פורום השתלות שיער - עמוד 3
ד"ר יאיר גילוני
טיפול prp לחידוש גדילת שיער בלורית 19/01/2023 | 23:00שלום, אני עם שיער דליל ומפרצים, המצב הולך ומתקדם וקיבלתי המלצה על טיפול prp שיוכל לעצור את הנשירה ולהחזיר חלק מהשיער שאבד. אשמח לשמוע האם נכון והאם יש המלצות על רופא מסוים. אני מבין שהתחום ללא רגולציה שמחייבת שרופא עור יטפל. ביררתי עם דר' אמיר קורן, גיא שלום ואורי איתן. אשמח לדעת אם יש המלצה על אחד מהם או רופא אחר והאם הטיפול אמין ומה הסיכונים. אני גם מבין שהוא ללא אישור FDA תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה טיפולי פלזמה איילת גייר - השתלת שיער 22/01/2023 | 22:45טיפולי פלזמה הוא טיפול שבו החומר העיקרי בטיפול נתרם עי המטופל נלקח דם מהוריד עובר תהליך של הפרדת תאים בצטנרפוגה שבסופו נפרד נוזל הפלזמה שמכיל את החומרים האיכותיים שהגוף שלנו ניזון ממנו זה תיאור לא מדעי של הטיפול את החומר הצהוב הזה שמכיל כאמור חלבונים סוכר הורמוני גדילה וכו - מזריקים בחזרה לאזורים בקרקפת למה? כי לתת הזנה ישירה לזקיקי השיער השערה מוזנת עי מחזור הדם בגוף שאמור להסיע מזון לשערה - מקרים של דילול ונשירת שיער יכולים לנבוע מחוסר אספקה של מזון לשיער (מסיבות שונות ) הזנה כזו ישירה ואינטנסיבית בהחלט נותנת בוסט לשיער הקיים לפעמים יכולה לעזור לזקיקים שעוד לא מתו סופית אבל זה לא טיפול שיכול להצמיח שיער חדש במקום שאין בו זקיקי שיער שיש בו כבר קרחות זה בהחלט יכול לעצור נשירה אבל זה לא טיפול בשורש הבעיה, זה טיפול נקודתי ולכן אם הוא עוזר סביר להניח שתצטרכי לחזור ולבצע אותו לאורך השנה אני לא ממליצה על הטיפול למי שיש לו ציפיה להצמיח שיער חדש זה טיפול מאוד טוב לנשירה ביחד עם פרוטוקול טיפול נוסף של ויטמינים ומינוקסי כל רופא או קליניקה יש לה את הפרוטוקולים שלה אני לא נמצאת פה על תקן להמליץ על רופאים או לכוון לקליניקות מסויימות לכן לא אוכל לתת לך המלצה או הפניה לרופא מסויים יש ברשת וגם באתר שלי חומר נוסף ומורחב בנושא שימור שיער וטיפולי פלזמה בהצלחההוסף תגובה
השתלת שיער סינטטי כרמלה 07/12/2022 | 21:47עשיתי השתלת שיער סינטטי אצל דר' צחי שלקוביץ בחודש פברואר 2022. יש לי סימנים אדומים וגם פצעים וגלדים במקומות ההשתלה. הרופא נתן לי אנטביוטיקה וגם עכשיו אני לוקחת אנטיביוטיקה וזה עדיין לא משתפר. מה אפשר לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה השתלת שיער סינתטי איילת גייר - השתלת שיער 10/12/2022 | 21:52כרמלה שלום יש יותר כמה סוגים של שיער סינתטי - לא ברור לי מה השתלת? איפה באיזה חלקים של הראש את מטופלת אצל רופא מעולה ומנוסה אני הייתי ממליצה לחזור אליו ולהיצמד להנחיות שלו שיער סינתטי באופן כללי יכול לייצר תגובות אישיות על הקרקפת, בדרכ מצריך טיפול מאוד מוקפד ושמירה על הייגנה באזור ההשתלה אני חוזרת ומייעצת לך לחזור לרופא ולקבל הנחיה וטיפול ישירות ולא לסמוך על שום הנחיה מגורם שלא מכיר ולא ביצע לך את ההשתלה בהצלחההוסף תגובה
השתלה - התייעצות פייר. 06/12/2022 | 19:11היי, משיטוט בפורום נתקלתי בתשובתייך (הנהדרות, תודה) על כך שגם לאחר השתלה רמות הDHT לא "משתנות לטובה" ועדיין יכולה להיות נשירה. השאלות שלי הן אלו, ברשותך. 1. האם זהו הכרח לקחת תוספים על מנת למנוע מהשיער המושתל לנשור? 2.יווצא לי לראות בFAQ של מרפאות מוכרות מידע בו נאמר כי השיער המושתל נלקח מאזור לא נושר ובעקבות כך לא ינשור, זאת בנוסף למידע שקראתי ממושתלים שחוו נשירה לאחר שהפסיקו עם התרופות.. (גם לאחר מספר שנים! חשוב לציין) מצד שלישי שמעתי גם כי היום הדבר הוא "מומלץ" מוגדר כ"עצה" ע"י הרופאים. כאמור סתירה, מה באמת קורה? ההתלבטות היחידה שלי באם לבצע את הפרוצדורה היא ההתחייבות ללקיחת/נטילת/מריחת התרופות. האם הדבר הוא הכרח? מודה לך על הקדשת הזמן מראש, פייר.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה DHT - פוגע רק בחלק משערות הראש לא בכול שיער הראש איילת גייר - השתלת שיער 07/12/2022 | 10:27פייר שלום אני שמחה שאתה מתעניין ומוצא טעם ושכל בתשובות שלי פה - תודה אני אנסה לעשות לך סדר DHT - הוא אנדרוגן שיושב על הסטסטרון ופוגע בזקיקי שיער הראש לנו הנזק ההורמונלי הזה פוגע בשערות בקדמת הראש עד אזור העורף = כל המלבן מקו המצח ועד תחילת העורף הסיבה שלוקחים תרומה בהשתלת שיער מאזור העורף וצידי הרקות מעל האוזניים הוא שהשיער באזורים האלו אדיש לפעולת הנזק של ה DHT לכן אתה יכול לראות הרבה מבודרים או גברים קרחים לגמרי שאין להם שערה על המבלן הזה אבל כל הרצועה מסביב אוזניים ועורף יש שיער בריא גודל צומח - אני קוראת לו רצועת בן גוריון :-) ולכן גברים שממשיך לנשור להם שיער - ינשור שיער שמגיב לפעילות של האנדרוגן וזה יהיה השיער הטיבעי שלהם באורי ההקרחה הקלאסים אבל שיער מושתל שמגיע מאזורי הרצועה בעורף הוא אדיש בתכונות הגנטיות שלו לפגיעה הזו ולכן שיער מושתל לא נושר גם כשהו מושתל באזורים קדמיים או בקודקוד לכן אין פה סתירה יש רק לעשות סדר עם המיגע שאתה מצטט או קורא מקווה שעזרתי אני ממליצה שתגיע לייעוץ מסודר שתקבל הסבר והכוונה אישית למצב האישי שלך על הראש אין השתלה אחת דומה לשניה באמת ייעוץ מותאם אישי לוקח בחשבון מגוון רחב של פרמטרים - גיל , מצב בריאותי , סגנון הקרחה , איפיון של אזור תרומה ועוד בהצלחההוסף תגובה
מודה לך מאוד על התשובה המפורטת.פייר 07/12/2022 | 14:55תודה רבה.הוסף תגובה
תוספי ויטמינים לאחר השתלת שיער אלעד 14/11/2022 | 14:31אני בן 37 (וחצי), לאחרונה ביצעתי השתלת שיער בשל הקרחה בינונית (לא נוראית). כעת אני מעוניין ליטול ויטמינים אך חושש מדקל ננסי. 1. האם קריטי בגילי תוספת דקל ננסי? הבנתי שכל עניין הDHT לקראת גיל 40 שולי למדי. 2. האם קיימים תוספים לגבר ללא תוספת דקל ננסי? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תוספי מזון לאחר השתלת שיער איילת גייר - השתלת שיער 14/11/2022 | 17:29אלעד שלום אני לא רופא ולא נטורופתית - ולכן אנני יכולה לתת לך ייעוץ מקצועי מספק לשאלות שלך מהידע שלי אין שום מניעה בשום גיל לצרוך דקל ננסי בטח שהוא חלק מתוך תוסף מזון המכיל עוד סוגים נוספים של חומרים שטובים לשיער הראש גם התכונות המופלאות שמיחסים לדקל ננסי כעוצר תהליך הורמונלי של DHT שפוגע בזקיק השערה - הוכרח במחקרים קליניים כפעיל רק ב עד כ 40% עצירה שזה בעצם אחוז שמסמן יותר האטה של התהליך מאשר באמת עצירה שלו זה נכון שמתקרבים לגיל 40 יש פחות השפעה של DHT על השיער אבל גם זה נתון שאין בו ודאות מלאה ויש גברים שממשיכים להקריח הורמונלית גם לאחר גיל 40 - כך שבכול מקרה נוכחות של דקל ננסי רק יכולה לעזור. כך שמהניסיון שלי תשובתי היא, שאין לזה משמעות בטח לא כזו שמזיקה. לשאלה אם יש תוספי מזון לשיער ללא דקל ננסי - גם אין לי תשובה חקירה בגוגל בטח יכולה לעזור לך לגלות את התשובה.הוסף תגובה
חשיפה זמנית לשמש תומר 09/11/2022 | 17:30היי עברתי השתלה לפני שישה ימים. אני יודע שאסור להיחשף לשמש ישירה. היום היה מזג אוויר יחסית חורפי ובדרך חזרה בערך רבע שעה עד לבית ״תפסה״ אותי שמש חורפית אך חזקה והרגשתי מעט שורף בראש (אולי בגלל זה אולי לא) רציתי לדעת אם החשיפה בזאת עלולה לגרום לנזק לקרפקפת/השתלים? תודה 🙏הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה חשיפה לשמש לאחר השתלת שיער איילת גייר - השתלת שיער 10/11/2022 | 10:54תומר שלום חשיפה לשמש ישירה וקופחת על הראש שלך במהלך השנה הקרובה צריך להימנע אני מנחה אחרי 10 ימים אם יש חשיפה לשים כובע אתה בימים ממש ראשונים ואין ספק ששמש ישירה על הקרקפת הרגישה שלך שעברה תהליך משמעותי - זה לא נעים האם נזגרם לך נזק לנזקיקים - אין לי שום יכולת לדעת ההנחיה היא לא לחשוף את הראש והזקיקים לשמש ישירה ולפרק זמן ארוך לדעתי - רבע שעה זה לא פרק זמן ארוך בשביל לעשות נזק תשמור על עצמך בעיקר בימים הקרובים בחודש הראשון - אחכ לחזור לשגרה קצת שמש לא מזיק אף פעם ההנחיה היא לא לשזף את הראש ואת השיער החדש - שמש ישירה ולזמן ארוך לא טובה גם לשיער הטיבעי שלך - לשים כובע בהצלחההוסף תגובה
גרד לאחר השתלת שיער מישהו 27/10/2022 | 00:22שלום איילת יקרה ותודה על המענה בפורום אני 4 ימים אחרי השתלה, מנסיונך מה מומלץ להרגעת גרד באזור המושתל ובאזור התורם?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה גירודים באזור תורם ואזור מושתל אחרי השתלה איילת גייר - השתלת שיער 01/11/2022 | 18:25היי שלום באזור התורם יכולים לעזור - מים קרים - להשפיץ , לשים שקיות קפואות על האזור (חומוס אפונה מהמקפיא ) - בגדול קירור האזור יכול לעזור גם משחה כגון - בפנטן יכולה מאוד להרגיע לפעמים אנחנו ממליצים על טיפות פנסטיל - לגירודים ממש קשים באזור השתלים - לא לגעת !!!! להתאפק לא לגעת - לשים משחה לא שמים כלום מקסימום מקסימום להשפריץ מלמעלה מים קרים בגדול להתאפק לפחות עד היום העשירי בהצלחההוסף תגובה
השתלה הדר 16/09/2022 | 00:26שלום, הלכתי לייעוץ בארץ אצל אחד ה-מומחים ונאמר ככה: אצל נשים השתלה עובדת כשיש קרחת ולי אין,כלומר יש לי שיער (דליל ביותר) ולכן ההשתלה לא תיתפס. 1-האם זה נכון 2-האם אפשר לבוא ייעוץ אצלך? תודה תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה השתלת שיער לנשים איילת גייר - השתלת שיער 17/09/2022 | 08:27הדר שלום, נשים לא סובלות מהקרחה, סגנון איבוד השיער אצל רוב נשים במבנה הקלסי הוא דילול שיער בקדמת הראש עד הקודקוד (המלבן מקו המצח עד תחילת העורף ) הדילול נראה דיפוזי יש שיער אבל גם חסר הרבה שיער לרוב המשתילים, ובצדק, זו השתלה לא פשוטה - יותר קל להשתיל שיער על משטח נקי משיער = קירח לדעתי גם עניתי לך בקבוצה של המושתלים על שאלה דומה - גם השתלה במרווחים צרים מידי יכולה לפגוע בשיער הקיים ולכן תיאום ציפיות ובדיקה יסודית חייבת להתבצע, כי בטח עדיף לא לפגוע במצב הקיים יש יותר מאופציה אחת לתת פיתרונות לנשים עם שיער דליל - מטיפולים לחיזוק ועיבו השיער הקיים ועד השתלת שיער סינתטי למי שאין מאיפה לקחת תרומה כמובן שאת מוזמנת ויכולה להגיע לייעוץ אצלנו ואפילו לבקש שיתאמו לך ספציפית איתי תתקשרי לכוכבית שלנו - יקבעו איתך בהצלחההוסף תגובה
חבלה בטיסה לאחר ניתוח השתלת שיער מיכל 08/09/2022 | 13:24שלום איילת, לפני מספר ימים בני עבר השתלת שיער בטורקיה. יום לאחר הניתוח לפני ההמראה לישראל הדיילת נפלה עליו והפילה עליו תיק כבד על איזור ההשתלה. האיזור דימם. אודה לייעוצך מה חשוב לעשות במצב כזה בתודה לךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה חבלה באזור ההשתלה במהלך 10 הימים הראשונים לאחר ההשתלה איילת גייר - השתלת שיער 10/09/2022 | 22:07מיכל שלום ציער אותי מאוד לשמוע, אחד הסיכונים לחזור מטורקיה או מחו"ל עם השתלה טריה על הראש - היא הסיפור שאת מתארת. כמובן שמבלי לראות את הנזק שנגרם - קשה מאוד להעריך ב 10 הימים הראשונים לאחר ההשתלה אני מתייחסת אליהם כימים קריטים. (ככל שמתרחקים מיום ההשתלה כך זה פחות קריטי ) הזקיקים מאוד פריכים על הראש לא הדימום מפריע כי הקרקפת רגישה וכל נגיעה קלה יכולה לגרום לדימום בטח מכה משמעותית מה שקריטי פה הוא שמכה כזו יכולה להזיז ולהרוס זקיקי שיער שהושתלו במיקום ספציפי ולגרום להם לנזק לא הפיך אזורי שניזקו בצורה קשה = לא יגדל בהם שיער חדש. אין ממש מה לעשות צריך להמשיך לשמור על מה שיש על הראש אם נגרם נזק לחלק מהזקיקים יש מצב שתצטרכו לבצע תיקון להשתלה הזו. בהצלחההוסף תגובה
ויטמינים ותוספים מישהו 16/08/2022 | 23:37שלום איילת, אני בן 37, איזה מינונים של דקל ננסי וביוטין צריכים לצרוך לאחר השתלת שיער ולאיזו תקופה? האם כדאי להתחיל לצרוך עוד לפני ההשתלה? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה צריכת תוספי מזון - ויטמינים לפני ואחרי השתלה איילת גייר - השתלת שיער 10/09/2022 | 22:02שלום אני לא נטורופאטית ולא מומחית בתוספי מזון. אני יכולה לשתף בידע שלי ובפרוטוקול טיפול שיש לנו בקליניקה שבנינו ביחד עם המנהל הרפואי שלנו שהוא רופא עור הידע והמחקרים סביב דקל ננסי - שמתיימר לתת חלופה לחומרים שיודעים לעצור את פעילות ה DHT בגוף - מוגבלים באפקטיביות שלהם ואפשר לקרוא עליהם בהרחבה בגוגל ביוטין נחשב חומר שתומך מאוד בתהליך צמחיה והזנה של השיער אבל הוא אחד ממגוון גדול יותר של רכיבים שיכולים לעזור. אנחנו לא ממליצים על צריכה מבודלת של דקל ננסי וביוטין. אם רוצים לעזור בתהליך הצמיחה לאחר השתלה - אנו ממליצים על שנה של לקיחת ויטמינים יש מגוון פורמולות שתומכות תהליכי צמיחה של שיער - תוכל למצוא אותם על מדפים בפארם אני ממליצה מאוד על הפורמולה של מנטופ. ןיטמינים לפני השתלה לא יכולים להזיק לשיער אבל כמובן שלא יגרמו לצמיחת שיער איפה שאין לך כבר קרחת. וכאמור הפרוטוקול שלנו לויטמינים לאחר השתלה היא לתת את הבוסטר הזה עד שנה מיום השתלה ולא פחות מחצי שנה בהצלחההוסף תגובה
שיטת מיקרוליינס פרידה 06/08/2022 | 07:29שלום מהן הסכנות בשיטת מיקרוליינס להשלמת שיער? אודה לך על תשובה מפורטת. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה מיקרוליינס להשלמת שיער איילת גייר - השתלת שיער 06/08/2022 | 07:53פרידה שלום אין לי מספיק ניסיון עם השיטה ולכן לא אוכל לתת לך תשובה מפורטת למיטב הבנתי מדובר על סוג של קעקוע על העור אני ראיי עבודות ממש גרועות שהחומר התפשט וניהיה פשוט כתם שחור על הקרקפת וגם עבודות מאוד יפות וטיבעיות אולי זה פונקציה של זמן מהעבודה אולי יש שיטות יותר מתקדמות שלא גורמות לצבע לדהות ולהתפשט צריך לבדוק את זה לעומק אני כאמור לא מספיק מבינה בזה בהצלחההוסף תגובה
תשובה לשאלהפרידה 06/08/2022 | 09:55תודההוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
סרחי עור
-
קסנטלזמה
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הסרת נקודת חן
-
סקולפטרה
-
איפור קבוע
-
ניתוח עפעפיים, הרמת עפעפיים
פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםרפואת עור אסתטית
בפורום רפואת עור אסתטית ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון פינצי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואת עור אסתטיתפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםהשתלות שיער
בפורום השתלת שיער ניתן להתייעץ עם ד"ר יאיר גילוני, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות שיער

ד"ר מוני פרידמן
ד"ר שרון פינצי
ד"ר טלי פרידמן
ד"ר אהוד רייך
ד"ר שגית משולם-דרזון
ד"ר יאיר גילוני