פורום הגדלת חזה והרמת חזה - עמוד 232
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
בדיקת סוג השתלים גלית 31/01/2012 | 16:14שלום, עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני מס' שנים והייתי רוצה לבדוק אילו שתלים שמו לי, איך בודקים את זה?פתח בחלון חדש
תשובת מומחה סוג השתלים דר' נועם חי 05/02/2012 | 16:18הי גלית. בסיום כל ניתוח עם שתלים אני נוהג למסור העתק של דוח הניתוח בצירוף תעודת האחריות המקורית של השתלים לכל המטופלות שלי. אני מבקש מהן לשמור את תעודת האחריות עם דוח הניתוח במקום שמור היכן שנהוג לשמור את הדרכונים או את הכתובה. כך, גם במקרה של מעבר דירה ניתן יהיה למצוא אותם בהישג יד. מומלץ שתאמצי את המלצותי. נסי לבקש העתק מהרופא שניתח אותך או מביה״ח בו בוצע הניתוח. לרוב תוכלי למצוא שם את מבוקשך בהצלחה, ד״ר נועם חי
אי סימטריה לאחר הגלדת חזה 05/02/2012 | 14:34שלום, לפני 5 שבועות עברתי ניתוח הגדלת חזה עם שתלים אנטומיים עקב אי סימטריה קטנה בשדיים הרופא שם לי בצד שמאל שתל 335CC ובצד ימין 375 CC .ועכשיו השד השמאלי שלי עדיין גדול יותר בהשוואה לשד הימני אפילו ששם השתל הקטן יותר כרגע עם חולצות ארוכות ועבות לא רואים אבל עם גופייה רואים את ההבדל זה מביך אותי ומאוד מפריע לי מה ניתן לעשות אם בכלל ? ולמה צד אחד גדול מהשני שבצד הזה נימצא השתל הקטן ? תודהפתח בחלון חדש
תשובת מומחה אסימטריה בשדיים לאחר הגדלה דר' נועם חי 05/02/2012 | 16:06לא תמיד ניתן לשפר אסימטריה עם שתלים בגודל שונה ולעתים נוצרת אסימטריה הפוכה כמו שאת מתארת כשהצד שהיה קטן יותר הופך להיות גדול יותר. פני לרופא בכדי לברר האם ניתן לשפר את דרגת האסימטריה. מומלץ לחכות חצי שנה לפחות להתייצבות התוצאה לפני שמקבלים החלטה על תיקון. בברכה, ד״ר נועם חי
החזייה שמגדילה לילי 27/01/2012 | 19:49שלום.אני יודעת שקיימת חזייה שמגדילה את החזה שנקראת brava bra שגם דיברת עליה פה שזה הדבר היחיד שעוזר חוץ מניתוח.אמרת שהתוצאה היא זמנית,השאלה-לכמה זמן? והאם ניתן לרכוש אותה בארץ? או שהטיפול מתבצע במעקב של רופא? אודה לתשובתךפתח בחלון חדש
תשובת מומחה חזיית brava דר' נועם חי 05/02/2012 | 16:02החזיה מומלצת לשימוש בהדרכה רפואית ולאחר ייעוץ והתאמה. פני למידע נוסף למזכירתי 054-6773805
הגדלת חזה רינה 26/01/2012 | 13:03עברתי ניתוח הגדלת חזה בסוף 2010 ,היתי שטוחה לגמרי ..325 CC תחת שריר ,אבל מבחינה נפשית עדיין לא מרוצה ..וחושבת על החלפת גודל שתל..זה יעלה לי מבחינה כספית אותו דבר או יש הבדל ומה אתה מציע לי..תודהפתח בחלון חדש
תשובת מומחה החלפת גודל שתלים דר' נועם חי 05/02/2012 | 15:59הי רינה. קורה לעתים שהתגודד המתקבל לא מספיק גדול. ניתן לשקול החלפה לשתל גדול יותר במידת הצורך. לרוב יש צורך לשאת בעלויות מלאות של הניתוח פני לרופא להתייעצות בברכה, ד״ר נועם חי
(לת) 05/02/2012 | 14:33שלום, לפני 5 שבועות עברתי ניתוח הגדלת חזה עם שתלים אנטומיים עקב אי סימטריה קטנה בשדיים הרופא שם לי בצד שמאל שתל 335CC ובצד ימין 375 CC .ועכשיו השד השמאלי שלי עדיין גדול יותר בהשוואה לשד הימני אפילו ששם השתל הקטן יותר כרגע עם חולצות ארוכות ועבות לא רואים אבל עם גופייה רואים את ההבדל זה מביך אותי ומאוד מפריע לי מה ניתן לעשות אם בכלל ? ולמה צד אחד גדול מהשני שבצד הזה נימצא השתל הקטן ? תודהפתח בחלון חדש
שאיבת שומן. ליאת 23/01/2012 | 09:53האם אחרי שאיבת שומן אפשר להשמין חזרה באותו אזור שבו נעשתה השאיבה?פתח בחלון חדש
תשובת מומחה השמנה חוזרת לאחר שאיבת שומן דר' נועם חי 23/01/2012 | 11:09הי ליאת, לאחר שאיבת שומן מומלץ לשמור על המשקל ועל הגזרה על מנת ליהנות מתוצאות הניתוח לטווח ארוך. בהשמנה חוזרת השומן נאגר באזורים בהם ישנם מצבורי שומן ויעדיף להיאגר יותר באזורים של שומן שלא עברו שאיבה. באזורים בהם התבצעה שאיבה לא יהיה לשומן היכן להיאגר. בכל מקרה שאיבת שומן לא פותרת בעיה של השמנת יתר עתידית. לשם כך יש צורך במשמעת עצמית, בתזונה נכונה ובריאה ובפעילות גופנית סדירה. בהצלחה,
ללא תגובה. 31/01/2012 | 04:36
ללא תגובה. 31/01/2012 | 13:41
החלפת שתלים יפה 24/01/2012 | 11:21עשיתי הגדלת חזה בשנת 1987 (אני מבקשת לשאול את דר' נועם אם והיה ואני מעוניינת להחליף את השתלים האם החלפתם נעשת באותו זמן שבו מוציאים את השתלים הישנים ? מה זמן ההחלמה ? תודהפתח בחלון חדש
תשובת מומחה החלפת שתלים מ-1987 דר' נועם חי 24/01/2012 | 20:58יפה שלום השתלים שלך משנת 87 והם מהדורות הראשונים ביותר ומומלץ בחום להחליפם. בניתוח להחלפת השתלים מבצעים בו זמנית הסרה של השתלים הקיימים, טיפול בקופסית במידה והיא בעייתית והחדרה של שתלים חדשים בגודל ובדגם המתאימים לך על פי הבדיקה הטרום ניתוחית. זמן ההחלמה אינו שונה מניתוח הגדלת חזה רגיל ועיקר ההחלמה היא 4-5 ימים. ניתן לחזור למרבית פעולות היומיות כולל עבודה שאינה פיזית תוך כשבוע ולעתים אף מוקדם יותר. ממליץ שתצרי קשר עם מזכירתי ג'ודי בטלפון 054-677-3805 בהצלחה,
מישהי יכולה להמליץ לי על ד"ר גוברין? חנה 20/01/2012 | 17:21שלום לכולם, אני נורא רצה לעשות הגדלת חזה, הייתי בפגישת הכרות אצל ד"ר גוברין ומאוד התרשמתי, מישהי יכולה להעיד על התוצאה אצלו? אשמח לקבל הערות / המלצות, זמן החלמה וכו'... חנהפתח בחלון חדש
אני עשיתי ניתוח אצל ד"ר גובריןשירן 24/01/2012 | 18:08שלום חנה, אני עברתי ניתוח אצל ד"ר גוברין לפני פחות מחודש, עשיתי אצלו הגדלת חזה, כבר מאז שאני זוכרת את עצמי רציתי לנתח כי נורא התביישתי וסוף סוף צברתי אומץ. גם אני כמוך הלכתי לפגישת ייעוץ אצלו ואצל עוד רופא מוכר בתחום, אני חייבת לאמר שאצל ד"ר גוברין לא הרגשתי שהוא מספר לי סיפורים וכל מני דברים שאני רוצה וכיף לשמוע, הוא היה אמיתי, דיבר לעניין בלי התייפיפויות מיותרות, כיוון אותי למה שרציתי בדיוק ובסוף החלטתי לנתח אצלו. אני מאוד מרוצה מהתוצאה, כל מה שד"ר גוברין אמר שיקרה אכן קרה, תהליך ההחלמה היה קצר יחסית, והכל היה צפוי וידוע מראש. הצוות שלו נפלא ובאמת יודע לתת שירות. אני ממליצה בחום רב, שיהיה לך בהצלחה. שירן.
הגדלת חזה. עירית 19/01/2012 | 07:17היי. מחר אני עושה הגדלת חזה. אבל הרופא שלי המליץ לי לשים את השתלים מתחת לשריר...אני מפחדת כי ההחלמה יותר קשה ואני לא בטוחה שיש צורך בזה כי החזה שלי קטן אך מעוגל ולא שפיצי. וגם אני לא ידעתי שאני צריכה להפסיק לעשן ואמרו לי על כך רק יומיים לפני....יהיו לזה השלכות רציניות?...ועוד דבר. אחרי כ3 שבועות יש התרככות מסויימת בחזה? אשמח לתשובה. תודהפתח בחלון חדש
תשובת מומחה הגדלת חזה דר' נועם חי 21/01/2012 | 16:52תני לרופא שלך להחליט מה מומלץ עבורך. אמנם ההחלמה אולי מעט יותר כואבת אך מה שחשוב זה התוצאה ומשך הזמן שתהני מתוצאות הניתוח. אלו הן הסיבות העיקריות לבצע את הניתוח מתחת לשריר. לגבי עישון, בכלל לא מומלץ לעשן אבל בקשר לניתוח הספציפי הזה אין לכך השלכה משמעותית. התרככות של השדיים הנה תהליך הדרגתי ואינה מתרחשת כל כך מהר. בדרך כלל לוקח כחודשיים שלושה ולעתים אף חצי שנה ויותר. בהצלחה,
תודה :)23/01/2012 | 09:55
קטי 08/01/2012 | 20:54לפני כשנתיים עברתי כריתה ושיחזור דו צדדי בשיטת העברת השריר מהגב, וכמו כן הוכנסו שתלים שאין לי מושג מאיזה סוג, אך בקשתי היתה קטנים ככל האפשר. חזיה לא הייתי מסוגלת ללבוש במשך כ7 חדשים. סבלתי הרבה זמן מלחצים והתכווצויות של השריר וקיללתי כל רגע של השיחזור. היום אני סובלת פחות אבל עדיין מרגישה תחושות. צד ימין הוא חופשי ויש לו נטיב לברוח לכוון בית השחי, ואילו צד שמאל קשיח אך לא כואב. המרחק ביניהם הוא רחוק מאוד. אני שוקלת לעבור ניתוח מתקן בו הציעו לי לנתק את השריר ולקרב את שני הצדדים ולהרים אותם וכן להחליף את השתלים ולהוסיף רשת בדפנות. אני מאוד מתלבטת בגלל אפשרות של זיהומים ואנטיביוטיקות שהיום אני די סובלת מהם ואין לי חשק לחזור לזה. מה דעתך בקשר לתיקון. האם כדאי לי להכנס לזה ? אני בדילמות מאוד קשות.
תיקון לשיחזור שד דו צדדיקטי 09/01/2012 | 12:46לפני כשנתיים עברתי כריתה ושיחזור דו צדדי ש השדיים בשיטת מתלים מהגב. סבלתי הרבה זמן מהתכווצויות של השריר ולא יכולתי ללבוש שום חזיה במשך 7 חדשים. עלי לציין שהוציאו לי בלוטות בבית השחי ולכן ההחלמה, לפי דעתי, ארוכה וקשה יותר. קיללתי כל רגע של השיחזור. ואם הייתי יודעת שכך יהיה, הייתי מסתפקת בכריתה ועושה איזה קעקוע נחמד לאורך הצלקת, כמו ענף עלים או נחש או דרקון, מה שנראה לי מאוד מגניב. בקיצור, נכון להיום, אני מרגישה טוב יותר , אבל התחושות של לחץ סביב החזה קיימות עדיין באופן מתון יותר וכנראה שכך זה ישאר. צידו הימני של השד, חופשי ובורח לכיוון בית השחי, ואילו הצד השמאלי נוקשה ואינו זז, אך לא כואב או מציק. הרווח ביניהם גדול מאוד ולא סימטרי. התיעצתי עם רופא, (לא זה שניתח אותי) והציע לתקן את השיחזור. להוציא את השתלים הקיימים, להרים ולקרב את השדיים ולהוסיף רשת תמיכה בדפנות. אני מאוד סומכת על רופא זה אך ההתלבטות הגדולה והקשה להיכנס שוב לסדרה של זיהומים ואנטיביוטיקות ואולי אישפוזים חוזרים. הרופא גם הציע לחתוך את השריר כדי שלא יציק לי יותר וגם אין צורך שיהיה מחובר לכלי דם יותר. מה דעתך על כך. בתודה מראש.
תיקון לשיחזור שד דו צדדיקטי 11/01/2012 | 12:28לפני כשנתיים עברתי כריתה ושיחזור דו צדדי ש השדיים בשיטת מתלים מהגב. סבלתי הרבה זמן מהתכווצויות של השריר ולא יכולתי ללבוש שום חזיה במשך 7 חדשים. עלי לציין שהוציאו לי בלוטות בבית השחי ולכן ההחלמה, לפי דעתי, ארוכה וקשה יותר. קיללתי כל רגע של השיחזור. ואם הייתי יודעת שכך יהיה, הייתי מסתפקת בכריתה ועושה איזה קעקוע נחמד לאורך הצלקת, כמו ענף עלים או נחש או דרקון, מה שנראה לי מאוד מגניב. בקיצור, נכון להיום, אני מרגישה טוב יותר , אבל התחושות של לחץ סביב החזה קיימות עדיין באופן מתון יותר וכנראה שכך זה ישאר. צידו הימני של השד, חופשי ובורח לכיוון בית השחי, ואילו הצד השמאלי נוקשה ואינו זז, אך לא כואב או מציק. הרווח ביניהם גדול מאוד ולא סימטרי. התיעצתי עם רופא, (לא זה שניתח אותי) והציע לתקן את השיחזור. להוציא את השתלים הקיימים, להרים ולקרב את השדיים ולהוסיף רשת תמיכה בדפנות. אני מאוד סומכת על רופא זה אך ההתלבטות הגדולה והקשה להיכנס שוב לסדרה של זיהומים ואנטיביוטיקות ואולי אישפוזים חוזרים. הרופא גם הציע לחתוך את השריר כדי שלא יציק לי יותר וגם אין צורך שיהיה מחובר לכלי דם יותר. מה דעתך על כך. בתודה מראש.
תשובת מומחה תיקון שחזור שדיים דר' נועם חי 16/01/2012 | 11:34התוכנית של הרופא איתו התייעצת נשמעת לי טובה. מבין את חששותייך ולבטייך לאור הקשיים שחווית בניתוח הראשון, יחד עם זאת מאחר והמצב כעת אינו מוצלח מבחינתך יש בהחלט מקום להציע שיפור. אמנם הניתוח אינו פשוט אך עדיין רוב הסיכויים שייתן לך איכות חיים טובה יותר מזו שיש לך כיום. הסיכונים בהחלט קיימים ובוודאי יוסברו לך בפירוט אך נשמע שיש לך לא מעט מה להרוויח. תשקלי זאת שוב. בברכה, ד"ר חי
מודה לך על תגובתך.קטי 17/01/2012 | 11:02עזרת לי לצעוד עוד צעד קדימה לגבי ההחלטה לתיקון, אך הכתבה בy net לגבי שכיחות הזיהומים בעת הניתוחים עדיין משאירה אותי בדילמה רצינית. דרך אגב, שאלתי את האונקולוגית שלי מה דעתה על כך, מאחר והיא ראתה הרבה שמחזורים ותיקונים. תשובתה היתה: יכול להיות יותר מוצלח ויכול להיות יותר גרוע. ממש הימור.
תשובת מומחה תיקון שחזור שדיים דר' נועם חי 17/01/2012 | 12:44זה בדיוק ההבדל בין רופא שאין זו מומחיותו לבין מומחה בתחום. כל מצב בחיים וברפואה יכול להשתפר, להשאר אותו דבר או להיות יותר גרוע, לא צריך להיות רופא או ידעוני בכדי לדעת זאת. השאלה היא מהם הסיכויים אל מול הסיכונים. במידה שאת סומכת על המומחה שהתייעצת אתו שאלי אותו בכנות מהם סיכויי ההצלחה, ומה הסיכוי שהמצב יהיה יותר גרוע. כך תוכלי לקבל החלטה על בסיס מידע מהימן ממומחה בתחום. אם את עדיין מתלבטת הפגשי עם שניים או שלושה מומחים מובילים בתחום שאולי יציגו בפנייך דעות שונות ואז קבלי את החלטתך. מה שלא יהיה החששות עדיין ילוו אותך בכל החלטה שתקבלי. עלייך לקבל זאת בהבנה ועדיין להחליט על הצעד הטוב ביותר עבורך. בהצלחה,

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
בפורום חרדה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום חרדה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
פרופ' ערד קודש
מערכת אינפומד