פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 40
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק.
ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר.
ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל.
ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח.
קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168
ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר
תחומי עניין:
• שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד
• תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים
• שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים
• פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף
• ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל
• טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים
• מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים
• מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה
• תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף
• שחזורים מורכבים של הגפה העליונה
תחומי מחקר:
קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה.
מרפאות:
מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834
מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834
מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834
מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
-
סדק בראש הרדיוס במרפק
ידידיה 24/05/2022 | 09:51שלום רב. לפני שבועיים נפלתי ולאחר צילום זוהה סדק בראש הרדיוס. הרופא הצעיר בבית חולים המליץ על קיבוע לשבוע וחצי ולאחר מכן צילום נוסף, הורדת הקיבוע והתחלת הנעת היד בליווי פיזיותרפיסט. עשיתי צילום לאחר שבוע וחצי והגעתי לאורטופד ותיק פרטי שאמר שאין דבר כזה. צריך להשאיר את היד במתלה ללא תזוזה 6 שבועות ורק אחר כך להתחיל טיפול פיזיותרפי לאחר צילום שמעיד על איחוי מלא. אשמח להבין איך קיים פער כזה גדול בהמלצות. בנוסף, אני חושש שהשארת היד במתלה זמן כה רב יחמיר את מצבה ואני אזדקק לטיפול פיזיותרפי ארוך הרבה יותר לשווא. תודה רבה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
סדק בראש הרדיוס במרפק
דר' ירון סלע 24/05/2022 | 11:43שלום רב ידידיה ותודה על פנייתך ! פנייתך לגיטימית. צר לי על דיס אינפורמציה שקיבלת מרופאים שונים, אשר גרם לבלבול מצידך. אשמח לסייע באופן ישיר ובאופן מיידי. כמובן, ולשם כך, עלי לפגוש אותך, לבדוק אותך, ולעבור על הצילומים . מייד לאחר מכן, תוכל להיות וודאי יותר באשר להמלצות הטיפוליות והשיקומיות לתקופה הקרובה. אני זמין באופן ישיר באתר זה, מחוץ לפורום, או באתרים אחרים באינטרנט. ללא בדיקתך וללא מעבר על הצילומים, אני מוגבל בהמלצתי. ובאשר לשאלה המרומזת, הכיצד יש הבדל בין עצות הרופאים, ברשותך, אני אמנע מלהגיב. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבי כתף, תשובת MRIף המלצות?
כפיר 16/05/2022 | 10:48הבדיקה בוצעה לבירור כאבים בכתף. עמדה תקינה של ראש ההומרוס בגלנואיד. שינויי סיגנל לא ספציפיים בצוואר ההומרוס. אין כמות חריגה של נוזל במפרק גלנו-הומרלי. מעט נוזל נראה בבורסה סב-אקרומיאלית/סב-דלטואידית. קרע קצר בעובי מלא בגיד הסופרה ספינטוס. רוחב הקרע כ- 6 מ"מ במישור AP וקרע 4 מ"מ במישור לטרלי. המסה שרירית של הסופרה ספינטוס תקינה. אין אטרופיה של השריר ואין החלפה שומנית. האינפרה ספינטוס, הסב-סקפולריס תקינים. מהלך תקין של הביספס בתעלה. אקרומיון מעוגל. מפרק אקרומיו-קלביקולרי תקין. ה-NOTCH הספינו-גלנואידי חופשיהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבי כתף, תשובת MRI המלצות?
דר' ירון סלע 16/05/2022 | 10:56שלום רב כפיר ותודה על פנייתך ! למעט העתקת תשובת ה MRI אין לי כל מידע ישיר עליך. מה קרה? מתי קרה ? מי טיפל בך עד כה? האם נבדקת על ידי מומחה כתף ? מה הטיפול שבוצע עד כה ? נא עדכן פרטי מידע בסיסיים מעבר להעתקת ממצאי ה MRI. יש לראות את ממצאי הבדיקה הגופנית. אשמח לעזור באופן ישיר גם "מחוץ לפורום". בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תודה על תגובה מהירה...
כפיר 17/05/2022 | 09:41היי אני בן 42, אני מאמין שהקרע התחיל ממשקל כבד באימוני כושר ואולי יכול להיות גם חבלה כשנפלתי מסאפ ובלמתי עם היד, בכל מקרה עשיתי פיזיו במדיקס ללא שיפור ניכר. השאלה אם יש בכלל פיתרון לזה או רק חיזוקים והמנעות מפעולות מסויימות ומשקלים תודה מראש כפירהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך מידע
דר' ירון סלע 17/05/2022 | 13:16תודה על המידע הנוסף. כעת התמונה, חלקית, יותר ברורה. כמובן, ומומלץ להיבדק על ידי מומחה כתף. יש לבדוק את הכתף ולראות את הממצאים, והאם יש התאמה בין ממצאי ה MRI והבדיקה. יש פתרונות רבים למצבך. חלקם שמרניים וחלקם ניתוחיים. לרוב, מתחילים מטיפול שמרני על סוגיו השונים ובמידה ואין הטבה לאורך הזמן שוקלים ניתוח לתיקון הקרע . ישנם שיקולים רבים שלוקחים בחשבון לפני הניתוח- בין השאר- גיל המטופל, מצבו הרפואי הכללי, עבודתו ושגרת חייו במובן של עומס על הכתף וכו'. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תודה רבה, רק לידע....
כפיר אוזן 17/05/2022 | 14:41קרע קטן לא יכול להתאחות לבד?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרע חלקי ב SS
דר' ירון סלע 18/05/2022 | 11:53כמובן שכן. פעמים רבות, עם "תחזוקה שוטפת טובה" - כלומר, פיזיותרפיה לפי פרוטוקול מתאים, היצמדות להוראות ומניעת נזק נוסף. ישנה היתכנות להצטלקות והחלמה של הקרע. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
הייתי אצל אורתופד מנתח אתמול
קפיץ 19/05/2022 | 09:12הוא ניתח אותי בכתף השניה לפי 15 שנה אחרי פריקה, הוא ישר המליץ ניתוח ואמר שזו האופציה היחידה. אני יודע מנסיון שהוא "מת" לחתוך ולנתח ויצאתי משם בהבנה שזו האופציה היחידה, עוד הוא הוסיף ואמר שאם יש כאבים אזי 50% סטטיסטי שהקרע יחמיר תודה רבההוסף תגובה
-
-
כאב חזק בכתף
אילנה 12/05/2022 | 15:39שלום רב, החלו לי כאבים ביד שמאל מהכתף עד למרפק וכן מהכתף ומעלה . כאשר היד באה במגע עם מים חמים, הכאבים מתגברים . בU.S כתף -במעטפת הגיד הודגם נוזל בכמות מועטה , הסתיידות בSSP וב SUBSCAP EMG גפיים עליונות -CTS קל דו"צ ACROMIOCLAVICULAR JOINT הודגמו שינויים ניווניים בבדיקת אורטופד כללי נרשם- רגישות בתנועות כתף שמאל ,הגבלה קלה בABD ו FF יציבות כתף תקינה. הכאבים חזקים מאוד ומפריעים לי לתפקד ,ישנם זמנים בהם איני יכולה להשתמש ביד כלל . מה אתה ממליץ לי לעשות ?התורים לרופאים מומחים הינם לעוד מס' חודשים ואיני יודעת מה ניתן לעשות בינתיים ע"מ להקל על הכאב . האם עלי לפנות קודם לאורטופד מומחה בכתף ?או לראומוטולוג ? אשמח אם תוכל לכוון אותי ,כיוון שההמתנה לכל תור כזה ארוכה מאוד ואני בנתיים סובלת .האם ישנה דרך שאוכל להגיע לרופא מומחה בהקדם ? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב חזק בכתף
דר' ירון סלע 15/05/2022 | 12:46שלום רב אילנה ותודה על פנייתך ! אשמח לסייע לך באופן ישיר אילנה, ולא בעוד מספר חודשים. באשר לשאלותיך - אני ממליץ לבוא עם כל החומר הרפואי שצברת ולהיבדק על ידי. אני זמין טלפונית באופן ישיר באתר זה ובאתרים אחרים באינטרנט. אוכל לבדוק אותך היום ולכוונך באופן ישיר. יש להבדיל בין בעיות בכתף ובעיות עצביות במקומות שונים לאורך היד. כל מקרה ראוי לטיפול בפני עצמו. כמומחה כתף מרפק וכף היד, כל צרותיך הנן תחת תחום עיסוקי. נא צרי קשר בהקדם, ונתקדם משם. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
אורטופדיה
שרית 08/05/2022 | 14:19הודגם מוקד סקלרוטי המורים בגודל כ-1ס"מ באספקט אחורי של עצם הכבל משמולהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אורטופדיה
דר' ירון סלע 08/05/2022 | 19:10שלום רב שרית ותודה על פנייתך ! פנייתך אינה ברורה לי. נא ספרי על מצבך ותלונתך ומה הטיפול שבוצע עד כה. נא העתיקי באופן תקין את ממצאי הבדיקה. יש בעיות ניסוח וכתיב שמונעות ממני להבין מה השאלה כלפי. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
קטוספריי בהנקה
מעין 09/09/2020 | 20:56שלום, יש לי דלקת בשורש כף היד ורופא אורתופד שבדק אותי רשם לי קטוספריי 10% 3 פעמים ביום. שאלתי אם בעייתי בהנקה והשיב שלא. לאחר הרכישה, ראיתי בהתוויה שאסור בהנקה. מה לעשות? האם בעייתי בהנקה או לא?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קטוספריי בהנקה
דר' ירון סלע 10/09/2020 | 07:58שלום רב מעיין, ותודה על פנייתך ! האם פנית בנושא שאלתך בפורום המתאים ? קטוספריי פחות אפקטיבי בתחום הכתף, בהשוואה ליעילותו בתחום כף היד. ככלל, מומלץ להיצמד להנחיות חברת התרופות. בריאות שלמה מעין !הוסף תגובה
-
יעילות קטוספרי
עמית 08/03/2022 | 15:26לא לגמרי מובן, האם קטוספריי10% אפקטיבי יותר לדקלות כתף או לשורשי כף יד?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
יעילות קטוספריי
דר' ירון סלע 18/03/2022 | 13:47שלום רב עמית, ותודה על פנייתך ! למה כוונתך ב "לא לגמרי מובן". אני מעתיק תשובתי למעין (המדברת בעד עצמה). "קטוספריי פחות אפקטיבי בתחום הכתף, בהשוואה ליעילותו בתחום כף היד". בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
קטוספריי בהריון
מלי 05/05/2022 | 17:30הי שלום אשמח לדעת אם מותר להשתמש בקטוספרי בהריון שבוע 35?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קטוספריי בהריון
דר' ירון סלע 08/05/2022 | 08:24שלום רב מלי ותודה על פנייתך ! התשובה הפורמלית למען בריאותך ובריאות העובר- נא פני לרוקח. נא בדקי על הרשום בהתוויות התרופה על פני הדף המצורף לתכשיר. כל תשובה אחרת, אינה אחראית ואינה פורמלית. בכל מקרה, להבנתי, עוד כחודש עד צפויה ללדת (בהצלחה רבה!), ולאחר מכן, כמובן ותוכלי להשתמש. במידה ואת שוקלת הנקה (יש לבדוק התייחסות התוויות התרופה להנקה). בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
הסבר פענוח mri כתף
נעמה 26/04/2022 | 19:11כשנה וחצי עם כתף קפואה בנוסף לפני כחצי שנה עברתי ניתוח לתיקון קרע מלא בגיד. מטופלת בפיזיוטרפיה והידותרפיה ועדיין מאוד מוגבלת. נשלחתי לעשות mri נוסף. סיכום mri: מצב לאחר תיקון של גיד הסופרה-ספינטוס. הגיד דק בחלקו הדיסטלי עם סימני טנדינוזיס והסתיידות גסה בגודל של 7 מ"מ. ללא רטרקציה של הגיד. ללא אטרופיה של השריר. אשמח לשמוע מה זה אומר והאם מצריך טיפול מיוחד.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הסבר פענוח mri כתף
דר' ירון סלע 01/05/2022 | 14:40שלום אב נעמה ותודה על פנייתך ! מי הגדיר את מצב הכתף כ"כתף קפואה" - האם מומחה כתף ? בדיקת MRI אינה יעילה במיוחד לזיהוי כתף קפואה. היא אכן יכולה לרמז ולחזק אבחנה זו, אולם האבחנה היא בסופו של דבר אבחנה קלינית. לכן שאלתי האם מומחה כתף זיהה את המצב ככזה. במידה ואכן יש כתף קפואה, הטיפול ממושך לרוב, והינו מולטי-דיסיפלנרי. יש לבצע שילוב של מרפאת כאב כולל הזרקה של חסם עצבי לעצב הסופרה סקפולרי בכתף, בשילוב עם שיקום תנועתי בפיזיותרפיה והידרותרפיה, הזרקות נוגדי דלקת לכתף לסירוגין ובמידת הצורך, מבצעים שחרור ההידבקויות והקפסולה הדלקתית במניפולציה סגורה וארתרוסקופיה בחדר ניתוח (נדיר שמגיעים למצב זה). הממצאים שהדגים ה MRI מאד שכיחים לאחר תיקון קרע בגיד הסופרה ספינטוס ואינם סותרים או שוללים נוכחות כתף קפואה במקביל. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
קרע בלברום - מסוג SLAP
דודו 05/05/2022 | 12:56שלום ב MRI מ 8/2020 - נרשם קרע SLAP בלברום ב 11/2021 - בנראה בגלל צילום זווית שונה ( ל 2020 ) לא נראה קרע - למרות שהרופא אורתופד שלי כן ( למרות שהיה קשה ) ב 3/2022 - לאחר MRI עם חומר ניגוד - כך נרשם פיענוח 9.3.22 חומר ניגוד – לברום:אי סדירות של הלברום האחורי עליון מתאים לקרע אי סדירות של הלברום מתפשט לכל החלק התחתון – סיכום: קרע בלברום האחורי רציתי לדעת מזה ? זה קרע בלברום העליון ( SLAP ) שמתפשט גם לחלק התחתון ? או קרע בלברום גם העליון גם התחתון ממה זה שונה מ 2020 שהיה רק SLAP ישנם סוגים שונים של קרעי לברום. משמעות המילה SLAP אומרת שיש קרע בחלק העליון, הקדמי והאחורי של הלברום המתחבר לגיד ה-biceps (גיד השריר הדו-ראשי).הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרע בלברום - מסוג SLAP
דר' ירון סלע 08/05/2022 | 08:21שלום רב דודו, תודה על פנייתך ! ישנן סיבות רבות להבדלים בפענוחים של ה MRI. 1. בדיקה אחת ללא ארתרו ובדיקה שנייה עם ארתרו (הזרקת חומר ניגוד לכתף) 2. משך הזמן שחלף בין הבדיקות (באופן טבעי יתכנו שינויים בכתף לאורך זמן). 3. מכון שונה (מכשיר שונה). 4. מפענח שונה. אשמח לעזור באופן ישיר על ידי בדיקת הכתף, לקיחת תשאול רפואי מקיף וממוקד לכתף, מעבר על 2 הדיסקים והפענוחים השונים. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
שבר באולקרנון
עדיאל בן עזרא 26/04/2022 | 21:00היי ד''ר ירון סלע, לפני שבועיים שברתי את המרפק בעצם האולקרנון עשיתי ניתוח עם חוטי מתכת להחזרת העצם למקומה ולאחר מכן גיבסו לי את היד עם סד גבס למשך שבועיים לאחר שבועיים הגעתי לביקורת אצל אורטופד והוא אמר שצריך להמשיך עם סד גבס עוד חודש. רציתי לדעת אם אין בעיה להמשיך עם סד גבס תקופה ארוכה במרפק כדי שלא יגרמו לי בעיות של קשיון ובעיה להזיז את המרפק. אשמח לקבל חוות דעתך. תודה עדיאל בן עזראהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שבר באולקרנון במרפק
דר' ירון סלע 01/05/2022 | 14:35שלום רב עדיאל, ותודה על פנייתך ! שאלתך לגיטימית וחשובה מאד. המרפק הנו מפרק ש"לא סולח" כשמקבעים אותו זמן רב מידי. כמובן, ואינני יכול לתת לך תשובה ברורה וישירה כיוון שלא בדקתי אותך ולא ראיתי הצילומים החשובים של המרפק. במידה ותחפוץ בתשובתי הברורה והישירה, היא זמינה לך ברמה היומית מחוץ לפורום הקולקטיבי. כאן הדיונים עקרוניים ו"כוללניים" ולא עוסקים בגופו של מקרה. אני זמין בעבורך באתר זה ובאתרים אינטרנטיים נוספים. כך או כך, אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
בצקות וכאבים בכתפיים
שמוליק 19/04/2022 | 19:46שלום ד״ר יקר, מאז חיסון הקורונה השלישי התחילו כאבים קיצוניים ביותר בשתי הכתפיים. בצילום MRI לא נראו קרעים, אבל יש בצקות. הכאבים לא מרפים כלל ואינני מצליח לישון. אציין שקיבלתי אין ספור זריקות ושימוש בקנאביס, אשר גרם לי לתופעות לוואי. אני משתמש בכל התרופות האפשריות נגד כאבים , אך אין שיפור. מה עליי לעשות ולאן עלי לפנות בבקשה? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בצקות וכאבים בכתפיים
דר' ירון סלע 20/04/2022 | 20:42שלום רב שמוליק ותודה על פנייתך ! אני חייב מידע נוסף כיוון שההגדרה בצקות בבדיקת ה MRI לא ברור לי דייה. איכן הבצקות בדיוק ? באשר לשאלתך - לאן לפנות? למומחה כתף. אגבף אשמח לייעץ באופן ישיר מחוץ לפורום. יש לבצע בדיקה גופנית יסודית לכתף ולראות את בדיקת ה MRI על מסך המחשב, כולל הפעוח של הבדיקה, ולראות איך מתקדמים מכאן. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
גולפר אלבוו
נדב 14/04/2022 | 15:44שלום דוק' אני 3 חודשים אחרי פציעה של מרפק גולף שאובחן אצל מומחה מרפק ואני מטופל במכון פיזו' מוכר של ספורטאים כחודש וחצי..היה לי שיפור מאוד משמעותי בכאב תוך כדי חזרה לאימונים בהנחיית המכון פיזוטרפיה וכשהרגשתי טוב העלתי עצימות לפני שבוע באימון וחזר לי הכאב כמו שהיה לפני הטיפולים וזה מאוד מתסכל אותי לנסות להשתפר שוב מהתחלה.. האם יהיה צעד נכון לקבל זריקת קורטיזון תחת אולטראסאונד באזור הדלקת? או שזה יכול להזיק ולא באמת ירפא את הפציעה אחרי כמה חודשים מקבלת הזריקה? אני בצומת דרכים ואשמח לעצתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מרפק גולף
דר' ירון סלע 14/04/2022 | 20:58שלום רב נדב, ותודה על פנייתך ! מצבך הוסבר היטב. וודאי שלא ינחם אותך שרבים וטובים סובלים מכך בדיוק כמוך. ברוב המוחלט של המקרים מדובר במצב המוגדר כ- "SELF LIMITED DISEASE" - משמע, תופעה החולפת מעצמה, אם נחים מספיק זמן... אך אתה, וודאי, לא מעוניין להפסיק ספורט המערב את הידיים לחצי שנה הקרובה, ולכן, אתה מחפש פתרונות "בזק" שיהיו יעילים ויאפשרו חזרה מהירה לספורט. לא תמיד זה אפשרי. כך בחשבון... באשר לשאלתך, לגיטמי חד פעמים לבצע הזריקה שציינת. ברוב המקרים היא נותנת מזור זמני בלבד לתקופה של מספר שבועות או חודשים ספורים, ופעמים רבות, עם מתנהלים בפזיזות מבחינת העומס על המרפק, הכאב חוזר לאחר מכן (כך גם מדווח בספרות הרפואית). בכל מקרה- בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
גולפר אלבוו
נדב 18/04/2022 | 14:47תודה רבה על המענה דוקטור..רציתי להוסיף ולשאול האם זריקת prp יכולות להועיל לדלקת במרפק להחלים אני שוקל את האופציה הזאת ורציתי לדעת אם יש אנשים שהזריקה הזאת עזרה להם להחלים?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גולפר אלבוו
דר' ירון סלע 20/04/2022 | 20:08שלום רב נדב ותודה על פנייתך הנוספת. אפשר לדון רבות בנושא זה. יתרונות וחסרונות לטיפול זה, קיימים, כמו לכל הטיפולים. בקצרה אומר, בשורה התחתונה, אין ספרות רפואית ברמה גבוהה מספקת, אשר מוכיחה עליונות טיפול זה על פני זריקת דיפרוספאן או טיפולים אחרים הקיימים בשוק לפתולוגיה ספציפית זו. אני שם דגש בתשובתי, על פתרון ארוך טווח ולא על קצר טווח. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
תעלה קרפלית
ניתוח 18/04/2022 | 20:31עברתי ניתוח עקב לחץ גבוה על העצב לאחר הניתוח יש לי תחושה של קוצים בידיים מישהו חווה תופעה כזו כמה זמן עד שחולפת?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תעלה קרפלית
דר' ירון סלע 20/04/2022 | 20:05שלום רב ותודה על פנייתך ! פורום זה, עוסק בבעיות רפואיות הכתף ובמרפק. בעיות בתעלה הקרפלית משוייכות לפורום כף היד. שם ניתן לקבל מידע רב מהמומחה ומציבור הקוראים והפונים. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
דורבן
-
פלטפוס
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
יישור שיניים שקוף
-
ניתוח ארתרוסקופיה של הכתף
-
בדיקות קשורות
-
תרבית נוזל ברך סינוביאלי
-
מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי
-
מונחים קשורים
-
עצם הירך
-
פילאטיס
רופאים בתחום
פרופ' רונן דבי
אורתופדיה
5.0
( 39 חוות דעת )
"תודה והערכה רבה על הּטיפול המקצועי והמסור ועל ההתייחסות לכל שאלה ונושא שעולה 🙏❤️"
ד"ר אלון גרונדשטיין
אורתופדיה
5
( 3 חוות דעת )
"חוויה מדהימה רופא למופת ממליץ בחום ואהבה ❤️"
ד"ר נמרוד נחמיאס
אורתופדיה
מומחה בכירורגיה אורתופדית, מנתח עמוד שדרה, סגן מנהל המחלקה לכירורגיה אורתופדית - מרכז רפואי רבין בית חולים השרון
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב
ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג