פורום פסיכיאטריה - עמוד 645
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
בהמשך לשאלה קודמת שלי
צחי 24/08/2016 | 23:15דר קרני היקרה. שאלתי לגבי העדפה בין קלונקס לקסאנקס xr לפני נסיעה רחוקה שתמיד מלווה בחרדות ( בזמן הנסיעה ובמהלך שהייה רחוק מהבית ) המלצת דווקא לא על השתיים הנל אלא על אלפראליד או לוריוון.ברשותך רציתי לדעת מה ההסבר לכך . תודה רבהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 28/08/2016 | 20:34לצחי שלום, בניגוד למה שנטען הרבה פעמים יש קושי רב בהפסקת קלונקס וקושי עוד יותר גדול בהפסקת קסנקס XR. בניגוד לכך, הפסקת הקסנגיס הרגיל (אלפרוליד, אלפרוקס) והפסקת הלוריבן הרבה יותר קלה. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
תגובות בין תרופתיות גלולה Qlair.
לירז 25/08/2016 | 21:03אני נוטלת גלולות למניעת הריון בשם קלייר Qlair. וגם נוטלת את הכדורים: קלונקס, צ'יפרלקס, לפונקס וקרדילוק. האם אפשר ליטול את הגלולה בראש שקט? האם קיימת תגובה בעייתית בין התרופות?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 28/08/2016 | 20:32ללירז שלום, השילוב של לפונקס עם צ'יפרלקס מסוכן בגלל הערכת QT שיכולה לגרום להפרעות קצב מסוכנות וקיימת קונטרה אינדיקציה לתת אותם ביחד. השילוב של קרדילוק במיוחד עם הלפונקס יכול לגרום לירידות בלחץ דם במיוחד במצבים של קימה משכיבה. אין בעיה בשילוב של Qlair עם אף אחת מהתרופות. במילים אחרות, תרופה זו אינה מהווה בעיה. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
תודה על התשובה ועוד שאלה
אלכסה 25/08/2016 | 07:57תודה שהסבת את תשומת לבי לתופעות לוואי של שתי תרופות אטיפיות. אבל זה מעורר אצלי שאלה נוספת כי כבר שנים משלבים לי בנוסף לריספרדל קונסטה גם פרפנאן 8 מג והרבה פעמים אני סובלת מכאבים בכל הגוף למרות שמקבלת דקינט. האם יתכן שהשילוב הזה הוא שגורם לי לתופעות לוואי קשות בצורת כאבים? אשמח אם תעני לי גם על זה. אלכסהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 28/08/2016 | 20:18לאלכסה שלום, ניתן לתת שילוב זה תוך זהירות בשל העובדה שאחד יכול להגביר את האפקט של השני. אני קצת בספק שהכאבים נובעים מהשילוב. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
מתי כדאי אשפוז יום פסיכיאטרי?
נירית 23/08/2016 | 13:42צהריים מעולים, מתי כדאי ללכת לאשפוז יום פסיכיאטרי? אפשר ד"ר רובין שתספרי בכללי מה הולך שם ומתי זה כדאי?, הרי זה יום יומי ובטח שלא מתאים לאחת כמוני שיוצאת מהמסגרות ומקבלת נכות על דיכאוןפתח בחלון חדש-
ואיזה טיפולים כרוכים שם<?
נירית 23/08/2016 | 13:50יש EMDR? יש CBT? יש נזעי חשמל, וכן האם נזעי חשמל זה טיפול קבוע שאטצרך כל תקופה לחזור אליו או טיפול חד פעמי הכולל מספר מפגשים מצומצם בהרדמה חלקית? אחרי זה אני אמור להגיב לטיפול תרופתי לתקופה זמנית עד שעוד פעם אצטרך נזעי חשמל או שהטיפול התרופתי יחזיק מעמד ולא אצטרך שוב פעם נזעי חשמל -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 24/08/2016 | 18:39לנירית שלום, מאחר ואני לא יודעת עליך דבר, אני לא יכולה לומר אם אישפוז יום מתאים לך או לא. אין לי מושג באופן כללי כזה "מה הולך שם". באישפוז יום ניתן מחד לתת ניזעי חשמל, ואישפוז יום מסוג אחר לתת פסיכותרפיה אינטנסיבית. למיטב ידיעתי אין טיפולי EMDR ואני בספק שיש טיפולי CBT. בברכה, דר' קרני רובין -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 24/08/2016 | 18:42לנירית שלום, יש מקרים שבהם יש צורך לחזור על הטיפול בניזעי חשמל. זה לא מספר מפגשים מצומצם ובוודאי שלא בהרדמה חלקית. בדרך כלל נותנים 20 טיפולים, כשניים בשבוע בהרדמה מלאה אך זו הרדמה קלה. אכן אחרי ניזעי חשמל התגובה לתרופות טובה יותר. בברכה, דר' קרני רובין -
אז רוב הסיכויים ש..
נירית 24/08/2016 | 20:03דוקטור אני לא מבינה: רוב הסיכויים שאחזור לנזעי חשמל בעתיד, כלומר זה טיפול שהוא לא פותר את הבעיה לגמרי אלא כל תקופת זמן מסויימת אצטרך לחזור לטיפול? זה לא נותן תגובה מספקת לתמיד? -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 24/08/2016 | 21:44לנירית שלום, ראשית, מאיפה את לוקחת שרוב הסיכויים שתצטרכי לחזור לנזעי חשמל? יש מקרים שפעם אחת מספקת במידה ולא מפסיקים את הטיפול התרופתי אחר כך. שנית, יש כיום את הTMS שעשוי להיכנס לסל כטיפול נוגד דיכאון. דבר שלישי, יש טיפול של השתלת VNS שלמעשה גורם לנזעי חשמל באופן קבוע, וכבר נמצא בסל לאפילפסיה אך איננו בסל למצבים דיכאוניים וזה עולה כמאה אלף ש"ח. בברכה, דר' קרני רובין -
מתי הגרייה מגנטית תכנס לסל?
נירית 25/08/2016 | 13:29ישלך מושג דוקטור מתי הגרייה מגנטית תכנס לסל אם בכלל, נמאס מהפחדים מהמכות חשמל, את יודעת להגיד מה התכנון לעתיד עם זה ואם באמת יש בזה אפקטיביות קרובה לנזעי חשמל? -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 28/08/2016 | 20:14לנירית שלום, תשאלי את שר האוצר ואת משרד הבריאות. הגרייה המגנטית היא פחות אפקטיבית מהחשמל. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
יש מקום לנסות את הדברים הבאים כשכל טיפוש שנוסה נכשל?
תושב ישראל 05/08/2016 | 19:58הי אחרי הרבה טיפולים שכשלו נראלך שיש היגיון לנסות את הדברים הבאים כנקודת מוצא אחרונה לטיפול בדיכאון: *קנאביס רפואי כטיפול לפוסט טראומה(הדיכאון נוצר כתגובה עם פוסט טראומה). *סימבלתה *פבוקסיל עם אלטרול או אנאפרניל. אם באמת אחרי הטיפולים הרפואיים יסתבר שקנאביס רפואי מתאים לי ומקל עליי(כמו שניסיתי בפראג, איך אני מקבל אישור לזה ולאיזה רופאים עליי ללכת, איך מבקשים בקשה ואיזה סוג של פסיכיאטר עליי ללכת על מנת לקבל המלצה לטיפול בקנאביס, אשמח לשמוע על כל התהליך הקבלה והכי חשוב לאיזה פסיכיאטר עליי ללכת ולאיזה רופאים אחרים שמטפלים בקנאביס?פתח בחלון חדש-
רותי, את בושה למין הנשי
בושה 06/08/2016 | 12:45למרות שאת אנדרוגינוס (לא שחלילה יש בזה משהו רע) - את מוצגת כאישה ועושה בושות למין הנשי באשר הוא. -
ואיזה עוד תרופות כדאי לנסות לפני שמסיקים שאין הטבה או תגובה לטיפול
תושב ישראל 06/08/2016 | 18:40איזה עוד תרופות או שילוב של כמה תרופות נוסופות מעבר למה שציינתי כדאי לנסות לפני שהרופא מסיק שאין הטבה/תגובה -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 08/08/2016 | 15:56לתושב ישראל שלום, אני לא יודעת מה זה "הרבה טיפולים שכשלו" ואינני יודעת את גילך ומדוע אתה טוען שהדיכאון הוא כתוצאה מהפוסט טראומה, כך שקשה לי מאוד לייעץ לך. מהרשימה שנתת, בראש ובראשונה הייתי מנסה את הסימבלטה ועולה לפי הצורך עד 120 מ"ג ואם זה ייכשל מוסיפה אביליפיי 2.5 מ"ג בערב בשילוב עם לוריבן 1 מ"ג. אם זה לא יעזור הייתי מנסה פבוקסיל בשילוב עם אלטרול או אנפרניל ורק לאחר כישלון זה, ובמידה ובאמת ניסית את כל האלטרנטיבות האחרות, ורק במידה ומדובר באמת בפוסט טראומה, הייתי מפנה אותך להשגת הקנאביס הרפואי. כאשר מדובר בקנאביס רפואי בגין פוסט טראומה, הכתובת היא פסיכיאטר אשר צריך למלא את פרטי הטראומה בטופס מיוחד, למלא את הבקשה בטופס של משרד הבריאות ולהעביר את הבקשה עם הטופס של הפוסט טראומה בפקס למשרד הבריאות ולחכות לאישור. בברכה, דר' קרני רובין -
לאיזה פסיכיאטר עליי ללכת, הרי לא כל פסיכיאטר מטפל בקנאביס ותומך בעניין
תושב ישראל 08/08/2016 | 17:15היי ותודה על המענה, לאיזה פסיכיאטר עליי ללכת, הרי יש המון פסיכיאטרים שלא יסתכלו לעברי אם רק אגיד להם שאני רוצה קנאביס אחרי כל הכשלונות של הטיפול, כי לא כל פסיכיאטר נראלי יכול למלא את הטופס, היו כאלו שאמרו לי שהם לא מתעסקים עם קנאביס. -
ועוד משהו לגבי פוסט טראומה
תושב ישראל 08/08/2016 | 17:19אם הדיכאון התחיל מפוסט טראומה(תוצאה של טראומה) ודיכאון שהתחיל אחרי זה, למרות שכמה פעמים היו חלומות רעים על הטראומה, אין במהלך היום התקפים או פאניקה עם טראומה ואני לא חושב על זה כלל, האם עדיין זה נמצא אצלי בזיכאון והמחשבה עדיין תקועה באותו אירוע(הרי הדיכאון התחיל מאז), כל זה בא לשאול את השאלה: האם זה יחד עם כל האמור הנ"ל זה נחשב עדיין כפוסט טראומה למרות שלא עולים זיכרונות במהלך היום והיו כמה פעמים סיוטים בלילה? -
ד"ר קרני אני אני אוהב אותך
תושב ישראל 08/08/2016 | 19:19את נותנת את התקווה המינימאלית שעוד נשארה לי אחרי המעבר בין התרופות וכישלום הטיפול -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 08/08/2016 | 19:58ל"תושב ישראל" שוב שלום, לדעתי עלייך למצות את התרופות ורק עם זה לא יעזור לפנות לקנאביס. בעיקרון כדאי שתהיה בטיפול של מי שמתמחה בפוסטראומה. בברכה, דר' קרני רובין -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 08/08/2016 | 20:02ל"תושב ישראל" שוב שלום, בכדי לקבוע אם מדובר בפוסט-טראומה או לא צריך לקבל ממך פרטים הרבה יותר מדוייקים וזה דורש פגישה טיפולית ממשוכת. בברכה, דר' קרני רובין -
אין לי מושג איך אפשר להשיג דבר כזה אלא אם
תושב ישראל 08/08/2016 | 22:05אין לי מושג איך אפשר להשיג דבר כזה אלא אם אני בא אליך ופותר עניין -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 08/08/2016 | 22:14ל"תושב ישראל" שלום, יש מרפאות שמתמחות בPTSD למשל בהדסה, בתל השומר וכו'. בברכה, דר' קרני רובין -
מי מפנה אותי למרפאות שמתמחות בפוסט טראומה?
תושב ישראל 09/08/2016 | 20:00איך אני מפנה את עצמי לשם למרפאות שהזכרת? מי ישלח אותי לשם? -
ומשהו אחרון לגבי קנאביס רפואי והשפעתו על הדיכאון
תושב ישראל 09/08/2016 | 21:25מעבר לפוסט טראומה, הקנאביס הרפואי (זנים מסוימים כי יש המון סוגים שאפשר לנסות בפראג בעיקר או הולנד), יכול להועיל גם במקרים של דיכאון שלא מגיב לטיפול בעישון ג'וינט או באנג, יצא לך לשמוע על מצבים דומים כאלו כמו שלי? -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 10/08/2016 | 18:38ל"תושב ישראל" שלום, תפנה בעצמך לשם ותרשם. בברכה, דר' קרני רובין -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 10/08/2016 | 18:39ל"תושב ישראל" שלום, בדרך כלל לא. קורה גם שהוא מחמיר את הדיכאון. בברכה, דר' קרני רובין -
ויש עוד אפשרויות טיפוליות מעבר למה שציינת
תושב ישראל 11/08/2016 | 21:37ויש עוד אפשרויות טיפוליות מעבר למה שציינת בהודעה הראשונה של סימבלתה ושילוב של שתי תרופות עם טריציקאליות -
לפני שעוברים לנזעי חשמל?
שוב תושב ישראל 11/08/2016 | 22:48מצטט אותך רופאה יקרה מתוך תשובה שענית בעבר לאחד מחבר הפורום: "ראשית, הייתי מנסה אצלך את הסימבלתה עם T3. במידה ושילוב זה אינו עוזר הייתי עוברת לשילובים עם פבוקסיל וTCA (אלטרול או אנאפרניל). אחד השילובים שעזרו לרבים הוא של פבוקסיל עם אלטרול או אנאפרניל", ציינת שהשילובים הנ"ל הכי אפקטיביים, אם השילובים הנ"ל שציינת לא עוזרים הצעד הבא הוא נזעי חשמל או שיש מקום נוסף וניסיון לתרופות אחרות או שילוב תרופות ואם כן תוכלי לציין? יש מצב שמה שציינת גם לא עוזר, מה הצעד הבא עוד ניסיון עם תרופות או שישר נזעי חשמל או גראס רפואי? רוצה להבין מתי אומרים סטופ זה לא תרופות ניסינו הכל ואין תגובה, יש משהו נוסף שכדאי לנסות לגבי תרופות? -
ומה לגבי בריטיליקס?
תושב ישראל 13/08/2016 | 13:11לא כדאי לנסות אותו? -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 14/08/2016 | 19:44לתושב ישראל שלום, הפסקה הראשונה היא אכן נכונה. בכדי לנסות שילובים נוספים צריך לברר את ההסטוריה של השילובים שנוסו אצלך. יש מצבים בהם בהחלט יש מקום לנסות נזעי חשמל או טיפול במגנטים אבל אינני יודעת לענות בצורה תיאורוטית שכזו. לגבי הברינטליקס, נטען שעדיף לנסות אותו בחולים צעירים שלא עברו סדרת תרופות. בברכה, דר' קרני רובין -
מפרט לך את הטיפולים שכשלו:
תושב ישראל 16/08/2016 | 13:04ציפרלקס ציפרלקס ואביליפיי פבוקסיל ויאפקס ויאפקס ואביליפיי ויאפקס ומרוניל(קיבלתי הרעלה מאביליפיי) וולבוטרין, כל טיפול לקחתי בהמלצתו של הרופא ובמינונים שהרופא טען שהם המקסימאליים ולא ניתן לעלות יותר ולזמן שהוא הקציב(מינימום חודשיים בין טיפול לטיפול ואף יותר) בין מעבר לטיפול אחר, לאור מה שרשמתי פה ולאור זה שלא קיבלתי כל כך שילובי תרופות מה היית עושה במצבי? מה הצעד הבא? מה השילוב שיכול לעשות את ההבדל? -
לגבי מינונים לא הכי זוכר אבל ממה שאני זוכר
תושב ישראל 16/08/2016 | 21:26בוולבוטרין ניתן לי 150 מ"ג x3 ציפרלקסX2 לא זוכר מינון אבל זה מינון מקסימאלי ויאפקס מ"ג X2= 300 מ"ג מרוניל מ"ג75X3= 225 זה המינונים שאני זוכר -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 17/08/2016 | 21:51לתושב ישראל שלום, אתה רציני שקיבלת ויאפקס 600 מ"ג בשילוב עם 225 מ"ג מרוניל?!! ההרעלה היא של האנפרניל ולא של האביליפיי. גם בלי שילובים, לא קיבלת סימבלטה, לא קיבלת פרוזק. לא ברור כמה פבוקסיל קיבלת. ולא קיבלת שילובים של פבוקסיל ולטרול או אנפרניל ושל צינומל (T3) או סימבלטה עם אביליפיי. האם הבנתי נכון שכל טיפול שרשמת קיבלת חודשיים במינון המקסימלי? ובכלל מהם תפקודי בלוטת התריס שלך? בברכה, דר' קרני רובין -
כנראה שלא הבנת אותי
תושב ישראל חוזר עם תשובה לד"ר 18/08/2016 | 12:29קיבלתי מרוניל 150 מ"ג בשילוב 150 מ"ג ויאפקס תוך כדי הורדת הויאפקס המינון של המרוניל עלה ל225 מ"ג קרי 3 כדורים. לא קיבלתי סימבלתה וישלי הרעלה מאביליפיי בלי קשר לשילוב עם תרופות(כששילבו את האביליפיי עם תרופה אחרת איך שהתחלתי את האביליפיי התחילו צמרמורות זיעה והקאות, התפקוד בלוטת התריס תקין אצלי -
אכן כן קיבלתי כל טיפול לפחות לחודשיים עם העלאה במינון
תושב ישראל 18/08/2016 | 12:32עד שהרופא החליט לעבור לטיפול הבא כי הטיפול לא עזר יחד עם הזמן ועם המינון -
ומה את חושבת על סימבלטה בשילוב ויויאנס?
תושב ישראל 19/08/2016 | 14:56זאת אפשרות טובה לטיפול בדיכאון עמיד או שקודם צריך לתת פבוקסיל עם אלטרול או אנאפרניל לאחר מכן סימבלטה ורק כאפשרות אחרונה להוסיף לסימבלטה ויויאנס? -
יש עוד שילוב של תרופות שיוצר תוצאות מעולות?
תושב ישראל 20/08/2016 | 09:05מעבר למה שציינת יש עוד שילוב של תרופות שיוצר תוצאות מעולות? -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 22/08/2016 | 21:09ל"תושב ישראל" שלום, ראשית, אני מאוד מקווה שרמות האנפרניל בדמך אינן גבוהות מידי כי גם הויאפקס מעלה את רמת האנפרניל בדם. לדאבוני כיום אין דרך למדוד זאת. אינני מבינה מאיפה קפץ הויואנס. כמובן שמתחילים עם תרופה חדשה לא בשילוב. כלומר סימבלטה ועולים בהדרגה עד 120 מ"ג במידה וזה אינו מספיק מוסיפים לטעמי צינומל (T3). אם זה אינו עוזר יש שיורדים במינון ל90 מ"ג ומוסיפים וולבוטרין 150 מ"ג. יש הרבה שילובים אך צריך להכיר את האדם ולנסות להתאים את השילוב לאדם. בברכה, דר' קרני רובין -
אני צריך ממך עזרה אחרונה לאשכול זה
תושב ישראל 23/08/2016 | 06:58בבקשה דוקטור אני צריך ממך עזרה: כשלא מגיבים לטיפולים שצויינו יש אפשרות לטפל בדיכאון עם שילוב של סימבלטה עם ויויאנס או תרופות כלליות לקשב וריכוז כמו אדרל וכל השאר למרות שהם לא בהתוויה לדיכאון וזה לאחר שנוסו השילובים האפשריים? משהו אחרון לאשכול זה, איזה עוד שילובי תרופות מוצלח מבחינתך מהניסיון שלך שנותן אפקט ומענה לדיכאון עמיד: אני מכיר את הפבוקסיל וTCA (אלטרול או אנאפרניל) וסימבלטה ואביליפיי או צינומל סימבלטה 90 מ"ג בשילוב וולבוטרין 150 מ"ג. יש עוד משהו לפני שאשכול זה נסגר? -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 24/08/2016 | 10:36לתושב ישראל שלום, השילוב של ויואנס עם סימבלטה או ריטלין עם סימבלטה אפשרי כשיש הפרעת קשב. כשאין זה לא הגיוני ואני בספק שזה עוזר. לגבי עוד שילובים, אני סבורה שהגישה שלך מלכתחילה איננה נכונה, קודם כל תסיים את הניסיון לתת לך אנאפרניל בלבד, לא מיצית את זה.והיה כי זה יכשל יש מקום לנסות מעבר לסימבלטה או שילובים עם האנאפרניל וכו. לגבי השאלה השנייה, כבר עניתי לך ובמידת הצורך כאשר תגיע לשם, ואני מקווה שלא תגיע, אהיה מוכנה לחשוב על האפשרויות הנוספות. אני חושבת שאתה חייב להחליט שהטיפול שאתה לוקח יעזור ולא לחשוב מה יהיה כשהטיפול לא יעזור. בברכה, דר' קרני רובין -
כבר ניצלתי את אפשרות המרוניל/אנפרניל
תושב ישראל 24/08/2016 | 10:55אני כמה חודשים(3 ומעלה) משתמש בתרופה במינון של 225 מ"ג ללא שום השפעה חיובית, כבר צריך לשנות תרופה או לשלב עם משהו אחר. נראה לי שהדבר הבא כבר יכול להיות נזעי חשמל. -
איזה שילובים
תושב ישראל 24/08/2016 | 11:11ד"ר בבקשה בפעם האחרונה תוכלי לציין שילובי תרופות אפשריות שנותנים אפקט והשפעה טובה מהניסיון שלך? אנפרניל ופבוקסיל סימבלטה ואריפליי סימבלטה ואדרונקס סימבלטה וצינומל יש עוד תרופות שאפשר לשלב בלי קשר לאלו שהזכרתי למעלה? -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 24/08/2016 | 20:42ל"תושב ישראל" שלום, ניתן להוסיף אריפליי למרוניל. אם זה לא יעזור אז הייתי מורידה את מינון המרוניל ל112.5 מ"ג בשילוב עם פבוקסיל 250 מ"ג ואריפליי 2.5 מ"ג. לאחר שלושה חודשים נדבר. בברכה, דר' קרני רובין -
יש שילובים אחרים מוצלחים?
