פורום טיפולי פוריות - עמוד 2485
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי, מומחה בגניקולוגיה, מחלוצי ההפריה החוץ גופית בארץ.
פרופ' אשכנזי ייסד וניהל את היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים השרון, עד לאיחודה עם היחידה בבית חולים בילינסון. בנוסף לפעילותו ביחידת ה- IVF, ניהל וקידם גם את היחידה לפוריות הגבר של בית חולים השרון יחידה שרשמה לזכותה הישגים מרשימים וזכתה למוניטין רב.
כיום פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי משמש כסגן מנהל היחידה בבלינסון – מרכז רבין שכיום הינה היחידה הציבורית הגדולה בארץ, ומרצה בכיר
בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב.
פרופ' אשכנזי מפרסם שנים רבות בספרות המקצועית הבין לאומית הטובה ביותר. מאמריו עוסקים בתחום פוריות
האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית, הן בהיבט הקליני והן בהיבט המחקרי. עד כה פרסם פרופ' אשכנזי למעלה מ-100 מאמרים בתחומים אלו.
במחקריו נבדקו השפעת תרופות שונות לגרימת ביוץ על שיעורי ההריונות, השפעת פרמטרים השונים של הזרע על איכות ההפריה, העוברים, וההצלחה בטיפולי IVF. בנוסף התמקדו מחקריו בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, השפעת גורמים סביבתיים ואורח חיים, על תוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית ושיעורי ההצלחה.
עיסוקו רב השנים של פרופ' אשכנזי בהיבטים השונים של פוריות הגבר הביא לשיתוף פעולה פורה עם פרופ' משיח ויחד הם הקימו את בנק זרע הפרטי החדש והמודרני בישראל סופרם (סופר ספרם).
את טיפולי ההפריה החוץ גופית (IVF) פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי מבצע במטופליו בבית חולים אסותא בתל אביב ובנוסף מבצע:
אבחון ליקויי פוריות - צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה, השבחת זרע, הזרעות, בחירת מין הילוד.
הפריה חוץ גופית, תרומת ביציות פונדקאות, הקפאת ביציות.
בנק זרע - תרומת זרע, הקפאת זרע לשימור ולגיבוי ל IVF.
פיפל, גרידה, הפסקת הריון, הפלה נדחית.
מעקב הריון- תפירת צוואר הרחם, דיקור מי שפיר, אולטרא סאונד הריון, שקיפות עורפית.
ניתן להפנות שאלות לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פורום טיפולי פוריות >
כתבה במאקו: כשל חוזר בהשתרשות: החידושים האחרונים באבחון ובטיפול שכדאי להכיר
קבלת קהל:
יום שני וחמישי
15:30-20:00
יום שלישי
17:30-20:00
אפשרויות חניה:
כחול לבן ברחוב עם Pango או Cello
כמו כן יש חניה מתחת לבנין או חניון רגיל ברחוב הנ״ל אחרי מס׳ 2, חניון אחוזות החוף
יש הנחה לתושבי תל אביב
-
פוריות\גנטיקה
PASHA 13/02/2013 | 17:19שלום אשתי בת 28 ושנה מטופלת בשל אי-פוריות (שחלות פוליציסטיות). חודשיים עם איקוקלמין. הטיפולים עדיין ללא הצלחה. כמו כן מטופלת אצל רופא אנדוקרינולוג בשל בלוטת תריס מוגדלת (גידול שפירי). במהלך בירור שנעשה ע"י רופא אנדיקרינולוג, SYNACTEN TEST יצא חיובי. לכן נשלחה לבדיקה CYP21A MUTATION במכון גנטי. ברצוננו לדעת, 1) אם בדיקה שלילית שוללת את המחלה? 2) במידה שאשתי חולה CAH, מה הסיכוי שילדינו יצאו לוקים במחלה הנ"ל, והאם יש בדיקות גנטיות שניתן לבצע לעובר? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
CYP21A-MUTATION
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 15/02/2013 | 23:52שלום פשה CYP21A-MUTATION זוהי חוסר היכולת לסנתז קורטיזול נקרא היפרפלזיה מולדת של יותרת הכליה. יותר מ 90% מהמקרים נגרמים על ידי מחסור ב21-hydroxylase. תסמונת זו מאופיינת בסימנים של עודף אנדרוגן ולעתים קרובות חסרה mineralocorticoid. סטרואידים 21-hydroxylase (P450c21) הוא אנזים מיקרוזומל הבא לידי ביטוי בבלוטת יותרת הכליה שמזרזת המרה של 17-hydroxyprogesterone ופרוגסטרון ל11-deoxycortisol וdeoxycorticosterone בהתאמה. באדם, אנזים זה מקודד על ידי גן CYP21 (CYP21B) מוטציות בהיפרפלזיה מולדת של יותרת כליה הגורמת CYP21 מרביתם נוצרים על ידי שילובים בין CYP21 וCYP21P. בדיקה שלילית שוללת במידה רבה את התסמונתהוסף תגובה
-
-
מתי להזריק גונל
שרון 15/02/2013 | 15:11שלום, אני לפני הזרעה ראשונה עם הורמונים ועלי להזריק גונל במשך 5 ימים. מהו טווח השעות המומלץ במהלך היום שמומלץ להזריק. בהנחה שמבצעים את בדיקות הדם בבוקר, ומקבלים את התוצאות בצהריים.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שעות ההזרקה של הגונל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 15/02/2013 | 17:02כדאי להזריק בשעות הצהריים והערבהוסף תגובה
-
שעת הזרקה
שרון 15/02/2013 | 20:20תודה רבה. האם הזרקה בסביבות 21:00-22:00 היא סבירה, או מאוחרת מידי?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שעת הזרקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 15/02/2013 | 21:53רצוי להקדים במספר שעותהוסף תגובה
-
-
בלסטוציסטים
אני 15/02/2013 | 01:05אחרי לא מעט כשלונות ב IVF אני עומדת לפני סבב טבעי עם אוביטרל, הפשרה של 6 עוברים בני יומיים ונסיון לגדלם לבלסטוציסטים. פעם ראשונה שמנסים לגדלם. קראתי שבדרכ מגדלים לבלסטו את העוברים הטריים ואז מקפיאים ולי הציעו להפשיר 6 ולגדלם. מהם סיכויי ההצלחה בהתפתחותם של עוברים באיכות טובה לבלסטוציסטים? האם זה נכון שלבלסטוציסטים סיכויי הצלחה טובים יותר בהשגת הריון? תודה על עזרתכם הרבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
החזרת בלסטוציסטים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 15/02/2013 | 10:11הערכתי היא שהרופא שלך רוצה למקסם את סיכוייך להרות באמצעות הפשרה מסיבית של עוברים גידולם והחזרת הטובים ביותר בבחירה טבעית של אלו שהתפתחו לשלב בלסטוציסטים בדרך זו העוברים שלך יעמדו במבחן איכות חשוב ביותר ויבחן כושרם ואיכותם להתפתח לבלסטוציסטים,בו בעת יוחזרו פחות עוברים לרחם ובאופן זה ימנע הריון רב עוברי(קיימים סיכויים בתנאים אלו שיתפתחו 2-3 בלסטציסטים מכלל 6 העוברים שהוקפאו ),החזרתם תמקסם את סיכוייך להרות-בהצלחההוסף תגובה
-
תודה רבה.
אני 15/02/2013 | 21:46תודההוסף תגובה
-
-
תחילת הריון
טל 14/02/2013 | 09:32בוקר טוב, שאלה קצת לא נעימה, נמצאת בסוף שבוע 4 ומתחילת השבוע סובלת משלשולים רק בשעות הבוקר. (תמיכה 3 אנדומטרין וגסטון אחד ביום) האם תופעה זו נורמלית? האם לא מהווה סיכון?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
אודה מאוד על התייחסותך..
טל 14/02/2013 | 15:17קצת מודאגתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלשולים בתחילת הריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 14/02/2013 | 15:38איני צופה בעיה בשלב זה עקב השלשולים,יתכן והדבר נובע מתכשיר ברזל שאת נוטלת,בכל מקרה בדבר מצריך התייחסות ופתרוןהוסף תגובה
-
המשך בבקשה
טל 14/02/2013 | 15:59תודה על התשובה. איני נוטלת עדיין תכשיר של ברזל.. האם אתה ממליץ להתחיל ליטול ברזל? באיזה מינון ואיזה סוג מומלץ? בנתיים נוטלת חומצת פולית כבר הרבה זמן.. תודה רבה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נטילת תכשיר ברזל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 15/02/2013 | 00:06שלום,בשלב זה כל עוד את סובלת משילשולים הייתי נמנע מנטילת תכשירי ברזלהוסף תגובה
-
-
תוצאות amh
נעה 13/02/2013 | 17:46בת 35, רווקה, מעוניינת להתחיל תהליך של כניסה להריון בחודשים הקרובים, נוטלת גלולות למניעת הריון (סרזט) מזה מספר שנים עקב מחזור לא סדיר ואבחנה (בשנים האחרונות) של שחלות פוליצסטיות. הופניתי ע"י הרופא שלי לבצע בדיקת amh על מנת לקבל אינדיקציה כללית על מצבי. התוצאה : 0.47 מטרידה אותי מאוד. מתוך קריאה בפורומים יש לי הנחה שיש משמעות לנטילת גלולות (הורמונים) על תוצאות הבדיקה ובנוסף ששחלות פוליצסטיות דווקא אמורות לייצר לעיתים תוצאות גבוהות. כמה אני צריכה להיות מודאגת? וכמה אני צריכה להזדרז בתהליך? אני עוד לא במקום רגשי של מחר לקום ולבצע את הצעד הזה אבל זה בהחלט משהו שיקרה עם או בלי בן זוג. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בדיקת AMH
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 14/02/2013 | 15:45שלום,בדיקת ה-AMH לא אמורה להיות מושפעת מנטילת גלולה,התשובה נמוכה בהתחשב בעובדה שמדובר בשחלות פוליציסטיות,המלצתי לבצע גם בדיקת FSH,וגם AFC-ספירת הזקיקים הבסיסיים בכל שחלה במחזורהוסף תגובה
-
תודה על התשובה ועוד שאלה
נעה 14/02/2013 | 17:51האם לצורך הבדיקות שהמלצת (בדיקת FSH,וגם AFC) יש צורך להפסיק גלולות. כרגע אני ללא מחזור היות ואת הגלולה סרזט לוקחים חודש מלא, ללא הפסקה. תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ביצוע הבדיקות לרזרבה שחלתית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 15/02/2013 | 00:04את הבדיקות שציינתי מלבד ה-AMH מבצעים ללא שימוש בגלולה למניעת הריוןהוסף תגובה
-
-
העדר זרע מוחלט
מ 13/02/2013 | 22:49שלום רב. אנחנו זוג באמצע שנות ה30 והורים לילדה בת 3 שנולדה אחרי הריון שהושג מהניסיון הטבעי הראשון. עכשיו התחלנו לעבוד על הריון שני ואחרי שהיו כמה ניסיונות ללא הצלחה הרופאה הגינקולוגית הפנתה את בעלי לבדיקת זרע. לתדהמתינו הגדולה הבדיקה הראתה חוסר תאי זרע מוחלט.אנחנו כמובן בהלם מהתוצא ורצינו לדעת מהו המשך הדרך? אמרו לנו שיש לעשות בדיקה חוזרת בעוד חודש: האם יש סיכוי שבבדיקה חוזרת אכן ימצאו זרעים בהתחשב בהעדרם המוחלט הפעם? אם לא, מהו המשך התהליך ואצל איזה רופא יש לעבור אותו? הבנתי שצריך לעשות בהמשך אולטראדאונד ואולי ביופסיה של אשך? ברצוני לדעת האם הטורים לכל הבדיקות האלו הם ארוכים? האם ניתן לעשות את זה באופן פרטי כדי לקצר תהליכים? ועוד שאלה: האם אחד מהדברים הבאים יכול לגרום להעדר זרע מוחלט: 1. לפני כחודש בעלי הפסיק טיפול של 3 חודשים של תרופה נגד דלקת פרקים Xefo ? 2. לפני כחודש וחצי היה לו סינוסיטיס והוא טופפל באוגמנטין למשל שבועיים? 3. בגיל צעיר בעלי חלה פעמיים בחזרת ללא דלקת באשכים 4. בגיל צעיר הוא עבר פעמיים ניחות לתיקון בקע מפסעתי. אשמח לתשובה מפורטת ככל האפשר כי אנחנו בלחץ מאוד גדול! תודה מראש על התשובההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אזוספרמיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 13/02/2013 | 23:17בשלב זה טרם נעשתה האבחנה האפשרית לכן יש לבצע את הפעולות הבאות 1.ביצוע בדיקת זרע חוזרת 2.ביצוע פרופיל הורמונלי 3.ביצוע אולטרסאונד אשכים 4.בהתאם לתוצאות יקבע סוג האזוספרמיה(חסר זרע)-חסימתית או לא חסימתית 5.במידה ומדובר בבעיה לא חסימתית-קיים צורך לבצע בדיקה גנטית ל-y delition ולעיטים גם בדיקת קריוטיפ. באשר לאפשרויות שהעלית רק שתי האפשרויות האחרונות עלולות היו לגרום לנזק לאשךהוסף תגובה
-
המשך
מ 13/02/2013 | 23:28תודה רבה על התשובה המהירה. האם ידוע לך כמה זמן לוקחות כל הבדיקות הללו? כלומר תוך כמה זמן נוכל לקבל אבחנה סופית? פחות או יותר...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בירור אזוספרמיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 14/02/2013 | 09:15משך הבירור בין4-6 שבועותהוסף תגובה
-
חוסר זרע
מ 14/02/2013 | 13:32תודה רבה על התשובה. שאלה אחרונה: האם מבחינת us מספיק us אשכים רגיל או חייבים לעשות גם דופלר ( חדוב לנו לדעת כי לא בעל מרום עושים את הדופלר והרופא המטפלת שלנו נמצאת בחופשה). דוב המון תודה!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקת אשכים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 14/02/2013 | 15:35הבדיקה המועדפת היא בדיקת אולטרסאונד דופלר על מנת לבחון גם את זרימת הדםהוסף תגובה
-
-
-
תשובת מומחה
הזרקת צטרוטיד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 14/02/2013 | 15:01קיימים שני פרוטוקולים למתן צטרוטיד 1.החל מהיום השישי לטיפול ההורמונלי 2.באופן גמיש,כאשר קיים כבר זקיק מוביל בגודל 14-15 מ״מהוסף תגובה
-
-
בדיקת AMH
מיכי 14/02/2013 | 14:32שלום רב, אשמח לדעת היכן ניתן לבצע את בדיקה ה- AMH, מאחר שאני מעל גיל 37 ועוברת הפריות ללא הצלחה. האם עלי לקבל הפנייה מרופא לשם כך? בתודה מראש, מיכלהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בדיקת AMH
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 14/02/2013 | 14:58ניתן לבצע את הבדיקה במרכז הרפואי בהרצליההוסף תגובה
-
-
שאלה דחופה בבקשה
ענאל 27/01/2013 | 16:41שלום, פרופיל הורמונלי תקין, צילום רחם תקין, זרע תקין וכמובן שיותר לאחר השבחה, החודש עברנו לטיפול בגונל f 4 ימים ראשונים זריקות 75 ואז לפי בדיקת דם בתאריך 20.1 e2 255 ופרוגסטן 1.7 לפי החלטת רופא העלנו מינון ל112.5 ואז בתאריך 23.1 e2 702 ופרוגסטן 1.7 וכמובן גם בדיקת זקיקים שהמוביל היה 14 ושוב המשכתי 4 ימים נוספים 112.5 והיום בדיקת דם e2 2880 ופרוגסטן 4.4 ובבדיקת אולטרסאונד זקיק מוביל 16, האם זה הגיוני?? לאחר התוצאות בדיקת דם הרופא נתן הוראה לעשות הזרעות מחר ומחרתיים והיום הזרקתי אוביטרל, לא מסתדר לי שיהיה ביוץ עם זקיק מתחת ל20 מה יכולה להיות הבעיה? האם יש סיכוי שההזרעה תצליח בנתונים אלה?? תודה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תגובה הורמונלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 27/01/2013 | 22:14שלום הערכתי שהערך ההורמונלי הגבוה יחסית נובע ממספר יחסי רב של זקיקים בגדלים עד 16 מ״מ במקום בזקיק או זקיקים בודדים בגודל סביב 18-22מ״מ,אולם כם במצב יש סיכוי להבשלת זקיקים בעקבות האוביטרל וכניסה להריון-בהצלחההוסף תגובה
-
המשך
ענאל 27/01/2013 | 23:27תודה על המענה פרופסור, האם הסיכויים נמוכים במצב הזה? אני כבר מתוסכלת...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סיכויי הריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 28/01/2013 | 00:09אולי במקרה זה הכמות תיצור ערך על פני האיכותהוסף תגובה
-
המשך
... 13/02/2013 | 22:06שלום פרופ׳, בהמשך לדברים בסוף קיבלתי מחזור לאחר 12 ימים בתאריך 8.2 ביום השלישי למחזור עשיתי אולט׳ שהראה צ׳יסטות 2-3 לערך בערך 5-6 מ״מ הרופא אמר שהחודש אין טיפול ולא הביא לי גם תרופה שתעזור להעלים את הצ׳יסטות אלא אמר שמחזור הבא זה יעלם לבד, אני חוששת שזה יעכב גם את הטיפול לחודש הבא באם הם לא יעלמו עד אז... מה המלצתך? בתודה מראש.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ציסטות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 13/02/2013 | 23:23כנראה את טועה ומדובר בציסטות בגודל 5-6 ס״מ ולא מ״מ- בתנאים כאלו אני מעדיף לתת גלולה לפרק זמן קצר(10-14 יום) בד״כ בטווח הזמן הזה הציסטות נעלמותהוסף תגובה
-
-
ביוץ ספונטני של מספר זקיקים-
האם יכול להיות ביוץ טבעי של מספר זקיקים ביחד 13/02/2013 | 09:56עברתי החודש טיפול בגונל אפ. 150 באולטרסאונד האחרון נראו זקיקים 15, 15, 17, 18 בשעות הבוקר. בלילה הזרקתי אוביטרל והרגשתי את הביוץ אחרי כמה שעות. למחרת באולטרסאונד נעלמו 4 הזקיקים הללו. היה ביוץ פחות מ 36 שעות מה אוביטרל. האם יכול להיות שהתקיים ביוץ עצמי לארבעת הזקיקים? האם הזקיקים בייצו בדיוק באותו זמן? או שכל אחד בזמן אחר? האם זקיק שהיה 15 יכול ביום אחד לגדול ולבייץ ולהיות תקין? תודה רבה לכםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ביוץ בו זמני של מספר זקיקים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 13/02/2013 | 13:35הסיכוי של חריגה בו זמנית של זקיקים בדרגת בשלות שונה ובגודל שונה נדירההוסף תגובה
-
המשך- דחוף
המשך 13/02/2013 | 13:46תודה, אז במקרה שתיארתי היה לדעתך ביוץ של ביצית אחת בלבד? אם כן אז מה קורה לשלושת הביציות האחרות? האם כל הביציות יכולות לבייץ ביחד פחות או יותר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ביוץ בו זמני
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 13/02/2013 | 14:12כפי שטענתי האפשרות קיימת אולם היא נדירההוסף תגובה
-
ביוץ ספונטני מספר זקיקים
שוב אני 13/02/2013 | 14:52תודה על המענה המהיר. פשוט אני לא מצליחה להבין, ביום ראשון בבוקר היו 4 זקיקים בגדלים 15-20. ביום שני בבוקר הם נעלמו. אז רק אחד כנראה בייץ עצמאית? מה קרה לכל השלושה שנעלמו? מצטערת על השאלות הרבות, פשוט הביוץ התרחש לפני האוביטרל וחשבתי שכולם יבייצו בלי קשר וזה יגדיל את הסיכוי להריון. תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 13/02/2013 | 16:10לדאבוני אין לדעת בודאות מה קרה ,לדעתי הבדיקה ביום המחרת היתה מוטעית וקשה להאמין שכל הזקיקים התבייצו ללא מתן האוביטרל,ובנוסף לא נצפו גופיפים צהובים שהן תולדה של ביוץ תקין-עוד טעות של מבצע האולטרסאונד-בכל מקרה כדאי לקוות לתוצאות טובותהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
סרטן רירית הרחם
-
לידת עכוז
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הזרעה תוך רחמית IUI
-
תחליף אסטרוגן
-
בדיקות קשורות
-
בילירובין נאו-נטאלי
-
אבחון סיסטיק פיברוזיס
-
תרופות קשורות
-
פולימיקסין B סולפאט
-
פודופילוטוקסין
-
מונחים קשורים
-
גינקולוגיה
-
בתולים
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיוןפורוםסחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)
בפורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים) ניתן להתייעץ עם ד"ר יעקב בן דוד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סחרחורת וטינטון (רעשים ...פורוםדיקור מי שפיר וסיסי שליה
בפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה ניתן להתייעץ עם ד"ר יוסי הר-טוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
גב' יאנה - בדיקה קורן
ד"ר יעקב בן דוד
ד"ר יוסי הר-טוב