה
-
פוריות
ויק 19/10/2013 | 16:05תודה רבה נקווה לחיוביהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 20/10/2013 | 02:52בהצלחההוסף תגובה
-
-
שימוש בתרופות במהלך טיפולי פריון
מאי 18/10/2013 | 13:38פרופ' נכבד שלום, להלן התרופות שקיבלתי לצורך סבב טיפולי ראשון:1) פיוריגון 600 I.U - מינון 200. כמות:2 מנופור 600 MD מינון 200. כמות: 5 צטרוטייד 0.25mg, כמות : 7 אוביטרל 250 mcg, כמות:2 שאלותיי: 1)האם אאלץ לקבל במהלך הסבב 7 זריקות צטרוטייד? א.האם להזריק צטרוטייד בשילוב עם הפיוריגון? 2)לאיזה צורך השימוש במונופור- האם הכרחי? 3)אוביטרל ידוע כמונע ביוץ עצמוני - מדוע עליי לרכוש 2 זריקות? אודה לתגובתכם המהירה בבקשה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תרופות פריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/10/2013 | 16:15כל התרופות הינן חלק מפרוטוקול קצר העושה שימוש באנטגוניסטים של GNRH (צטרוטיד)לצורך מניעת ביוץ מוקדם לצורך השראת הביוץ ,התרופות להשראת הביוץ פיוריגון ומנופור ניתנים בהתחלה לבד ומשלב מסויים. בד״כ ביום השישי לטיפול,או מרגע שיש זקיק מוביל של 14 מ״מ ניתנים בשילוב עם צטרוטיד.בתהליך של השראת ביוץ למספר רב של זקיקים גרימת הביוץ נעשית באמצעות אוביטרל הניתן כ-36 שעות לפני שאיבת הביציותהוסף תגובה
-
תגובה - אודה למענה בבקשה
מאי 18/10/2013 | 16:57פרופ' אשכנזי תודה רבה. לא הבנתי, האם חייבים לשלב פיוריגון ו-מונופור ??? הבנתי מהרופא שעליי להזריק רק פיוריגון עד היום ה-8 ולבצע בדיקת דם+זקיקים. ואם יהיה צורך, ממשיכים עם המונופור.. * אני מבינה שברגע שיש זקיק מוביל, כבר אז ניתנת זריקה הצטרוטייד, נכון? בטח למשך מס' ימים....הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פרוטוקול טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 20/10/2013 | 02:49יש המשלבים את הפויריגון והמונופול מהתחלה,ויש המשתמשים קודם באחת ואחר כך בשני.ויש המשתמשים רק הפויריגון ,או רק במנופור, שכל אחד טעמיו עמוהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
וסטיבוליטיס
-
גלי חום
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח קיסרי צרפתי
-
תחליף אסטרוגן
-
בדיקות קשורות
-
בילירובין (Bilirubin (Bil
-
17 קטוסטרואידים בשתן
-
תרופות קשורות
-
דיאתילסטילבסטרול
-
נפארלין
-
מונחים קשורים
-
אוסטאובלסט
-
גרד
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיוןפורוםסחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)
בפורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים) ניתן להתייעץ עם ד"ר יעקב בן דוד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סחרחורת וטינטון (רעשים ...פורוםדיקור מי שפיר וסיסי שליה
בפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה ניתן להתייעץ עם ד"ר יוסי הר-טוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
גב' יאנה - בדיקה קורן
ד"ר יעקב בן דוד
ד"ר יוסי הר-טוב