פורום טיפולי פוריות - עמוד 2567
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי, מומחה בגניקולוגיה, מחלוצי ההפריה החוץ גופית בארץ.
פרופ' אשכנזי ייסד וניהל את היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים השרון, עד לאיחודה עם היחידה בבית חולים בילינסון. בנוסף לפעילותו ביחידת ה- IVF, ניהל וקידם גם את היחידה לפוריות הגבר של בית חולים השרון יחידה שרשמה לזכותה הישגים מרשימים וזכתה למוניטין רב.
כיום פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי משמש כסגן מנהל היחידה בבלינסון – מרכז רבין שכיום הינה היחידה הציבורית הגדולה בארץ, ומרצה בכיר
בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב.
פרופ' אשכנזי מפרסם שנים רבות בספרות המקצועית הבין לאומית הטובה ביותר. מאמריו עוסקים בתחום פוריות
האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית, הן בהיבט הקליני והן בהיבט המחקרי. עד כה פרסם פרופ' אשכנזי למעלה מ-100 מאמרים בתחומים אלו.
במחקריו נבדקו השפעת תרופות שונות לגרימת ביוץ על שיעורי ההריונות, השפעת פרמטרים השונים של הזרע על איכות ההפריה, העוברים, וההצלחה בטיפולי IVF. בנוסף התמקדו מחקריו בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, השפעת גורמים סביבתיים ואורח חיים, על תוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית ושיעורי ההצלחה.
עיסוקו רב השנים של פרופ' אשכנזי בהיבטים השונים של פוריות הגבר הביא לשיתוף פעולה פורה עם פרופ' משיח ויחד הם הקימו את בנק זרע הפרטי החדש והמודרני בישראל סופרם (סופר ספרם).
את טיפולי ההפריה החוץ גופית (IVF) פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי מבצע במטופליו בבית חולים אסותא בתל אביב ובנוסף מבצע:
אבחון ליקויי פוריות - צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה, השבחת זרע, הזרעות, בחירת מין הילוד.
הפריה חוץ גופית, תרומת ביציות פונדקאות, הקפאת ביציות.
בנק זרע - תרומת זרע, הקפאת זרע לשימור ולגיבוי ל IVF.
פיפל, גרידה, הפסקת הריון, הפלה נדחית.
מעקב הריון- תפירת צוואר הרחם, דיקור מי שפיר, אולטרא סאונד הריון, שקיפות עורפית.
ניתן להפנות שאלות לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פורום טיפולי פוריות >
כתבה במאקו: כשל חוזר בהשתרשות: החידושים האחרונים באבחון ובטיפול שכדאי להכיר
קבלת קהל:
יום שני וחמישי
15:30-20:00
יום שלישי
17:30-20:00
אפשרויות חניה:
כחול לבן ברחוב עם Pango או Cello
כמו כן יש חניה מתחת לבנין או חניון רגיל ברחוב הנ״ל אחרי מס׳ 2, חניון אחוזות החוף
יש הנחה לתושבי תל אביב
-
פרוגסטרון והריון
לילו 10/09/2012 | 20:17אני כרגע במעקב של רמות פרוגסרון ועשיתי 3 בדיקות בבדיקה הראשונה שנעשתה ביום ה 23 למחזור ערכים נמוכים 8.9 פרוגסרון ו 114 אסטרידול בדיקה שניה נעשתה ביום ה 26 למחזור עלו משמעותית (32 פרוגסטרון ו 430 אסטרידול) בבדיקה השלישית נעשתה ביום ה 31 למחזור ירדו שוב...........כרגע 25פרוגסטרון ו 308 אסטרידול... מה זה אומר?? למה ירד? מה הסיכוי בכל זאת להריון? יש צורך בטיפול רפואי להעלאת פרוגסטרון או שהרמות סבירות? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
פרוגסטרון
פרופסור משיח 10/09/2012 | 21:44לילו לא פרטת אם את אחרי הפריה חוץ גופית, אם את מקבלת טיפול בתכשירי פרוגסטרון, מה וכמה. בלי פרטים אלו יקשה עלי לענות לשאלותיךהוסף תגובה
-
תשובה
לילו 11/09/2012 | 15:48אני אחרי גרידה מלפני 8 חודשים ואחרי הריון כימי מלפני 4 חודשים. בלי טיפולים או תכשירים מיוחדים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רמות פרוגסטרון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 11/09/2012 | 18:06שלום ,כנראה שהביוץ שלך מתרחש מאוחר יותר ביום ה20-21 ,ערכי הפרוגסטרון העוקבים הם תקינים ואינם שוללים הריון ,אם לקראת יום 35 טרם התרחש מחזור ממליץ לבצע בדיקת הריוןהוסף תגובה
-
תודה רבה על התשובה. שאלה נוספת
לולי 11/09/2012 | 21:38האם ייתכן שלמרות קליטה פעמיים כביכול של הריון (והפלות מוקדמות - כימי וגרידה), יש בעיה בזרע? ביציות? בעיות פיריון? או שעצם הקליטה להריון מעיד שהמצב בסדר? מה יכולה להיות הסיבה להפלות הללו למרות הקליטה המהירה יחסית פעמיים? תודה מראשהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הפלה חוזרת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 12/09/2012 | 23:06שלום ,מצבך אינ נכנס להגדרה של הפלות נרגלות ויתכן שכל ההתרחשות היא מקרית ,בל מקרה נושא של הפלות נרגלות הינו נושא רחב ודורש בירור של היבטים שונים של מערכת הרביה .הוסף תגובה
-
תודה רבה על הסבלנות והתשובות המהירות..
לולי 13/09/2012 | 16:19יש מקום לבדיקת זרע של בעלי? אם בכל זאת התבצעה פעמיים כביכול קליטה להריון? או שלתת לזמן לעשות את שלו? אנחנו כבר שנה מנסים והיום שוב קיבלתי מחזור......:(הוסף תגובה
-
-
טיפול ארוך/קצר
שירי 13/09/2012 | 12:41שלום פרופסורים, אשמח להסבר, קראתי כבר בכמה מקומות שעדיף טיפול ארוך עם זריקות דקא מהיום ה21 על טיפול קצר מהיום השני חמחזור. מדוע? זריקות בדקא יכולות לשבש את הביוץ הטיבעי לכמה חודשים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
טיפול ארוך וקצר עם דקפפטיל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 13/09/2012 | 15:14שלום ,יעלות הטיפול הארוך ברב המחקרים עולה על הפרוטוקול הקצר במונחים של מספר ביציות ,מספר ביציות בשלות,מספר עוברים,מספר עוברים איכותיים,שיעור השתרשות,שיעור הריונות ,שיעור לידות חי.אולם בחירת פרוטוקול זה צריכה לקחת בחשבון נצונים הורמונליים,גיל,רקע פריוני,אולם בס״ה תוצאות פרוטוקולזה אם הוא מבוצע כראוי טובות יותרהוסף תגובה
-
-
ביוץ מתאחר אחרי ivf
שושי 10/09/2012 | 11:46אני ביום ה14 מחזור טבעי אחרי ivf היו 3 ציסטות בתחילת מחזור . והיום הבדיקות רירית 4.5 עם מעט נוזל . בשחלה שמלית 14 לא ברור עם זקיקי או ציסטה . ובדיקות הדם עלו מיום חמישי e2 138 p 1.5 האם יש סיכוי שיהיה ביוץ החודש ? שהוא פשוט מתאחר ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
עיכוב בביוץ
פרופ' יעקב(ג'קי)אשכנזי 10/09/2012 | 12:38שלום שושי מצב זה קורה לאחר טיפולים הורמונלים ,המערכת שלך צפויה להתאזן ולא מן הנמנע שיתחיל להתפתח זקיק שיגיע לבשלות אופטימלית, תמשיכי לבצע מעקב זקיקים ובדיקות דם ,להערכתי המצב התאזן בקרוב מאודהוסף תגובה
-
איחור בביוץ אחרי ivf
שושי 11/09/2012 | 11:10היום עשיתי בדיקות ו lh יצא 53 e2 143 p 1.6 מה זה אומר lh גבוה ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
LH גבוה לאחר טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 13/09/2012 | 12:31בצעי גם בדיקת דם להריון,לשלול הפלה כימית,הפלה מוקדמת,הריון מחוץ לרחםהוסף תגובה
-
-
דימום בזמן הסטימולציה
30/07/2012 | 11:45צהרים טובים, אני כרגע ביום השישי לגונל F, כמובן דקפטטיל כבר שבועיים. באולטרסאונד אתמול נצפתה רירית של 8 ממ אך 3 ממ מתוכם הם נוזל. אתמול לאחר הגונל, ולאחר האולטרסאונד התחיל דימום קל שפסק. 1. מה משמעות הנוזל ברירית הרחם? האם מהווה בעיה. 2. מה מקור הדימום? האם תקין? יש לציין כי המינון הינו 187.5 של גונל והיום אמורה להתחיל מונוגון.נצפו אתמול כ- 15 זקיקים בגדלים שבים 10-13 ממ. אשמח לתשובתכם.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
נוזל ברירית הרחם
פרופ' אשכנזי 30/07/2012 | 12:39שלום,כפי שכבר נתתי תשובה בעבר ,מציאותו של נוזל ברירית הרחם קשורה לבעיה מיכנית חצוצרתית הגורמת לזליגה של נוזל מהחצוצרה לרחם,או במצב של שחלות פוליציסטיות עקב השפעת אסטרוגן מצטברת ,הדימום במקרה שלך הינו תוצאה של שרידי הפרשה ויסתית והויעלם בהמשך הטיפול ההורמונלי,בבדיקות האולטראסאונד יש לשלול קיומו של פוליפ אנדומטריאלי שיכל אף הוא לגרום לדמם מאוחרהוסף תגובה
-
שאלה נוספת
30/07/2012 | 12:59אני מניחה אם כן שהסיבה אצלי ככל הנראה קשורה לטיפול ההורמונלי. אני לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת הדבקויות, כאשר כל שאר הממצאים תקינים, נבדק לפני כן גם בלפרובקופיה. האם יש קשר בין הדימום אולי לנוזל ברירית? בא.ס לא נמצאו שום ממצאים כולל ציסטות ודומיהן. האם הדימום יכול לנבוע ממינון גבוה מידי של גונל?מדוע מופיע דימום פתאומי כזה לאחר 5 ימים מתום הדימום הוסתי? סליחה על אורך השאלה ותודה על תשובתך המהירה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דימום בזמן הטיפול
פרופ' אשכנזי 31/07/2012 | 01:05שלום,יתכן והדמם נובע עקב העבדה שהשחלה טרם התאוששה מהדיכוי ע״י הדקפפטיל ,למרות הטיפול במשך חמישה ימים עם גונדוטרופינים,מעניין לדעת מה רמת האסטרוגן שלך,אפשרות נוספת על רקע הטיפול שעברת להסרת הידבקויות ברחם היא הישנות ההידבקויות והצטברות דם ויסתי כלוא בין ההידבקויות שיוצא מהרחם בעיכוב של מספר ימיםהוסף תגובה
-
מודאגת
31/07/2012 | 08:04פרופ' אשכנזי שלום, ראשית, תודה רבה על תשובתך. בבדיקת א.ס מהיום בבוקר, עובי הרירית רק 4 מ"מ ויש עדיין 2 מ"מ של נוזל ברירית. שלשום ערכי האסטרדיול- 1325 וP-1.3. מן הסתם,אני מאד מודאגת מעובי הרירית.אני מניחה שהיום הערכים בבדיקות הדם עלו, יש לציין כ- 15 זקיקים כולם בין 12-14 מ"מ. האם יש מה לעשות עם הרירית?אני מאד מודאגת כי על פניו נראה כי אין שיפור גם לאחר ההתערבות הכירורגית. אשמח לשמוע את דעתך. תודה מראש,הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נוזל ברירית הרחם
פרופ' אשכנזי 01/08/2012 | 01:10שלום ,לטעמי בנסיבות הקיימות הייתי ממשיך בטיפול ,במידה והנוזל ימצא גם בימים הקרובים ניתן לשאוב אותו עם קטטר שבמצעים הזרעות,בדכ הנוזל נעלם כאשר הפרוגסטרון עולה דבר המתרחש מספר ימים לפני החזרת העוברים,אשמח לשמוע ממך בהמשך הטיפולהוסף תגובה
-
תודה ושאלה נוספת
01/08/2012 | 11:33ראשית, תודה על תשובתך. האם לדעתך יש טעם להמשיך בטיפול גם בנוכחות רירית כה מאכזבת? באיזה שלב בטיפולי הפריה אומרים נואש ומתחילים לחשוב על אופציות אחרות? כזכור, אני בטיפולים כבר למעלה משנתיים, עם רירית דקיקה כאשר נסיונות פיפל, הסרת הדבקויות בהיסטרו' וכן תמיכה אגרסיבית לא הואילו. עדיין אני "מצליחה" להגיע לרירית של מקס' 4-5 מ"מ.מה הסיכויים להריון במצב זה והאם לא כדאי מפאת הגיל לחשוב גם על אופציות נוספות? שוב תודה והערכתי הכנה על כל היעוץ והתמיכה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רירית רחם
פרופ' אשכנזי 01/08/2012 | 13:11שלום,בנסיבות שאת מתארת ואם הרירית לא תחצה את רף ה-6.5 מ״מ הייתי שוקל הקפאת העוברים,וזאת למרות שקיימים דיווחים על הריונות ברירית דקה יותר,אולם הריונות אלו נדירים יותר. באשר לאופציות הקיימות לאופן החזרת העוברים,הטיפול הנדרש,ואפילו שקילת האפשרות של פונדקאות עלייך להיוועץ עם הרופא שלך המכיר אותך היטבהוסף תגובה
-
שוב היסטרוסקופיה
מודאגת ומיואשת 13/09/2012 | 11:40שלום רב, לצערי לאחר כשלון IVF נוסף, נעשה שוב היסטרוסקופיה אבחנתית ונתגלו הדבקויות חדשות. כרגע אמורה לעבור ניתוח להסרת הדבקויות ולאחר מכן אמורה לקבל פרוגליטון + גינרה. שאלתי היא, מדוע השילוב של 2 סוגי התרופות, מוזר לי לקבל גלולות למניעת הריון כאשר אנו כל כך מנסים להרות. האם יש סיכון בלקיחת הגלולות להמשך הדרך?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול לאחר הסרת הידבקויות תוך רחמיות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 13/09/2012 | 11:50שלום,לאחר ניתוח מקובל לתת פרוגינובה-פרוגילוטון,באשר לגלולות עלייך לשאול את הרופא המטפל היות והשילוב ביניהן אינו שגרתי לאחר ניתוח להסרת הידבקויותהוסף תגובה
-
התשובה של הרופא
מודאגת ומיואשת 13/09/2012 | 12:06ראשית, תודה על תשובתך המהירה. תשובתו של הרופא היתה שעקב הריון חוץ רחמי קודם, הוא מעונין לוודא שלא יתרחש ביוץ וכמובן לתזמן את מועד המחזור לפני הטיפול הבא. האם פרוגליטון לבדו אינו מספיק? האם באמת הסיכויים להריון חוץ רחמי הם גדולים? יש לציין שלא עברתי כריתת חצוצרות. שוב תודה רבה רבההוסף תגובה
-
סליחה, שאלה אחרונה
מודאגת ומיואשת 13/09/2012 | 12:07האם יש סיכון כלשהו בשילוב 2 התרופות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גלולה+פרוגילוטון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 13/09/2012 | 12:26שלום ,אינני רואה כל סכנההוסף תגובה
-
-
האם...
תקוה 11/09/2012 | 23:14היי, רקע: בת 26, עברתי מפרוטוקול קצר שלא צלח לפרוטוקול ארוך. קיבלתי מחזור בשבוע שעבר ועלי לספור 21 ימים מאז ועד תחילת ההזרקות של הדקא. להבנתי תיתכן אפשרות, גם אם סיכוייה מועטים, לכך שביום הביוץ (14 בערך) אוכל להיקלט טבעית. בהנחה והסיכוי הקטן הזה יתממש, האם הזריקות של הדקא ישפיעו על זה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מתן דקפפטיל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 12/09/2012 | 02:27שלום,שדקפפטיל ניתן לאחר הביוץ על הרופא להמליץ להימנע מייחסי מין במועד הצפוי דל הביוץ כדי למנוע אפשרות של מתן דקפפטיל בזמן שהאישה למעשה בהריון,גם אם הסיכויים לכך נמוכיםהוסף תגובה
-
מה יכול לקרות במידה ונקיים יחסים? האם יש פגיעה בטיפול?
תקוה 12/09/2012 | 14:50יכולה להיות פגיעה בעובר במידה ואקבל דקא במקביל לקיום יחסים?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הריון עם דקפפטיל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 12/09/2012 | 22:56שלום במידה ומתרחש הריון ודקפפטיל ניתן,יהייה צורך במתן טיפול הורמונלי תןמך למשך תקופת פעילות הדיכוי שלו כ-6-8שבועות,אין עדויות למןמים בעוברהוסף תגובה
-
-
אי התאמה בין הזרע והביצית
בובה 12/09/2012 | 12:18שלום אני ביצעתי טפול IVF ראשון וביום שני בוצעה שאיבה של 14 זקיקים. היום יום רביעי קיבלתי תשובה כי אפילו 1 לא הופרתה !!! הסיבה שנאמר לי כי אין התאמה בין הזרע והביצית? מה זה הדבר הזה? האם יש לזה פתרון? יכול להיות שהטיפול שניתן לי לא נכון?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
העדר הפריה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 12/09/2012 | 13:08שלום,העדר הפריה מוחלט יכול להתרחש בגלל איכות הביציות(איכות גנטית,איכות מורפולוגית,איכות הבשלה )או בגלל איכות הזרע(פגמים באיכות הזרע,מנגנון ההפריה),או שתיהן,אפשרויות נוספות -טיפול לוקה ,פגם בפעילות המעבדה. יש צורך בביצוע הערכה לצורך פתרון הבעיה,במידה והבעיה בזרע ניתן לבצע בטיפול הבא מיקרומניפולציה-ICSIהוסף תגובה
-
-
הריון מעל 45
תודה דידי 12/09/2012 | 09:19בהמשך לשאלתי הקודמת. מה יש בעצם להציע לאישה בגילי כדי לשפר את הסיכויים להריון.(חוץ מתרומת ביצית. )כפי שציינתי אנו מאוד משתוקקים לילד ואני חשה שבעצם מגילי זה, אין פשוט מה לעשות ואין לרפואה בעצם כלים כדי לסייע.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
טיפול פריון לאישה מעל גיל 45
פרופ' יעקב אשכנזי 12/09/2012 | 09:40שלום,ניצן לבצע מספר נסיונות של טיפול בהשראת ביוץ+ הזרעות תוך רחמיות.במידה ולמרות הסיכויים הקלושים יחליטו בני הזוג לנסות IVF הם חופשיים להחליט זאת ולנסות.הטיפול המעשי והריאלי להצלחה הינה האופציה של תרומת ביציותהוסף תגובה
-
-
ערכי פרוגסטרון בירידה
עירית 26/03/2012 | 10:40היי, במעק הזקיקים האחרון נראה זקיק בגודל 15 כשערכי הESTRADIOL E-2 היו 275 pmol/L וערכי הPROGESTERONE היו 2.7 nmol/L. לאחר שלושה ימים נראה זקיק 20 וערכי הESTRADIOL E-2 היו 920 pmol/L וערכי הPROGESTERONE היו 1.8 nmol/L. מה זה אומר? האם היה ביוץ או עוד לא היה? ואם הוא היה האם ערכי הפרוגסטרון לא אמורים לעלות? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ביוץ?
פרופ' שלמה משיח 26/03/2012 | 14:38לפי התוצאות שכאן עדיין לא היה ביוץ אבל הוא צפוי בכל יום מעתה. זה הזמן לקיים יחסים כדי להרות (כל יומיים). בהצלחההוסף תגובה
-
ביוץ
המודאגת 11/09/2012 | 22:29שלום רב, אני מנסה חודשיים להכנס להריון, רופא נשים עשה לי אולטראסאונד וגינלי ואמר שיש לי שחלות פולוציסטיות והפנה אותי למספר בדיקות דם ביום ה 21 אחרי תחילת המחזור האחרון התוצאות PROGESTERONE 1.84 NMOL/L ESTRADIOL(E2) 206.46 PMOL/L מה זה אומר לגבי הביוץ? המחזור לא ממש סדיר אצלי ואני לא מצליחה לאתר את ימי הביוץ עם בדיקת הביוץ הביתית אודה לתשובתכם בהקדם אני בלחץ תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שחלות פוליציסטיות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 12/09/2012 | 02:31שלום,בדיקות הדם שלך מורות שביום 21 למחזור טרם התבייצת,קיים סיכוי בנוכחות שחלות פוליציסטיות להפרעות בהיוץ,בכל מקרה ניתן לשקול מתן איקכלומין כשלב ראשון להשראת ביוץהוסף תגובה
-
-
מקום מתן הזריקות
עדי 11/09/2012 | 23:27האם חייב לבצע את הזריקות של ההורמונים בבטן או שאפשר גם ביד/ ברגל /בעכוזהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מיקום ההזרקות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 12/09/2012 | 02:24שלום פרט למנופור,ולמנוגון שיכולים להינתן בהזרקה תוך שרירית בישבן ,ובהזרקה תת עורית בבטן,כל שאר הזריקות מיועדות להזרקה תת עורית בבטןהוסף תגובה
-
-
הריון מעל 45
דידי 12/09/2012 | 02:15בהמשך לשאלתי הקודמת מה בעצם ניתן להציע כטיפול לאשה בגילי (למעט תרומת ביצית. ).הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
טיפול פריון אחרי גיל 45
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 12/09/2012 | 02:21שלום,ניצן לבצע מספר נסיונות של טיפול בהשראת ביוץ+ הזרעות תוך רחמיות.במידה ולמרות הסיכויים הקלושים יחליטו בני הזוג לנסות IVF הם חופשיים להחליט זאת ולנסות.הטיפול המעשי והריאלי להצלחה הינה האופציה של תרומת ביציותהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
אנדומטריוזיס
-
הפלות חוזרות
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
כריתת פות
-
תחליף אסטרוגן
-
בדיקות קשורות
-
אבחון נגיפים העלולים לגרום למומים בעובר
-
תרבית נרתיק
-
תרופות קשורות
-
נפארלין
-
דיאתילסטילבסטרול
-
מונחים קשורים
-
החצנה צווארית
-
גלולות למניעת הריון
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיוןפורוםסחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)
בפורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים) ניתן להתייעץ עם ד"ר יעקב בן דוד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סחרחורת וטינטון (רעשים ...פורוםדיקור מי שפיר וסיסי שליה
בפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה ניתן להתייעץ עם ד"ר יוסי הר-טוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
גב' יאנה - בדיקה קורן
ד"ר יעקב בן דוד
ד"ר יוסי הר-טוב