קבוצת תמיכה למתמודדים עם מאניה דיפרסיה
פורום מאניה דיפרסיה
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
קבוצת תמיכה למתמודדים עם מאניה דיפרסיה אלי 21/02/2019 | 22:52האם יש קבוצת תמיכה למתמודדים עם מאניה דיפרסיה?
אולימרדכי 18/10/2019 | 15:51אני מאובחן ככזה ומרגיש שמשהו שנמצא במצב שלי יוכל לעזור. אם בא לך צור איתי קשר
מניה דפרסיהEli1 28/10/2019 | 20:02מעוניין לשמוע על טיפול חדש
שלום אנחנו זוג מתמודדים שמעוניין לעזורקינדר 21/06/2020 | 11:30יש לי טכניקה פשוטה שמעלה אנרגיית חיי'ם ותפקוד בקלות!
יש קבוצהמתתיהו 13/01/2021 | 08:51אפשר להצטרף
הצטרפות לקבוצת תמיכהVlad 13/04/2021 | 09:33מה הדרך להצטרף?
מאניה דיפרסיהמנסה דברים בנוסף קשיים כלכליים צריך עזרה להרים את המצב 09/08/2021 | 11:08מאניה דיפרסיה אני ממש לא מרגיש טוב תקופה ארוכה מאוד לא הולך לעבודה מנסה דברים בנוסף קשיים כלכליים צריך עזרה להרים את המצב רוח
דבר איתי הייתי שםאופק 0528783995 13/08/2021 | 20:30שלח הודעה. אנסה לעזור
קדימה איתכםאופק 13/08/2021 | 20:30מה הטכניקה?
דבר איתי הייתי שםאופק 13/08/2021 | 20:32בוא 0528783995. שלח הודעה. יהיה בסדר
מאניה דיפרסיה שמתבאת בדיכאונות.Me&m.s 23/12/2021 | 16:49מאניה דיפרסיה שמתבאטת בדיכאונות חוזרים,בלי אף אפיזודה של מאניה אך עם אפיזודות פסיכוטיות ואובדיות.
מחפש קבוצה באזור השרוןגיא 22/09/2022 | 20:28איפה יש קבוצת תמיכה באזור השרון?
אני רוצה את בעלי לשעבר בחזרה הביתה השנהShosh Pe'er 04/11/2022 | 05:39לאחר הקריאה תסכימו איתי שכדאי מאוד לחלוק את המידע הזה כאן איתכם, ואני מאמינה שהוא יעורר השראה באחרים כמו גם שמצאתי אושר ושמחה בנישואים שלי היום, זה עובד בשבילי ובעלי חוזר הביתה אחרי 6 שנים של גירושין, הנס הכמעט לא ייאמן. אני נשואה שבע שנים בלי ילד, אז בעלי מתחיל להתנהג מוזר הוא כמעט ולא חוזר הביתה לאחרונה ולא מבלה איתי יותר והוא התגרש ממני. אז נעשיתי מאוד עצוב ואבוד בחיים, כי הרופא אמר לי שאין סיכוי שאהיה בהריון, זה באמת ממרר את החיים שלי עד שנתקלתי בחבר שסיפר לי על Dr.WAVA מהאינטרנט, איך הוא עזר נשים רבות עם בעיות דומות שאני עוברת, אז יצרתי קשר עם ד"ר WAVA והסברתי לו שהוא אמר לי כל מה שאני צריך לתת לפני שהוא יכול להטיל את הכישוף כדי להחזיר את בעלי, מה שעשיתי, והוא שלח תפילה עוצמתית שהייתי צריך לומר באמצע הלילה בזמן שהוא הטיל את כישוף האהבה. זה היה נס שלושה ימים לאחר מכן בעלי היחיד חזר אליי והתנצל על כל מה שהוא עשה ואמר לי שהוא מוכן לתמוך בי בכל מה שאני רוצה. התקשרתי מהר ל-Dr.WAVA וסיפרתי לו מה קורה באותו הרגע, והוא גם הכין ושלח לי תרופה שלדבריו תרפא כל מחלות או זיהומים לא רצויים שמונעים ממני להרות, ואז הנחה אותי עליה. איך להשתמש בו לפני הפגישה עם בעלי. זה לאחר השימוש בצמח ובשורש המקומי הזה, כמה שבועות לאחר מכן התחלתי להרגיש סימני הריון בכל הגוף, אני מבטיחה ליידע את כל העולם על Dr.WAVA על שמירת מערכת היחסים שלי, כמו גם לתת לי ילדים, אני יכול בגאווה קרא לעצמי היום עדות חיה עבור Dr.WAVA לכל אישה שמוצאת שזה בלתי אפשרי הנה ההזדמנות שלך לחייך ולהביא אושר למשפחתך, אנא צור קשר עם Dr.WAVA למייל: drwava3@gmail.com או צור קשר עם הווטסאפ שלו / ויבר איתו המספר הזה: +66992602953, הוא אלוהים שנשלח להחזיר מאהבים אבודים ולהביא לך אושר. https://www.drwavaofspirituallovespells.com/
marriage solutionnaomi samuel 09/11/2022 | 23:45נפגעתי ושבורת לב כשבעיה גדולה מאוד קרתה בנישואים שלי לפני 7 חודשים, ביני לבין בעלי. כל כך נורא שהוא לקח את התיק לבית המשפט לגירושין. הוא אמר שהוא לעולם לא רוצה להיות איתי שוב ושהוא לא אוהב אותי יותר. אז הוא ארז מהבית וגרם לי ולילדים שלי לעבור הרבה כאב. ניסיתי כל דרך אפשרית להחזיר אותו, אחרי הרבה תחנונים, אבל הכל ללא הועיל. והוא אישר שהוא קיבל את ההחלטה שלו, ושהוא לא רצה לראות אותי שוב. וכך ערב אחד, כשחזרתי מהעבודה, פגשתי את חברתי הוותיקה שחיפשה את בעלי. אז הסברתי לו את כל הדברים, והוא אמר לי שהדרך היחידה להחזיר את בעלי היא לבקר קוסם בשביל לחש, כי זה באמת עבד גם בשבילו. אז אף פעם לא האמנתי בקסם, אבל לא הייתה לי ברירה אלא למלא אחר עצתו. לאחר מכן הוא נתן לי את כתובת האימייל של מטיל הכישוף שהוא ביקר. (drapata4@gmail.com) אז למחרת בבוקר שלחתי דואר לכתובת שהוא נתן לי, והקוסם הבטיח לי שאקבל בעל תוך שלושה ימים. איזו אמירה מדהימה!! אף פעם לא האמנתי, אז הוא דיבר איתי ואמר לי כל מה שאני צריך לעשות. ואז יומיים, באופן כל כך מפתיע, בעלי שלא התקשר אליי ב-7 החודשים האחרונים התקשר אליי להודיע לי שהוא חוזר. כל כך מדהים!! אז הוא חזר באותו יום, עם הרבה אהבה ושמחה, והתנצל על טעותו ועל הכאב שהוא גרם לי ולילדיי. ואז מאותו יום, הקשר שלנו היה עכשיו חזק יותר ממה שהיה קודם, בעזרת הגלגל. לכן, אני אמליץ לך, אם יש לך בעיות, צור קשר עם DR APATA, אתה יכול גם להגיע אליו באמצעות gmail: (drapata4@gmail.com) או באמצעות WhatsApp או Viber בכתובת: (+66 81 302 8552).
marriage solutionnaomi samuel 10/11/2022 | 00:24שלום חבר נפגעתי ושבור לב כשקרה בעיה גדולה מאוד ביני לבין בעלי לפני שבעה חודשים בנישואיי. כל כך נורא שהוא לקח את התיק לבית המשפט לגירושין. הוא אמר שהוא לעולם לא רוצה להישאר איתי שוב ושהוא כבר לא אוהב אותי. אז הוא ארז מהבית וגרם לי ולילדיי לעבור כאבים עזים. ניסיתי בכל האמצעים האפשריים להחזיר אותו, אחרי הרבה תחנונים, אך ללא הועיל. והוא אישר שקיבל החלטה ולא רצה לראות אותי שוב. אז ערב אחד, בדרכי חזרה מהעבודה, פגשתי את חברתי הוותיקה שחיפשה את בעלי. אז הסברתי לו הכל, אז הוא אמר לי שהדרך היחידה שבה אוכל להחזיר את בעלי היא לבקר אצל זורק כישוף, כי הוא באמת עשה את זה גם. אז אף פעם לא האמנתי בקסם, אבל לא הייתה לי ברירה אלא למלא אחר עצתו. לאחר מכן הוא נתן לי את כתובת האימייל של זורק הכישוף שהוא ביקר. DR apata. למחרת בבוקר שלחתי מייל לכתובת שהוא נתן לי, ומטיל הכישוף הבטיח לי שאחזיר את בעלי ליומיים הקרובים. איזו אמירה מדהימה!! אף פעם לא האמנתי, אז הוא דיבר איתי ואמר לי כל מה שאני צריך לעשות. ואז אני עושה אותם בלי עלייה, אז ביומיים הבאים, באופן מפתיע, בעלי שלא התקשר אליי ב-7 החודשים האחרונים התקשר אליי להודיע לי שהוא חוזר. כל כך מדהים !! אז הוא חזר באותו היום, עם הרבה אהבה ושמחה, והתנצל על טעותו ועל הכאב שהוא גרם לי ולילדיי. ואז מאותו יום הקשר בינינו היה חזק יותר מבעבר, בעזרתו של זורק קסמים נהדר. אז, אני אמליץ לך אם יש לך בעיות כלשהן, צור קשר עם dr apata בדוא"ל: drapata4@gmail.com או צור איתו קשר בוואטסאפ וב-Viber עם המספר הזה: (+66 81 302 8552).......
טיפול בעת ארוע פסיכוטיבטי 13/03/2023 | 06:36האם יש קבוצת תמיכה שמדברת על תנאי האשפוז בבתי החולים...ואלטרנטיבות אחרות
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
מאניה דפרסיה, הפרעה דו-קוטבית
תרופות קשורות
-
אסנאפין
-
זיפראסידון
-
קארבאמאזפין (טגרטול)
-
אולנזפין (זיפרקסה, זאפה)
-
אריפיפרזול
רופאים בתחום

ד"ר יוליה וקאלו פסיכיאטריה
פסיכיאטרית מומחית למבוגרים, עוסקת טיפול ומעקב במגוון רחב של מצבים והפרעות פסיכיאטריות, בעלת ניסיון רב בתחום הפרעות תקשורת במבוגרים כולל אבחון

ד"ר רוני שילה פסיכיאטריה
מומחה עולמי בהתאמת טיפול תרופתי למאפייניו הספציפים של המטופל. קשוב, רגיש, סבלני ואמפתי!

ד"ר אינה מרנזון אבחון פסיכיאטרי
5 ( 19 חוות דעת )
"לאחרונה הקפדתי לשמור על הנחיות של הרופאה עוד יותר והבנתי שזה חשוב מאוד ומהר מאוד התוצאות הם מדהימות. תודה לדוקטור מרנזון. את מחזיקה אותי צעיר ובריא."
מערכת אינפומד