פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 122
ד"ר ירון סלע ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק. ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר. ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל. ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח. קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168 ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר תחומי עניין: • שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד • תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים • שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים • פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף • ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל • טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים • מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים • מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה • תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף • שחזורים מורכבים של הגפה העליונה תחומי מחקר: קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה. מרפאות: מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834 מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834 מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834 מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834 מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834 מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
כאבים בכתף עדן 21/04/2018 | 21:26היי. בחודשים האחרונים אני סובלת מכאבים באזור הכתף, כאשר אני מרימה את היד למעלה ואחורה. הכאבים בצד האחורי של הכתף. אציין כי גם כשהיד במנוחה אם אני ״לוחצת״ על האזור זה כואב. מה יכולה להיות הסיבה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בכתף דר' ירון סלע 22/05/2018 | 23:10שלום רב עדן ותודה על פנייתך ! עדן, לצערי, המידע המסופק כאן אינו מכוון אותי באופן שבו אוכל לעזור. אני חייב מידע מדויק ומפורט על הבדיקה גופנית והממצאים בבדיקות שבוצעו עד כה. אני מאד ממליץ לך לבצע בירור אצל מומחה כתף. בדיקה גופנית יסודית המשולבת עם תשאול רפואי הממוקד לכתף - יכוונו לרוב לאבחנה. לעתים יש להוסיף בדיקות עזר כצילום או אולטרסאונד לדוגמה. בברכה רבה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
דלקת בורסת המרפק OLECRANON BURSITIS יוני סלטון 11/05/2018 | 11:34לאבי בן 68 התחילה נפיחות במרפק ובאיזור , לאחר שכדורי אנטיביוטיקה לא עזרו הוא החל סדרת טיפולים באינפוזיה לוריד עם אנטיביוטיקה שעזרה בהורדת הנפיחות אבל גם לאחר 4 טיפולים (אומנם הנפיחות באיזור היד ירדה) אבל המרפק עדין נפוח כמו כדור טניס , שאלתי - כיצד מורדים את הנפיחות במרפק ? תודה מראש על תשובתך לפי הרופא התופעה נקראת OLECRANON BURSITISהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
עידכון על המצביוני סלטון 11/05/2018 | 13:41בהמשך לשאלתי ולאחר עיון בפורום אסביר שהיד עם המרפק הנפוח היא לא היד החזקה של אבי . אבקש להדגיש שרוב הנפיחות ירדה וגם האדמומיות אבל עדין אזור המרפק עצמו נפוח ואדום . אבי טוען שבעקבות האינפוזיה לוריד גם האזור ״התקרר״ כי הוא הרגיש לפני הטיפול שהאזור ״חם״ אבי נבדק ע״י 2 רופאים כללים ולדעתי נשללה האופציה של זיהום מכיוון שהוא כבר סובל מי זה כבר 10 ימים . שוב תודההוסף תגובה
תשובת מומחה אולקרנון בורסיטיס דר' ירון סלע 22/05/2018 | 23:07שלום רב יוני ותודה על פנייתך ! יש צורך בבדיקה יסודית למרפק על ידי מומחה מרפק . אולקרנון בורסיטיס יכולה להיות מאד לא וודאית בנושא של זיהום למול דלקת לא זיהומית. לעתים זה רק נוזל לא מזוהם היוצר הנפיחות ואין צורך בניקוז או אנטיביוטיקה, ולעתים יש אודם מקומי ומוגלתיות המחייבים התערבות מיידית. יש צורך להיבדק, ולפי החלטת המומחה בתחום, להתקדם בטיפול. בהצלחה רבה ובריאות שלמה לאביך !הוסף תגובה
נא הסברך בנושא זה נעמה 04/05/2018 | 12:22שלום רב שלום לראשונה יש לי עליה בתפקודי הכבד ALT הוא 50 מקסימום שצריך להיות הוא 31 AST הוא 46 מקסימום שצריך להיות 31 עשיתי בדיקת אולטראסאונד כתף כי היא כואבת לי כבר שנה האם יכול להיות קשר הנה התוצאות SUPRASPINATUS- בקטע מדיאלי הודגמה הסתיידות בקוטר כ 0.6 ס"מ. כלומר האם הסתיידות יכולה לגרום לזה? אני בת 49 רזה ולא שותה ולא מעשנת בנוסף מה הטיפול שעליי לעשות לכתף? כואב לי רק בתנועה מאוד ספציפית האם ההסתיידות יכולה להחמיר אודה להסברך המלומד תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה הסתיידות בכתף דר' ירון סלע 04/05/2018 | 14:05שלום רב נעמה ותודה על פנייתך ! לא הוכח הקשר בין נוכחות הסתיידות בגידי הכתף ובין תפקודי כבר מחוץ לרמות הנורמה. אבקש, כמובן, שתבדקי למול רופא המשפחה/ פנימאי את הסיבה להפרעה ברמות תפקודי הכבד. יתכן ויהיה צורך לשוב על הבדיקה, יתכן ותתבקשי לבצע בדיקות דם נוספות או בדיקות דימות נוספות. אשאיר את הנושא הזה לתחומו של רופא המשפחה. בנושא הכתף - יש בפורום זה, על דפיו הרבים, שלל התכתבויות בנושא הסתיידות בכתף. אבקש ממך לעלעל בהן. יהיה לך קל מאד למצוא את הכותרת הסתיידות בגידי הכתף לאורך השרשורים הרבים. התופעה כל כך שכיחה, וכך היו הרבה פניות בנושא. המצב אינו מסכן אותך. דעי לך, שיתכן מאד ויש לך משקעי סידן בגידים אחרים בגוף, ואת כלל לא מודעת לכך. פעמים רבות זה קיים בגידים סביב הברך או מפרקים אחרים בגוף וזה מתגלה במקרה בבדיקה הדמייה שבוצעה מסיבה אחרת. אולם, פעמים רבות זה אכן יכול להיות סימפטומטי, כמו במקרה שלך, ולגרום לכאב ליילי כששוכבים על הצד, כאב בהרמת הכתף ובשימוש היומי. הכאב לרוב, כמו גל סינוס, עולה ויורד. לרוב כרוני, ויכול ללוות את המטופל חודשים ושנים רבות. פעמים רבות מטפלים בזמן אפיזודה של כאב בכדורים נוגדי כאב ודלקת, זריקה של קורטיזון לכתף, טיפול פזיותרפי, טיפול רפואי משלים על סוגיו השונים... לעתים משלבים מרפאת כאב וטיפול בגלי הלם. מאד תלוי מה גודל גבשושית משקעי הסידן. סף שרירותי שהוגדר - גודל של כ 2 ס"מ, כאינדיקציה לניתוח ארתרוסקופי לריסוק והוצאת ההסתיידות. במקרה שלך היא 6 מ"מ ואין אינדיקציה ברורה לבצע ניתוח. נא התייעצי עם מומחה כתף בנושא. האפשרויות שהוצעו מעלה בהחלט ראויות במקרה שלך, במידה ולא בוצעו עד כה... בריאות שלמה ובהצלחה !הוסף תגובה
תודה רבה דר סלענעמה 11/05/2018 | 17:27תודה על תשובתך האינפורמטיבית. בהנחה שאשאיר את המצב כפי שהןא האם ההסתיידותבהכרח תגדל מ6 מ'מ למספר גדול יותר או דמא אני חייבת פיזיוטרפיה וגלי הלם כי לצערי אין לי ממש זמןהוסף תגובה
תשובת מומחה הסתיידות בגיד דר' ירון סלע 22/05/2018 | 23:02לא בהכרח נעמה ! פעמים רבות ההסתיידויות נספגות בהדרגה או קטנות או נשארות בגודל זהה. ישנם תרחישים שונים ולא תמיד ניתן לחזות אותם. כ 6 מ"מ זה גודל ממוצע ואינו נחשב לגדול במיוחד ולרוב לא מצריך התערבות ניתוחית. בהחלט טיפול בגלי הלם לגיטימי (אך גם כואב...) וניתן לשלבו עם פזיותרפיה ונוגדי דלקת פומיים או זריקה לסירוגין. בהצלחה רבה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
התייעצות בנושא קרע בכתף אריאל 20/05/2018 | 21:45שלום רב. אמי בת 72,נמרצת מאוד. נפלה לפני מספר חודשים ומאז סןבלת מכאבים בכתף ואף אובחן קרע בשריר ובגידים. מצבה מדרדר מיום ליום, נשלחה לפיזיוטרפיה אך ללא נועיל. היא לא מסוגלת להזיז את היד. למי עלינו לפנות? מה ניתן לעשות? נבדקה גם עי מספר רופאים אורטופדים..אנא התייחסותך. תודה מראש. אריאלהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כתף כאובה לאחר חבלה עם קרע בגידים דר' ירון סלע 22/05/2018 | 22:49שלום רב אריאל ותודה על פנייתך ! צר לי לקרוא על מצבה של אימך. לטעמי יש מקום לשפר המצב. תחילה, יש להיבדק על ידי מומחה כתף. בדיקה יסודת לכתף יכולה לתת מעל 90 אחוז מהאבחנה. לעתים מוסיפים אמצעי עזר כדוגמת צילום ו US ( אולטרסאונד) או MRI לכתף. פעמים רבות יש קרעים בגידים כשחיקה הדרגתית. עם השנים. לעתים חבלות יכולות להחמיר באופן אקוטי את המצב. כמו כן לעתים יש כתף קפואה נלוות עם דלקת של הקפסולה של המפרק. צריך לברר המצב לעומק. אשמח לעזור במידה ותחפצו. המון הצלחה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
בדיקת mri משה 11/04/2018 | 00:24היי אני בן 23, פרקתי את כתף ימין בפעם הראשונה בחיי לפני כ3 חודשים, הבנתי שהסיכויים לפריקה חוזרת הם גבוהים יחסית, שאלתי היא האם ניתן באמצעות בדיקת mri לדעת מה מצבה של הכתף וע"י כך לחשב את הסיכויים לפריקה חוזרת? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה פריקת כתף ראשונה בצעיר דר' ירון סלע 25/04/2018 | 11:50שלום רב משה ותודה על פנייתך ! אתה אכן צודק. בגלך הצעיר, יש סיכויים גבוהים לפריקה נוספת לאורך חייך. האם אתה בריא ברקע? האם אתה עובד פיזית ? האם אתה פעיל בספורט מגע או ספורט עם פעילות יד גבוהה מעל חגורת הכתפיים ? האם אתה עם גמישות יתר במפרקים ? וכו' וכו' יש שלל שאלות שצריך לברר בכדי לענות במדויק על שאלתך. MRI זו אכן בדיקה נהדרת לכתף. במיוחד אם מבוצעת עם חומר ניגוד ובמכון MRI טוב עם ציוד טוב והמטופל יציב בבדיקה ולא זז... במידה וכל התנאים מתקיימים,... ניתן להפיק מידע רב על המצב האנטומי והפתולוגי בכתף. באופן "סטאטי". הכוונה שזו לא בדיקה דינאמית הרואה את מצב היציבות של הכתף שלך במישורים שונים של התנועה... לאור זאת, תוכל לקבל אינפורמציה רבה אך לא תשובה וודאית האם תפרוק או לא תפרוק בעתיד. בהצלחה רבה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
כאבים עזים וחדים באיזור גב עליון וכתף לירון 24/04/2018 | 14:40בת 34, סובלת מזה שבוע מכאבים עזים המתפשטים עד לאיזור בית השחי , מעין דקירות ואי יכולת להשתמש באותה היד ללא כאבים ניתנה זריקה של וולטרן עי רופאת ביקור רופא מלווה בהקלה מידית של שעה - שעתיים. לאחר ביקור של אורתופד, הועלתה השערה של וריצלה זוסטר אך מאחר ולא הופיעו תסמינים עוריים, לא ניתן לאבחן בחינה קלינית. שאלתי היא - האם מעבר להתרשמות כללית, האם ניתן לעשות בדיקת נוגדנים לאשש את האבחנה. אם לא, לאיזה גורם ניתן לפנות על מנת להקל על הכאבים החזקים? (כרגע לוקחת פרקוסט *3 ביום אשר לא מועיל כלל)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים עזים וחדים באזור גב עליון וכתף דר' ירון סלע 25/04/2018 | 11:46שלום רב לירון ותודה על פנייתך ! צר לי לקרוא על עוצמת הכאב שלך. קשה לי לתת לך חוות דעת מדויקת ללא בדיקה גופנית. הרפס זוסטר בראש ובראשונה יודגם באופן קלאסי עם שלפוחיות עוריות טיפוסיות. ממליץ לך להיבדק על ידי מומחה עור ורופא המשפחה. יש מקום לבירור אזור הצוואר והכתף על ידי מומחה בתחום. יש לבדוק נושא עצבי. תחושה וכוח של הידיים, יש לבדוק נושא טווחי תנועה של הכתף והצוואר. יש בדוק איזה פעולות מחמירות הכאב ואיזה מקלות. יש לבחון את אופי הכאב. יש ביטויי כאב שונים העוזרים לכוון באבחנה. לאור כל זאת, אנא היבדקי על ידי המומחים שציינתי (צוואר/כתף בתחום האורתופדי ומומחה עור). בהצלחה רבה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
שבר בראש הרדיוס - בת 6 אופיר 21/04/2018 | 22:18שלום רב, ביתי בת ה-6 שברה את המפרק. מדובר בשבר ברדיוס. הוחלט לנתחה, בהחזרה סגורה עם קיבוע kw. לאחר כחודש הורד הקיבוע והמסמרים, זאת היה לפני שבוע. מאז טווח התנועה של המפרק מוגבל מאוד. כמעט אפסי. הרופא אמר בפגישה זו כי יש לחכות עם טיפול פיזיוטרפי.יש לנו ביקור נוסף עוד כשבוע אך אנו מודאגים מאוד. האם מוגבלות מהסוג הזה הגיוני? האם לא כדאי להתחיל טיפול פיזיוטרפי מיידי? אנו מנסים לעודד לבצע תנועה בכל דרך. נודה למענה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שבר בראש הרדיוס בתזוזה בילדה בת 6 דר' ירון סלע 22/04/2018 | 08:44שלום רב ותודה על פנייתך ! כמובן, אאחל בריאות שלמה והחלמה מהירה. אינני יכול להתייחס לגופו של מקרה, מסיבות ברורות. לא בדקתיה, לא ראיתי הצילומים ואת דו"ח הניתוח והתוצאות לאחר הניתוח. באופן גורף, מפרק המרפק "אינו סלחני" לקיבוע מושך, ונוטה "להיתקע" במהרה. יש בהחלט מקום לאופטימיות בילדה בת 6. החלמה בילדים טובה יותר מבמובגרים בכל הקשור להחלמת שברים ותפקוד המפרקים. פעמים רבות, לקוח מספר שבועות והטווח תנועה חוזר בהדרגה לכיפוף ויישור המרפק ורוטציות של האמה. לעתים יש לשלב עם פזיותרפיה לזירוז השיקום , חיזוק שרירי ושיפור תנועתיות. כל מקרה לגופו, במובן של מידת הנזק לריקמה הרכה, ואופי השבר ושיטת הקיבוע שנבחרה. אינני יכול לתת "עצה מסכנת" בנושא מתי להתחיל הפזיותרפיה במקרה הספציפי הנ"ל, כיוון שאינני מעורב בו. בהצלחה רבה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
כאבים בחגורת הכתפיים ובצוואר שמש 11/04/2018 | 14:07שלום וברכה! לפני יומיים הייתי בהפניניג פתיחה של גן שעשועים עם אחיינית שלי. כאשר השגחתי עליה, התכופפתי מתחת לאחד המתקנים למשך 2-3 דקות. לאחר מכן התרוממתי משם. באותו רגע הרגשתי שמשהו בעורף שלי נתפס ושאני לא מצליחה להזיז את יד ימין. כתוצאה מהכאב הרגשתי שאני עומדת להתעלף. התיישבתי ואכן התעלפתי ממצב של ישיבה. לאחר שהתעוררתי מהעילפון (מד"א בדקו אותי ואמרו לי בסה"כ לנוח), כל חגורת הכתפיים והזרועות היו תפוסים והרגשתי חולשה וכבדות. נכון להיום, חגורת הכתפיים ושרירי הצוואר והעורף עדיין כואבים. כואב לי במיוחד בצידי הצוואר בזמן שאני לוחצת את האזור או מנסה לקום משכיבה. האם העניין דורש בדיקה רפואית? מה זה יכול להיות? האם הכאב אמור לעבור לבד? בתודה.....הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בחגורת הכתפיים ובצוואר דר' ירון סלע 11/04/2018 | 14:12שלום רב שמש ותודה על פנייתך ! אכן, המצב נשמע דרמטי. אבקש לבדוק זאת בהקדם. יש לגשת מידית לרופא המשפחה, ולהתחיל הבירור משם. בדיקה גופנית היא הבסיס של הכל. על פניו, נראה שהכיוון יותר צווארי מאשר כתף, ולכן אבקש לפנות לייעוץ בפורום עמוד השדרה גב וצוואר הקיים באתר זה, לקבלת המשך הכוונה וייעוץ. בריאות שלמה, ובהצלחה !הוסף תגובה
mri כתף היילי 10/04/2018 | 19:22שלום שמי היילי ..היסטוריה ארוכה של פריקות כתף וגמישות יתר.אבקש דעה על פענוח בדיקת MRI כתף בתודה מראש.להלן תוצאות סריקה בתהודה מגנטית של כתף ימין: במישור קורונלי, סאגיטלי ואקסיאלי. T1, T2, DUAL, SPIR בשקלול FFE, TSE הסריקה בוצעה בטכניקת התוויה: חבלה/פריקה חוזרת. השוואה: אין. ממצאים: המפרק האקרומיו-קלביקולרי שמור. נוזל מינימלי בבורסה סוב-אקרומיאלית. הדגמה תקינה של הגידים המסובבים ושל גיד הביצפס. אין לזהות קרע בלברום במגבלות הבדיקה. לא הודגמו שברים, בצקות או אוסטאונקרוזיס במבנה הגרמי. מודגם נוזל תוך מפרקי בכמות פיזיולוגית. מרקם ונפח של השרירים תקינים. לסיכום: ללא הדגמת נזק טיפוסי לאחר פריקת כתף או תהליך חריג משמעותי אחר במגבלות הבדיקה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה פענוח MRI כתף דר' ירון סלע 10/04/2018 | 22:37שלום רב היילי , אינני יודע את גילך, ואת הרקע הרפואי שלך, ולא ביצעתי בדיקה גופנית לכתף שלך. כל אלו קריטיים בעבורי, בהגיעי לראות בדיקת MRI של הכתף. השקלול של המידע הרפואי, והבדיקה עצמה נותנים את המסקנה הנכונה. כמו כן, לא ראיתי את הבדיקה עצמה, אלא קיבלתי פענוח שלה. אינני נוהג להתיחס לפענוח, אלא רק כתמיכה להסתכלות שלי בהדמייה. לאחר שאמרתי כל זאת, אומר, שממה שרשום כאן - השבח לאל ! נראה שמצב הכתף טוב ,אובייקטיבית, לפי ה MRI, ממה שהיה ניתן לחשוד לאור הרקע לדבריך של "פריקות כתף" . יכתן ואלו היו תתי פריקות בלבד, ויש לך גמישות יתר במפרקים ?? הסיבה שאני שואל היא - לרוב כשישי פריקות מלאות - הן יוצרות נזק משמעותי יותר לכתף, מאשר זה המתואר בפענוח הרשמי... בהצלחה רבה , המשך חדשות טובות, ובריאות שלמה !הוסף תגובה
כאבים ביד לאחר תרומת דם אפרת 08/04/2018 | 17:37שלום, תרמתי דם לפני כ-4 ימים ומאז כל אזור המרפק כואב לי. כמו כן קשה לי מאו לעשות פעילות ביד זו ולאר שאני מאמצת את היד אני חשה כאבים חזקים. האם יש דרך להקל את הכאב?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים ביד לאחר תרומת דם דר' ירון סלע 09/04/2018 | 08:46שלום רב אפרת ותודה על פנייתך ! אני מברך אותך על פעולה חשובה זאת - תרומת דם. כן ירבו תורמי דם בארצנו ! אני מציע לך להיבדק על ידי מומחה מרפק. מומחה כזה מגיע מתחום ה"כתף-מרפק" או תחום "מרפק -כף היד". ישנם גורמים שונים לכאבים במרפק. צריך לראות מה המיקום המדויק. מה מצב המרפק מבחינת תנועה ונקודות רגישות. האם יש סימני זיהום באזור התרומה. האם יש קשר בין אזור התרומת דם ובין הכאב וכו'. ללא בדיקה גופנית יסודית, קשה לי להמליץ לך לכאן או לכאן... מבחינת הקל תהכאב- וודאי שיש דרכים. תחילה הייתי מברר מה מקור הבעיה , ומטפל במקור. בינתיים- נוטל משככי כאב על סוגיהם השונים- יש רבים כאלו בשוק. נא לגשת גם לרופא משפחה לחוות דעת ראשונית. בהצלחה רבה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
אוסטאופניה
-
פלטפוס
טיפולים וניתוחים קשורים
-
פיזיותרפיה
-
יישור שיניים שקוף
בדיקות קשורות
-
בדיקת ויטמין D
-
תרבית נוזל ברך סינוביאלי
מונחים קשורים
-
אוסטאובלסט
-
אוסטאולוגיה
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםהלוקס ולגוס (עצם בולטת)- אורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום הלוקס ולגוס ניתן להתייעץ עם צוות פיט סטפ פרו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הלוקס ולגוס (עצם בולטת)- ...פורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסיםפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גבפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם

ד"ר ירון סלע
פיט סטפ פרו
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג
ד"ר דן צין