פורום טיפולי פוריות - עמוד 2551
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי, מומחה בגניקולוגיה, מחלוצי ההפריה החוץ גופית בארץ. פרופ' אשכנזי ייסד וניהל את היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים השרון, עד לאיחודה עם היחידה בבית חולים בילינסון. בנוסף לפעילותו ביחידת ה- IVF, ניהל וקידם גם את היחידה לפוריות הגבר של בית חולים השרון יחידה שרשמה לזכותה הישגים מרשימים וזכתה למוניטין רב. כיום פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי משמש כסגן מנהל היחידה בבלינסון – מרכז רבין שכיום הינה היחידה הציבורית הגדולה בארץ, ומרצה בכיר בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. פרופ' אשכנזי מפרסם שנים רבות בספרות המקצועית הבין לאומית הטובה ביותר. מאמריו עוסקים בתחום פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית, הן בהיבט הקליני והן בהיבט המחקרי. עד כה פרסם פרופ' אשכנזי למעלה מ-100 מאמרים בתחומים אלו. במחקריו נבדקו השפעת תרופות שונות לגרימת ביוץ על שיעורי ההריונות, השפעת פרמטרים השונים של הזרע על איכות ההפריה, העוברים, וההצלחה בטיפולי IVF. בנוסף התמקדו מחקריו בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, השפעת גורמים סביבתיים ואורח חיים, על תוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית ושיעורי ההצלחה. עיסוקו רב השנים של פרופ' אשכנזי בהיבטים השונים של פוריות הגבר הביא לשיתוף פעולה פורה עם פרופ' משיח ויחד הם הקימו את בנק זרע הפרטי החדש והמודרני בישראל סופרם (סופר ספרם). את טיפולי ההפריה החוץ גופית (IVF) פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי מבצע במטופליו בבית חולים אסותא בתל אביב ובנוסף מבצע: אבחון ליקויי פוריות - צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה, השבחת זרע, הזרעות, בחירת מין הילוד. הפריה חוץ גופית, תרומת ביציות פונדקאות, הקפאת ביציות. בנק זרע - תרומת זרע, הקפאת זרע לשימור ולגיבוי ל IVF. פיפל, גרידה, הפסקת הריון, הפלה נדחית. מעקב הריון- תפירת צוואר הרחם, דיקור מי שפיר, אולטרא סאונד הריון, שקיפות עורפית. ניתן להפנות שאלות לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פורום טיפולי פוריות > כתבה במאקו: כשל חוזר בהשתרשות: החידושים האחרונים באבחון ובטיפול שכדאי להכיר קבלת קהל: יום שני וחמישי 15:30-20:00 יום שלישי 17:30-20:00 אפשרויות חניה: כחול לבן ברחוב עם Pango או Cello כמו כן יש חניה מתחת לבנין או חניון רגיל ברחוב הנ״ל אחרי מס׳ 2, חניון אחוזות החוף יש הנחה לתושבי תל אביב
שאלה רק אני 18/10/2012 | 11:07עשיתי בדיקת אולטרא סאונד גניקולוגי אורך רחם59 ממ עובי 40 ממ רוחב 54 ממ עובי רירית 16 ממ האם הכל תקין?? אני בת 30 לא בהיריון מתחילה בקרוב טיפולי החזרת עוברים .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
אולטראסאונד גענקולוגיפרופסור משיח 18/10/2012 | 13:03אין פרטים על השחלות, לא ברור גם באיזה שלב של המחזור הויסתי את נימצאת. בלי אלו אין לקבוע אם האץסץ בסדרהוסף תגובה
המשךאני 18/10/2012 | 16:37שחלות ימנית 38ממ כפול 21 ממ במרקם תקין. שמאלית 30 ממ כפול 23 ממ במרקם תקין יום מחזור 12 דוגלס =ללא נוזל חופשיהוסף תגובה
תענה בבקשהאני 21/10/2012 | 12:00תודההוסף תגובה
תשובת מומחה תקינות אנטומית פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/10/2012 | 12:14בדיקת האולטרסאונד של האגן תקינה הרחם והטפולות ללא ממצא חריגהוסף תגובה
הצלת טיפול שרית 21/10/2012 | 09:19פרופסורים נכבדים שלום, אני עומדת לקראת שאיבה שלישית. עד כה בוצעו 2 שאיבות - בטיפול עם הטריים הטיפולים נכשלו ולאחר כל טיפול טריים בוצעה החזרת מוקפאים, בשתי החזרות מוקפאים נוצר הריון כימי שהסתיים בשבוע 5 וחצי- 6 לאחר שהבטא התחילה לרדת. שאלתי את הרופא כיצד ייתכן שבטרים הטיפול נכשל ובמוקפאים כל פעם "מצליח"? הרופא אמר שייתכן בעקבות רמות גבוהות של E2 - תמיד מגיע לסביבות 10,000. לצערי גם הפעם על אף שהורדנו את רמת ההורמנים בצורה משמעותית E2 ישאף ל10,000. 1. האם גם לדעתכם זו יכולה להיות הסיבה לאי הצלחה בעוברים "טריים"? מה אני יכולה לעשות על מנת לעזור לטיפול? 2. כדי להשרות ביוץ בשני הטיפולים הקודמים קבלתי אוביטרל, האם כדאי לקחת זריקה אחרת על מנת להשרות ביוץ ברמות גבוהת של E2? אשמח לתשובתכם.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
טיפול IVFפרופ' אשכנזי ג'קי 21/10/2012 | 11:34שלום שרית לדעתי הכניסה להריון ממוקפאים פעמיים הינה מקרית לחלוטין ואינה מורה על מגמה אצלך ,רמות האסטרוגן שלך אמנם גבוהות אבל לא חורגות,יתכן ויש מקום לבצע החזרה של בלסטוציסטים מכלל העוברים שלך על מנת לאפשר בחירה טובה יותר של עוברים ראויים להחזרה ,ועיתוי מצלח יותר מבחינת תנאי רירית הרחםהוסף תגובה
פרופיל הורמונלי מנטה 20/10/2012 | 12:00שלום אני בת 30 המחזור שלי לא סדיר פעם ב חודש וחצי חודשיים כשהייתי בת 18 נאמר לי דרך אולטראסאונד שיש לי שחלות פוליציסטיות היום אני רוצה להכנס להריון והרופא שלי שלח אותי לבצע בדיקות ולפנות לרופא מומחה אלו תוצאות הבדיקות: אנדוקרינולוגיה TSH | mIu/l | ( 0.35 * 1.78 ) 5.5 | Prolactin | mIU/l | * 181 | LH - Luteinizing Hormone | IU/l | * 6.8 | FSH | IU/l | * 4.9 | Estradiol (E2) | pmol/l | * 291 | Testosterone Total | nmol/l | ( 0.5 * 1.9 ) 2.6 | Hydroxyprogesterone-17 | nmol/l | * 3.2 | DHEA-S | micmol/l | ( 0.95 * 6.38 ) 11.7 | לפי בדיקה באינטרנט הבנתי ש ה E2 שלי גבוה,כל השאר נראה בסדר... האם תהיה לי בעיה להכנס להריון? התור שלי לרופא מומחה הוא לעוד המון זמן ואני ממש סקרנית אני עושה בדיקות ביוץ ולא מצליחה לאתר את הביוץ אשמח לתשובה תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
פרופיל הורמונליפרופ' יעקב אשכנזי 21/10/2012 | 09:10שלום,עקב ההפרעות במחזור במקרים של שחלות פוליציסטיות נדרש לעיתים טיפול הורמונלי להשראת ביוץ המתקן את ההפרעההוסף תגובה
פרימולוט נור! קיסא 20/10/2012 | 13:52שלום רב... ביקרתי אצל רופא בגלל שאני ובעלי לא הצלחנו להכנס להריון במשך תקופה ארוכה ועקב מחזור לא סדיר קיבלתי מרשם לתרופה פרימולוט נור... שאלתי היא... איך התרופה הזאת תעזור לנו אכן להכנס להריון... וממתיי להתחיל לקיים יחסים כידיי לא לפגוע בעובר...הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה פרימולוט נור פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 20/10/2012 | 15:10שלום,תרופה זו אינה תרופה להשראת ביוץ,במקרה זה היא מיועדת לגרום למחזור וסת במועד רצויהוסף תגובה
קיסאקיסא 20/10/2012 | 15:34תודה על תשובתך המהירה..הוסף תגובה
פרופיל הורמונלי מנטה 20/10/2012 | 12:01שלום אני בת 30 המחזור שלי לא סדיר פעם ב חודש וחצי חודשיים כשהייתי בת 18 נאמר לי דרך אולטראסאונד שיש לי שחלות פוליציסטיות היום אני רוצה להכנס להריון והרופא שלי שלח אותי לבצע בדיקות ולפנות לרופא מומחה אלו תוצאות הבדיקות: אנדוקרינולוגיה TSH | mIu/l | ( 0.35 * 1.78 ) 5.5 | Prolactin | mIU/l | * 181 | LH - Luteinizing Hormone | IU/l | * 6.8 | FSH | IU/l | * 4.9 | Estradiol (E2) | pmol/l | * 291 | Testosterone Total | nmol/l | ( 0.5 * 1.9 ) 2.6 | Hydroxyprogesterone-17 | nmol/l | * 3.2 | DHEA-S | micmol/l | ( 0.95 * 6.38 ) 11.7 | לפי בדיקה באינטרנט הבנתי ש ה E2 שלי גבוה,כל השאר נראה בסדר... האם תהיה לי בעיה להכנס להריון? התור שלי לרופא מומחה הוא לעוד המון זמן ואני ממש סקרנית אני עושה בדיקות ביוץ ולא מצליחה לאתר את הביוץ אשמח לתשובה תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שחלות פוליציסטיות פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 20/10/2012 | 12:21שלום,עקב ההפרעות במחזור במקרים של שחלות פוליציסטיות נדרש לעיתים טיפול הורמונלי להשראת ביוץ המתקן את ההפרעההוסף תגובה
הצלחת שאיבת ביציות דנה 19/10/2012 | 19:27שלום רב, תורמת ביציות עברה עבורי שאיבת ביציות בחו"ל לפני מספר ימים, ביום ה- 14 למחזור, לאחר גירוי שחלתי שנמשך שבעה ימים ולאחר שהייתה על גלולות במהלך שני המחזורים שקדמו למחזור הנוכחי. AFC של היום השני למחזור זה הראה כ- 15 זקיקים. בדיקת AMH מלפני חצי שנה מראה 4.33. היא תרמה פעם אחת בלבד קודם, לפני כחמישה חודשים ומחזור התרומה ההוא הניב 14 ביציות. למרבה האכזבה, מחזור התרומה שלי הניב 7 ביציות בשלות בלבד. זה אומנם לא כשלון, אך סטטיסטית מפחית משמעותית את הסיכויים להצלחה לעומת מה שקיוויתי וציפיתי. לאור העלות העצומה שהשקעתי, יש לי שאלה פשוטה למדי: האם גם כאשר הנתונים טובים, תמיד עשויות להיות הפתעות לרעה או שעם נתונים כאלו, אין סיבה שתחת טיפול רפואי מקצועי, יסודי ומתאים, תתקבלנה תוצאות כאלה. במילים אחרות: מזל רע או התרשלות ? הרבה תודה, דנההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תגובה הורמונלית פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 19/10/2012 | 23:43שלום דנה אני מעריך שלאור התוצאות בטיפול הקודם ,הטיפול הנוכחי היה דומה במהותו לטיפול הקודם,ובפועל התקבלה תוצאה שונה,מה שמראה שבמערכת ביולוגית יכולים להיות שינויים בתגובה והתוצאה לא מופתחת,למרות שבפועל כל טיפול נוסף הוא מקצה שיפורים של הטיפול הקודם. בכל מקרה תוצאות הטיפול הם די סבירים ובהחלט יכולים להניב הריוןהוסף תגובה
רוב תודות ד"רדנה 19/10/2012 | 23:54את התרומה הקודמת היא ביצעה במרפאה אחרת (מן הסתם מתחרה) ואני בספק אם העבירו איזשהו פרוטוקול טיפולי שאיפשר לרופאה הנוכחית להתבסס עליו. בכל אופן, אני מודה מאוד על התשובה המהירה והעניינית ובאמת מקווה שלמרות התוצאה שבעיניי מאכזבת, ניתן יהיה להפיק "לידת חי" מהשבעייה הסודית... :-) אחרת זה בזבוז עצום של תקוות, זמן והון עתק. שבת שלום, דנההוסף תגובה
ביציות אצל תורמת.פרופסור משיח 20/10/2012 | 09:32דנה לא פרטת אפוא עשתה התורמת את ההכנה בארץ או בחו"ל, אפוא בחו"ל, מה הפרוטוקול שקבלה וכמה ביציות נשאבו אצלה (מסרת רק שהיו 7 בשלות, כמה לא בשלות?). בכל מקרה, בהחלט ייתכן שלמרות נתונים טובים אצל התורמת, פעם תגיב טוב יותר ופעם-פחות. חשוב מאד האם אם חל שינוי בפרוטוקול ההכנה. אני מאחל לך הצלחה עם 7 הביציות התקינות (סיכוי מצוין לפי הסטטיסטיקה שלי).הוסף תגובה
מחזור חריג לאחר הפלה יעל 20/10/2012 | 02:00שלום, עברתי הפלה לפני כשנה בעזרת כדורים. לאחר ההפלה התבצעה בדיקת אולטרסאונד אשר יצאה תקינה- ללא שאריות. כחצי שנה לאחר מכן ביצעתי בדיקה גניקולוגית נוספת, אשר יצאה אף היא תקינה. במהלך כל התקופה כחלק מהמחזור החודשי (מגיע בזמן) יש לי דם טרי, הנראה כמו המחזור הרגיל שהיה לי לפני, ויחד עימו דם צמיגי בצבע כמעט שחור הנראה "יבש". יש לציין שאני נוטלת גלולות באופן קבוע מאז ההפלה. מה זה יכול להיות? קבעתי תור לרופא נשים אבל אני מאוד מודאגת? האם יכול להיות שזה סיבוך בהפלה? או שזו תופעה מוכרת לאחר הפלה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה מאפייני המחזור החודשי פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 20/10/2012 | 09:22אופי הדימום הויסתי ישתנה בעקבות לקיחת גלולות המשנות את מירקם רירית הרחם ומכאן השינוי באופי המחזורהוסף תגובה
מנסה להיכנס להריון דנה 19/10/2012 | 21:36הי, אני בת 32 ובעלי בן 35. אנחנו מנסים להיכנס להריון בפעם הראשונה כבר 8 חודשים. המחזור שלי סדיר, קבוע כל 30 ימים. בנוסף ב-3 חודשים האחרונים אני משתמשת בבדיקות ביוץ וברגע שמופיעה לי תשובה חיובית כבר באותו הערב אנו מקיימים יחסים ואז יום או יומיים אחרי שוב. כל חודש אנחנו מלאי תקווה להיקלט ושומרים על התזונה ומיואשים מהמחזור שמגיע. בעלי עשה בדיקות זרע והרופא אמר שהן תקינות. האם יש עוד מה לעשות? יש צורך לקיים יחסים גם לפני התוצאה החיובית בבדיקת ביוץ או שזה מיותר? שמעתי שיש כדורים עם הורמונים להסדרת המחזור או משהו כזה שקל להיקלט איתם. זקוקה לעיצה ועזרה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כניסה להריון פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 19/10/2012 | 23:49שלום דנה,טווח הזמן שאת מנסה להרות אינו חריג ,ולא מעיד בהכרח על בעית פריון,במידה ולא תהרי עוד מספר חודשים עליכם לפנות למומחה פריון,בשלב זה אתם פועלים נכון מבחינת תיזמון יחסי המין שלכםהוסף תגובה
פרוגסטרון 0.36 רוית 19/10/2012 | 07:28בוקר טוב קצת רקע: בת 27 ניסיון שני בהזרעה. היה הריון לפני 3 שנים שהסתיים בהפלה יזומה. מאותו בן זוג אגב. כבר שנתיים מנסה להיקלט עם/בלי עזרה חיצונית. נכון להיום במשך שישה ימים החל מהיום החמישי לוסת ועד לפי יומיים הזרקתי פעם ביום גונל במינון 75. מעקב זקיקים מראה על עובי רירית 6.6 תלת קווי. זקיק בשחלה ימין 15+קטנים. זקיק בשחלה שמאל 19+ קטנים. בבדיקות הדם פרוגסטרון 0.36? מה זה אומר? כי לפי טווח הנורמה בסקאלת מדדים בתוצאה של הבדיקות, זה נמצא מתחת לטווח הנורמה. נוסף,הרופא שאל אם אני מעוניינת בהזרעה או בניסיון טבעי על ידי קיום יחסים... מתלבטת. אנא הסבירו לי ראשית מהם סיכויי על פי הנתונים? ומה עדיף לעשות בעניין ההזרעה עצמה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה פרוגסטרון פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 19/10/2012 | 09:13רמת הפרוגסטרון לפני הביוץ צריכה להיות בערכים נמוכים כפי שהיא אצלך,בנסיבות הטיפול שעברת ביצוע השבחה והזרעה מניב תוצאות טובות יותרהוסף תגובה
שאיבת ביציות רות 17/10/2012 | 20:15שמי רות ובינואר הקרוב ימלאו לי 42 שנה.יש לי ילדה בת שנתיים שנולדה לשמחתי כי רבה מהזרעה שהצליחה בפעם השניה.מחזור הוסת אצלי לא סדיר ורמת הFSH שלי עומדת על 17.שאמול עברתי שאיבה שניה שאליה הגעתי עם מס' זקיקים קטנים בשחלה השמאלית, ושני זקיקים בשחלה ימנית האחד 10 מ"מ והשני 18, תוכנם של השניים נשאב ולצערי כי רב נמצאו ריקים מביצית, זוהי השאיבה השניה. אין לי מילים להביע את דאבוני וצערי הרבים. הבנתי כי נותרה באפשרותי עוד אפשרות לשאיבה נוספת אחרונה. האם לא עומדות בפניי אפשרויות נוספות? מה בדבר טיפול I M V? ברצוני לציין כי הטיפול שניתן לי הוא זריקות מיינפאור {6 אבקות, 2 מיים} במשך 7 ימים.האם גונלף שניתן לי בטיפול שבעקבותיו נולדה ביתי היקרה יהיה יעיל גם עכשיו? האם ישנה תרופה אחרת טובה יותר בעבורי, האם עליי להשלים עם העובדה שאולי לא אוכל להרות יותר, ושהשאיבה הבאה תניב אותן תוצאות לאור השתיים הקודמות. תודה רבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה המשך טיפול פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/10/2012 | 00:28רות שלום לאור הנתונים שאת מוסרת,יתכן ויש מקום שקול אחד מהפרוטוקולים הטיפוליים הרכים המבוססים על הביוץ הטבעי ועושות שימוש במעט הורמונים הגורמים להבשלת הזקיקים של המחזור הטבעיהוסף תגובה
שאיבת ביציותרות 18/10/2012 | 02:43שלום פרופ' אשכנזי. צר לי לא ברורה לי תשובתך, האם לא קיבלתי טיפול מתאים? האם ישנו טיפול אחר לטעמך? מה עליי להסיק מכשלון שני הטיפולים? דהיינו מזקיקים ריקים חסרי תוכן ביצית שנשאבו? האם הFSH הגבוהה שיש לי 17 הוא לי לרועץ? וגילי המתקדם {42}. ייתכן שאני בתחילתו של גיל המעבר? ידוע לי שהוא נע בסביבות גיל 51, אבל לאור חוסר הביציות והזקיקים המועטים המופיעים למרות הגירוי ההורמונלי לייצורם בשחלות, אולי אני בתחילתו. אודה לך מאוד מאוד אם תענה לי ביתר פירוט. בתודה גדולה רותהוסף תגובה
שאיבת ביציותרות 18/10/2012 | 06:41שלום פרופ' זאקי קראתי שוב ושוב את תשובתך ועכשיו זו בהירה ונהירה לי יותר, מהו פרוטוקול רך? ובאילו הורמונים משתמשים בזה, האם אוכל לבקש זאת מהרופא המטפל בי? ועליי כמובן לחכות למחזור ווסת הבא? להזכירך אלו אצלי לא מגיעים כל 28 יום. בתודה גדולההוסף תגובה
תשובת מומחה המשך טיפול פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/10/2012 | 13:06שלום,הצעתי לטיפול בפרוטוקול ״רך״ נובעת מהתרחשויות בטיפולייך הקודמים,נתוני הגיל וה-FSH מורים על תגובה ירודה ומכאן הצעתי להמשך הטיפולהוסף תגובה
תשובת מומחה טיפול במחזור טבעי פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/10/2012 | 13:10שלום,רופא פריון העוסק ב-IVF מודע להיבטי הטיפול באחד מהפרוטוקולים natural cycle,modified natural cycleהוסף תגובה
שאיבת ביציותרות 18/10/2012 | 21:32שלום פרופ' אשכנזי אני מודה לך מקרב לך על תשובותייך.ואדיבותך הגדולה. מקווה שאצליח אני כולי תקווה. בברכת שנה טובה ופוריה לי ולכל הנשים המבקשות ללדת......הוסף תגובה
תשובת מומחה בהצלחה פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/10/2012 | 23:37בהצלחההוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
ריבוי מי שפיר ומיעוט מי שפיר
-
הפלות חוזרות
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הזרעה תוך רחמית IUI
-
שאיבת ביציות
בדיקות קשורות
-
בדיקת DNA עוברי
-
ניקור מותני, דיקור מותני
תרופות קשורות
-
דידרוגסטרון
-
פולימיקסין B סולפאט
מונחים קשורים
-
אוסטאובלסט
-
אי-פריון
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיוןפורוםסחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)
בפורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים) ניתן להתייעץ עם ד"ר יעקב בן דוד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סחרחורת וטינטון (רעשים ...פורוםדיקור מי שפיר וסיסי שליה
בפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה ניתן להתייעץ עם ד"ר יוסי הר-טוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
גב' יאנה - בדיקה קורן
ד"ר יעקב בן דוד
ד"ר יוסי הר-טוב