תושב ישראל 25/08/2016 | 03:58יש שילובים אחרים מוצלחים שלא ציינת בפניי? -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 28/08/2016 | 20:13לתושב ישראל שלום, ייתכן. צריך לעקוב אחרי המטופל ולהחליט. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
גמילה מויאפקס xr
שירה 21/08/2016 | 14:54שלום רב. אני חולה בסכיזופרניה ונוטלת 6 מ"ג ריספונד ו-150 מ"ג ויאפקס xr. הרופאה תחליף לי את הויאפקס בקרוב לסרוקסט. רציתי לדעת: 1. מהם תסמיני הגמילה מהויאפקס? נאמר לי שכנראה יהיו לי חלומות מוזרים. מה עוד כוללים התסמינים? 2.הודרכתי לרדת מ-150 מ"ג ל-75 מ"ג למשך שבוע ולאחר מכן להפסיק את הויאפקס - האם אכן כך נכון לבצע את ההפסקה? 3.כמה זמן נמשכים התסמינים מהתחלת הירידה ל-75 מ"ג וגם מהפסקת התרופה לגמרי? 4.האם מחייב שיהיו בכלל תסמיני גמילה? בתודה מראש, שירה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 22/08/2016 | 22:03לשירה שלום, בכדי למנוע את תסמיני הגמילה אני נוהגת לעשות הצלבה בין הכדור שבו אני מעלה את המינון לכדור שבו אני מורידה את המינון וכך למעשה מונעת את התסמינים. ככלל כאשר מפסיקים באופן פיתאומי תרופה נוגדת דיכאון ובמיוחד את הויאפקס יכולים להופיע סימפטומים כמו: חרדה דיכאון או שינוי במצב הרוח סחרחורות "זרמים בגוף" עייפות צמרמורות תסמינים דמויי שפעת כאב ראש אובדן קואורדינציה עוויתות שרירים בחילה סיוטים רעידות בעיות שינה בחילה ואף הקאה סימפטומים אלה לא יופיעו או כמעט לא יופיעו כאשר יורדים בהדרגה וגם כאשר מצליבים. בברכה, דר' קרני רובין -
לד"ר קרני רובין-גמילה מויאפקס, משירה
שירה 24/08/2016 | 13:43שלום רב. תודה רבה על תשובתך. האם זה מספיק הדרגתי לרדת מ-150 מ"ג ויאפקס xr ל-75 למשך שבוע בלבד ואז להפסיק? בתודה מראש, שירה. -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 24/08/2016 | 21:27לשירה שלום, אני הייתי יורדת יותר לאט. הייתי יורדת ל75 מ"ג למשך שלושה שבועות ואז מפסיקה. בברכה, דר' קרני רובין -
לד"ר קרני רובין- המתנה בין שינויי תרופות
שירה 24/08/2016 | 22:40שלום רב. תודה רבה על תשובתך המהירה. לפני כ-5 שבועות הרופאה המטפלת בי החליפה לי את הזיפרקסה בריספונד משום שהזיפרקסה הפסיקה להיות יעילה עבורי. ידוע לי כי לריספונד (נוטלת 6 מ"ג) לוקח כ-6 שבועות עד שמשפיעה לגמרי, ואני באמת כרגע בשבוע החמישי ולא מרגישה עדיין שחזרתי לעצמי ולא התייצבתי לחלוטין, מקווה בעוד שבוע כבר ישתפר מצבי ואתייצב (יש לציין כי אני לא אחרי התקף פסיכוטי אבל לא מרגישה טוב תקופה ארוכה עם הזיפרקסה). כמו שכתבתי לך בשתי ההודעות הקודמות ממני, אני נוטלת גם 150 ויאפקס xr, הארת את עיניי לגבי מניעת תסמיני הגמילה מהויאפקס. תודה רבה. את הויאפקס יחליפו לי בסרוקסט משום שגורם לי לעצירות קשה ומוריד לי את מאוד את התיאבון. מה שברצוני לדעת זה כמה זמן מומלץ לחכות בין הזמן שבו הריספונד משפיע לגמרי (בעוד שבוע יתמלאו 6 שבועות) להורדה ל-75 מ"ג ויאפקס עם התחלת נטילת 20 מ"ג סרוקסט במקביל? האם כדאי לתת למוח לנוח קצת בין שינוי תרופתי לאחר? בתודה רבה מראש, שירה. -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 28/08/2016 | 20:12לשירה שלום, 6 מ"ג ריספרידל הינו מינון מכובד. כמה זיפרקסה קיבלת לפני כן? בדרך כלל כשעוברים מכדור לכדור ההשפעה היא הרבה יותר מהירה. הייתי מצפה שכבר תהיה השפעה לרספרידל, אך כמובן זה לא מתמטיקה. אפשר בהחלט להתחיל במקביל את ההחלפה של הויאפקס עם הסרוקסט. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
כמו כן הארוע שינה את אישיותי (לת)
דני 28/08/2016 | 09:04ואת האופן בו אני חושב לחלוטיןפתח בחלון חדש -
ocd וחרדה
חביב 21/08/2016 | 22:39אני נוטל 15 מ"ג ציפרלקס לאוסידי ויש לציין שאני מרגיש מעולה חייכן, פעיל, שמח. בקיצור הטיפול מעולה אך יש בעיה אחת יש לי מתח מאוד מאוד גבוהה זה מתבטא באי שקט ואי התמצאות במרחב הכוונה שאני לא מרוכז כלל אני מרגיש שהכל עובר מהר מאוד . לוריון ואבן ואליום אסיול קלונקס יש לציין שכל אלה לא עוזרים לכן התחלתי טיפול במודאל שכן עוזר אך רציתי לדעת האם אביליפיי במינון של 2.5 מ"ג כן יכול לעזור שמעתי על הכדור הזה המון ורציתי באמת לדעת האם יש לו השפעה נוגדת חרדה במינונים נמוכים לפי מה שקראתי באינטרנט אין שמץ של הפחתת חרדה לכדור הנלפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 22/08/2016 | 22:41לחביב שלום, הייתי מחליפה את הטיפול שלך לציפרמיל או ללוסטרל. הציפרלקס יכול לגרום למתח ולאי שקט שאתה מתאר בניגוד לציפרמיל והלוסטרל. בברכה, דר' קרני רובין -
זה לא אותו דבר
חביב 23/08/2016 | 13:02עם ציפרלקס טוב לי לא רוצה להחליף תרופה חבל מאוד שזה ככה. אביליפיי יכול לעזור? -
האמת שגם המתח הזה נמצא
חביב 23/08/2016 | 13:11עם נטילת איקסל ואפקסור. בקיצור זה מתח עם כדורים שעושים טוב ומשפיעים לטובה על הגוף. -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 24/08/2016 | 18:06לחביב שלום, ציפרמיל וציפרלקס הם בעצם אותה תרופה אך בציפרמיל אין את הקטע של העצבנות. בציפרמיל יש כיאלו יד ימין ויד שמאל. יד ימין לא פעילה אך מעכבת מעט את יד שמאל. בודדו את יד שמאל וזה בעצם הציפרלקס שחסר בו העיכוב של העצבנות שיש בציפרמיל. באיקסל יש 50% השפעה אדרנרגית ו50% השפעה סרוטונרגית. באפקסור יש 10% השפעה אדרנרגית ו90% השפעה סרוטונרגית. מהעובדה שהיה לך רע עם שתי תרופות אלה עולה הרושם שאינך מגיב טוב לתרופות אדרנרגיות. זה שונה לגמרי מהציפרמיל ומהלוסטרל. בברכה, דר' קרני רובין -
לקרני רובין
חביב 27/08/2016 | 23:34אני לא עצבני אני מתוח זה הכל... ציפרלקס עושה לי טוב בניגוד לציפרמיל וללוסטרל שזה זבל של תרופות לדעתי. איקסל עושה לי מעולה וגם אפקסור עושה לי טוב . זה הכל אני רק מתוח חושב שההתכתבויות פה באינטרנט הורסים מאוד את החוות דעת של הפסיכיאטרים בארץ אני מתנגד לפורום הזה זה פשוט הורס.. החוות דעת שלך על ציפרמיל ולוסטרל לגמרי לא נכונות אני מרגיש איתם על הפנים לכן אני אומר האינטרנט הזה רק הורס והורס והורס.מתנגד לכך ברצינות רבה.. אנשים לכו לפסיכיאטרים מומחים ולא לפפייסבוק
-
-
שירות חשאי: פחד עד שהאמת תתגלה (19) - קריאת מחשבות: שיטת העינויים האולטימטיבית תנורי אנשים רוצחים פי ארבעה (לת)
חן וולף 27/08/2016 | 11:07רק קרינה ללא שבב התעללות 247 365 שנה אחר שנה http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3756140/Hackers-soon-target-BRAIN-Criminals-control-thoughts-feelings-attacking-implants.html התעללות בחולים פסיכיאטרים אותם מאפיינים השכנים מונחים לא לדבר איתי לא לשתף פעולה איתכם קשר שתיקה שכנים רבים מתחלפים כמו בתפוז המכני נכנס לדירות שכנים ומתחיל שוב 10 שנות התעללות כולל הרעלה שהם ידברו אני זה שאין לו כל פרטיות ! סיכום של התלונות שלי גם לי כל זה קורה כולל בבניין עצמו ! http://www.petermooring.nl/blog/?p=111 ! שירות חשאי: פחד עד שהאמת תתגלה (24) - כנופיית מטרידנים ואנשי תנורים הם רוצחים, הפשעים הם מחויבים שייכים הפשעים החמורים ביותר בהיסטוריה - חלק 2 פורסם ביום שני, 26 בינואר, 2009 בשעה 11:25 להלן תמצית של הבלוגים שכתבתי בשנתי 2006-2008 על כנופיה האורבת (היקוש המאורגן) והטרדה אלקטרונית (כולל עינויים אלקטרוניים). הסיכום מכיל קישורי הביצות נותנות לך מידע מפורט. פיטר מבוא שימוש בטכניקות היקוש כנופיית ונשק אלקטרונית היי-טק (נשק אנרגיה מכוונת) מדי שנה אלפי אנשים בכל רחבי העולם הם עונו ונרצחו, רובם בלי לדעת מה קרה. להערכתי מינימום של 300-400 אנשים נרצחים מדי שנה בדרך זו בהולנד. אחראים לכך, את (כנופיה) מטרידנים ואנשי תנורים הם רוצחים. מטרתם היא לגרום למותו הגופני או נפשי של היעד. לא במקרה או זעם, אלא על ידי הטרדה 24/7 רציפה, ראה גם: ! שירות חשאי: פחד עד שהאמת תתגלה (17) - כנופיית מטרידנים ואנשי תנורים הם רוצחים, הפשעים הם מחויבים שייכים הפשעים החמורים ביותר בהיסטוריה כמה מילים אל מטרידנים (כנופיה) ותנורים אנשים: אתם רוצחים מה שאתם עושים הוא מנסה לגרום (פיזי או נפשי) למותו של אדם. זה נקרא רצח בכוונה תחילה כלומר אתה רוצח. מה היית עושה אם הם עשו את זה לך? כנראה שהיית להתאבד, זה מה שרוב היעדים לעשות, אני יודע את זה כי אני כמעט היה שם, אבל הצלחתי להתאושש למרות הטרור שלכם. כל יום האנשים במדינה שלך נרצח בדרך זו שלך ושל החברים הפליליים שלך. אבל החברים שלך הם לא החברים שלך, הם פשוט פסיכופטים ממלאים פקודות. החברים שלך לא אכפת לאנשים, החברים שלך לא אכפת הילדים, החברים שלך לא אכפת לך, הם היו רוצחים ילדים משלהם במידת הצורך. הידעת כי 4% מכלל האוכלוסייה הוא פסיכופת? סליחה, לא יותר אויבים האנשים אשר ממוקדים בכלל אינם אויבי המדינה, וגם אינם חולה נפש. רוב הזמן הם נקטפים באופן סלקטיבי מתוך רשימה שבה אנשים אקראיים כמעט מוגשים על ידי הרשת הפלילית. חבל לך אין אויבים בארצך, הקומוניזם מת בשנות ה -80. הבעיה היא שהרשת אתה עכשיו חלק (ונוסדה כשהמדינה שלך הפכה למדינה וארגנה מחדש לאחר מלחמת העולם השנייה) לא יכול לשרוד ללא אויבים . העולם השתנה, יש לחלק, התייצב, התפתח, אבל הרשת שהגנה על המדינה ועם זה אנשיה, לא השתנתה. רשת זו חלה (פגום), ועכשיו גם בלי אויב, אנשים אקראיים הם הצביעו האויב בזמן שהם לא, אנשים אקראיים הם הצביעו חולה נפש, בזמן שהם לא. וכדי לעשות דברים יותר מציאותיים, הרשת החולה גם יוצרת אויבים ויש להם לבצע תקיפות ראו גם: שירות חשאי: פחד עד שהאמת תתגלה (13) - אנשים רגילים נרצחים כדי לשמור על המערכת פועלת (המערכה החולה זקוק לדם כדי לשרוד ולהרחיב) שירות חשאי: פחד עד שהאמת תתגלה (21) - אנשים רגילים נרצחים כדי לשמור על המערכת פועלת (המערכה החולה זקוק לדם כדי לשרוד ולהרחיב) - חלק 2 לעתים קרובות מטרות גם סובלות הטרדה באמצעי תקשורת (שמתבצע מבושלים בחיים) מטרידנים רבים אינם יודעים כי מטרות קרובות הם גם מבושלים וצרובות נשק אלקטרוני (נשק המבוסס על גלי רדיו; נשק אנרגיה מכוון). גם אם הם יודעים, הם לא רוצים להאמין עינויים אלקטרוניים כנראה הוא שיטת העינוי הנורא ביותר אי פעם היה קיים . במקרים מאי היעד מבושל בחיים 24/7, מבושל כמו מיקרוגל מבשל בשר. דרך קירות, ועל ידי מכשירים רכוב כדין במכוניותיהם, בעת הליכה ברחובות, כאשר בבריכת השחייה, בכל מקום. נשק אלקטרוני הספק גבוה (HPM = מיקרוגל עצמה גבוה) יכול לבשל גוף, לב, עם התוצאות להיות המרה, תחושות צריבה כואבת על גב, חזה, עקיצות בראש, בעיני, התקפות על חלקי גוף אחרים כמו לב, כליות, קרסוליים, קורות בישול החלק הפנימי של אדם גורם נוזלים להתאדות וכתוצאה מכך גיהוק ונופח בתוך שניות, וכו ' ! שירות חשאי: פחד עד שהאמת תתגלה (18) - Pigeon ON-OFF וצלילים אחרים מחוץ לבית (עורב, כלבים, חתולים, חשמלי (ניסור) מכונה, פטישים, אופנועים, שיעול, וכו ') המשמשים עם כנופיה אורבת ו הטרדה באמצעי תקשורת / עינויים אלקטרוניים הטרדה אלקטרונית = אנשי בישול, (תת-קולי) קריאת מחשבות תנורי האנשים ללחוץ על הכפתורים של הנשק האלקטרוני שלהם 24/7 ביצוע בכלא האמריקאי במפרץ גואנטנמו להסתכל נופש. תנורי האנשים לשרוף ומבשלים את היעד כדי למנוע שינה, מגיב לאירועים הנגרמת על ידי היעד (כמו הליכה לסלון, לשים אתר אינטרנט חדש על מסך המחשב), מגיב לאירועי לב על ידי היעד (כמו מכוניות חולפות, השכנים עוזבים את בתיהם או המגיעים), אבל גם הם יוכלו לבשל את היעד ברגעים ספציפיים על מנת להפוך את היעד נראה לך משוגע לאנשים אחרים. רוב ההתקפות הן מבתים שכנים. הרשת החולה עם זאת כדלקמן מטרות בכל מקום להפוך את החיים כפי נורא ככל האפשר בכל מקום למשל בכך שהיא חוסמת תעבורה בצמתים, בהספק גבוה בישולים במשך ספורט (ריצה, שחייה ועוד), תוך כדי פעילות מינית, במהלך ביקורים בחנויות, וכו 'ראה גם: תנורי האנשים - אנשי בישול כמו מיקרוגל מבשל בשר http://www.peoplecooker.com שירות חשאי:! מחשש להתגלות האמת (9) - שימוש בנשק אלקטרוני (כולל טכנולוגיית מוח פולשני) להציע בעיות פסיכיאטריות, סכיזופרניה תת-קולית קריאת מחשבות משמשת עינוי אחר נורא. המילים שנאמרו בשקט לאחד האני לגרום לתנועות שרירים (אנרגיה) שיכול להיות נטל על ידי ציוד מתקדם לפענח את המילים בלי קושי רב. על ידי מגיבים למילים האלה, בפרטיות הנותרים של היעד נעלמת, משחקים מהפנטת נורא. ראה גם: שירות חשאי: פחד עד שהאמת תתגלה (19) - קריאת מחשבות: שיטת העינויים האולטימטיבית תנורי אנשים רוצחים פי ארבעה תנורי אנשים, כלומר אלה להקל ותפעול נשק אלקטרוני פי ארבעת רוצחים: תנורי אנשים לנהוג המטרות שלהם לתוך התאבדות מה היית עושה אם הם לבשל לך בכל מקום שאתה הולך? אנשים תנורי בישול / לשרוף בנפרד חלקי הגופות של היעד ידיים, עיניים, לב, וכו 'כדי למנוע את היעד לתפקד כאדם נורמלי, כדי למנוע מעבודה, ספורט, וכו' אנשים תנורי לתת סרטן יעד הקרנת אלקטרומגנטית הורס DNA שלך. גוף תאים לחדש מדי פעם, תאים עם DNA פגום נקראים סרטן. תנורי אנשים הם חלק ארגון הפשיעה הגדול ביותר של המדינה שלך כמו שותף לאחריות כזו למותם של מאות בני אדם מדי שנה ראה גם: ! שירות חשאי: חשש להתגלות האמת (15) - להתחיל חקירות עצמאיות כדי שיוכלו להעמיד לדין ונכלא (Gang) מטרידנים ואנשי תנורים הם פדופילים כמו גם לא רק אנשים אקראיים מוגדרים להשתתף בפעילויות האורבות אלה, אבל ילדים גם כן. אני קורא אלה שעושים פדופילים זה. הם נכשלו עצמם כבני אדם, ועכשיו להרוס את חייהם של ילדים אקראיים. לאלה עושים את זה: אל תתקרב עם הטפרים שטופי הדם שלך מיילדים תמימים! נכשלתם עצמכם כאדם, זו לא אשמתו של ילדים אלה, ואף לא אנשים אקראיים לערב. אתה כישלון! ראה גם: השירות החשאי: פחד עד שהאמת תתגלה (14) - לא רק פסיכופטים ורוצחים אבל פדופילים כמו גם! התמונה הגדולה: האליטה, מעמד בינוני ומעמד נמוך כדי להבין מה קורה מבט על התמונה הגדולה. יש לנו את האליטה, מעמד הביניים והמעמד הנמוך. האליטה מנסה להרחיב את סמכויותיה ולהיות יותר ויותר לעשירים. מעמד הביניים חייב לעבוד קשה כדי שיוכלו לשלם מיסים, שניתן להשתמש בהם בשימוש על ידי האליטה לשלם השירותים החשאיים שלהם, הצבאי וממשלות שלך. המעמד הנמוך חייב להישמר עניים וחסרי השכלה, כך שניתן יהיה קורבן להתעללות מצד האליטה לכל סוגי עבודה מלוכלכת, כמו חיילים במלחמה, (כנופיה) היקוש בלחיצה על לחצנים של נשק אלקטרוני בישול אנשים, וכו 'זה מאוד קשה כדי לשנות את שיעורי. האליטה צריך המעמד הנמוך עבור העבודה המלוכלכת שלהם, כך הם שומרים אותם בעלי השכלה נמוכה ו בעלי שכר נמוך. זה אירוני ועצוב שאנשים מסוג נבחרים נמוכים הם למעשה שיתוף פעולה עם האליטה כדי לשמור על המשפחה שלהם, חברים משלו, ילדים משלו, בעלי השכלה נמוך ו בעלי שכר נמוך. האנשים הנורמלים במצב מלחמה עם חולי נפש (הרוצחים פסיכופטים) שתי דוגמאות של אזרחים הולנדיים אשר חיים הושפעו באופן לא חוקי / נהרסו על ידי שירותים חשאיים ההולנדית / ממשלת הולנד (Gang) מטרידנים ואנשי תנורים מוגדרים לרצוח בני מינם רוב האנשים בסופו של דבר נבחרו לחיסול הם אנשים ידידותיים, מתורבתים, אינטיליגנטי, ראו גם לעיל. הסיבה העיקרית מדוע אנשים אלה נבחרו בגלל הסיכון של אנשים אלה יורים עליך בחזרה הוא מינימאלי. רוב האנשים האלה יש דבר נגד אנשים ממעמד נמוכים. נהפוך הוא בדרך כלל נכון. רבים ינסו לעזור להם / לכם אם הם יכולים. אז אתה, המשתתפים הפשעים הנוראיים האלה, אתה רק ברצח מינים משלך או אלה המעורבים בכנות עם הבעיות שלך. (Gang) מטרידנים ואנשי תנורים עושים את העולם למקום נורא אתה, תנורי מטרידנים ואנשים, כולם כבר זיין אל הרצח. אמרו לך שקרים שקרנים מקצועיים. כולכם יודע שאתה מתחייב פשעים נוראיים שמטרתן חיסול המוות הפיזי או נפשי של היעד שלך (הים), אבל אתה ממשיך בכל זאת, כי אתה לא רוצה ללכת לכלא. החדשות הרעות הן בשבילך היא כי בחרת בדרך הלא נכונה בחיים. אתה תומך רוצחי המונים, אתה תומך ושיתוף פעולה ברצח מינים משלך, כולל להרוס את חייהם של ילדים על ידי שיתופם רצח. אז אתה לא עושה את העולם למקום טוב יותר. לְהֶפֶך. המאמצים שלך להפוך את העולם למקום נוראי בטווח הארוך. אלה אתה עושה פעילות בלתי חוקית ביותר אלה אינם מעוניינים בך, בילדים שלך, אצל אנשים בכלל. הם מעוניינים רק כסף וכוח. תראה מה קרה בעולם ב -20 השנים האחרונות, האחרון בעיראק, אפגניסטן, עזה. על ידי האגודות שנקראות גבוה שפותחו שלנו. זה לא ממש נראה כמו תרבות, עושה את זה? זהו רצח תמורת כסף (נפט, זהב, וכו '). (Gang) מטרידנים ותנורים אנשים: להפסיק פשעיך ויש עצמך כלוא אתה, (כנופיה) העוקב או אנשים סיר לא רוצה את שארית חייך ברצח אנשים אתם? לא ניתן לבטל את הפשעים שלך, אתה לא יכול להעיר אנשים, כי נרצחו שלך ושל החברים שלך פליליים, מן המתים. הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה ללכת למשטרה או לרופא המשפחה שלך ולהגיד את האמת. זה נכון, אתה רק צריך לומר את האמת. אז אתה תהיה כלוא במשך זמן רב ואתה לא יכול לפגוע אנשים נורמלים יותר, אתה לא יכול להזיק לילדים יותר. וגם, אולי בעוד 10, 20 שנים בערך מהיום אתה יכול לנסות שוב לחיות את החיים שלך כמו בן אדם. ואם יש לך אומץ כל כך וודא שאתה אומר את האמת לאנשים אחרים גם כן, כך שהחברים שלך פליליים יכולים להיות כלוא כמו גם ואת האחראים ניתן להביא לדין. שירותים חשאיים הלאומיים אחראים הרבה דיסאינפורמציה ניתן למצוא באתר היקוש כנופיית (היקוש המאורגן) והטרדה אלקטרונית. למרות שאנשים מסוימים / אתרים מדווח כי פעולות אלה מבוצעות על ידי קבוצות הפועלות על עצמו, זה לא נכון! רוב הזמן את היקף ההתקפות הוא כזה שהם יכולים להיעשות רק על ידי תיאום לאומי, הציוד ואמצעי הלחימה המשמש התקפות שייכות המתקדם ביותר קיים אם לא מסווג. אפשר רק להסיק כי התקפות אלה מאורגנים, בצעו, במיקור חוץ על ידי השירותים החשאיים הלאומיים שלנו. אמנם יש גם סיפורים באינטרנט לפיה ישנם אנשים טובים שעובדים עבור שירותים חשאיים, זה לא נכון! כל יום אנשים חפים מפשע מותקפים, נרצח, כל יום ילדים תמימים מעורבים, חייהם נהרסו, כל אנשים חפים מפשע ביום מעונים לתוך התאבדות, חולה פסיכיאטרי, התנהגות פלילית. אם אתה יודע על הפשעים הנוראיים האלה לא זועק, אז אתה לא בן אדם טוב אבל שותף לרצח אחד, רוצח. שירות חשאי: פחד עד שהאמת תתגלה (12) - מנהלי שירותי סוד לאומיים רציחות המוניות וצריך כלוא במשך חיים (?) לכל הפוליטיקאים של העולם הדרך היחידה להציל את העולם היא להפסיק השירותים החשאיים הלאומיים שלך. הפרה חוקית ומפר זכויות אדם מיתות משונות הפכה לדרך החיים. הם אחראים לרוב בעיות בשכונה שלך, בעירך, בארצך, בעולם. לגרום להם אחראים למה שהם עושים. תנו להם להסביר בפירוט, להכריח אותם לפתוח את הארגונים שלהם עבור חקירות יסודיות. עצור המימון שלהם אם הם לא ישתפו פעולה. חלף מנהלים וצוות מייד על ידי אנשים רגילים בתור התחלה. אנא עזרו להפיץ את המסר או לתרום: בסיס STOPEG - STOP נשק אלקטרוני ואורב Gang: http://www.STOPEG.com Stichting STOPEG - STOP Electronische wapens en Groepstalking: http://www.STOPEG.nl (בהולנדית) Secret service: fear for the truth to be revealed!(24) – Gang stalkers and people cookers are murderers, the crimes they commit belong to the worst crimes in history – part 2 Published on Monday, January 26th, 2009 at 11:25 pm Below is a summary of the blogs I wrote in 2006-2008 about gang stalking (organized stalking) and electronic harassment (including electronic torture). The summary contains links to the bogs giving you detailed information. Peter Introduction Using gang stalking techniques and hi-tech electronic weapons (directed energy weapons) every year thousands of people all over the world are tortured and murdered, most of them never knowing what happened. I estimate a minimum of 300-400 persons are murdered every year this way in The Netherlands. The ones responsible, the (gang) stalkers and people cookers are murderers. Their aim is to cause the physical or mental death of the target. Not by coincidence or rage, but by continuous 24/7 harassment, see also: Secret service: fear for the truth to be revealed!(17) – Gang stalkers and people cookers are murderers, the crimes they commit belong to the worst crimes in history Some words to the (gang) stalkers and people cookers: you are murderers What you are doing is trying to cause the (physical or mental) death of a person. This is called premeditated murder meaning that you are a murderer. What would you do if they did this to you? Probably you would commit suicide, this is what most targets do, I know this because I almost was there but managed to recover despite your terror. Every day in your country people are murdered this way by you and your criminal friends. But your friends are not your friends, they are just psychopaths following orders. Your friends don’t care about people, your friends don’t care about children, your friends don’t care about you, they would murder their own children if necessary. Did you know that 4% of the population is psychopath? Sorry, no more enemies The people that are targeted in general are not enemies of the state, nor are they mentally ill. Most of the time they are selectively picked from a list where almost random people are submitted to by the criminal network. Too bad for you there are no enemies in your country, communism died in the 80’s. Problem is that the network you are now part of (and was founded when your country became a country and restructured after World War II) can not survive without enemies. The world changed, got divided, stabilized, evolved, but the network that protected the the state and with it its people, did not change. This network became sick (corrupted) and now without an enemy, random people are pointed the enemy while they are not, and random people are pointed mentally ill, while they are not. And to make things more realistic, the sick network also creates enemies and have them perform attacks, see also: Secret service: fear for the truth to be revealed!(13) – normal people are murdered to keep the system running (the sick system needs blood to survive and expand) Secret service: fear for the truth to be revealed!(21) – normal people are murdered to keep the system running (the sick system needs blood to survive and expand) – part 2 Often targets also suffer from electronic harassment (are being cooked alive) Many stalkers do not know that targets often also are being cooked and burned by electronic weapons (weapons based on radio waves; Directed Energy Weapons). Even if they know, they do not want to believe electronic torture probably is the most horrible torture method ever existed. In may cases the target is cooked alive 24/7, cooked like a microwave oven cooks meat. Through walls, and by devices illegally mounted in their cars, when walking in the streets, when in the swimming pool, everywhere. High power electronic weapons (HPM = High Power Microwave) can cook a body, a heart, with the results being gall, painful burning sensations on back, chest, stings in the head, in the eyes, attacks on other body parts like heart, kidneys, ankles, beams cooking the inside of a person causing fluids to evaporate resulting in burping and farting within seconds, etc. Secret service: fear for the truth to be revealed!(18) – Pigeon ON-OFF and other outdoor sounds (crows, dogs, cats, electric (sawing) machines, hammering, motorbikes, coughing, etc.) used with gang stalking and electronic harassment/electronic torture Electronic harassment = people cooking, (sub-vocal) mind reading The people cookers press the buttons of their electronic weapons 24/7 making the US prison at Guantanamo Bay look a holiday resort. The people cookers burn and cook the target to prevent sleeping, react to events caused by the target (like walking into the living room, putting a new website on the computer screen), react to events noticed by the target (like cars passing by, neighbors leaving their homes or arriving), but also they will cook the target at specific moments to make the target look crazy to other people. Most attacks are from neighbor houses. The sick network however follows targets everywhere to make life as horrible as possible everywhere e.g. by blocking traffic at junctions, high power cooking during sports (running, swimming, etc.), during sexual activities, during visits to stores, etc. See also: The people cookers – cooking people like a microwave oven cooks meat http://www.peoplecooker.com Secret service: fear for the truth to be revealed!(9) – use of electronic weapons (including mind invasive technology) to suggest psychiatric problems, schizophrenia Sub-vocal mind reading is used as another horrible torture method. Words silently spoken to one selves cause muscle movements (energy) that can be picked up by advanced equipment and decoded into words without to much difficulty. By reacting to these words, the remaining privacy of the target disappears, truely horrible. See also: Secret service: fear for the truth to be revealed!(19) – Mind reading: the ultimate torture method People cookers are fourfold murderers People cookers, i.e. the ones facilitating and operating electronic weapons are fourfold murderers: People cookers drive their targets into suicide What would you do if they cook you everywhere you go? People cookers cook/burn apart body parts of the target Hands, eyes, heart, etc. to prevent the target to function as a normal human being, to prevent from working, sports, etc. People cookers give the target cancer Electromagnetic irradiation destroys your DNA. Body cells renew once in a while, cells with defective DNA are called cancer. People cookers are part of the largest criminal organization of your country and as such co-responsible for the death of hundreds of people every year See also: Secret service: fear for the truth to be revealed!(15) – start independent investigations so they can be brought to justice and jailed (Gang) stalkers and people cookers are pedophiles as well Not only random people are set up to participate in these stalking activities, but children as well. I call the ones who do this pedophiles. They failed themselves as human beings, and now destroy the lives of random children. To the ones doing this: Stay away with your blood drenched claws from innocent children! You failed yourselves as a human being, this is not the fault of these children nor the random people you involve. You are the failure! See also: Secret service: fear for the truth to be revealed!(14) – not just psychopaths and murderers but pedophiles as well! The big picture: elite, middle class and lower class To understand what is happening look at the big picture. We have the elite, the middle class and lower class. The elite tries to expand its powers and become richer and richer. The middle class must work hard so they can pay taxes that can be used used by the elite to pay their secret services, their military and your governments. The lower class must be kept poor and uneducated so they can be abused by the elite for all kinds of dirty work, like soldiers in a war, (gang) stalking, pushing the buttons of electronic weapons cooking people, etc. It is very difficult to change classes. The elite needs the lower class for their dirty work so they keep them low-educated and low-paid. It is ironic and sad that selected lower class people are in fact co-operating with the elite to keep their own family, own friends, own children, low-educated and low-paid. The normal people at war with the mentally ill (the murderers and psychopaths) Two examples of Dutch citizens who’s lives have been illegally influenced/destroyed by the Dutch secret services/Dutch government (Gang) stalkers and people cookers are set up to murder their own kind Most people finally selected for elimination are friendly people, civilized, intelligent, see also above. The main reason why these people are selected is because the risk of these people shooting back at you is minimal. Most of these people have nothing against lower class people. The contrary is often true. Many will try to help them/you if they can. So you, who are participating in these horrible crimes, you are just murdering your own species or the ones sincerely involved with your problems. (Gang) stalkers and people cookers are making the world a horrible place You, the stalkers and people cookers, all have been fucked into murder. You were told lies by professional liars. You all know you commit horrible crimes that aim at the physical or mental death of your target(s), but you continue anyway because you do not want to go to jail. The bad news for you is that you have chosen the wrong path in life. You support mass murderers, you support and co-operate in murdering your own species, including destroying the lives of children by involving them in murder. So you are not making the world a better place. On the contrary. Your efforts make the world a horrible place in the long run. The ones you are doing these highly illegal activities for are not interested in you, in your children, in people in general. They are only interested in money and power. Look at what happened to the world the last 20 years, most recent in Iraq, Afghanistan, Gaza. By our so-called high developed societies. This does not really look like civilization, does it? It is murder for money (oil, gold, etc.). (Gang) stalkers and people cookers: stop your crimes and have yourself locked up You, (gang) stalker or people cooker do not want the rest of your life murdering people do you? You cannot undo your crimes, you cannot waken people, that have been murdered by you and your criminal friends, from the dead. Best thing you can do is go to the police or your family doctor and tell the truth. That’s right, you only have to tell the truth. Then you will be locked up for a long time and you cannot harm normal people anymore, you cannot harm children anymore. And, maybe in 10, 20 years or so from now you can try again to live your life as human being. And if you have any guts then make sure you tell the truth to other people as well, so your criminal friends can be locked up as well and the ones responsible can be brought to justice. National secret services are responsible A lot of disinformation can be found on gang stalking (organized stalking) and electronic harassment. Although some people / websites report that these operations are performed by groups acting by itself, this is not true! Most of the time the scope of the attacks is such that they can only be done by national coordination, the equipment and weapons that are used in the attacks belong to the most advanced available if not classified. One can only conclude that these attacks are organized, performed, outsourced by our national secret services. Although there are also stories on the internet stating that there are good people working for secret services, this is not true! Every day innocent people are attacked, murdered, every day innocent children are involved, their lives destroyed, every day innocent people are tortured into suicide, psychiatric patient, criminal behavior. If you know about these horrible crimes and do not speak out, then you are not a good person but an accomplice to murder one, a murderer. Secret service: fear for the truth to be revealed!(12) – directors of national secret services are mass murders and must be jailed for life (?) To all politicians of the world The only way to save the world is to stop your national secret services. Breaking laws and violating human rights in horrible ways has become a way of life. They are responsible for most problems in your neighborhood, in your city, in your country, in the world. Make them responsible for what they are doing. Let them account for in detail, force them to open up their organizations for thorough investigations. Stop their funding if they do not co-operate. Replace directors and staff immediately by normal people for starters. Please help to spread the message or donate: STOPEG foundation – STOP Electronic weapons and Gang stalking: http://www.STOPEG.com Stichting STOPEG – STOP Electronische wapens en Groepstalking: http://www.STOPEG.nl (in Dutch) MANY PSYCHIATRISTS ARE CRIMINALS The approvers of the DSM (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) IV, as well as the ones using this manual (like psychiatrists) or requiring a DSM diagnose (like health insurance companies) are criminals. This manual categorizes symptoms caused by (almost) not-to-prove harrassment as being symptoms of a mental disease. What a disgrace! Examples of such harrasment are non-technical people attacked by high-tech crimes, and attacks by secret police and secret services. In the latter case the attacks have been specifically designed not to leave evidence and consist of gang stalking methods and/or directed energy weapons, mind control and/or mind reading weapons. Persons being attacked these ways will go the police but the police will say that they cannot help and that you should go to your physican. The physican will say that you can be given medicine to make you not see these things and send you to a psychiatrist. The psychiatrist asks what your symtoms are, takes the DSM IV, soon V, and concludes you have a mental disorder while in fact there is nothing wrong with you! Many people that are attacked as described above will take the medicine that the psychiatrist advices, they can go nowhere and desperately hope this will reduce their unbearable pains. Summarizing, we can say that in these cases the psychiatrist commits the following three crimes: 1) the psychiatrist does not recognize that perhaps you are attacked by sinister crimes, or does not try to find a solution based on the fact that you are attacked these ways 2) the psychiatrist prescribes medicine that immediately marks you a lifetime psychiatric patient and does not tell you this 3) the psychiatrist prescribes (most of the time) a medicine that has at least a small percentage making things worse, possibly even increasing the chance that makes you commit suicide (also note that no proof has ever been given that medicine solves the problem in these cases). See also: Schizophrenia does not exist (The normal people at war with the mentally ill - part 2) in Dutch http://www.stopeg.com/ פסיכיאטרים רבים הם פושעים המאשרים של DSM (מדריך דיאגנוסטי וסטטיסטי של הפרעות נפשיות) IV, כמו גם אלה השימוש במדריך זה (כמו פסיכיאטרים) או הדורשים אבחון DSM (כמו חברות ביטוח בריאות) הם פושעים. מדריך זה מסווג סימפטומים הנגרמים על ידי (כמעט) לא אל להוכיח טרדה כמו להיות סימפטומים של מחלה נפשית. איזה ביזיון! דוגמאות harrasment כאלה הן אנשים שאינם טכניים הותקפו על ידי פשעים היי-טק, והתקפות של משטרה חשאית ושירותים חשאיים. במקרה האחרון ההתקפות עוצבו במיוחד לא להשאיר ראיות וכוללות של כנופית שיטות אורבות ו / או נשק אנרגיה מכוון, שליטה מוחית ו / או נשק קראו את מחשבותיו. מותקפים אנשים בדרכים הללו ילכו למשטרה אך המשטרה תאמר כי הם לא יכולים לעזור ושאתם צריכים ללכת הרופאה שלך.הרופאה תגיד שאתה יכול להינתן רפואה כדי לגרום לך לא לראות את הדברים האלה ולשלוח לך לפסיכיאטר. הפסיכיאטר שואל מה symtoms שלך, לוקח את IV DSM, בקרוב V, ומגיע למסקנה יש לך הפרעה נפשית כשלמעשה אין שום דבר לא בסדר איתך!אנשים רבים כי מותקף כמתואר לעיל יוציא את התרופה כי העצות הפסיכיאטריות, הם יכולים ללכת לשום מקום נואש מקווים שזה יפחית כאבים בלתי הנסבלים שלהם. בסיכום, ניתן לומר כי במקרים אלה הפסיכיאטרים יהודים יבצע הפשעים שלושה הבאים: 1) הפסיכיאטר אינו מכיר שאולי אתם מותקפים על ידי פשעים אפלים, או לא לנסות למצוא פתרון מבוסס על העובדה כי אתם מותקפים בדרכים אלה 2) הפסיכיאטר קובע תרופה מייד מסמנת לך חולה פסיכיאטרי בחיים ואינו לספר אתה זה 3) את קובע פסיכיאטר (רוב הזמן) תרופה יש לפחות דברים בקבלת אחוז קטנים יותר גרוע, ואולי אף להגדיל את הסיכוי שגורם לך להתאבד (גם לציין כי לא הוכחה מעולם ניתנה שרפואה פותרת את . הבעיה במקרים אלה) ראה גם: סכיזופרניה אינה קיימת (האנשים הנורמלים במצב מלחמה עם חולי נפש - חלק 2) בהולנדית הגיהנום במחלקה 15 א': חוסים פסיכיאטרים הוכו באופן יומיומי - Mako www.mako.co.il/health-weekend/Article-da0dbeb3b7db651006.htm לפני יומיים - לפני חודש וחצי, אחרי תקופה של כשנה וחצי שבה התעללו במטופלים – יריקות, אגרופים, בעיטות, חבלות, מניעת אוכל ואי הקפדה על פרטיות במקלחות – ואחרי חודשים ...פתח בחלון חדש -
שילובי תרופות- ברינטליקס, קונצרטה וטרזודיל
גל 24/08/2016 | 18:06שלום ד״ר, אשמח לחוות דעתך וסיועך... מזה שנה נוטל טרזודיל 100 לעזרה בשינה. לפני חודש וחצי, אחרי שימוש ממושך בוולבוטרין, התחלתי ליטול ברינטליקס- במינון עולה מ- 5 מ״ג, אחרי שלושה שבועות 10 מ״ג ומשבוע שעבר 15 מ״ג. לפני שבוע, בעקבות התחלה במקום עבודה חדש ותובעני, נרשמה לי קונצרטה במינון התחלתי של 36 ובהמשך להעלות ל 54. לציין, כי בעבר, נטלתי קונצרטה 4 שנים לערך. העניין הוא, שבשבועיים האחרונים לערך, יש לי סומק והרגשה של גלי חום, בחילות נוראיות עד לשעות אחר הצהריים, לפעמים תחושה של חולשה וסחרחורת, חשיקת שיניים גם במהלך היום וכנראה גם בלילה ומעין תחושה כללית שאני ״מנותק״. וגם, דופק מוגבר... אני רוצה להאמין שהפסיכאטר שרשם לי אל הכדורים, ומכיר את התיק שלי והעבר התרופתי שלי, מודע לכל אינטראקציה בין תרופות, אבל מבירור שערכתי באיזה אתר, נראה שיש סכנה בשילוב של התרופות האלה, בכמה שילובים ואני די חושש והפסיכיאטר שלי בחופשה ולכן אני פונה פה, אולי בתקווה להרגעה או לאיזשהי עצה קונקרטית. זה באמת מסוכן? זה יעבור? מה כדאי לעשות? מקדים תודה לתשובה!פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 24/08/2016 | 21:36לגל שלום, אין אינטראקציה בין ברינטליקס לבין קונצרטה אך יש אזהרה נגד שימוש בו זמני של ברינטליקס וטרזודיל. הייתי מפסיקה מיידית את הטרזודיל. לשינה הייתי לוקחת בינתיים בונדורמין. בברכה, דר' קרני רובין -
ברינטליקס
מישו 26/08/2016 | 19:32הי גל איך אתה מרגיש עם הברינטליקס?
-
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
בפורום חרדה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום חרדה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
מערכת אינפומד