פורום טיפולי פוריות - עמוד 813
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי, מומחה בגניקולוגיה, מחלוצי ההפריה החוץ גופית בארץ.
פרופ' אשכנזי ייסד וניהל את היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים השרון, עד לאיחודה עם היחידה בבית חולים בילינסון. בנוסף לפעילותו ביחידת ה- IVF, ניהל וקידם גם את היחידה לפוריות הגבר של בית חולים השרון יחידה שרשמה לזכותה הישגים מרשימים וזכתה למוניטין רב.
כיום פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי משמש כסגן מנהל היחידה בבלינסון – מרכז רבין שכיום הינה היחידה הציבורית הגדולה בארץ, ומרצה בכיר
בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב.
פרופ' אשכנזי מפרסם שנים רבות בספרות המקצועית הבין לאומית הטובה ביותר. מאמריו עוסקים בתחום פוריות
האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית, הן בהיבט הקליני והן בהיבט המחקרי. עד כה פרסם פרופ' אשכנזי למעלה מ-100 מאמרים בתחומים אלו.
במחקריו נבדקו השפעת תרופות שונות לגרימת ביוץ על שיעורי ההריונות, השפעת פרמטרים השונים של הזרע על איכות ההפריה, העוברים, וההצלחה בטיפולי IVF. בנוסף התמקדו מחקריו בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, השפעת גורמים סביבתיים ואורח חיים, על תוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית ושיעורי ההצלחה.
עיסוקו רב השנים של פרופ' אשכנזי בהיבטים השונים של פוריות הגבר הביא לשיתוף פעולה פורה עם פרופ' משיח ויחד הם הקימו את בנק זרע הפרטי החדש והמודרני בישראל סופרם (סופר ספרם).
את טיפולי ההפריה החוץ גופית (IVF) פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי מבצע במטופליו בבית חולים אסותא בתל אביב ובנוסף מבצע:
אבחון ליקויי פוריות - צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה, השבחת זרע, הזרעות, בחירת מין הילוד.
הפריה חוץ גופית, תרומת ביציות פונדקאות, הקפאת ביציות.
בנק זרע - תרומת זרע, הקפאת זרע לשימור ולגיבוי ל IVF.
פיפל, גרידה, הפסקת הריון, הפלה נדחית.
מעקב הריון- תפירת צוואר הרחם, דיקור מי שפיר, אולטרא סאונד הריון, שקיפות עורפית.
ניתן להפנות שאלות לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פורום טיפולי פוריות >
כתבה במאקו: כשל חוזר בהשתרשות: החידושים האחרונים באבחון ובטיפול שכדאי להכיר
קבלת קהל:
יום שני וחמישי
15:30-20:00
יום שלישי
17:30-20:00
אפשרויות חניה:
כחול לבן ברחוב עם Pango או Cello
כמו כן יש חניה מתחת לבנין או חניון רגיל ברחוב הנ״ל אחרי מס׳ 2, חניון אחוזות החוף
יש הנחה לתושבי תל אביב
-
פרוגסטרון וביוץ
חנה 30/12/2020 | 08:20היי, כמה ימים לאחר ביוץ הפרוגסטרון נשאר גבוה על מנת להבחין אם היה ביוץ או לא בעקבות השריית ביוץ? תודה מראש!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
לפחות 10 ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/12/2020 | 17:38הוסף תגובה
-
-
משך זמן הוסת במהלך הפרוטוקול
ענת 21/12/2020 | 16:23שלום פרופ אשכנזי, אני באמצע פרוטוקול דקפפטיל סטופ. כרגע ביום 8 למחזור. הביוץ שלי בחודש הקודם היה רק ביום ה22 לוסת והחל מהיום ה-28 התחלתי להזריק דקפפטיל במשך 10 ימים (המחזור הגיע רק ביום ה-35). ביום השני למחזור החודש ביצעתי מעקב זקיקים ובדיקות דם והתבקשתי ביום השלישי והרביעי למחזור לא להזריק כלום. החל מהיום החמישי למחזור אני מזריקה 300 פרגובריס + 2 כדורי לטרוזול. כרגע אני ביום ה-8 ועדין יש לי דימום של מחזור. אמנם בשלושה ימים האחרונים הדימום הוא מועט וכולל בעיקר הכתמות חומות אבל עדין יש גם דם אדום. בחיים לא היה לי מחזור יותר מ-4-5 ימים. האם הגיוני שזה מהזריקות? מהדקפפטיל שלקחתי לפני או מהלטרוזול? חוששת מאוד שהרירית ממשיכה להתפרק ואני כבר ביום 8 למחזור. אשמח לשמוע את דעתך עוד לפני שאלך מחר למעקב נוסף. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הכול נובע מהפרוטוקול הטיפולי שגורם חדיכוי הורמונלי מצדהאחד ומצד שני השריית הביוץ ההורמונלית אינה מצליחה עדיין לגרום תגובה שחלתית הולמת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 22/12/2020 | 13:59הוסף תגובה
-
תודה והמשך שאלה בעקבות בדיקות היום
ענת 22/12/2020 | 21:08שלום פרופ׳ ותודה על המענה. בהמשך להודעה הקודמת הרשומה מעלה, אני ביום ה-9 למחזור והייתי היום בבדיקות דם ומעקב זקיקים. בשחלה ימין נראו כ-8 זקיקים קטנים שכולם קטנים מ-10 (היו שניים בגודל 9) ובשחלה שמאל נראו 5 זקיקים קטנים מ-10 (היה אחד בגודל 9). בבדיקות דם: אסטרדיול: 70 פרוגסטרון: 1.4 LH- 5.4 הרירית 3.5 עם נוזל בתוכה. היום בבוקר עוד היו הכתמות של המחזור שלא נגמר... הרופא הנחה להפסיק עם הלטרזול ולהמשיך להזריק רק פרגובריס ולבוא לבדיקות שוב בעוד 3 ימים (יום שישי). האם לדעתך יש סיכוי להתאוששות ולכך שהזקיקעם יגדלו בזמן לשאיבה? האם האסטרדיול יכול פתאום לעלות באופן חד לערכים ראויים? בכל השאיבות הקודמות שלי שהיו פרוטוקול קצר רגיל שאבו תמיד 12-15 זקיקים והיו כ-9-10 הפריות. ממש בלחץ שהלטרזול והדקפפטיל לפני כן במסגרת הפרוטוקול ״דקפפטיל סטופ״ דפק את הסבב לגמרי. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לאור התגובות הטובות שלך בעבר סביר להניח שבקרוב השחלתי תתאושש מהדיכוי העמוק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 23/12/2020 | 16:25הוסף תגובה
-
תודה. האם יש משהו לעשות על מנת לאושש את המצב?
ענת 23/12/2020 | 16:41שלום פרופ ותודה רבה על המענה. רציתי לשאול האם יש משהו לעשות על מנת לעורר את פעילות השחלה לצאת מהדיכוי? כמו כן, האם האסטרדיול יכול להגיע במצב כזה לערכים שהיה בשאיבות קודמות? כלומר סביב 7000-9000?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
השיקול להעלות את המינון הנו באחריות הרופא שלך וסביר להניח שבסיכומו של דבר תושג תגובה ברמה דומה לעבר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 23/12/2020 | 22:36הוסף תגובה
-
תודה רבה על המענה!
ענת 24/12/2020 | 07:48.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 24/12/2020 | 14:13הוסף תגובה
-
מדדים להיום בהמשך לשאלות הקודמות
ענת 27/12/2020 | 22:16היי פרופ׳, בהמשך להודעות הרשומות מעלה, אכן צדקת והיתה התאוששות. היום אני ביום 14 למחזור ויום 10 לזריקות פרגובריס במינון 300. תוצאות מהיום: הרירית: 9.5 זקיקים ימין: 20,19,18,18,17,16,15,15,14,14,13,12 זקיקים שמאל: 17,16,16,15,14,13,12 אסטרדיול: 3940 פרוגסטרון: 4 LH: 3.5 אשמח לשמוע את דעתך בשאלות הבאות: 1. אין קורלציה בין הזקיקים לאסטרדיול. הרופא אומר שזה בגלל הלטרזול (למרות שהופסק כבר לפני 9 ימים) ןהפרגובריס. מה דעתך? האם יתכן שהלטרזול עדין משפיע? 2. במידה ולא מדובר בהשפעת הלטרזול, האם זה אומר שישאבו רק 6-7 זקיקים בשלים? 3. הרופא ביקש שאזריק היום עוד פרגובריס (הוריד מעט את המינון ל-250 במקום 300) ואמר שאבוא לבדיקות מחר ושאיבה ככל הנראה ביום רביעי. האם לדעתך אין סיכון בפספוס הביוץ? 4. הרופא אמר שהפרוגסטרון יחסית גבוה ולכן יתכן ולא תהיה החזרה של טריים. לא הבנתי למה שלא תהיה החזרה ומה הערך של הפרוגסטרון שנחשב כבר גבוה מדי להחזרה. תודה!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
1.קיימת קורילציה היות והזקיקים התורמים לתגובה ההורמונלית הם רק אלו מעל 14-5 מ״מ 2.לא בהכרח 3.לא ישנה הרבה מבחינת התגובה 4.הייתי שוקל זאת לאחר התוצאות למחרת וגם זאת בהסתייגות בהתאם לנסיבות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 28/12/2020 | 13:05הוסף תגובה
-
תוצאות מהיום
שואלת 28/12/2020 | 18:04היי פרופ׳, תודה על המענה. בהמשך להודעה הקודמת, להלן התוצאות מהיום: רירית: 10.5 פרוגסטרון: 4.4 LH- 3.6 אסטרדיול: 6500 זקיקים ימין: 22, 20, 20, 20, 19, 19, 18, 17, 17, 17, 16, 15, 13 זקיקים שמאל: 18, 17, 17, 17, 16, 16, 14 הרופא החליט על שאיבה ביום חמישי כיוון שמעדיף לאבד את הזקיקים הגדולים ולגדל את הקטנים. כמו כן אמר שלא בעד החזרה החודש. 1. אשמח לדעתך לגבי מועד השאיבה. האם הגיוני שאיבה בחמישי? האם לא יהיה ביוץ לפני? אני לוקחת אורגלוטרן אבל הפרוגסטרון 4.4... 2. הרופא טוען שהפרוגסטרון גבוה מדי להחזרה החודש והוא רוצה להחזיר רק קפואים חודש הבא. מה דעתך? 3. כמבייץ הרופא נתן 3 דקפפטיל ו-6 קליקים של אוביטרל. האם הגיוני? תודה!הוסף תגובה
-
מקפיצה
מקפיצ 29/12/2020 | 15:44היי פרופ׳, אודה לתשובתך. מעריכה מאוד את שיקול דעתך. תודה!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
איני תמים דעים עם הרופא שלך,במידה ויהיו לך הרבה עוברים ניתן לשקול החזרת עובר-בלסטוציסט בהתפתחותו ביום 5 לאחר השאיבה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 29/12/2020 | 16:10הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ראי תשובתי להלן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 29/12/2020 | 16:10הוסף תגובה
-
תודה והמשך
מ 29/12/2020 | 16:21היי פרופ׳, המון המון תודה על המענה. 1. האם יש משמעות במקרה זה להחזרת בלסטוציסט ולא עובר יום 3? 2. האם אין בעיה להחזיר בלסטו לאחר 3 דקפפטיל ו-6 קליקים של אוביטרל כמבייץ? אם אפשר- מה התמיכה הראויה במצב זה? 3. אודה לתשובתך לגבי שאלתי על עיתוי השאיבה (השאלה הראשונה מאתמול שכוללת את נתוני הבדיקות). תודה!!!הוסף תגובה
-
מקפיצה
מקפיצה 30/12/2020 | 09:24מקפיצההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
1.בחסטוציסט הנו עובר בשל יותר עם פוטנציאל השתרשות גבוה יותר 2.ברמת העיקרון לא אמורה להיות בעיה,אולם זו החלטה השמורה לרופא שלך שניהול המקרה באחריותו 3.אני תמים דעים עם ההחלטה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/12/2020 | 17:34הוסף תגובה
-
-
סבב IVF חדש
נעמה 27/12/2020 | 22:26שלום פרופסור, אשמח לשמוע את חוות דעתך. בת 28, מחזור סדיר כל 28-29 יום, אני ובן זוגי פנינו לIVF לאחר שנה של ניסיונות, בבדיקת זרע כל המדדים תקינים למעט מורפולוגיה 2%. סבב ראשון- גונל 200 החל מיום 3 6 זקיקים, מתוכם 4 ביציות, 3 הפריות, עובר 1 הוחזר (התפתח ל3 תאים הוחזר ביום 2) ואף עובר לא שרד להקפאה. כתוצאה מכך היה לי הריון כימי שהתחיל בבטא 20 סבב שני- פרגובריס 300 החל מיום 5 ואז העלו לי ל325 במהלך הטיפול 4 זקיקים, מתוכם 2 ביציות, 1 הופרה (התחלק באיחור ל4 תאים ביום 3) לא הושג הריון. איך היית מציע להמשיך לסבב שלישי ובתקווה שיהיה סבב מוצלח עם הריון תקין? האם יש קשר ליום שבו מתחילים את הזריקות? מה כדאי לעשות? אשמח לחוות דעתך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הייתי מתחיל את הטיפול ביום 2-3,ומתאם מינון התחלתי של 300-375 יחידות לייום של התכשיר להשריית ביוץ(מנופור,פרגובריס)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 28/12/2020 | 13:08הוסף תגובה
-
המשך
נעמה 29/12/2020 | 22:50למה לא היית ממליץ על גונל ? פרגובריס עשה לי כאבי בטן נוראיים לאורך כל הטיפול..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פחות עוצמתי במצבים של רזרבה נמוכה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/12/2020 | 17:31הוסף תגובה
-
-
דופסטון
שני 29/12/2020 | 16:26שלום פרופסור, אני אחרי החזרת עובר לפני בערך שבוע וחצי ועל פעמיים דופסטון. התחיל לי היום דימום קל. מה אמורים לעשות במצב כזה? לרדת מהתמיכה או שיש עוד סיכוי ולחכות לבדיקת בטא? תודה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
המשך
שני 29/12/2020 | 16:29בנוסף רציתי לדעת אם אתה מקבל באופן פרטיהוסף תגובה
-
תיקון
שני 29/12/2020 | 16:34תיקון, החזרה הייתה לפני שבועהוסף תגובה
-
מקפיצה
שני 30/12/2020 | 09:26מקפיצההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אם הדמם יגבר נראה שהטיפול כשל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/12/2020 | 17:30הוסף תגובה
-
-
וסת אחרי היסטרו ניתוחית
לילי 30/12/2020 | 10:33שלום רב. עברתי בשבוע שעבר היסטרוסקפיה ניתוחית להסרת מחיצה ברחם. הייתי כמה ימים אחרי וסת. האם הווסת הבאה אמורה להגיע כרגיל, או שהניתוח יכול להקדים אותה? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
יתכן בהחלט שיבוש של מועד הווסת העוקב לניתוח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/12/2020 | 17:29הוסף תגובה
-
-
-
תשובת מומחה
בדיקה זו הנה בדיקת סקר של הסטטוס הגנטי של העובר בהיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/12/2020 | 17:28הוסף תגובה
-
-
לאחר החזרה
שני 30/12/2020 | 16:40שלום! יש לי שתי שאלות- עשיתי החזרה ב 23.12 ב25. 12 הזרקתי אוביטרל. הרופא אמר לי ךעשות בדיקת הריון ב4.1. הרם זה לא מוקדם מדי ביחס להחזרה וביחס לאוביטרל? 2. בימים האחרונים סובלת מכאבים בבטן תחתונה וכאבי גב. יכול להעיד עך משהו? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הכול תקין וסביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/12/2020 | 17:21הוסף תגובה
-
-
מספר עוברים להחזרה- המלצתך
מ 28/12/2020 | 14:01שלום פרופ׳ אשכנזי, אני בת 37. יש לי תמיד שאיבות מעולות, עם אחוז מאוד גבוה של הפריות ועוברים מעולים בדירוג A. ביצעתי 6 החזרות בכולם הוחזרו 2 עוברים- או 2 יום שלוש 8A או אחד יום 3 ואחד יום 5 בדירוג מעולה או 2 בלסטוציסטים. למעט 2 הריונות כימיים, לא נקלט כלום. עכשיו לפני החזרה נוספת משאיבה חדשה ואני מתלבטת אם להחזיר 3 עוברים (2 יום 3 ואחד יום 5) או רק אחד יום 3 ואחד יום 5 (בתקווה שיגדל ליום 5). אני ללא ילדים, במשקל תקין ובריאה וכל הבדיקות תקינות. אשמח לשמוע המלצתך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
נראה שניתן לשקול אפשרות של החזרת 2(יום 3)+1( יום 5)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 29/12/2020 | 16:37הוסף תגובה
-
-
שאלה לגבי שליה
דנה 27/12/2020 | 22:43פרופסור אשכנזי שלום, נולדו לי ברוך ה' תאומים בנים לאחר טיפולי ivf. ההחזרות בוצעו ביום 3 וביום 5.. התאומים נולדו בשבוע 31 פלוס 6 והשליה נלקחה לפתולוגיה. במהלך כל ההריון אמרו לי לפי us שהתאומים BB אולם, בניתוח השליה בפתלוגיה נכתב שהתקבלה שליית תאומים מאוחה עם קרומים, קרום אמצעי ושני חבלי טבור משני צידי הקרום האמצעי. לאחר מכן, באבחנה נכתב שככל הנראה מדובר בתאומים מונו בי. הייתכן? להבנתי מונו בי אלו תאומים זהים ואילו אצל התאומים שלי כל ההריון נאמר שהם BB וסוג הדם שלהם גם שונה אחד מהשני.. אני מאוד מבולבלת.. אשמח אם תוכל לעשות לי קצת סדרהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
היריון תאומים-ראי תשובתי להלן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 28/12/2020 | 12:59כנראה שהצדק עם הרופא שלך במיוחד שמדובר בעוברים עם סוגי דם שונים-הסבר קצר על סוגי תאומים ואופן התהוותם: קיימים שני סוגי הריון תאומים: תאומים לא זהים נוצרים בעקבות הפרייה בו זמנית של שתי ביציות - כל אחת על ידי תא זרע אחר וכתוצאה מכך נוצרים שני עוברים ברחם - תאומים לא זהים, די-זיגוטיים. במקרה זה המטען הגנטי של התאומים איננו זהה. ובפועל, למעשה הם חולקים ביניהם כ-50% מהגנים, כמו אחים לכל דבר ולפיכך הם אינם דומים זה לזה יותר מאחים, שאינם תאומים ויכולים להיות מאותן המין או ממין שונה. תאומים זהים מונוזיגוטים (שמקורם מביצית מופרית אחת) נוצרים כתוצאה מהפרייתה של ביצית אחת, על ידי תא זרע אחד המביאה להיווצרות עובר, שמתחלק בשלב מסוים לשני גושי תאים היוצרים שני עוברים זהים החולקים את אותו הרחם - תאים אלה חולקים ביניהם 100% מהגנים. כאשר ההתחלקות של העובר הראשוני מתרחשת לפני שעברו שלושה ימים מיום ההפריה של הביצית נוצרים שני עוברים זהים, שלכל אחד מהם שלייה משלו ושק היריון משלו (ביכוריאלים ביאמניוטים). אם החלוקה מתרחשת בין היום השלישי לשמיני לאחר ההפריה, נוצרים עוברים, שלכל אחד מהם שק היריון משלו, והם חולקים שיליה משותפת (ביאמניוטים מונוכוריאלים). אם החלוקה מתרחשת בין היום השמיני ליום ה-12 לאחר ההפריה, נוצרים עוברים שלהם שק הריון אחד ושלייה משותפת. (מונוכוריאלים מונואמניוטים).הוסף תגובה
-
תודה. כלומר התאומים הם BB?
דנה 28/12/2020 | 14:25ולא כמו בפתלוגיה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
זו דעתי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 29/12/2020 | 16:35הוסף תגובה
-
-
שבוע טוב ..התייעצות קטנה..
לינוי 26/12/2020 | 18:52עשיתי החזרה של בלצסטו' ביום רבעי האחרון.. לאחר 3 הפלות, 2 על רגע כרומוזומלי ועוד 1 לא ידוע. היסטרוסקופיה תקינה. תמיד בזמן הבטא הפוגרסטרון נמוך-10 ויורד מעט ואז נותנים תמיכה, האם כדאי לבדוק פוגרסטרון לפני הבטא?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
חזקה על הרופא שלך שיתן לך את המינון הטיפולי המומלץ שמבטיח כיסוי הולם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 26/12/2020 | 19:16הוסף תגובה
-
תודה על המענה-אבל מעדיפה להגדיל ראש
לינוי 26/12/2020 | 23:11בהריון הקודם שנגמר בהפלה היה פוגרסטרון 12 והם לא אמרו לי לבדוק שוב,עשיתי מעקב עצמוני ואחרי יומיים הפוגרסטרון ירד ל9 ואז הרןפא אמר להוסיף דופסטון. השאלה שלי אם עדין לבדוק קודם לכן כדי לא להגיע למצב של ירידה כזו,ופוגרסטרון נמוך.הוסף תגובה
-
ואם אתה חושב שכדאי לי לבדוק פוגרוסטרון,אז מתי??
לינוי 27/12/2020 | 02:04פשוט מרגישה שלא ממש עוקבים ושמים לב ואם לא הייתע עוקבת אחרי הבטא על רמת פוגרסטרון זה היה מגיע לדימום, כמו בהריון של הילדה שלי. תודה מראש.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לטעמי לא יגרם כל נזק אם ינתן מינון תומך עודף במקרה הנדון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 27/12/2020 | 20:34הוסף תגובה
-
תודה רבה על המענה-אני מקבלת 3 קרינון ופעם ביום אסטרופם,לטעמך כדאי להוסיף דופסטון?
לינוי 27/12/2020 | 20:46.הוסף תגובה
-
אשמח למענה
לינוי 28/12/2020 | 14:30תודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הטיפול שלך סביר ביותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 29/12/2020 | 16:34הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
לידת עכוז
-
ריבוי מי שפיר ומיעוט מי שפיר
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
שאיבת ביציות
-
כריתת קרום בתולים
-
בדיקות קשורות
-
תרבית שופכה
-
בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
-
תרופות קשורות
-
פולימיקסין B סולפאט
-
ליסוריד
-
מונחים קשורים
-
דגימת סיסי שליה (CVS)
-
גלולות למניעת הריון
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםהפלה, הפסקת הריון
בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפלה, הפסקת הריוןפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
ד"ר אהוד רז
ד"ר בתיה יפה
גב' יאנה - בדיקה קורן