פורום כירופרקטיקה - עמוד 23
ד"ר מיכאל שוורץ
אני כירופרקטור מוסמך משנת 1994.
חבר האגודה הישראלית לכירופרקטיקה ומורשה משרד הבריאות. עובד בשתי קליניקות פרטיות.
אני מטפל במגוון שיטות גם כירופרקטיקה מסורתית וגם עדינה. בנוסף, אני מטפל מוסמך באינטגרציה מבנית שזו שיטה שנועדה דרך טיפול ברקמות רכות לשפר יציבה לאנשים שסובלים מיציבה לקויה ובכך לעזור לסובלים מכאב.
אני מטפל באנשים שסובלים מבעיות שריר־שלד כגון:
✓ כאבי צוואר
✓ כאבי גב תחתון
✓ כאבי גב אמצעי
✓ כאבי ראש
✓ כאבי גפיים
✓ פריצות דיסק
✓ נימול בגפיים
האני מאמין שלי...
כל אדם הוא ייחודי לכן גם תוכנית הטיפול חייבת להיות מותאמת לפציינט הספציפי .
צריך הקשבה מעמיקה והבנת הצרכים של המטופל.
-
כאבים
נאור 05/03/2016 | 19:00שלום יש לי כאבים חדים במפשעה השמאלית עם הקרנה לאשך, הכאב קורה פעם בכמה ימים, כאשר אני עומד ושם רגל שמאל על המיטה כאשר כף הרגל מונחת על המיטה, הכאב מרפא, ממה יכול לנבוע כאב זה? עשיתי אולטראסאונד מפסעה דרכי שתן הכל תקין, הכאב הוא בקו העצם של בטן תחתונההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב מפשעה
עומר הירש 05/03/2016 | 21:20נאור היקר, כיוון שאתה מתאר מצב בו רוב הפתולוגיות נשללו, אנו נשארים עם אפשרות סבירה שמדובר בנקודות הדק, כנראה בשריר ה Adductor Magnus ו/או הפסואס. ראה קישור: http://www.triggerpoints.net/muscle/adductor-magnusהוסף תגובה
-
המשך
נאור 05/03/2016 | 22:24היי קודם כל תודה על התגובה , מה עליי לעשות כדי לאשש שזה אכן מה שאמרת? איך רואים זאת אולי בעזרת צילום ? עליי למי לגשת כדי שאדע שזה נקודת הדקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אישוש אבחנה
עומר הירש 06/03/2016 | 07:22היכנס לקישור שנתתי, הסתכל היכו נמצא השריר המדובר, חפש את ה x ונסה למשש את הירך הפנימית ובדוק אם אתה מוצא נקודות שכשאתה לוחץ עליהן, גם כואב וגם מקרין לחלק או לכל האזורים עליהם אתה מתלונן. מצאת? הרי לך אישוש אבלנה. לא מצאת? גש לבעל מקצוע. יש מס׳ רופאי משפחה בארץ שלמדו טכניקות של דיקור יבש, כמו גם פיזיוטרפיסטים וכמובן שטיפול כירופרקטי זו המלצתי העיקרית. כל איד מבעלי המקצוע הנ״ל וכמה אחרים שלא הזכרתי, יכולים לעזור לך. אם זה לא מצליח, אז יש מקום לבירור מעמיק יותר דרך אורולוג וכו׳.הוסף תגובה
-
המשך
נאור 08/03/2016 | 17:09היי אכן מצאתי נקודה שאני לוחץ עליה ויש לי בה כאב ואכן נפיחות, זה בשריר כ2 סנטימטר שמאלה מאיזור המפשעה השמאלית הייתכן וזו דלקת? או קרע וכדומה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נקודה כואבת
עומר הירש 08/03/2016 | 18:13סביר יותר להניח שמדובר בנקודת הדק, אבל כמובן שצריך לבדוק ולשלול.הוסף תגובה
-
המשך
נאור 08/03/2016 | 18:31אורטופד ידע להגיע לנקודת הדק?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נקודות הדק
עומר הירש 09/03/2016 | 06:37חלק מהאורטופדים. אני הייתי ממליץ ללכת לכירופרקטור או פיזיותרפיסט, ויש גם כמה עשרות רופאי משפחה שעברו הכשרה בתחום. אם אתה צריך המלצה, תגיד באיזה איזור בארץ ואנסה לעזור.הוסף תגובה
-
המשך
נאור 09/03/2016 | 07:12מאיזור רחובותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המצצות
עומר הירש 09/03/2016 | 22:19ד״ר אבנר און יכול לעזור לך בלי ספקהוסף תגובה
-
-
כאבים אחרי טיפול
קרן 08/03/2016 | 03:38ד"ר הירש תראה אני לא יודעת מה לעשות אני במצב עשיתי שלוש טיפולים כבר וכול הזמן יש לי כאבים אני במצב מה זה שאני לא יודעת מה לעשות אולי תוכל לייעץ לי מה לעשותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הנחיות להמשך
עומר הירש 08/03/2016 | 10:26בשלב זה כל שעליך לעשות הוא להתמיד בטיפול, לבצע את ההוראות הביתה שקיבלת, ולהשתדל להימנע מפעולות במחמירות את הכאב או מעוררות אותו. לנשום נשימות בטן תמיד יכול לעזור (הנה קישור להוראות לביצוע: https://youtu.be/pNuswGPKpRM) אני ממליץ על 10 נשימות בבוקר, 10 בערב, ו 5-6 נשימות מס' פעמים במהלך היום. בהתחלה לתרגל בשכיבה על הגב, וכשמרגישים מספיק בנוח עם הטכניקה, אפשר גם בישיבה, עמידה, הליכה וכו'. מעבר לכך, הרבה מים זה חשוב לתהליך ההחלמה, אויר, שמש, כולם יעזרו גם עם שיפור ההרגשה באופן כללי, והאצת ההחלמה.הכי חשוב, סבלנות! הגוף שלך מאותת לך שיש בעיה, תקשיבי לו, ותני לו את הזמן לפתור את הבעיה.הוסף תגובה
-
-
שיפור
קרין 08/03/2016 | 00:36היי ד" ר הירש עשיתי עד עכשיו שלושה טיפולים אבל עדיין יש כאבים מהגב שמקרין לרגליים אני ממשיכה לעשות טיפולים אבל השאלה כמה זה יקח לשיפור אני עושה הליכות בבית וגם בחוץ ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המשך כאבים
עומר הירש 08/03/2016 | 10:21ראשית רציתי לדעת, שמך קרין או קרן? אני פשוט מנסה להבין אם השאלות הן מאותו אדם או משתי גולשות שונות. לגבי המשך הכאבים, אני ממליץ לבצע לפחות 6-10 טיפולים לפני שאת עושה הערכה מחדש של הטיפול, ושוב, להתייעץ על כך עם ד"ר סילברה. כיוון שלא בדקתי אותך באופן אישי, אני לא יכול לתת לך עצה ספציפית למצב שלך. טיפול כירופרקטי בד"כ מתחיל להראות תוצאות לאחר 6-10 ביקורים, כאשר שיפור משמעותי בד"כ חווים לאחר 15-24 ביקורים, תלוי במקרה, בתדירות הטיפול, בהיענות להוראות וכו'.הוסף תגובה
-
-
כאבים בבטן תחתונה ובמצח
קרן 04/03/2016 | 09:02היי ד"ר הירש אתמול עברתי טיפול והופיעו לי תופעות כמו כאבים בבטן תחתונה ובמצח הרופא עשה לי מניפולציות בצוואר ועיסוי בגב תחתון האם זה קשור הכאבים בבטן תחתונה לגב תחתון ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אבחון בשלט רחוק
עומר הירש 04/03/2016 | 10:40קרן יקירתי, לצערי אני לא יכול לתת לך את התשובות שאת מחפשת, כי לא בדקתי אותך, ואיני יוד מה טיפול שקיבלת? אני מדגיש שוב, אם יש לך שאלות ספציפיות לגבי הטיפול שלך, הפני אותן קודם כל למטפל שלך, כדי שתוכלי לקבל תשובות ברורות ומדוייקות. באופן כללי, אחרי טיפול כירופרקטי לעיתים ישנן תופעות שונות הנובעות בד"כ מהשינויים בתחושת הגוף, בד"כ לכיוון של שיפור התחושה, אבל שיפור תחושה יכול גם לבוא לידי ביטוי בכאבים ותחושות אחרות. פני למטפל שלך, ושאלי אותו ספציפית על כל הדברים שמטרידים אותך. בהצלחה ושבת שלום.הוסף תגובה
-
-
טיפולי כירופרקטיקה
קרין 27/02/2016 | 21:31התחלתי ביום חמישי טיפולי כירופרקטיקה נתנו לי 8 טיפולים אני רק בהתחלה מתי מתחילים להרגיש שיפור בכאבים אחרי כמה טיפולים ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
משך זמן טיפול
עומר הירש 27/02/2016 | 22:01שלום קרין, ברוכה הבאה לעולם הכירופרקטיקה, אני מקווה שתזכי ליחוןת ולהבין אילו יתרונות נפלאים לחייך טיפול כירופרקטי יכול להעניק לך. לגבי שאלתך, לרוב, במקרים פשוטים של כאבים כגון כאבי גב, ראש, צוואר, גפיים וכו׳, מתחילים להרגיש שינוי לאחר 4-6 מפגשים. משך הזמן מאד תלוי בטכניקה, בתדירות הטיפול, ובפעילויות שלך מחוץ למרפאה. אני ממליץ לך מאד לשוחח על כך עם הכירופרקטיקה שלך.הוסף תגובה
-
טיפולי כירופרקטיקה
קרן 28/02/2016 | 16:48ד"ר עומר הירש אני מיואשת מהמצב שלי אני מטופלת אצל ד"ר ליאור סילורה אני מפחדת שאני שהטיפול הכירופרקטי לא יעזור זה יוציא מהמצב הזה אני רוצה להחלים ולחזור לתפקוד חיים נורמליים אפשר תשובה ממך ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה הכי כנה
עומר הירש 28/02/2016 | 16:56קרן יקירתי, בלי לבדוק אותך אני לא יכול לתת לך תשובה יותר טובה ממה שנתתי. אני מציע שתעלי את החששות שלך לד״ר סילורה. מהיכרותי עם ד״ר סילורה אני בטוח שתקבלי מענה. אם קיבלת ממנו תשובה ואינך מרוצה, או שאינך מרוצה מהטיפול, כמו בכל מקצוע אחר, שמורה לך הזכות לעבור למטפל אחר. אך מהתיאור הראשוני שלך, אני בהחלט חושב שכירופרקטיקה היא הדרך הנכונה עבורך.הוסף תגובה
-
המשך
קרן 28/02/2016 | 17:00אני במצב הזה כבר חודשיים אני מיואשת אני מפחדת אני רוצה שיפור בכאבים ד"ר סילורה אמר שהוא יעזור לי הוא במקצוע הזה כבר 20 שנה אני מקווה שאני יצא מהמצב הזה כי אין לי כוח אני הולכת על קביים אני עושה הליכות בבית והתרגילים שהרופא נתן ליהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הכי חשוב לחשוב חיובי!
עומר הירש 28/02/2016 | 20:03להאמין בעצמך וביכולת שלך להחלים זה חלק מהותי מתהליך ההחלמה! זכרי זאת. 10 נשימות בטן בבוקר ובערב יעזרו לך להיות יותר רגועה ואופטימית. סמכי על ד״ר סילברה, תעבדי איתו, ואין לי ספק שהתוצאות לא יאחרו להגיע. בהצלחה!הוסף תגובה
-
המשך
קרן 28/02/2016 | 20:25תודה לך ד"ר הירש על המילים המעודדות שלך ככה יהיה לי כוח לחשוב על הדרך שלי להחלמה בעזרת השם תודה לך אני כל מודה לך איזה בנאדם מקסים המטופלים שלך מאושרים מרופא כמוך תודה על הכול עם אני יכל אני יעדכן אותך במצב שלי איך אני מתקדמת בטיפולים תודה על הכולהוסף תגובה
-
מניפולציות על הגב
קרין 01/03/2016 | 19:08ד"ר הירש רציתי לשאול עם ד"ר ליאור יעשה לי מניפולציות על הגב אז הכאבים ברגליים יעלמו זה נכוןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מניפולציה וכאבים
עומר הירש 02/03/2016 | 12:03הי קרן, ראשית חשוב לי להדגיש שכוונון כירופרקטי הוא ספציפי ומדוייק, ולכן שמילה "מניפולציה" אינה מדוייקת בהקשר זה. שנית, אין לי שום דרך לדעת מה יהיו תוצאות הטיפול שתקבלי, ולכן לצערי איני יכול להגיב על כך, מעבר לכך שפעמים רבות כשמטופלים מגיעים עם תלונות פריפריות (כמו כאבים ברגליים/ידיים למשל), לאחר טיפול כירופרקטי (יכול להיות מס' ביקורים,לא בהכרח ביקור בודד) יש ירידה של הכאבים, וסנטרליזציה של הכאב (זאת אומרת שהכאב הוא פחות פריפרי, ויותר מרכזי, למשל כאבי רגליים שעכשיו מתמקדים רק בגב, ולא גם וגם). באופן כללי, זוהי אינדיקציה לכך שהטיפול עוזר, וכי המשך טיפול יכול לעזור עוד יותר. בהצלחה בטיפול, ושוב, אני ממליץ לך מאד לשאול את ד"ר סילברה את כל השאלות הללו באופן ישיר, כדי שתוכלי לקבל תשובה מלומדת, ולא ניחוש כללי כמו שאני יכול לתת כאן, בלי בדיקה ובלי היסטוריה. החלמה מהירה.הוסף תגובה
-
-
שאלה בעניין התאמתו של טיפול
אליהו 01/03/2016 | 08:25לעומר שלום רב, בשנים האחרונות התפתח אצלי ספונדילוזיס לאורך העמוד שדרה כולו. האם טיפול כירופרקטי הוא השיטה הרצויה להקלה על המתיחות בע"ש הנובע מבעיה זו או שעדיף שיטה בעל עוצמה פחותה יותר כגון שיאטצו או אוסטיופתיה? בתודה מראש, אליהוהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ספונדילוזיס
עומר הירש 01/03/2016 | 09:23הי אליהו, פסונדילוזיס הוא תהליך שמתרחש על פני שנים רבות בד"כ, תהליך פיזיולוגי שהגוף מבצע בהתאם ללחצים המופעלים על מפרקי עמוד השדרה והחוליות. אין שום מניעה לטיפול כירופרקטי במקרה זה, נהפוך הוא1 מעבר לכך, יש טכניקות שונות בכירופרקטיקה, חלקן עדינות יותר, חלקן עדינות פחות. ההששוואה לאוסתיאופתיה או שיאצו אינה רלוונטית במקרה זה, כי המטרה הטיפולית היא שונה. מטרתו של הכירופרקט היא לא לטפל בספונדילוזיס, אלא לוודא שעמוד השדרה שלך נע הכי טוב שאפשר, על מנת לאפשר תשדורת עצבית תקינה בין המוח שלך ובין הגוף. בשיאצו המטרה היא לחדש/לשפר זרימת אנרגיה לפי עקרונות המרידיאנים וכו'. באוסתיאופתיה המטרה היא לוודא זרימת דם תקינה. בקיצור, אם הדבר שמטריד אותך הוא כאבי הגב, אזי יש שלל טיפולים שיכולים לעזור, ביניהם אלו שהזכרת. אם המטרה היא לנסות ולמנוע את התקדמות הספונמדילוזיס, לשפר את תפקוד מערכת העצבים, וע"י כך את תפקוד הגוף כולו, אז כירופרקטיקה זה בהחלט הכיוון הנכון. מקווה שעזרתי. בהצלחה!הוסף תגובה
-
תודה רבה
אליהו 01/03/2016 | 10:57תודה רבההוסף תגובה
-
-
כאב בשכמה
תמר 21/02/2016 | 16:37שלום, אני בת 31 ומזה 8 חודשים סובלת מכאבים בשכמה השמאלית, הקרנה ליד שמאל וגם כאב בעצם הבריח. לאחרונה התווספו כאבים או אינוחות באמצע הגב וגם תופעות של עיקצוצים בכל הגוף. אני כבר לא יודעת אם העיקצוץ הוא מהלחץ הנפשי שבו אני נמצאת או שזה כתוצאה מהכאבים. ממש נואשתי כבר...מה אפשר לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב בשכמה
עומר הירש 21/02/2016 | 21:23שלום תמר, כאב בשכמה יכול לנבוע מגורמים רבים,מביניהם אבנים בכליות, נקודות הדק בשרירים שונים, בעיות בצלעות ועוד. לצערי אני לא יודע לעזור לך יותר מזה בלי בדיקה. נקודה למחשבה, כשיש כאב כרוני כמו שאת מתארת, כאבים שונים יכולים להתחיל לצוץ פשוט כיוון שהמוח מתרגל כל כך למרים של כאב, שהוא מתחיל לפרש מסרים אקראיים ככאב. אני ממליץ לך להגיע לבדיקה בהקדם אצל כירופרקטור, ולטפל בבעיה מהמקור.הוסף תגובה
-
המשך
תמר 26/02/2016 | 10:23היי, יש לציין שאתמול הייתי אצל אורתופד נוסף שאיבחן את זה כמתח שרירים גבוה. תפיסה בשריר הסקלני בצוואר, מקרין לשכמה השמאלית משם לבית החזה וליד. ולאחרונה כמו שציינתי עיקצוצים ושריפה בגוף. מה אפשר לעשות? אני ממש סובלת. יש לציין שלפעמים יש לי תחושה של דם או חום שנזרק בפתאומיות לרגליים . תחושה מאוד מפחידה. אני סובלת 8 חודשים מהכאבים האלה וזה כבר פגע בי מבחינה נפשית. אני אשמח להגיע לקליניקה בחולון, מה עלות הטיפול?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך טיפול
עומר הירש 26/02/2016 | 12:07הי תמר, אנא צרי עימי קשר למייל drhirsh@lifeinbalance.co.il או למרפאה ב 054-444-2448. שבת שלוםהוסף תגובה
-
-
כאבים בגב המוקרניים לרגליים
קרן 23/02/2016 | 09:32לפני חודש התברר לי התחלה לפריצת דיסק בעקבות סי טי שעשיתי עכשיו התחלתי לעשות דיקור עשיתי כבר 5 טיפולים אבל זה לא עזר ונאלצתי אתמול לעשות את הטיפול האחרון כי זה עורר אצלי עוד פעם כאבים והיה לי ריאקציה סיוט בקיצור המטפל שלי העביר אותי לכירופרקט ועכשיו אני מפחדת מהטיפול אני רועדת שהוא לא יעשה לא יודעת מה עושה בעצם אפשר הסבר על תפקיד הכירופרקט מה עושה בדיוק אני גם חולת סוכרת מישהי אמרה לי שהיא עשתה אצלו טיפול היה לה כאבים בגב התחתון והוא עזר לה אומרת שזה לא כואב זה יכול לעזור לי הוא עובד רק על הגב נכון ? הוא לא נוגע במקומות אחרים ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים וכירופרקטיקה
עומר הירש 23/02/2016 | 09:56שלום קרן, אני מבין את החשש הכללי שלך מטיפולים שאינך מכירה. ראשית חשוב להבין - ממצא בסי.טי שמעיד על פריצת דיסק, אינו בהכרח ממצא חדש, זאת אומרת יכול להיות שהבעיה קיימת שם כבר שנים. אצל יותר מ 50% מהאנשים הסובלים מבעיות גב אין ממצאים משמעותיים ברנטגן/סיטי, ויותר מ 50 מהאנשים עם ממצאים ברנטגן או סיטי לא סובלים מכאבי גב, כך שהקשר בין הדברים הוא פעמים רבות מקרי בלבד. לגבי הבעיה הספציפית שלך, כמובן שאיני יודע להגיד במה בסופו של דבר יצטרך הכירופרקטור לטפל. אתן דוגמא - אדם עובר תאונת דרכים קלה, נפגע בעיקר בצוואר, לאחר שבוע מרגיש נהדר. במשך 10 שנים הוא מסתובב בלי שקיבל טיפול הולם, ואחרי 10 שנים מתחיל לסבול מכאבי גב. יכול בהחלט להיות שהסיבה לכאבי הגב היא העובדה ששרירים שונים בגב נאלצים לעשות את העבודה של שרירי הצוואר שנפגעו בתאונה ולא טופלו כראוי, ולמרות שאין כאב, התפקוד השתנה. יכול להיות שגם במקרה שלך, סיבת הכאבים אינה בגב, אלא במקום אחר. יכול להיות שהסיבה היא לחלוטין גב. כך או כך, כירופרקטור צריך להתחייס לגוף בשלמותו, ולא רק לאיזור התלונה, לעשות בדיקה כמו שצריך, ולהחליט יחד אתך מהו הטיפול הכי טוב עבורך (המלצות שלו ורצונות/מוכנות שלך). באופן כללי, תפקידו של הכירופרקטור הוא לוודא שמערכת העצבים שלך עובדת בצורה אופטימלית, זאת אומרת שהמוח והגוף שלך מתקשרים אחד עם השני כמו שצריך דרך העצבים העוברים בין השאר בחוט השדרה ודרך החוליות אל ומהגוף. הדרך הכי יעילה לוודא תקשורת עצבית תקינה, היא לוודא תנועה תקינה של החוליות ושאר המפרקים, ולכן רוב הכירופרקטורים מתמקדים בטיפול באיזורים אלו. זהו טיפול בטוח לחלוטין!! אכן, לעיתים ישנם כאבים מקומיים, בד"כ נמשכים זמן קצר מאד (שניות-דקות), אך לרוב הטיפול לא כואב, ובטוח לחלוטין. אם יש לך חששות, חשוב להעלות אותן בפני המטפל שלך, על מנת שיוכל להתייחס אליהן, להסביר ולהפיג את החשש. שיהיה בהצלחה, את בכיוון הנכון! בחלמה מהירה.הוסף תגובה
-
-
כאב בצאוור וירידה בשמיעה ובריכוז
אביעד 22/02/2016 | 20:43שלום, אני בן 26 ובחודשים האחרונים התחלתי להרגיש ירידה בשמיעה. הלכתי לרופא אף אוזן גרון שנתן לי הפניה לבדיקת שמיעה ובנוסף עוד בדיקה שבודקת את עצב השמיעה ושתיהן חזרו תקינות. בכל זאת אני מרגיש ירידה בשמיעה ובנוסף התחילו לי כאבים בצאוור ותחושה של ראש כבד. אציין כי אני עובד בעבודה משרדית מול מחשב שעות מרובות ביום ובנוסף לא יושב בצורה טובה מול המחשב ואני מודע לזה. במקביל לירידה בשמיעה והכאבים בצאוור התחילה לי תחושה של חוסר ריכוז כבד. אפשר לתאר את זה אפילו כחוסר הבנה ותחושת בילבול. הייתי שמח לדעת אם יש פתרון לבעיה והאם זה משהו חמור ואיך כאבים בצאוור מתקשרים להפרעות בשמיעה ובריכוז. תודה רבה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ירידה בשמיעה ועוד
עומר הירש 23/02/2016 | 09:48שלום אביעד, יש הרבה דרכים בהן כאבים בצוואר יכולים להתקשר לירידה בשמיעה ובריכוז. יש הרבה מנגנונים נוירולוגיים שיכולים להיות מעורבים. בגלל גלך הצעיר, האופן היחסית מהיר שאתה מתאר את השינויים הנ"ל, הייתי ממליץ לקבוע תור לנוירולוג בהקדם האפשרי, שכן הסבירות שמדובר באירועים שאינם קשורים אחד לשני הוא קטן. אני בהחלט חושב שיש מקום לביצוע מספר בדיקות, ביניהן סי.טי ראש, ואולי MRI ראש בהתאם לבדיקה הגופנית, וכן בדיקות דם מקיפות. אם לאחר התור של הנוירולוג והבדיקות עליהן הוא יצליץ עדיין לא ימצא מזור או הסבר לבעיה, אשמח לנסות לעזור מעבר לכך, אך קודם כל צריך לעשות בירור מקיף, ובהקדם. בהצלחה ובריאות שלמה!הוסף תגובה
-
תודה על המענה המהיר
אביעד 23/02/2016 | 10:50תודה על המענה , הייתי אצל נוירולוג שקבע לאחר בדיקה שהכל תקין אבל בכל זאת נתן לי הפניה ל MRI ראש לשלילה של בעיה דמיניאלטיבית. ה MRI יהיה בעוד כחודש והשאלה שלי אם עד אז יכול להגרם נזק בלתי הפיך או שכבר נגרם בגלל שעבר יחסית הרבה זמן מאז שהחלו התסמינים.הוסף תגובה
-
-
כאבים במפשעה ובאשכים
אביב 24/01/2016 | 12:05שלום רב למומחים בן 35 בריא, עוסק בספורט כולל חדר כושר, סובל מזה חודש מכאבים באשכים וברצפת האגן בעיקר בשכיבה. בדיקות כירורג ואורולוג פסלו בעיות באשכים או בקע. בוצעו אולרטאסאונד אשכים ואולטאסאונד לאיתור בקע - שניהם תקינים. אין שום בעיה במתן שתן או משהו דומה. לכן מה שנשאר הוא אפשרות לפגיעה אורטופדית? יש לכם מושג מה זה יכול להיות? שרירים/ גידים בבטן תחתונה או אגן? איזו בדיקה אורתופד או כירורג עשוי לבצע או לשלוח אותי לטובת גילוי הסיבה? המון תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים במפשעה ובאשכים
עומר הירש 24/01/2016 | 15:31שלום אביב, אחד הדברים שחשוב לשלול כשעוסקים בכאבים באזור זה, הוא הקרנה של כאב מנקודות הדק בשרירים בסביבה. אחד השרירים הסבירים יותר הוא ה Adductor Magnus. יש עוד מס' שרירים אפשריים, אך זה הנפוץ ביותר. אני ממליץ לך לגשת לבדיקה אצל כירופרקט, או מטפל אחר עם הכשרה בטיפול בנק' הדק, ולבדוק את הנושא. החלמה מהירה.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הרפיית שרירים הדרגתית
-
טיפול בספורט
-
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
-
אקו לב
-
תרופות קשורות
-
נורטריפטילין
-
פאמציקלוביר
-
מונחים קשורים
-
דופק
-
"אוזן כרובית"
פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםכירופרקטיקה
בפורום כירופרקטיקה ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל שוורץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירופרקטיקהפורוםהלוקס ולגוס (עצם בולטת)- אורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום הלוקס ולגוס ניתן להתייעץ עם צוות פיט סטפ פרו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הלוקס ולגוס (עצם בולטת)- ...פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית
ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
ד"ר מיכאל שוורץ
פיט סטפ פרו
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס