כאבים בכתף
פורום כאבים בכתף ובמרפק
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק. ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר. ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל. ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח. קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168 ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר תחומי עניין: • שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד • תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים • שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים • פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף • ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל • טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים • מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים • מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה • תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף • שחזורים מורכבים של הגפה העליונה תחומי מחקר: קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה. מרפאות: מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834 מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834 מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834 מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834 מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834 מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
כאבים בכתף אסף 23/12/2021 | 00:02שלום רב יש לי כאבים בכתף / זרוע ימין כבר כמה חודשים , הייתי אצל רופא והוא שלח אותי לצילום כתף / זרוע ימין , בפיענוח כתוב : מבנה גרמי בגדר הנורמה אין לראות הסתיידויות פתולוגיות ברקמות הרכות אשמח לתשובתך בבקשה תודה , אסףהוסף תגובה
תשובת מומחה כאבים בכתף דר' ירון סלע 23/12/2021 | 09:47שלום רב אסף, ותודה על פנייתך ! אשמח לסייע, אך מה שאלתך? צירפת תשובת פענוח רנטגן כתף המציין שאין ממצאים פתולוגים. לא ראיתי הצילום בעיניים שלי. לא קיבלתי מידע בסיסי אודותיך ואודות מצב בריאותך הכללי והספציפי לכתף, לא קיבלתי מידע אודות ממצאי הבדיקה הגופנית של הכתף הכואבת. כל שידוע לי, זו העובדה שיש כאבים בכתף ובזרוע מספר חודשים. האם נבדקת על ידי מומחה כתף ? מה הטיפול שבוצע עד כה? מה גרם לכאב? מה עיסוקך בשגרה? האם יש גורמי סיכון באורח חייך לכאבים בכתף? יש לי שלל שאלות לבירור על מנת שאוכל לנסות להבין מצבך, ובהתאם לכך, לסייע לך בעצה חכמה. כך או כך, אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
כאבים בכתףאסף 23/12/2021 | 11:46תודה רבה על הענות המהירה. אני בן אדם בריא בן 44 אין לי את הצילום הםיזי זה נשלח לרופא משפחה הייתי אצל רופא מומחה שהפנה אותי לצילום + US לא בוצעה עדיין US. הוא נתן לי כדור ברקסין להרגעת הכאב עד לממצאי הצילום + US. אני עוסק בתחום ההיי-טק אני 10 שעות מול מחשב 5 ימים בשבוע.הוסף תגובה
תשובת מומחה כאב בכתף דר' ירון סלע 23/12/2021 | 12:53חן חן על העדכון והמידע הנוסף. בגיל 44, תלונות מסוג התלונה המתוארת, שכיחות ביותר, ולכן ראוי לבצע US . לאחר בדיקת ה US, סבירות גבוהה שהתמונה תתבהר. נא המתן לבדיקה זו. לבינתיים, נא הורד עומס פיזי ואל תבצע פעולות המכאיבות לכתף. עבודה משרדית, לרוב, לא אמורה להכאיב... אך כל מקרה לגופו... כדורי ברקסים לגיטימיים, במידה ואין קונטרה אינדיקציה רפואית לכך, ואני נוטה להאמין שרופא המשפחה ידע האם יש מניעה אחרת מלקחת כדורים אלו. נא קח אותם רק לאחר האוכל. בריאות שלמה !הוסף תגובה
כאבים בכתףאסף 23/12/2021 | 13:12תודה רבה רבה על העזרה וההענות המהירה !!!הוסף תגובה
תשובת מומחה כאבים בכתף דר' ירון סלע 23/12/2021 | 13:20בהצלחה !הוסף תגובה
לאסףTBVBVV 30/12/2021 | 18:56יתכן וגם us יצא תקין. אצלי הצילומים תקינים הרופא המליץ על MRI נראה לי מופרז ואישרו לי ואחרי שעשיתי יצא קרע בגיד. אז אל תוותר על MRIהוסף תגובה
תשובת מומחה כאבים בכתף דר' ירון סלע 03/01/2022 | 12:58שלום רב אסף ותודה על פנייתך ! אני שמח לקרוא את פענוח הצילום - הפענוח תקין. יחד עם זאת, לא ראיתי הצילום בעיניים שלי ולכן אינני יכול להתייחס אליו בוודאות. לעתים מבצעים גם US לכתף המדגים ממצאים שלא רואים בצילום. האם נשלחת ל US ? מי בדק אותך עד כה? מומחה כתף או רופא משפחה ? מה ממצאי הבדיקה הגופנית? יש לי עוד המון שאלות לשאול אותך בנוגע לכתף, בטרם אוכל להתייחס ברצינות למצבך הרפואי הנדון. במידה ותחפוץ בעזרה מעמיקה, אני זמין מחוץ לפורום. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
קרע מלא בגיד הכתףיאיר אבישור 06/01/2022 | 07:21אני בן 61 בבדיקת MRI התברר קרע מלא באורך מכסימאלי של 1.9 ס"בגיד הכתף SSP, בחלקו האחורי הולך ומצטמצם ,רוחב הקרע 1.7 ס"מ הולךל ומצטמצם לכיוון ה- ISP ירידת מסה של שריר ה -SSPטומזה 1 גוטלייה -0 . לאחר זריקת קורטיזון חל שינוי משמעותי ביותר , מאי יכולת להזיז את היד למצב חזרה כמעט ב 95% לתפקוד, אני פעיל בפזיוטרפיה. השאלה - האם לנתח במצב זה ?הוסף תגובה
תשובת מומחה קרע מלא בגיד הכתף דר' ירון סלע 09/01/2022 | 09:14שלום רב יאיר ותודה על פנייתך ! שאלת את שאלת "המילון דולר" - הא לנתח או לא. אין תשובת בית הספר של נכון או לא נכון. כל מקרה לגופו. יש לתפור החליפה המתאימה לך ולא לאחר. בין השאר, הפרמטרים החשובים לקבלת ההחלטה- הגיל, מצב רפואי כללי, עיסוק בחיים בעבודה ובשעות הפנאי, יד דומיננטית או לא, הרגלים כגון עישון וכו', כמה זמן כואב, מה הטיפול שבוצע עד כה, ומה הממצאים בבדיקה הגופנית וב MRI. אם תרצה תשובה ישירה ממני, עלי לסמן "וי" על כל הרשימה הזו במעמד הפגישה, ואז לנסות ולכוון אותך למענה על השאלה, מבלי להטעות אותך בתשובה לא ראויה. בריאות שלמה !הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
אוסטאופניה
-
פלטפוס
טיפולים וניתוחים קשורים
-
יישור שיניים שקוף
-
איחוי מפרק
בדיקות קשורות
-
מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי בברך
-
מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי
מונחים קשורים
-
פילאטיס
-
אוסטאוסרקומה
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב

ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג