פורום הגדלת חזה והרמת חזה - עמוד 244
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
הקטנת עטרות הפטמה ליטל 04/10/2010 | 23:20האם יש ניתוח שמקטין את עטרת הפיטמה? היא ממש גדולה יחסית לחזה והייתי רוצה להקטין אותה.. וכמה בערך ניתוח כזה אמור לעלות?פתח בחלון חדש
תשובת מומחה עטרות רחבות דר' נועם חי 04/10/2010 | 23:29עטרות רחבות הן אחד הגורמים לפגימה באסתטיקה של השדיים. נדיר שהן הבעיה היחידה וברוב המקרים עטרות רחבות הן סממן אחד מתוך מכלול של בעיות אסתטיות של השד. הסיבות העיקריות הן: 1. עטרות רחבות עם שדיים "מוזרים", שפיציים או "צינוריים" המלווים לרוב גם באסימטריה. הבעיה ידועה בשם שדיים צינוריים או טובולריים ומהווים אתגר אמיתי למנתח הפלסטי. 2. עטרות רחבות בשדיים גדולים - היפרטרופיים ואז הפתרון הוא הקטנת שדיים. 3. עטרות רחבות בשדיים ריקים וצנוחים לאחר הריונות והנקות - הפתרון הרמה עם או בלי שתלי סיליקון. 4. נדיר שעטרות רחבות יהוו בעיה יחידה אך במקרים נבחרים ניתן לבצע הקטנה של העטרות. הניתוח מותיר סימן עדין בהיקף העטרה ולרוב דורש גם מרכיב ורטיקלי - משמע שהסימן שנותר דומה ל"סוכריה על מקל" כמו בניתוחי הרמת שדיים. המחירים תלויים בסוג הניתוח שיש לבצע בברכה, ד"ר נועם חי
קודם כל תודה,ליטל 05/10/2010 | 15:21החזה עצמו לא גדול, הוא בינוני אפילו נוטה לקטן שדיים צינוריים (לפי מה שראיתי באינטרנט והבנתי) הם גם לא הבעיה שלי כנראה וגם לא אסימטריה בולטת בנוסף אני צעירה (20) וכמובן עדיין לא עברתי לידות והנקות לכן נראה לי שהבעיה היא פשוט עטרות רחבות במקרה כזה- מה אמור להיות המחיר בערך? והאם אתה מבצע ניתוח מהסוג הזה? אם לא- האם תוכל לתת לי המלצה לרופא שכן מבצע? תודה מראש, ליטל.
תשובת מומחה עטרות רחבות דר' נועם חי 05/10/2010 | 23:07אני בהחלט מבצע את כל סוגי הניתוחים האסתטיים בשדיים לרבות הקטנת עטרות. לא ניתן לתמחר ניתוח פלסטי בלי לקיים פגישה מסודרת במרפאה, זה פשוט בלתי אחראי בלתי מקצועי ובעיני גם לא ממש מכובד, מקווה שאת מבינה ומכבדת את זה. בברכה ובהצלחה,
שאלה אחרונה....ליטל 06/10/2010 | 00:43מבינה לגמרי. האם תוצאות הניתוח נראות טוב? או מצולקות נורא? ובאמת תודה על הסובלנות לכל השאלות שלי.
תשובת מומחה הצלחת ניתוח פלסטי דר' נועם חי 08/10/2010 | 16:32מנתח פלסטי מנוסה ואחראי לא יציע לך ניתוח שלדעתו לא ייראה טוב...
הגדלת חזה אחרי הצבא לי 01/10/2010 | 14:49שלום אני משתחררת עוד חודש ואני רוצה לעשות הגדלה {אין לי ביכלל חזה }אני רוצה לעשות בפרופורציה . אני רוצה לדעת איפה יותר עדיף לעשות מתחת לשריר או מעל מה המינוסים והפלוסים של כל אחת מהאפשרויות ואיזהשתל עדיף ולאיזה שתל יש מגע כימעט אמיתי???פתח בחלון חדש
תשובת מומחה הגדלה מעל או מתחת לשריר דר' נועם חי 04/10/2010 | 23:35יתרונות מעל השריר - החלמה יותר מהירה ופחות כואבת, השדיים רכים וניידים, מומלץ במקרים בהם עובי רקמת השד בקוטב העליון מעל 2.5 ס"מ. חסרונות מעל השריר - כאשר הרקמה עדינה דקה או חלשה וכאשר השתלים גדולים וכבדים במשך הזמן השדיים עלולים לצנוח מהר. בבחורות צעירות בכדי להשיג תוצאה טובה ויציבה לשנים רבות רצוי למקם את השתל מתחת לשריר למעט במקרים נבחרים ומיוחדים. בהצלחה,
תודהלי 05/10/2010 | 10:28
הגדלת חזה ועישון ליאת 12/09/2010 | 17:33שלום, רציית להבין מה משמעות עניין העישון למי שעומדת בפני הגדלת חזה? למה בטופס שממלאים קיימת שאלה על עישון סיגריות ? במידה ואני אסתיר את העובדה שאני מעשנת בפגישת ייעוץ (מסיבות אישיות שלי כאלו ואחרות) עד כמה זה יכול להוות לי סכנה.. (וכבר עשיתי את הבדיקות דם שמפנים והן כולן יצאו תקינות).. בקיצור- איזו השפעה יכולה להיות לכך שאם אסתיר את העובדה שאני מעשנת סיגריות ואבצע את הניתוח? תודהפתח בחלון חדש
תשובת מומחה ניתוחים פלסטיים ועישון דר' נועם חי 30/09/2010 | 00:29עישון סיגריות מעבר להיותו הגורם המשפיע ביותר לרעה על בריאותנו הנו גם הגורם המשפיע ביותר לרעה על הצלחתם של ניתוחים פלסטיים קוסמטיים מהסוג בו מבצעים מתיחה של העור. ניתוחים כגון הקטנת שדיים, הרמת שדיים (עם או בלי שתלים), מתיחת בטן ומתיחת פנים מתאפיינים בניתוק חלקי של אספקת הדם לעור ומתיחה של הרקמות. כתוצאה מכך הרקמה המחלימה חייבת אספקת דם וחמצן עשירה על מנת להבריא בצורה מיטבית. עישון גורם להתכווצות של כלי הדם המונע זרימת דם ואספקת חמצן ו"מזין" את הרקמה המחלימה לאחר ניתוח ברעלני עשן הסיגריות וברדיקלים חופשיים של חמצן. הנזקים העלולים להיגרם בניתוח: נמק של הרקמות, זיהום מוגלתי, חוסר החלמה בקו התפרים, פתיחת תפרים והצטלקות גסה. כל הסיכונים הללו שכיחים עד פי חמש ויותר באוכלוסית המעשנים. בכדי שניתן יהיה להציע ניתוחים אלו יש להפסיק עישון כליל החל משלושה שבועות לפני הניתוח ועד שבועיים לאחריו. בהזדמנות זו מומלץ (ורבים ממנותחיי אכן מצליחים בזאת) להפסיק לעשן לחלוטין. ניתוחים שניתן לבצע גם במעשנים באופן פעיל ללא סיכון מיותר: הגדלת חזה, ניתוח אף, שאיבת שומן, ניתוח עפעפיים - ניתוחים בהם אין ניתוק של אספקת הדם ו/או מתיחה של העור. גמילה מעישון בעקבות ניתוח פלסטי מוצלח במנותחיי הינה מבחינתי "תפיסת שתי ציפורים במכה אחת..." בהצלחה, ד"ר נועם חי
מקווה שזה המקום המתאים לשאול הילה 21/09/2010 | 18:29שלום, אחרי סוכות אני אמורה לעבור הגדלת חזה. בגלל שמדובר בניתוח + הלחץ מהכאבים שלאחר מכן, אני לא נרדמת בשבוע האחרון. אני כבר ממש מותשת, ותהיתי האם אפשר לקחת במצב זה כדור שינה? תודה רבה וחג שמח!פתח בחלון חדש
חשוב מאוד לפרוקדניאלה 22/09/2010 | 19:53לדבר עם אנשים על הפחד - רופאים וחברים, זה עוזר! זה אך טבעי לחשוש מניתוח, גם אני הייתי היסטרית לפני הניתוח שלי (עשיתי לפני חודשיים). ניסיתי נשימות, יוגה, רסקיו- שום דבר טבעי לא עזר. הרופא בסוף רשם לי כדורי שינה אמביאן CR (הם לא ממכרים), לקחתי אותם כמה ימים לפני הניתוח והצלחתי להרדם בלילות. אין ספק שזה הקלה! שיהיה לך בהצלחה!!!
תשובת מומחה קושי להירדם לפני ניתוח פלסטי דר' נועם חי 30/09/2010 | 00:15הילה יקירתי שלום, את מציגה בעיה מוכרת מאד לכל מי שעבר או עברה ניתוח פלסטי. ההתרגשות שלפני הניתוח כמו גם הדאגה מהצלחתו מההחלמה והחשש מכאבים גורמים למרבית המנותחים לעליה ברמת החרדה בלילות שלפני הניתוח. התופעה מובנת מאד ולעתים אכן דורשת התייחסות לרבות צורך בטיפול תרופתי. ברוב המקרים ניתן להתגבר על החרדה באמצעות טכניקות רגיעה כמו מדיטציה, נשימות עמוקות וכיוב'. כאשר לא ניתן להירגע ולהירדם מוצדק להציע טיפול תרופתי טרום ניתוחי קצר אשר לא גורם לתופעות לוואי על פי רוב. בהצלחה
הקטנת חזה אצל גבר ברק 15/09/2010 | 16:30שלום ד"ר חי, יש לי חזה גדול יחסית לגבר ואני לא שמן. גם כשהייתי רזה יותר, החזה שלי עדיין היה גדול וצורת השד לא קטנה. רציתי לדעת אם ישנה אופציה להקטנת חזה ללא ניתוח כמובן. אולי באמצעוצ המסת שומן? תודה מראשפתח בחלון חדש
תשובת מומחה הקטנת חזה בגבר דר' נועם חי 17/09/2010 | 10:18שלום ברק, במרבית המקרים ניתן לבצע הקטנת חזה בגבר ע"י שאיבת או המסת שומן ולהשיג תוצאות נהדרות. נשמע שאתה מקרה קלאסי שיכול מאד להנות מתוצאות הניתוח, פנה לייעוץ. אגב שאיבת שומן ו/או המסת שומן זה בעצם הליך ניתוחי, היתרון העיקרי שלו הוא שהוא אינו מותיר סימנים גלויים על העור (למעט סימני הפתחים הקטנים). בברכה, ד"ר חי
החלמה משאיבת שומן באזור השדיים בגברמורן 27/09/2010 | 16:11ההחלמה היא כמו מניתוח רגיל? כמה זמן? האם יש כאבים צפויים?
תשובת מומחה החלמה משאיבת שומן בחזה דר' נועם חי 30/09/2010 | 00:10ההחלמה אורכת בממוצע כשבוע, עיקר הכאבים הם ביומיים שלושה הראשונים והם לא מאד חזקים, בערך כמו ששרירים נתפסים אחרי אימון רציני, כעבור כשבוע ניתן לחזור לפעילות מלאה למעט אימוני כוח בחזה אליהם ניתן לחזור כעבור 3-4 שבועות. בברכה, ד"ר נועם חי
כריתה ושחזור שד דפנה 14/09/2010 | 12:47שלום דר' חי, אני ישראלית שמתגוררת כבר 13 שנה באירופה, בת 49. לפני ארבע שנים חליתי בסרטן השד ובאפריל השנה התברר לי שאני נשאית BRCA2. לפני שלושה שבועות עברתי ניתוח כריתה ושחזור, עם שתלים קבועים, אותם ניתן למלא בתמיסת מי מלח. השתלים מרגישים מאד קשים, המקום כולו הדוק ולוחץ, ומדי פעם אני חשה כאבים. שאלתי היא האם זה נורמלי. ומהו זמן ההחלמה הממוצע לניתוח כמו זה שאני עברתי. חוץ מהסרטן אני אשה בריאה, אוכלת בריא, לא מעשנת ועוסקת בספורט. אינני מבינה למה לוקח לי כל כך הרבה זמן להחלים. להרגשתי, אני תקועה במקום וההחלמה לא מתקדמת. תודה רבהפתח בחלון חדש
תשובת מומחה החלמה לאחר כריתה מניעתית ושחזור מיידי דר' נועם חי 14/09/2010 | 16:04נשמע לי שהחלמתך תקינה אך חשוב שתפגשי בתקופת ההחלמה המיידית עם המנתח שלך, הוא הכתובת לשאלותייך בתקופה זו. נוקשות לחץ ותחושה שהרקמה הדוקה הן תחושות נורמליות לשלב ההחלמה שלך, אינני חושב שאת תקועה, אך כאמור עלייך להפגש עם הרופא שלך. בברכה, ד"ר נועם חי
צלקות סיגל 12/09/2010 | 13:00שלום, אני מעוניינת לעשות ניתוח להרמת שד (אני אחרי 2 לידות) אבל חוששת מהצלקות. האם זהו ניתוח עם צלקות בולטות יותר מניתוחים אחרים? כך אמרו לי... תודה ושנה טובהפתח בחלון חדש
תשובת מומחה סימנים לאחר הרמת חזה דר' נועם חי 12/09/2010 | 15:16סיגל שלום, ניתוח להרמת חזה אכן מותיר סימנים על השדיים ולא ניתן לבצע הרמת חזה מבלי שיוותרו סימנים כאלה או אחרים. המומחיות הגדולה היא היכולת לבצע את הניתוח ולהותיר סימנים עדינים ככל שניתן אשר לאחר תקופת החלמה, ניתן יהיה להבחין בהם אך בקושי. לא כל מקרה של צניחה מחייב הרמה. ניתן במקרים מסויימים לעצב את החזה ולהרימו ע"י שימוש נכון בשתלים. על מנת שניתן יהיה להמליץ לך על ניתוח המתאים לך ביותר תצטרכי להגיע לפגישת ייעוץ. בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה, ד"ר חי
צניחת שד חני 30/08/2010 | 11:11לפני שנה וחצי עברתי הגדלת חזה כאשר הובטח לי שהחזה לא יפגע במידה ואכנס להריון מה שכמובן לא קרה כי לאחר הלידה היתה לחזה צניחה נפילה וריקון מה עושים?פתח בחלון חדש
תשובת מומחה צניחת חזה לאחר הגדלה בעקבות הריון ולידה דר' נועם חי 30/08/2010 | 19:24אם מידת הצניחה קלה הייתי מציע להמתין, אם מידת הצניחה משמעותית ובעיקר אם רקמת השד בקוטב התחתון הפכה להיות דקה ואם ניתן לחוש בגבולות השתל ובמידה שהשתל מעל השריר אני ממליץ במצבים כאלו לשנות כיס ולהכניס את השתל מתחת לשריר.
הרמת חזה עמית 29/08/2010 | 17:17שלום ד"ר חי, אני מאוד מעוניינת לעשות ניתוח להרמת חזה, אבל אני לפני הריונות ולידות. אמרו לי שאין טעם לעשות את הניתוח לפני - מאחר וגם ככה החזה "ייהרס" בזמן ההריון וההנקה. האם זה נכון? האם כדאי לחכות? תודה!!פתח בחלון חדש
תשובת מומחה הרמת חזה לפני או אחרי הריונות ולידות דר' נועם חי 30/08/2010 | 19:20שלום עמית, הרמת חזה הוא ניתוח שמותיר סימנים גלוים על השדיים ולכן צריכה להיות הצדקה מספקת בכדי לבצעו. על פי רוב בנשים צעירות לפני הריונות ולידות מידת הצניחה קלה עד בינונית ועל כן מידת התועלת מהניתוח קטנה יחסית ולא מצדיקה את ביצוע הניתוח. מצבים של ירידה גדולה במשקל, הריון, לידה ובעיקר הנקה ממושכת מאיצים את הצניחה וההתרוקנות של השדיים ואז התועלת מהניתוח גדולה והסימנים שנותרים שלרוב דוהים ומטשטשים עם הזמן הופכים להיות שוליים והניתוחים מוצדקים ונושאים שיעור גבוה מאד של שביעות רצון. הכל תלוי במידת הצניחה ההתרוקנות והרפיון. אם היא משמעותית בעינייך ומאד מציק לך מראה החזה שלך אז כדאי לך לפגוש בעל מקצוע מנוסה שיאמר לך האם במקרה שלך מוצדק להציע ניתוח. בברכה, ד"ר נועם חי
ניתוח חוזר אדווה 25/08/2010 | 16:39אם עברתי ניתוח לפני כמה ימים,ואיני מרוצה מהתוצאה,הוא יצא מאוד קטן ואינו כפי שרציתי,ישנה אפשרות לעבור ניתוח שוב בימים הקרובים או שזה אינו מומלץ?פתח בחלון חדש
תשובת מומחה ניתוח חוזר דר' נועם חי 26/08/2010 | 10:09אדווה שלום, תמיד ניתן לבצע ניתוח חוזר אך לא תמיד מומלץ. לכל אישה נתונים בסיסיים אותם יש לקחת בחשבון בתכנון הניתוח ולא תמיד ניתן להגיע לאותם גדלים ומימדים התואמים את רצונה וציפיותיה של המנותחת. על סמך ניסיוני, סימולציה, התאמת שתלים ושיחה כנה בנוגע להתאמת ציפיות לפני הניתוח הם שלבים קריטיים בהכנה נכונה לקראת הניתוח בכדי ששביעות הרצון תהיה מלאה. בברכה, ד"ר חי

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
בפורום חרדה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום חרדה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
מערכת אינפומד