פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 15
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק.
ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר.
ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל.
ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח.
קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168
ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר
תחומי עניין:
• שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד
• תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים
• שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים
• פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף
• ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל
• טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים
• מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים
• מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה
• תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף
• שחזורים מורכבים של הגפה העליונה
תחומי מחקר:
קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה.
מרפאות:
מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834
מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834
מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834
מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
-
שינה על היד
שי 07/09/2020 | 21:03יש לי שאלה כשאני יושן יש לי הרגל כזה לישון על היד כשאני מניח תראש על הכרית האם יש איזושהי בדיקה או עזר שיכול לעזור לי לא לישון על היד כדי להמנע מפגיעה בעצב היד?והאם זה מסוכן שינה על היד?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שינה על היד
דר' ירון סלע 08/09/2020 | 12:03שלום רב שי ותודה על פנייתך ! במידה ויש נימולים ורדימות ביד- המלצתי לבצע בדיקת הולכה עצבית - EMG נא התייעץ בנידון בפורום כף היד באתר זה. בריאות שלמה שי !הוסף תגובה
-
שינה על היד
אפי 12/06/2022 | 23:04היי אני כנראה ישנה על שתי הידיים, כל פעם בצד אחר. מתעוררת עם ידיים מאובנות ויש קושי במהלך היום לקפל את האצבעות. זה כבר כמה חודשים. ערכתי את כל הבדיקות האפשריות כולל emg שאמרו שיש טיפה בעיית מוליכות אבל לא קריטי. מה עושים?? זה מפחיד אותי.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שינה על היד
דר' ירון סלע 13/06/2022 | 07:57שלום רב אפי ותודה על פנייתך ! מומלץ להיבדק על ידי מומחה בתחום ולהביא את כל תשובות בדיקות העזר שביצעת. הבדיקה הגופנית קריטית להתקמות באבחנה, ובתאם, לתת המלצה מדוייקת. אשמח לסייע מחוץ לפורום. בריאת שלמה !הוסף תגובה
-
שינה על היד
4602 09/06/2024 | 19:18האם במצב שינה על היד , היד יכולה להיקטע ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שינה על היד
ד"ר ירון סלע 13/06/2024 | 09:29שלום רב ותודה על פנייתך ! נא לפרט את מצבך הרפואי על מנת שאבין לעומק למה כוונתך בשאלה. האם ישנן מחלות כרוניות, האם קיים מצב לאחר חבלה. האם לאחר ניתוח. האם יש בעיה באספקת הדם ליד. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
הסתיידות בכתף
דליה 25/05/2024 | 11:24טפלתי בהסתיידות בפי אר פי,פזיוטרפיה ובגלי הלם. האם תתכן הסתיידות נוספת?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הסתיידות בכתף
ד"ר ירון סלע 06/06/2024 | 09:25שלום רב דליה ותודה על פנייתך ! בוודאי שתתכן. צריך לבדוק אתך באופן יסודי, ולראות האם יש פתולוגיות נוספות בכתף. יש לברר מה המצב כעת בבדיקה גופנית לעבור על בדיקות הדימות השונות. אשמח לסייע מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
פיענוח סי טי
אייל 27/05/2024 | 10:30מה נגעי לוצנטי הודגמו בגודל 10מ״מ באיזור מרפק ימין ו4.5ממ מרפק שמאלהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פיענוח סי טי
ד"ר ירון סלע 06/06/2024 | 09:23שלום רב אייל ותודה על פנייתך ! לצערי, לפנייה כה לקונית, חלקית, לא מובנת, אין לי יכולת להתייחס. נא פרט מעט יותר, וספק יותר מידע בפנייתך, על מנת שאבין מה שאלתך. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
הסתיידות בכתף
מאירה 27/05/2024 | 12:07אני סובלת שנים מהגבלת תנועה ביד ימין כתוצאה מהסתיידיות בכתף) שמקרין גם על נוקשות בצוואר באולטרסאונד אובחנו הסתיידויןת עדינות בsupraspinatus ,infrasspinatos ונוזל בכמות קטנה ב subdeltoid and sobacromial ביומיים האחרונים הכאב החמיר באופן בלתי נסבל רציתי לברר מה עלי לעשות האם זריקת קורטיזון ? האם ניקור עם טסיות? האם גלי הלם??? לא קיבלתי נוגדי דלקת משום שאני סובלת מבארט. האם ניתן לקחת נוגדי דלקת? מה יכול להפסיק את הכאבים הנוראיים ) מלבד טיפות אופטלגין כל 3 שעות(אני לא יכולה להזיז בכלל את הידהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הסתיידות בכתף
ד"ר ירון סלע 06/06/2024 | 09:17שלום רב מאירה, ותודה על פנייתך ! תחילה, צריך לבצע אבחון ראוי. במידה ואכן זו האבחנה, זה להתאים טיפול הראוי לך. הכדורים נוגדי הדלקת פחות תואמים למצבך מבחינת הקיבה. יש לדון על הזריקות השונות שציינת במעמד הפגישה. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
שורף במרפק
ירדן 28/04/2021 | 22:50שלום רב0. כשאני נשענת על המרפק ביד ימין אני חשה שהוא שורף.רק ביד ימין . לא יכולה להישען עליו יותר ממס' שניות. עד שמרגישה צורב ושורף. ממה זה יכול להיות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
לחץ עצבי במרפק
דר' ירון סלע 29/04/2021 | 10:12שלום רב ירדן ותודה על פנייתך! אמנם קשה להבין את הבעיה הרפואית במדויק ללא בדיקתך, אולם, אם אני מבין נכון את תיאור הבעיה, כשאת נשענת ולוחצת על המרפק, יש רדימות ונימולים ביד... זה מאד אופייני. זה מאד שכיח שנוצר לחץ על עצב פריפרי. במרפק ישנו עצב אולנרי בחלק הפנימי של המרפק. ולעתים לחץ מקומי עליו (בגלל מיקומו השטחי תת עורי...) יכול לגרום לתלונותייך. די דומה למצב של מנח רגל על רגל עם לחץ בברך ויצירת רדימות בחלק החיצוני של כף הרגל. גם במקרה הזה נוצר לחץ עצבי ברגל. אולם, יתכן ובעייתך הרפואית שונה, ופשוט לא הבנתי את התיאור. אשמח "להיכנס בעובי הקורה" במקרה הנדון, על ידי בדיקתך באופן ישיר מחוץ לפורום. כך או כך, בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
גם לי
מוטי יום טוב 02/06/2024 | 23:06קיבלת תשובה במה מדובר. גם לי זה התחיל בחודש האחרון. לא נימול והרדמות. פשוט סוג של שורף כשנשען על יד ימיןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שורף ביד
ד"ר ירון סלע 06/06/2024 | 08:57שלום רב מוטי ותודה על תגובתך ! מה שאלתך ? במידה ואתה מנסה לפנות למטופלת הקודמת, עם הפנייה משנת 2021, ולברר לשלומה..., היא לא יכולה להיחשף לפנייתך אליה. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
קרע בלברום בכתף
דניאל 05/06/2024 | 00:35היי !! אצלי המצב מסתכל 😌ביצעתי אולטרסאונד בכתף שמאל עקב כאבים ולפי הממצאים ישנה קרע ולאחר ביקור אצל הרופא נאמר לי בצורה מלגלגת שלרדיולוג אין מושג מה הוא כותב . כתבתי שוב למור אינסייד וביקשתי חוות דעת נוספת על אותו הצילום ונאמר לי את אותו הדבר . שפניתי לרופא עם תוצאות ה Mri הוא פשוט צחק לי בפנים ואמר שאין כלום וקבע שיש לי מה שנקרא כתף קפואה . היום בתאריך 4.6.24 פניתי לאורטופד נוסף והוא קבע שהכאבים הם בשכמות (בינתיים היד לא מתפקדת בכלל) אני נמצא בחוסר אונים ולא יודע מה לעשות , אשמח לעזרההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קרע בלברום בכתף
ד"ר ירון סלע 06/06/2024 | 08:55שלום רב דניאל, ותודה על פנייתך ! אכן, אני רגיש לתסכולך, ואשמח לסייע. מובן מאליו, שללא בדיקתך ומעבר על ה MRI או אולטרסאונד שעשית, לא אוכל לממש זאת אתה זמין לפנות אלי מחוץ לפורום באופן ישיר, ואראה אותך בהקדם האפשרי. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
MRI כתף
אהרון 15/04/2024 | 13:35אודה לתשובה מה משמעות תוצאות הבדיקה: סיגנל גבוה בלברום האחורי. במידה ויש חשד קליני לקרע של הלברום, במידה ויש חשיבות קלינית לאבחנה זו, אפשר להפנותו לבדיקת MRI ארתרוגרפיה של הכתף. עמדה תקינה של ראש ההומרוס בגלנואיד. סיגנל לשד העצם תקין. אין כמות חריגה של נוזל במפרק גלנו-הומרלי. לא נראה נוזל בבורסה סובאקרומיאלית סובדלטואידית. גידי השרולל המסובב שמורים. מהלך תקין של הבייספס בתעלה. המסה שרירית תקינה. אין אטרופיה של השרירים ואין החלפה שומנית. האקרומיאון שטוח. מפרק אקרומיו-קלביקולרי היפרטרופי. ה-NOTCH הספינו דלנואידי חופשי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
MRI כתף
ד"ר ירון סלע 19/05/2024 | 12:48שלום רב אהרון ותודה על פנייתך ! בגדול, כמעט כל ממצאי הבדיקה (אשר מועתק הפענוח שלה) תקינים. שזה מעודד. אולם, זה רק בערבון מוגבל, מכיוון שלא בדקתי את הכתף שלך, ולא שמעתי את סיפור הרקע הרפואי שהביא אותך לביצוע בדיקת MRI. זה נכון, שבדיקת MRI ארתרוגרפיה, פעמים רבות, נותנת מידע רגיש ומדויק יותר מבדיקת MRI ללא הזרקת חומר ניגוד. אך כל מקרה לגופו, ולא בהכרח שאתה זקוק להזרקת חומר ניגוד (שאגב, היא לא נעימה בכלל...) במידה ותחפוץ בעזרתי הישירה (בדיקה גופנית ומעבר על ה MRI עצמו, ולא רק קריאת פענוח...), אני זמין מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
פריקת כתף
בן 16/04/2024 | 17:34שלום אני בן 25 ליפני חצי שנה נפלתי מהאופניים ופרקתי את הכתף היא חזרה לבד במקום לפני חודש עשיתי תנועה למעלה תנועה חדה שאני לא מודע שפרקתי בפעם הראשונה כי הבדיקות היו תקינות הרנטגן במיון רק בפועל הרגשתי שהיא חזרה לבד ברגע הנפילה בקיצור אז ליפני חודש פרקתי מתנועה פריקה אחורית איך זה הגיוני לפרוק פריקה אחורית ? והאם זה יותר מסוכן ? מצרף תוצאותmri בבקשה תסביר כל דבר שכתוב שבב לברום מנותק בפאוץ מה זה אומר? 2 קרע לאברום היקפי עליון תחתון 3 פרגמנט חופשי קטן בpouch האקסילרי 4סימנים של שבר דחיסה של הראש הומרלי בחלק הקדמי מדיאלי משני לפריקה אחורית תסביר לי בבקשה מה זה אומר כל זההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פריקת כתף
ד"ר ירון סלע 19/05/2024 | 12:45שלום רב בן ותודה על פנייתך ! חשוב לברר מידת אי היציבות של הכתף, וזה מבוצע על ידי בדיקה גופנית. ממצאי ה MRI רק עוזרים לבדיקה הגופנית, ולא מחליפים אותה. מי שלח אותך לבדיקה ? האם מומחה כתף ? במידה וכן, כמובן, חשוב לשוב אליו עם תוצאת הבדיקה. הוא היחיד שבדק את הכתף שלך ויכול לתת מענה על מידת ההקשר בין הממצאים ב MRI ובין המציאות בשטח. לאחר מעבר על כל המידע - בדיקה גופנית וממצאי ה MRI , יש לדון על אפשרות הטיפול - "שמרני" או ניתוחי. כל מקרה לגופו. אשמח לעזור באופן ישיר, מחוץ לפורום, במידה ותחפוץ בכך. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
Tendom supraspinauss
Dany 04/05/2024 | 18:50בן 76 לאחר נפילה ,כאבים וחוסר תנועה ביד בכתף התחלתי פיזיוטרפיה ללא הטבה משמעותית באולטראסאונד אובחן קרע כנזכר מעלה. האם זריקות מסוג כלשהוא יכולות להקל על הכאב והתנועההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
Tendom supraspinauss
ד"ר ירון סלע 09/05/2024 | 11:43שלום רב דני ותודה על פנייתך ! האם הקרע מלא או חלקי ? זה משמעותי מכיוון שגודלו עשוי להכתיב אופן טיפול. מה גודל הקרע ? האם נבדקת על ידי מומחה כתף ? האם היו בעיות בכתף זו בטרם הפציעה ? בגיל 76, פעמים רבות, יש קרעים (לא-חבלתיים, אלא שחיקתיים, באופן טבעי, בכתף). מה ממצאי הבדיקה הגופנית ומה הטיפול שבוצע עד כה ? כל אלו הם פרמטרים חשובים בקבלת ההחלטות וכעת הם חסרים לי. במידה ותחפוץ בעזרה ישירה, אני כמובן, זמין מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
Tendom supraspinauss
Dany 10/05/2024 | 14:23מדובר על קרע מלא שהודגם באולטרסאונד ,לאחר נפילה , עד כה רק טיפולי פיזיוטרפיההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרע מלא בגיד הסופרה ספינטוס
ד"ר ירון סלע 19/05/2024 | 12:42שלום רב דני ותודה על העדכון. אשמח לעזור באופן ישיר על ידי בדיקה גופנית ומעבר על החומר הרפואי. ללא בדיקתך אינני יכול לספק לך מענה ישיר. באופן תאורטי, זריקות מסוימות עוזרות באופן זמני או ממושך בעת דלקות בכתף וקרעים בגידים. כל מקרה לגופו. יתכן וצריך לשקול התערבות פולשנית, במידה וטיפול "שמרני" לאורך זמן, לא יועיל. אשמח לעזור לך, אני זמין מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבים ממושכים כתף שמאל
רחל ויזמן 17/04/2024 | 11:17שלום רב, אני מתלוננת מספר שנים על כאבים בכתף שמאל עם איבוד תחןשה בין עמוד השדרה הצוארי לכתף עם החמרה לאחרונה הכוללת החמרה גם של איבוד תחושה באזור מפרק הכתף, אולטרסאונד שעשיתי נתן את הממצאים הבאים (העתקתי רק את מה שלא תקין) Long Tendon Of Biceps Muscle: נוזל בכמות בינונית סביב Tendon Supraspinatus קרע מלא בגודל כ 0.8 ס"מ מפרק אקרומיוקלביקולרי: שינויים אוסטיוארטרוטיים מבנה גרמי: אי סדירות גרמית יש לי תור לאורטופד כתף עוד חודש ואשמח להסבר, אציין שלא נמצא תור זמין לבדיקת emg שהתבקשתי לעשות ואעשה כשיהיו תורים. תודה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
רחל ויזמן השלמת פרטים
רחל ויזמן 18/04/2024 | 08:59לא ציינתי שאני בת 46, הפציעה היא לא מחבלה, ביצעתי את הבדיקה לבקשת אורטופד כתף לפני תור שיש לי בחודש מאיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים ממושכים כתף שמאל
ד"ר ירון סלע 27/04/2024 | 09:44שלום רב רחל ותודה על פנייתך. אני ממליץ לך לברר גם אצל מומחה כתף וגם אצל מומחה עמוד שדרה שדרה. בעיות תחושתיות אינן נגרמות מדלקת בגיד הבייספס או קרע מלא של גיד הסופרה ספינטוס בכתף. יש לברר האם יש שני מקורות "בלתי תלויים" לכאב שלך. יש לבצע בירור על ידי בדיקת הולכה עצבית -ENG NCV - וגם בירור הדמיתי לעמוד שדרה צווארי - צילום רנטגן/CT או MRI בהמשך. מה ממצאי הבדיקה הגופנית ? האם נבדקת על ידי מומחה עמוד שדרה עד כה ? בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
השלמת פרטים
ד"ר ירון סלע 27/04/2024 | 09:44שלום רב רחל ותודה על פנייתך. אני ממליץ לך לברר גם אצל מומחה כתף וגם אצל מומחה עמוד שדרה שדרה. בעיות תחושתיות אינן נגרמות מדלקת בגיד הבייספס או קרע מלא של גיד הסופרה ספינטוס בכתף. יש לברר האם יש שני מקורות "בלתי תלויים" לכאב שלך. יש לבצע בירור על ידי בדיקת הולכה עצבית -ENG NCV - וגם בירור הדמיתי לעמוד שדרה צווארי - צילום רנטגן/CT או MRI בהמשך. מה ממצאי הבדיקה הגופנית ? האם נבדקת על ידי מומחה עמוד שדרה עד כה ? בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תודה
רחל ויזמן 10/05/2024 | 08:43תודה דוקטור על המענה, יש לי תור לאורטופד כתף בסוף החודש, האם צריכה לקבוע תור לאורטופד מתמחה בעמוד השדרה בנוסף? לגבי הבדיקות שכתבת, קיבלתי הפניה לemg לכתף רק שאין תורים בנמצא, האם הבידקה לא מספקת ועליי לבקש את הבדיקות שכתבת? ושאלה אחרונה, מה צפוי לי כטיפול במה ששלחתי, האם מדובר בניתוח? תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב ממקור לא ידוע
ד"ר ירון סלע 19/05/2024 | 12:38שלום רב רחל. כן, עלייך לבדוק גם את הכתף וגם את עמוד השדרה הצווארי. בדיקת ה EMG אינה לכתף, אלא לבירור עצבי. כולל שורשי עצבי הצוואר. עלייך לבקש לבצע את הבדיקות שביקשתי, בטרם הגיעך לרופא עמוד שדרה. את יכולה לבקש גם מרופא המשפחה. כל עוד אין לי מידע אבחנתי, לא ניתן לדון על אופי הטיפול המומלץ (ניתוחי או "שמרני"). בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
היצרות תעלת עמוד השדרה
-
פריקת כתף
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
איחוי מפרק
-
פיזיותרפיה
-
בדיקות קשורות
-
אנדוסקופיה
-
אולטרסאונד עמוד שדרה
-
מונחים קשורים
-
שלד
-
פילאטיס
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםהלוקס ולגוס (עצם בולטת)- אורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום הלוקס ולגוס ניתן להתייעץ עם צוות פיט סטפ פרו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הלוקס ולגוס (עצם בולטת)- ...פורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסיםפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב
ד"ר ירון סלע
פיט סטפ פרו
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג