פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 16
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק.
ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר.
ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל.
ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח.
קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168
ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר
תחומי עניין:
• שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד
• תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים
• שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים
• פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף
• ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל
• טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים
• מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים
• מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה
• תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף
• שחזורים מורכבים של הגפה העליונה
תחומי מחקר:
קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה.
מרפאות:
מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834
מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834
מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834
מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
-
MRI כתף
אהרון 15/04/2024 | 13:35אודה לתשובה מה משמעות תוצאות הבדיקה: סיגנל גבוה בלברום האחורי. במידה ויש חשד קליני לקרע של הלברום, במידה ויש חשיבות קלינית לאבחנה זו, אפשר להפנותו לבדיקת MRI ארתרוגרפיה של הכתף. עמדה תקינה של ראש ההומרוס בגלנואיד. סיגנל לשד העצם תקין. אין כמות חריגה של נוזל במפרק גלנו-הומרלי. לא נראה נוזל בבורסה סובאקרומיאלית סובדלטואידית. גידי השרולל המסובב שמורים. מהלך תקין של הבייספס בתעלה. המסה שרירית תקינה. אין אטרופיה של השרירים ואין החלפה שומנית. האקרומיאון שטוח. מפרק אקרומיו-קלביקולרי היפרטרופי. ה-NOTCH הספינו דלנואידי חופשי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
MRI כתף
ד"ר ירון סלע 19/05/2024 | 12:48שלום רב אהרון ותודה על פנייתך ! בגדול, כמעט כל ממצאי הבדיקה (אשר מועתק הפענוח שלה) תקינים. שזה מעודד. אולם, זה רק בערבון מוגבל, מכיוון שלא בדקתי את הכתף שלך, ולא שמעתי את סיפור הרקע הרפואי שהביא אותך לביצוע בדיקת MRI. זה נכון, שבדיקת MRI ארתרוגרפיה, פעמים רבות, נותנת מידע רגיש ומדויק יותר מבדיקת MRI ללא הזרקת חומר ניגוד. אך כל מקרה לגופו, ולא בהכרח שאתה זקוק להזרקת חומר ניגוד (שאגב, היא לא נעימה בכלל...) במידה ותחפוץ בעזרתי הישירה (בדיקה גופנית ומעבר על ה MRI עצמו, ולא רק קריאת פענוח...), אני זמין מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
פריקת כתף
בן 16/04/2024 | 17:34שלום אני בן 25 ליפני חצי שנה נפלתי מהאופניים ופרקתי את הכתף היא חזרה לבד במקום לפני חודש עשיתי תנועה למעלה תנועה חדה שאני לא מודע שפרקתי בפעם הראשונה כי הבדיקות היו תקינות הרנטגן במיון רק בפועל הרגשתי שהיא חזרה לבד ברגע הנפילה בקיצור אז ליפני חודש פרקתי מתנועה פריקה אחורית איך זה הגיוני לפרוק פריקה אחורית ? והאם זה יותר מסוכן ? מצרף תוצאותmri בבקשה תסביר כל דבר שכתוב שבב לברום מנותק בפאוץ מה זה אומר? 2 קרע לאברום היקפי עליון תחתון 3 פרגמנט חופשי קטן בpouch האקסילרי 4סימנים של שבר דחיסה של הראש הומרלי בחלק הקדמי מדיאלי משני לפריקה אחורית תסביר לי בבקשה מה זה אומר כל זההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פריקת כתף
ד"ר ירון סלע 19/05/2024 | 12:45שלום רב בן ותודה על פנייתך ! חשוב לברר מידת אי היציבות של הכתף, וזה מבוצע על ידי בדיקה גופנית. ממצאי ה MRI רק עוזרים לבדיקה הגופנית, ולא מחליפים אותה. מי שלח אותך לבדיקה ? האם מומחה כתף ? במידה וכן, כמובן, חשוב לשוב אליו עם תוצאת הבדיקה. הוא היחיד שבדק את הכתף שלך ויכול לתת מענה על מידת ההקשר בין הממצאים ב MRI ובין המציאות בשטח. לאחר מעבר על כל המידע - בדיקה גופנית וממצאי ה MRI , יש לדון על אפשרות הטיפול - "שמרני" או ניתוחי. כל מקרה לגופו. אשמח לעזור באופן ישיר, מחוץ לפורום, במידה ותחפוץ בכך. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
Tendom supraspinauss
Dany 04/05/2024 | 18:50בן 76 לאחר נפילה ,כאבים וחוסר תנועה ביד בכתף התחלתי פיזיוטרפיה ללא הטבה משמעותית באולטראסאונד אובחן קרע כנזכר מעלה. האם זריקות מסוג כלשהוא יכולות להקל על הכאב והתנועההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
Tendom supraspinauss
ד"ר ירון סלע 09/05/2024 | 11:43שלום רב דני ותודה על פנייתך ! האם הקרע מלא או חלקי ? זה משמעותי מכיוון שגודלו עשוי להכתיב אופן טיפול. מה גודל הקרע ? האם נבדקת על ידי מומחה כתף ? האם היו בעיות בכתף זו בטרם הפציעה ? בגיל 76, פעמים רבות, יש קרעים (לא-חבלתיים, אלא שחיקתיים, באופן טבעי, בכתף). מה ממצאי הבדיקה הגופנית ומה הטיפול שבוצע עד כה ? כל אלו הם פרמטרים חשובים בקבלת ההחלטות וכעת הם חסרים לי. במידה ותחפוץ בעזרה ישירה, אני כמובן, זמין מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
Tendom supraspinauss
Dany 10/05/2024 | 14:23מדובר על קרע מלא שהודגם באולטרסאונד ,לאחר נפילה , עד כה רק טיפולי פיזיוטרפיההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרע מלא בגיד הסופרה ספינטוס
ד"ר ירון סלע 19/05/2024 | 12:42שלום רב דני ותודה על העדכון. אשמח לעזור באופן ישיר על ידי בדיקה גופנית ומעבר על החומר הרפואי. ללא בדיקתך אינני יכול לספק לך מענה ישיר. באופן תאורטי, זריקות מסוימות עוזרות באופן זמני או ממושך בעת דלקות בכתף וקרעים בגידים. כל מקרה לגופו. יתכן וצריך לשקול התערבות פולשנית, במידה וטיפול "שמרני" לאורך זמן, לא יועיל. אשמח לעזור לך, אני זמין מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבים ממושכים כתף שמאל
רחל ויזמן 17/04/2024 | 11:17שלום רב, אני מתלוננת מספר שנים על כאבים בכתף שמאל עם איבוד תחןשה בין עמוד השדרה הצוארי לכתף עם החמרה לאחרונה הכוללת החמרה גם של איבוד תחושה באזור מפרק הכתף, אולטרסאונד שעשיתי נתן את הממצאים הבאים (העתקתי רק את מה שלא תקין) Long Tendon Of Biceps Muscle: נוזל בכמות בינונית סביב Tendon Supraspinatus קרע מלא בגודל כ 0.8 ס"מ מפרק אקרומיוקלביקולרי: שינויים אוסטיוארטרוטיים מבנה גרמי: אי סדירות גרמית יש לי תור לאורטופד כתף עוד חודש ואשמח להסבר, אציין שלא נמצא תור זמין לבדיקת emg שהתבקשתי לעשות ואעשה כשיהיו תורים. תודה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
רחל ויזמן השלמת פרטים
רחל ויזמן 18/04/2024 | 08:59לא ציינתי שאני בת 46, הפציעה היא לא מחבלה, ביצעתי את הבדיקה לבקשת אורטופד כתף לפני תור שיש לי בחודש מאיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים ממושכים כתף שמאל
ד"ר ירון סלע 27/04/2024 | 09:44שלום רב רחל ותודה על פנייתך. אני ממליץ לך לברר גם אצל מומחה כתף וגם אצל מומחה עמוד שדרה שדרה. בעיות תחושתיות אינן נגרמות מדלקת בגיד הבייספס או קרע מלא של גיד הסופרה ספינטוס בכתף. יש לברר האם יש שני מקורות "בלתי תלויים" לכאב שלך. יש לבצע בירור על ידי בדיקת הולכה עצבית -ENG NCV - וגם בירור הדמיתי לעמוד שדרה צווארי - צילום רנטגן/CT או MRI בהמשך. מה ממצאי הבדיקה הגופנית ? האם נבדקת על ידי מומחה עמוד שדרה עד כה ? בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
השלמת פרטים
ד"ר ירון סלע 27/04/2024 | 09:44שלום רב רחל ותודה על פנייתך. אני ממליץ לך לברר גם אצל מומחה כתף וגם אצל מומחה עמוד שדרה שדרה. בעיות תחושתיות אינן נגרמות מדלקת בגיד הבייספס או קרע מלא של גיד הסופרה ספינטוס בכתף. יש לברר האם יש שני מקורות "בלתי תלויים" לכאב שלך. יש לבצע בירור על ידי בדיקת הולכה עצבית -ENG NCV - וגם בירור הדמיתי לעמוד שדרה צווארי - צילום רנטגן/CT או MRI בהמשך. מה ממצאי הבדיקה הגופנית ? האם נבדקת על ידי מומחה עמוד שדרה עד כה ? בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תודה
רחל ויזמן 10/05/2024 | 08:43תודה דוקטור על המענה, יש לי תור לאורטופד כתף בסוף החודש, האם צריכה לקבוע תור לאורטופד מתמחה בעמוד השדרה בנוסף? לגבי הבדיקות שכתבת, קיבלתי הפניה לemg לכתף רק שאין תורים בנמצא, האם הבידקה לא מספקת ועליי לבקש את הבדיקות שכתבת? ושאלה אחרונה, מה צפוי לי כטיפול במה ששלחתי, האם מדובר בניתוח? תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב ממקור לא ידוע
ד"ר ירון סלע 19/05/2024 | 12:38שלום רב רחל. כן, עלייך לבדוק גם את הכתף וגם את עמוד השדרה הצווארי. בדיקת ה EMG אינה לכתף, אלא לבירור עצבי. כולל שורשי עצבי הצוואר. עלייך לבקש לבצע את הבדיקות שביקשתי, בטרם הגיעך לרופא עמוד שדרה. את יכולה לבקש גם מרופא המשפחה. כל עוד אין לי מידע אבחנתי, לא ניתן לדון על אופי הטיפול המומלץ (ניתוחי או "שמרני"). בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבים באיזור הכתף
מורן 12/05/2024 | 08:31שלום, אני בת 32 וכבר חודש עם כאבים בכתף שמאל. עלתה לי השערה שאולי זה קרה בגלל שבתקופה האחרונה היו לי הרבה קליקים בכתף שמאל וכל הזמן הייתי מסובבת את הכתף אחורה כדי לשחרר את הקליק. האם יש קשר? ואם כן, יכול להיות שגרמתי לעצמי נזק לכל החיים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים באזור הכתף
ד"ר ירון סלע 19/05/2024 | 12:35שלום רב מורן ותודה על פנייתך ! נשמע מאד כללי התיאור הנוכחי. אין לי יכולת לכוונך רפואית ללא בדיקתך. יש שאלות רקע בסיסיות כגון - מה מצבך הרפואי הכללי ? האם יש גמישות יתר במפרקים ? האם נחבלת בעבר ? האם נבדקת על ידי מומחה כתף בעבר? האם ביצעת בדיקות דימות כמו רנטגן או אולטרסאונד לכתף ? נא עדכני. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
קרע בגיד בכתף
ליאור 18/07/2018 | 19:51שלום דוקטור ... אני שחקן כדורגל יותר נכון שוער אחרי בדיקת mri התגלה לי קרע חלקי שטחי של המשטח הארטיקולרי של גיד הסופראספיניטוס באיזור אחיזתו של הגבשושית הגדולה בקוטר 1.2 ס"מ מודגם נזק SLAP דרגה 3 אני עושה טיפול שמרני חיזוקים וכדומה .. מה הסיכוי שאני חוסר לשחק ותוך כמה זמן בעבודה טובה אפשר לחסור לשחק ב100 אחוזהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שחקן כדורגל עם קרע חלקי בסופרה הספינטוס וSLAP דרגה 3
דר' ירון סלע 21/07/2018 | 20:50שלום רב ליאור , ותודה על פנייתך! ליאור, ראה שרשורים רבים בפורום זה בנושאים אלו. מאד שכיח בשחקנים מקצועיים חבלות בלברום היוצרות נזק בחלקו העליון (SLAP). יש דרגות שונות של חומרה המוגדרות לפי MRI ארתרו ו/ או ניתוח ארתרוסקופי לאפיין אותם. אינני יודע הבדיקה הגופנית שלך, זמן החבלה. המנגנון שלה, ועוד מידע רב חיוני נוסף שלא ידוע לי. לאור זאת, לא אוכל להמליץ לך ישירות. האם בדק אותך מומחה כתף ? האם עברת MRI ארתרו ? מתי ? איך טופלת ? האם אתה שוער או שחקן שדה ? כמה חבלות היו בעבר לכתף ? מה טווח התנועה. מתי כואב לך? ומה מקל על הכאב , וכו' וכו'... חשוב שתבצע פיזיותרפיה אצל איש מקצוע מיומן. יש פרוטוקול טיפולי ברור. במידה ותספק לי מידע נוסף, אוכל להיות מדויק יותר. בברכה רבה, ובהצלחה !הוסף תגובה
-
קרע בגידים עים כאבי טופת
חנה הרשקו 14/05/2024 | 06:55שלום רב יש לי בעיה ממש קשה יש לי דלקת בגידים אבל בצילום וגם כרופא אמר לי שיש לי קרע בגידים ביד ימין ובקושי אני יוכלה לישון על היד בגלל הכאבים מה הטיפול הנכון יש לי מרשם לכדורים וגם לטיפות אבל מחר אנייקנה לי לבנתעם אני בקושי ישנה מה עוד אפשר לעשותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרע בגידים עם כאבים
ד"ר ירון סלע 19/05/2024 | 12:33שלום רב חנה ותודה על פנייתך ! באילו גידים מדובר? ההגדרה "יד" היא מאד כללית ולא ממוקדת. איזה רופא בדק אותך ? מה הבדיקות שביצעת עד כה ? אשמח לסייע באופן ישיר מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כתף
בן 28/04/2024 | 16:58שלום אני בן 25 ליפני חצי שנה נפלתי מהאופניים ופרקתי את הכתף היא חזרה לבד במקום לפני חודש עשיתי תנועה למעלה תנועה חדה שאני לא מודע שפרקתי בפעם הראשונה כי הבדיקות היו תקינות הרנטגן במיון רק בפועל הרגשתי שהיא חזרה לבד ברגע הנפילה בקיצור אז ליפני חודש פרקתי מתנועה פריקה אחורית איך זה הגיוני לפרוק פריקה אחורית ? והאם זה יותר מסוכן ? מצרף תוצאותmri בבקשה תסביר כל דבר שכתוב שבב לברום מנותק בפאוץ מה זה אומר? 2 קרע לאברום היקפי עליון תחתון 3 פרגמנט חופשי קטן בpouch האקסילרי 4סימנים של שבר דחיסה של הראש הומרלי בחלק הקדמי מדיאלי משני לפריקה אחורית תסביר לי בבקשה מה זה אומר כל זההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כתף
ד"ר ירון סלע 09/05/2024 | 11:51שלום רב בן ותודה על פנייתך ! כמובן, שכדי שאעזור לך באופן ישיר, עלי לבדוק אותך ולראות את ה MRI בעיניים שלי. מי בדק אותך ומי מטפל בך כיום ? האם אתה מנוטר בבית חולים או בקופ"ח על ידי מומחה כתף ? במידה ולא, אני ממליץ לך להיבדק על ידי מומחה כתף. יש לברר לעומק את אופן אי היציבות של הכתף. האם יש גמישות יתר ברקע ? האם הכתף השנייה תקינה. אילו מבחני תגר גורמים לבעיה בכתף. יש מבחנים ספציפיים בבדיקה הגופנית המתאימים לאי יציבות של הכתף. יש לברר המצב. כך ניתן לענות לך על פריקה קדמית למול אחורית ומידת הנזק הקיים בפועל בכתף שלך לפי ה MRI ומה דרכי הטיפול המתאימות לך. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
מיפוי עצמות
א.ר 28/04/2024 | 23:45ריסקתי את המרפק ולאחר גיבוס נשארתי עם הגבלת תנועה וכאבים , שלחו אותי למיפוי עצמות ואלה התוצאות אשמח להסבר .. וקד בטרסוס דורסלי מידפוט משמאל, טראומה? מאמץ? קליטת יתר במרפק שמאל, טראומה, דלקתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מיפוי עצמות
ד"ר ירון סלע 09/05/2024 | 11:45שלום רב ותודה על פנייתך ! כמה זמן עבר מעת החבלה ? למשך הזמן שחלף יש השפעה על אופן ועוצמת הקליטה במיפוי . מיפוי עצמות אינה בדיקה ספציפית והיא רגישה לקליטה באזורי גוף מרובים ומסיבות שונות - לדוגמה דלקת, שחיקה, זיהום, גידול, אחרי חבלה, וכו' וכו'. לכן, יש לקחת בערבון מוגבל את הממצאים ולקשר אותם לקליניקה. האם יש בעיות בכף הרגל ? ללא קשר חבלה ? מה הטיפול שבוצע למרפק עד כה ? האם הטיפול השיקומי לשיפור טווחי תנועה עוד נמשך ? מי המטפל הישיר ? האם מומחה מרפק ? אשמח לעזור מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
קרע בכתף סנטימטר וחצי בגיד המסובב
צבי בוכריס 06/05/2024 | 10:53בעקבות תאונת עבודה קיבלתי מכה עם פטיש מפkסטיק בכתף - נוצר קרע עשיתי צילום אולטראסאונד וגיליתי שמדובר בקרע של סנטימטר וחצי האם יש סיכוי שזה יתאחה לבד? כרגע סובל מכאבים בהרמת יד האם כדאי לבצע ניתוח? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קרע בכתף סנטימטר וחצי בגיד המסובב
ד"ר ירון סלע 09/05/2024 | 11:37שלום רב צבי ותודה על פנייתך ! יש לברר הנושא לעומק בטרם עונים על שאלותיך החשובות. צריך לבצע בירור של הכתף הכולל בדיקה גופנית, לעבור על הטיפול שבוצע עד כה ולראות האם יש בדיקות מהעבר הנוגעות לכתף. האם היו בעיות בכתף זו בעבר? האם יש בדיקת US קודמת למטרת השוואה ? האם נבדקת על ידי מומחה כתף ? מה הטיפול שבוצע עד כה ? נא עדכן. אשמח לסייע באופן ישיר מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
אולטרסאונד כתף
יהודית 15/04/2024 | 13:53שלום רב, אני בת 56 סובלת מפריצות דיסק וברקע ניתוחי גב הכוללים ניתוח צווארי וקיבועים. יש לי כאבי כתפיים כרוניים מזה שנים. לאחרונה החלו שוב כאבי כתפיים חדים וביצעתי אולטרסאונד שחלק ממנו אני לא מבינה את המשמעות אשמח בבקשה לדעת מה הממצאים הבאים מדגישים:tendon superspinatus עם הסתיידויות ומוקדים היפוגאניים לא מוגדרים היטב בתוכו ככל הנראה וקרוב לודאי כביטוי לשינויים תנדינותים. מבנה גרמי: אי סדירות גרמית בראש ההומרוס. אשמח לדעת מה זה אומר חשוב לציין כי שתי הכתפיים בדיוק אותו פענוח תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אולטרסאונד כתף
ד"ר ירון סלע 27/04/2024 | 09:49שלום רב יהודית ותודה על פנייתך ! פעמים רבות, בשכבת הגיל שלך יש הצטברות של שינויים שהחיים מביאים לנו... תקראי לזה "מתנות של החיים". זה יכול להיות בצוואר, שינויים שחיקתיים. וזה יכול להתבטא במצב הגידים בכתפיים. החשיבות הרבה, היא לבצע בדיקה גופנית יסודית, ולהבין מה מקור הכאב אצלך. האם מהצוואר ו/או מהכתפיים. ולפי המקור, לטפל בהתאם. הממצאים המתועדים באולטרסאונד, אינם חריגים או דרמטיים מאד בגילך, והם מאד שכיחים באוכלוסייה. שוב, על מנת לענות לך מה מומלץ לעשות עם ממצאים אלו, עלי לקבל מידע רב שחסר לי בשלב זה, כמו מידע על בדיקה גופנית ומה הטיפול שבוצע עד כה. האם נבדקת על ידי מומחה כתף עד כה? אני זמין מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
פלטפוס
-
בורסיטיס
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
פיזיותרפיה
-
איחוי מפרק
-
בדיקות קשורות
-
תרבית נוזל ברך סינוביאלי
-
מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי
-
מונחים קשורים
-
אוסטאוכונדריטיס דיסקנס
-
אוסטאולוגיה
רופאים בתחום
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב
ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג