שתל שנכנס לסינוס
פורום כירורגיה פה ולסת
ד"ר נבות גבעול
4.9 ( 14 חוות דעת )
ד''ר גבעול הוא מנהל היחידה לכירורגיה פה, פנים ולסתות במרכז הרפואי סורוקה ומרצה בכיר בבית הספר לרפואה באוניברסיטת בן גוריון. יועץ לסוכנות מדנס לביטוח בע''מ - ביטוח אחריות מקצועית וניהול תביעות ברפואת שיניים. בתפקידו הקודם, שימש כרופא בכיר ומנהל מרפאת מפרקי הלסת, שיבא. נבחר לרופא הטוב ביותר בתחום כירורגית בפה ולסת ברשימת הרופאים הטובים ביותר לשנת 2018 של Forbes ישראל תחומי טיפול של ד''ר גבעול: - שתלים דנטליים - השתלות עצם - הרמת סינוס - עקירות כירורגיות - עיוות במפרקי הלסת הערוץ של ד"ר גבעול ביוטיוב: https://www.youtube.com/channel/UCDEtokyQJnYmhm9w_gKtq0g
שתל שנכנס לסינוס מיכל 24/12/2025 | 13:35לפני כ-4 חודשים בוצעו לי 3 שתלים בלסת העליונה, עם מילוי עצם. בצילום סיטי של מערות האף הודגם כי אחד מהשתלים חדר לסינוס. בנוסף נצפה חסימה של omc בצד ימין בו הושתלו השיניים, עיבוי קל של רירית הסינוס. בנוסף ישנה שן בינה סמוכה בצד השתלים עם חור ועששת פעילה. כרגע אני סובלת מכאבי אוזן בצד ימין שהולכים ובאים כרגע התדירות פחתה. כאבי ראש מידי פעם, גודש וחסימה של נחיר ימין וכן מעין צמרמורת בתוך השיניים שמטרידה אותי מאד. לציין שכבר פעמיים לקחתי סידרה של אנטיביוטיקה וסטרואידים וכרגע ממשיכה עם סטרואידים לאף שלא נראה שעוזר הרבה. רופא פה ולסת במרפאה מציע שבשלב ראשון נוציא את הגשר נטפל בחור של שן הבינה. אם זה לא יעזור להוציא את השתחים ולעשות הרמת סינוס. אשמח לדעת מה דעתך על המצב המתואר? מה הסיכונים בהוצאת הגשר? מה הסיכונים בהוצאת השתלים? האם לא כדאי לעקור את שן הבינה ולא להיסתפק בסתימה? האם הוצאת השתל מהסינוס תפתור את הבעיה של הסינוסיטיס והחסימה של הomc וכן האם מדובר ברשלנות רפואית? אני ממש מיואשת. תודה רבה מעריכה מאדהוסף תגובה
תשובת מומחה ד"ר נבות גבעול 24/12/2025 | 15:30לא ברור על איזה גשר מדובר. בנוסף לא יודע את גודל הנגע העששתי בשן הבינה . לפי גודל הנזק לשן ניתן להחליט אם לשחזר או לעקור מסכים כי טיפול בשן הבינה בין אם עקירה או שחזור ינטרל אותה כמקור כאב ואז ניתן יהיה להחליט על במשך הטיפול באם יהיה צורך. לא ברור למה הכוונה במילוי עצם. ולא ברור השילוב בין חסימת omc, לעיבוי קל של הרירית. פעמיים סינוסיטיס חריפה מעידה על בעיה בסינוס. לשקול את הוצאת השתל וכן ניתוח לפתיחת omcהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
עקירת שן בינה
-
ניתוח חניכיים
בדיקות קשורות
-
תרבית לשון
מונחים קשורים
-
לסת
רופאים בתחום

ד"ר נבות גבעול כירורגיית פה ולסת
4.9 ( 14 חוות דעת )
"ד"ר נבות, משיב לשאלות, מסביר פנים, מקצועי, בודק בזמן הטיפול עם המטופל אם ניתן להמשיך בתהליך, וזמין לאחר הטיפול."

ד"ר פבל ווסקובויניק רפואת שיניים
5.0 ( 7 חוות דעת )
"ברצוני לשתף אותכם על חוויה יוצאת מן הכלל לא הרגשתי טיפול בשיניים לאורך כל הדרך מקצוען אמיתי כולל אלונה אסיסטנטית שמשלימה אותו לסיכום ממליץ בחום לבצע טיפול אין מה לחשוש בהצלחה"

ד"ר אלי רוזנפלד כירורגיית פה ולסת
4.9 ( 13 חוות דעת )
"קיבלתי יחס אנושי מאוד ודר.רוזנפלד טיפל בי ברגישות והבנה לגבי מצבי. הוא מהוד מקצועי."
פורומים נוספים בתחום
פורוםכירורגיה פה ולסת
בפורום כירורגיה פה ולסת ניתן להתייעץ עם ד"ר נבות גבעול, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגיה פה ולסת
ד"ר נבות גבעול