פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 120
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק.
ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר.
ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל.
ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח.
קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168
ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר
תחומי עניין:
• שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד
• תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים
• שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים
• פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף
• ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל
• טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים
• מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים
• מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה
• תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף
• שחזורים מורכבים של הגפה העליונה
תחומי מחקר:
קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה.
מרפאות:
מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834
מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834
מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834
מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
-
חשש לקרע בשריר הבייצפס
דוד 12/07/2018 | 23:19שלום! אני בן 42 בריא לפני שבועיים הרמתי כבד ושמעתי קליק חזק ביד ימין מאותו רגע לא יכול להרים כלום עם יד ימין נוצר לי מה שנקרא פופאי. בדיקת אולטרא סאונד מאובחן. באספקט קדמי שליש מרוחק של הזרוע מבנה היפואקוגני עם תוכן אקוגני בגודל 2.2×0.8 תוך שריר. גיד הבייפקס הודגם תקין. מתאים לקרע חלקי של הבייספס עם המטומה בשלבי התארגנות לאחר חבלה. אני עדיין לא יכול להרים עם היד ויש שינוי צורה מה שנקרא פופאי מה זה אומר? וכיצד מטפליםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
חשש לקרע בשריר הבייצפס
דר' ירון סלע 15/07/2018 | 10:02שלום רב דוד ותודה על פנייתך ! "דפורמציה על שם פופאיי". לפי הדמות הציורית עם השריר זרוע הנפוח, נובעת מקרע של סיבי שרירי או קרע בגיד. זה יכול להיות מהגיד העליון של שריר התאומים (האחוז בכתף) או מהגיד התחתון של שריר התאומים (האחוז במרפק). במקרה שלך, יש לך מזל גדול, שהגיד התחתון לא נקרע (לפי בדיקת ה US שציינת...) והקרע מלווה רק את סיבי השריר. אני צופה שיפור הדרגתי בתפקודך וברמת הכאב שלך. גרף הכאב ירד בהדרגה, וגרף התפקוד יעלה בהדרגה. אין צורך בהתערבות ניתוחית ברוב המוחלט של המקרים. אינני יכול בוודאות להתייחס למקרה שלך מבלי לבדוק אותך. ההתייחסות שלי היא עקרונית לסוג פציעה זה. אני צופה שתישאר לך חולשה קלה ביותר בכיפוף המרפק לטווח הארוך וברוטציה של האמה לתנוחת כף יד למעלה. אינני יודע האם זו היד הדומיננטית שלך או לא, מה מידת התפקוד והעומס שלך עם היד (עובד פיזית או משרדית...) ובריאותך הכללית... לסיכום, לרוב הטיפול הנו שמרני וכולל מנוחה, משככי כאב , לעתים פיזיותרפיה (לפי הצורך), ומעקב. בהצלחה רבה, ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
חשש לקרע בשריר הבייצפס
דוד 15/07/2018 | 10:31שלום ד"ר ירון! תודה רבה על תשובתך. רציתי לדעת . האורטופד שלי שלח אותי למיון ושם אמרו לי ניתוח דחוף. אני בריא . וזה היד הדומיננטית . ואני עובד פיזית הרבה עם היד. האם נכון לעשות ניתוח או שזה יבריא לבד עם הזמן?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חשש לקרע בשריר הבייצפס
דר' ירון סלע 15/07/2018 | 10:41דוד, אינני יכול להתייחס ו/או לייעץ מעל דפי האינטרנט. זה לא אחראי ולא מקצועי. היתרון של הרופאים שראו אותך, עלי, הוא, שהם אכן ראו אותך. באופן עקרוני, אין צורך בתפירת סיבי שריר. אינני יודע האם אצלך המקרה הוא רק קרע בסיבי השריר או גם קרע גידי, או שבבדיקה הגופנית ברופא בקופ"ח או במיון, מצאו ממצאים נוספים שאני לא מודע להם. בברכה, ובהצלחה !הוסף תגובה
-
חשש לקרע בשריר הבייצפס
דוד 18/07/2018 | 18:32שלום ד"ר מצטער על ההטרדה . אבל באולטרא סאונד שלישי שעשיתי הפעם בכתף מצאו כי יש קרע מלא בגיד הבייצפס בין הכתף לזרוע. זוהי היד הדומיננטית ואני עובד פיזית עם היד. האם לדעתך במקרה זה צריך התערבות ניתוחית או שזה יכול להתרפאות עם הזמן ואני יכול להמשיך לעבוד פיזית?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חשש לקרע בשריר הבייצפס
דר' ירון סלע 21/07/2018 | 20:37שלום רב דוד, ותודה על פנייתך ! אינני יכול לתת לך עצה אישית וישירה ללא בדיקתך. אומר כך, ישנם אנשים במצבך - עם אותם נתונים -זו היד הדומיננטית שלהם, והם אנשי כפיים, והכאב וחולשה קלה שנוצרת להם בתפקוד הבייספס, משמעותיים להם, והם בוחרים בפתרון ניתוחי לחיבור מחדש של הניתוק גיד מהעצם. ואילו, ישנם רבים וטובים אשר חיים חיים מלאים ללא חסך משמעותי. הכאב הנוכחי שלך והנפיחות צפויים להשתנות עם הזמן, השטף דם יפחת והכאב יפחת ובהדרגה תשפר תנועתך. אהיה זהיר בתקופה הקרובה ואל תתאמץ ביתר. בוודאי, בכל הקשור לתפקוד שריר התאומים של הזרוע. בהצלחה רבה, ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבים בכתף
אביבה ביטון 16/07/2018 | 16:02שלום סובלת מכאבים בכתף ימין לפעמים בכתף שמאל עם קושי בהרמת דברים עשיתי בדיקת אם אריי התשובה היא c 4 c5 בלט דיסק מינימאלי לטרלי משמאל צסטה פרינוילרית קטנה בתעלת השורש משמאל C 5 c 6 בגדר הנורמה C 6 c7 ציסטות פרינוילות בתעלות השורש דו צדדי הגדולה ממוקמת בשמאל C 7 d 1 ממצאים ציסטים פרינוילים דו צדדי האם יש קשר בין התוצאה לכאב אשמח לחוות דעת תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כתף כאובה ובעיה צווארית
דר' ירון סלע 16/07/2018 | 19:52שלום רב אביבה ותודה על פנייתך ! כמובן, אביבה שחסר לי מידע רב לגבי מצבך. חסרה לי הבדיקה הגופנית היסודית המבוצעת לצוואר ולכתף. חסרים לי בדיקות צילום ו US לכתפיים ומעבר על צילום ו MRI של העמוד שדרה צווארי. אין ביכולתי לומר לך בשלב זה, האם מקור הכאב בכתף נובע מהצוואר או שיש מקור בכתף עצמה... אייעץ לך לראות מומחה עמוד שדרה, וכמובן להתייעץ בפורום עמוד שדרה וגב באתר זה עם מומחה בתחום. אני אמון על נושא הכתף בלבד. אייעץ לך, לבצע צילום ו US לכתפיים ,במידה ולא בוצעו עד כה, ולהיבדק על ידי מומחה כתף. בברכה רבה, ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
us כתף ימין
תומר 15/07/2018 | 14:34הבדיקה : US כתף ימנית הדגמת גיד ה - Biceps בתוך ה - . Groove Bicipital המשכיות ומרקם תקינים. פרוקסימלית מדיאלית הודגמו גיד שריר ה - Subscapularis תקין. גיד ושריר ה - Supraspinatus מעובה ובלתי אחיד . מאחור ה - Infraspinatus וה - . Minor Teres תקינים. אין עדות לתפליט סובדלתואידי. - ACJ תקין. בסיכום : ממצאים במרכיבי השרוול המסובב כמתואר נדרש צילום כתף רלוונטי , בתחום של 3 חודשים , כהשלמת בדיקת הסונוגרפיה של הכתף. במידה ולא קיים במהלך בדיקת הסונוגרפיה, נא לבצעו ולפנות לרופא המטפל לאינטגרציה עם בדיקת הסונוגרפיה שבוצעה. 1. אני לאחר ת.דרכים עברו 7 חודשים מאז התאונה . 2. הייתי אצל אורטופד מבלי שהוא בדק אותי ואמר לי שזה דלקת . 3. לי זה מרגיש יותר מדלקת . האם לאור הממצאים אתה יכול לאבחן את הבעיה ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
us כתף ימין
דר' ירון סלע 16/07/2018 | 07:35שלום רב תומר, ותודה על פנייתך ! אכן, תומר, יש לבצע בדיקה גופנית יסודית לכתף לפני האבחנה. אני מציע לך, בראש ובראשונה, לגשת למומחה כתף אשר יבצע בדיקה זו. הצילום רנטגן (שיש לבצע- אחרי תאונת דרכים וכאב ממושך, במידה ולא ביצעת עד כה...), ובדיקת הסונוגרפיה שביצעת, הם רק כלי עזר המשלימים את הבדיקה הגופנית. לצערי, אינני בעל יכולת אבחון מעל "דפי האינטרנט", זה לא רציני ולא מקצועי. המילה דלקת היא מילה כללית מאד. מצב דלקתי יכול להיות אקוטי או כרוני ובדרגות חומרה שונות. לסיכום- אמליץ לך בחום להיבדק על ידי מומחה כתף. בברכה רבה, ובהצלחה !הוסף תגובה
-
-
כאבים בכתף ימין אולטרסאונד
אמיר 15/07/2018 | 11:18שלום מזה כחודשיים יש לי כאבים בכתף ימין עשיתי אולטרסאונד וצוין בבדיקה : SUPRASPINATUS הודגמה אי סדירות קשה ,הודגמו הסתיידויות גסות עד כ 12 מ"מ , הודגמו שינויים בצקתיים קשים , לא הודגם קרע או נוזל פתולוגי אשמח לחוות דעתך מה עושים עם זה תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בכתף ימין ואולטרסאונד המעיד על הסתיידות ודלקת
דר' ירון סלע 15/07/2018 | 11:25שלום רב אמיר, ותודה על פנייתך! התייחסויות רבות יש בפורום זה לממצאים של הסתיידויות בגיד הסופרה-ספינטוס. אנא עבור על הרישום מטה. מצבך אינו שונה. אציע לך לעבור בדיקה גופנית יסודית על ידי מומחה כתף. טיפולים גוונים קיימים למצבך. רובם שמרניים ולא ניתוחיים. לרוב, ניתוח מבוצע כשמוצה הטיפול השמרני על סוגיו השונים וההיסתידות גדולה מאד (לרוב, מעל כ 2 ס"מ). לפי ממצאי הבדיקה הגופנית, ניתן יהיה לקבל החלטה למקרה שלך ספציפית, עד כמה להיות אגרסיביים בטיפול. הטיפול אינו ל"ממצאי הבדיקה הסונוגרפית", אלא לבן אדם ולכתף שמאחורי הבדיקה..., ולכן אינני יכול להמליץ לך ספציפית לפי מה שרשמת. בהצלחה רבה , ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
us כתף ימין
תומר 15/07/2018 | 06:14בתוצאה של הבדיקת us נכתב גיד שריר ה supraspinatus מעובה ובלתי אחיד מה זה אומר ? מה הטיפול ? והאם יש קשר בין הצוואר לכאבי הכתף ? אני עם כאבים בכתף והגבלה בתנועות למעלה מחודשיים . אודה לתושבתך , תומר .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
us כתף ימין
דר' ירון סלע 15/07/2018 | 09:56שלום רב תומר, ותודה על פנייתך ! צריך לקשר בין בדיקת ה אולטרסאונד ובין הבדיקה הגופנית והתשאול הרפואי. כמובן, ויש לי מחסור רב במידה לגבי התשאול הרפואי שלך והבדיקה הגופנית שלך (אשר לא ביצעתי) , ולכן לא אוכל להתייחס למקרה שלך. מקווה שעברת בירור על ידי מומחה כתף , אשר שלח אותך לבדיקה. במידה ולא עברת בדיקה שכזו, אני מציע לך לעבור. בדיקת האולטרסאונד, המבוצעת על ידי בודק מקצועי, יכולה לספק מידע רב על גידי הכתף. עיבוי וגיד בלתי אחיד, אופייניים לדלקות כרוניות או קרעים בגיד . הקרע יכול להיות חלקי או מלא. לעתים משלימים הבירור עם בדיקת MRI לכתף (באינדיקציות הנכונות, ואינני יודע מספיק פרטים עליך, כדי לומר לך האם אתה זקוק לבדיקה זו...). בדיקה זו נותנת מידע נוסף על אנטומית הכתף שלך. לגבי הטיפול, ישנן שלל אפשרויות, שמרניות או ניתוחיות. כל מקרה לגופו. אין לי מידע מספק לגביך, כדי להמליץ לגופו של מקרה. תמיד יתכן קשר בין הצוואר לכתף. יתכן פתולוגיות בלתי תלויות ב"שתי החזיתות" או קשר ביניהם. שוב, לצערי, לא אוכל, ללא בדיקה גופנית שלך, לכוונך מעבר למה שכבר ציינתי. בברכה רבה , ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבים בכתף שמאל
איהב 11/07/2018 | 15:28עשיתי בדיקת אולטרסאונד והתוצאה היא שיש לי tendon supraspinatus הסתיידות עד 0.6 ס"מ מה זה אומר ואם זה קרע בגידה?! תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הסתיידות בגיד סופרה ספינטוס
דר' ירון סלע 12/07/2018 | 08:05שלום רב איהב, ותודה על פנייתך ! מדובר ב CALCIFIED TENDINITIS תופעה מאד שכיחה באוכלוסיה. זהו לא קרע בגיד. משקעים של מינרלים מסוידים ברקמת הגיד. קיים בגידים שונים בגופינו פעמים רבות. במקרים רבים, כלל איננו מודעים לכך שיש לנו הסתיידויות בגידים. הגודל ממוצע ושכיח. אין צורך לרוב בטיפול ניתוחי. ניתן להתמודד עם המצב בטיפול שמרני על סוגיו השונים. אני מציע לך לעבור על הפורום עם שרשורים רבים בנושא הסתיידויות ולקבל את כל האינפורמציה הקיימת בנושא. אאחל לך בריאות והצלחה !הוסף תגובה
-
-
כאבי כתף קשים
מיכאל 10/07/2018 | 08:40שלום דר בן 54בריא בד"כ. מזה כשנה וחצי סובל מאוד מכאבי כתף קשים מתגברים במאמץ. הגבלה קשה בטווח התנועה. נעשה בירור של US כתף שיצא תקין (לא בוצע צילום או בירור נוסף אחר) . בוצעו מספר הזרקות של עזרקאין שעזרו לחודש ואז שוב הכאב חזר. דיקור סיני ודיקור מערבי גם עזרו לספר שבועות והכאב חזר. מאוד סובל ,לא ישן בלילות בבדיקות דם אחרונות רמת הCPK הייתה 200 . האם יכול להיות קשור? איזה בירור נוסף ניתן לעשות ? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבי כתף קשים
דר' ירון סלע 11/07/2018 | 11:48שלום רב מיכאל, ותודה על פנייתך ! אמליץ לך להיבדק על ידי מומחה כתף. שנה וחצי זהו זמן רב מאד לסבול מהגבלה בתפקוד וכאב. יש לבצע גם צילום רנטגן בנוסף לאולטרסאונד. במידה ויש הגבלה פאסיבית ואקטיבית בתנועה והצילום תקין, יתכן ומדובר בכתף קפואה (FROZEN SHOULDER) - תוכל לקרוא על בעיה זאת בשרשורים קודמים בפורום זה. המצב שכיח ביותר. במידה ובצילום הרנטגן תהיה עדות לשחיקה סחוסית, זה גם גורם להגבלה בתנועה, חריקות וכאב. לא ברור איזה זריקות עברת?? רק אלחוש מקומי (עזראקאין) ללא קורטיזון ? לרוב משלבים יחדיו .... לסיכום, התמנה בכללית אינה ברורה דייה. אבקש שתיגש להמשך בירור מקצועי אצל מומחה כתף. אני אופטימי, שתמצא שם מזור . בהצלחה רבה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאב בכתף ימין
רוני 10/07/2018 | 12:25אני בת 62 ועשיתי צילום על הכתף והתוצאה היא: נגע סקלרוטי בהומרוס הפרוקסימלי על רקע אי עצם קומפקטה? יתר המבנה הגרמי ללא ממצא פתולוגי גס. רווח מפרקי יחסית שמור. לא הודגמו הסתיידויות ברקמות הרכות. רציתי לדעת מה הבעיה שיש לי בכתף.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב בכתף ימין
דר' ירון סלע 11/07/2018 | 11:44שלום רב רוני , ותודה על פנייתך ! אינני יכול להתייחס למקרה שלך כי חסר לי מידע אנמנסטי רב (רקע רפואי( ובדיקה גופנית של הכתף , שלא ביצעתי. ברמה העקרונית ותאורטית, אני יכול לספר לך שפעמים רבות אנו עושים צילומים מסיבה מסוימת ומגלים בצילום ממצאים מקריים שלא קשורים לבעיה, ואילו לא היינו עושים צילום, מעולם לא היינו מודעים לקיומם. "אי גרמי" ונגעים סקלרוטים שכיחים ביותר בהומרוס המקורב. הם לא גורמים לכאב ונמצאים שם שנים רבות. אינני יודע מה ממצאי הבדיקה הגופנית שלך, ולמה בכלל נשלחת לצילום. אינני יכול להתייחס לצילום כי רק קראתי הפענוח ולא ראיתי הצילום למול עייני, כדי להגיד לך האם אני מסכים עם האבחנה או חושב אחרת... לאור זאת, אייעץ לך לראות מומחה כתף ולעבור בירור והערכה מדויקים ומקצועיים. בברכה רבה , ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
זרימת דם חלשה ביד שמאל
בת 28 11/07/2018 | 10:01שלום, רקע כללי: בת 28, לא מעשנת, לא לוקחת גלולות, עודף משקל קל. מזה כחודש יש לי כאבים ביד שמאל שמתחילים מהכתף הפנימית לכיוון החזה ויורדים עד לכף היד, הכאב הוא כמו דקירות כל פעם במקום אחר ללא הפוגה, באחת הפעמים הכאב היה כל כך חזק שלא הצלחתי להרדם. רופא המשפחה הפנה ל2 בדיקות: דופלקס עורקים וEMG. את הדופלקס עשיתי והרופא התקשר ואמר שהבדיקה לא יצאה תקינה ושיש זרימת דם חלשה ביד והפנה לבדיקה מעמיקה יותר CT אנגיו. (את הEMG עוד לא עשיתי, מחכה לתור) כרגע אני מחכה לתוצאה של הCT ומרגישה סוג של החמרה כי יש לי נמלול באצבעות שלא הרגשתי קודם, וגם רגל שמאל שלי מתחילה לכאוב. אני מפחדת שיש לי חסימה כלשהי ושזה יתפתח למשהו חמור יותר. בבדיקת דם רמת הכולסטרול הייתה גבוהה קצת. ויש היסטוריה של מחלות לב ושבץ במשפחה. השאלה שלי, האם מה שיש לי מסוכן או שאני סתם מלחיצה את עצמי? אני ממש בחרדה וזה משפיע עליי לא טוב. עד כמה חמור מה שיש לי? ואיך ממשיכים מכאן? יש עוד בדיקות שעליי לבקש? לחכות עד שיגיעו D7תוצאות של הCT או לחזור לרופא לפני כי אני מרגישה רע?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
זרימת דם חלשה ביד שמאל
דר' ירון סלע 11/07/2018 | 11:39שלום לך, ותודה על פנייתך ! אני מבין את החששות וחרדה המלווים אותך. אי וודאות זה מצב נוראי. אאחל לך בריאות. נושא הכלי דם אינו "עולמי המקצועי" ואבקש שתראי מומחה כלי דם בהקדם. בהחלט הייתי "מסמן וי" על בדיקת ה EMG- NCV אותה את מיועדת לבצע. יש לשלול בעיה עצבית בנוסף לבעיה בכלי הדם. בדיקת ה CT אנגיו אכן טובה ורגישה לזיהוי מקור ההצרות או חסימה של כלי הדם ויש לבצע אותה. את התוצאה שלה יש להראות למומחה כלי דם. את תשובת ה EMG יש להראות למומחה כתף או מומחה כף היד, בהתאם לממצאים. אינני יכול לומר לך מה מידת האינטנסיביות שיש להתייחס לבדיקות ולממצאים כיוון שלא בדקתי אותך ואני לא רוצה להטעות / להשלות אותך... מול רופא המשפחה יש לברר נושא בדיקות הדם הכלליות והכולסטרול ולבדוק את ההקשר בין הממצאים הנוכחיים ובדיקות הדם ובעיות רקע סיסטמיות. אאחל לך בריאות שלמה והצלחה !הוסף תגובה
-
-
כאב בכתף ימין מקרין לכף היד
מיכה ביטון 08/07/2018 | 23:28שלום שמי מיכה בן 44 עבודתי ספר אני סובל מזה 3 חודשים מכאבים בצוואר המקרינים לכתף ימין ולכף היד כאבים חזקים מאוד עשיתי בדיקתmri עמוד שדרה צווארי מחכה לתשובה אשמח לחוות דעתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב בכתף ימין מקרין לכף היד
דר' ירון סלע 09/07/2018 | 14:13שלום רב מיכה, ותודה על פנייתך ! האם נסית לברר הנשא בפורום עמוד השדרה ? נשמע שמקור הכאב בצוורק ומקרין למטה. פורום זה מכוון לכתף. על פניו , שווה לברר את תשובת ה MRI עמוד שדרה צווארי למול מומחה בתחום. במידה ויש כאב בכתף במקביל, שווה לבצע US - אולטרסאונד וצילום כתף . בהצלחה רבה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
כאבי גב תחתון
-
פריקת כתף
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
איחוי מפרק
-
ניתוח ארתרוסקופיה של הכתף
-
בדיקות קשורות
-
אולטרסאונד עמוד שדרה
-
בדיקת MRI
-
מונחים קשורים
-
אוסטאוכונדריטיס של נעורים
-
פילאטיס
רופאים בתחום
ד"ר פיליפ רוזינסקי
אורתופדיה
5.0
( 40 חוות דעת )
"בנאדם מקסים שעזר לי מאוד לפני הניתוח ואחרי הניתוח שעשה לי הרגשתי בידים ממש טובות ושפשוט היה כיף"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב
ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג