פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 41
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק.
ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר.
ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל.
ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח.
קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168
ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר
תחומי עניין:
• שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד
• תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים
• שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים
• פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף
• ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל
• טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים
• מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים
• מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה
• תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף
• שחזורים מורכבים של הגפה העליונה
תחומי מחקר:
קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה.
מרפאות:
מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834
מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834
מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834
מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
-
קרע מלא בגיד הבייספס במרפק
חניאל קורן 12/04/2022 | 05:20שלום רב, אני עוסק בעבודה פיזית מאד קשה של גיזום וכריתת עצים. לפני כחמישה שבועות הרמתי עץ כבד והרגשתי מתיחה חזקה במרפק, כאילו האמה התנתקה מהזרוע. בבדיקת אולטרה סאונד התברר שיש לי קרע מלא בקצה הדסטלי של גיד הבייספס. פיציפיטל עם רטרקציה של הקצה הפרוקסימלי. מבחינת אסתטית, שריר הבייספס עלה למעלה ואני רואה בזה לא רק פגם אסתטי אלא גם ירידה מאוד גדולה בכוח הפיזי שלי. מאדם שהיה עובד בעבודה מאוד קשה וגם מתאמן באופן קבוע ומרים משקולות, הפכתי לחלש מאוד ביד ימין. לא מסוגל יותר להרים משקל כבד, ממש נכות! ואם אני מתעקש לנסות להרים משקל כבד אז אני גם חש כאבים עזים! השאלה שלי האם ניתוח יכול לתקן את המצב והאם יש לבצעו בדחיפות או אפשר לחכות, בגלל שלצערי העומסים במערכת הבריאות בארץ הם מאוד כבדים כך שעבר זמן רב מאוד עד שבכלל נבדקתי וקבלתי אבחנה. אודה מאוד לתשובתך בהקדם. שלום רב, אני עוסק בעבודה פיזית מאד קשה של גיזום וכריתת עצים. לפני כחמישה שבועות הרמתי עץ כבד והרגשתי מתיחה חזקה במרפק, כאילו האמה התנתקה מהזרוע. בבדיקת אולטרה סאונד התברר שיש לי קרע מלא בקצה הדסטלי של גיד הבייספס. פיציפיטל עם רטרקציה של הקצה הפרוקסימלי. מבחינת אסתטית, שריר הבייספס עלה למעלה ואני רואה בזה לא רק פגם אסתטי אלא גם ירידה מאוד גדולה בכוח הפיזי שלי. מאדם שהיה עובד בעבודה מאוד קשה וגם מתאמן באופן קבוע ומרים משקולות, הפכתי לחלש מאוד ביד ימין. לא מסוגל יותר להרים משקל כבד, ממש נכות! ואם אני מתעקש לנסות להרים משקל כבד אז אני גם חש כאבים עזים! השאלה שלי האם ניתוח יכול לתקן את המצב והאם יש לבצעו בדחיפות או אפשר לחכות, בגלל שלצערי העומסים במערכת הבריאות בארץ הם מאוד כבדים כך שעבר זמן רב מאוד עד שבכלל נבדקתי וקבלתי אבחנה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קרע מלא בגיד הבייספס במרפק
דר' ירון סלע 13/04/2022 | 14:31שלום רב חניאל ותודה על פנייתך המפורטת ! בנוגע לשלאתך - "השאלה שלי האם ניתוח יכול לתקן את המצב והאם יש לבצעו בדחיפות או אפשר לחכות" - כן, ניתוח יכול לשפר מצבך. הם במובן האסתטי והן במובן של חיוניות היד (שיפור תפקודי וחיזוק שרירי). אולם , זמן לא מועט חלף. בשלב זה הנזק כבר לא אקוטי אלא מתקרב לתקופת זמן של נזק כרוני. בשלב זה, יש הדבקויות רבות ברקמות והתקצרות סיבי שריר הבייספס ויש קושי רב בביצוע תיקון ראשוני (החזרה מלאה של הגיד את העצם אליה הוא היה מחובר במקור),. וככל שהזמן חולף (כפי שציינת מאילוצי עומסים של מערכת הבריאות בארץ...) המצב לא תורם לשיפור סיכויי הניתוח, אלא להיפך, מוריד את יעילות הניתוח. בשלב מסויים, כבר לא ניתן לבצע תיקון ראשוני של הגיד, וצריך לשחזרו עם ריקמת גיד מבנק רקמות או ממקור אחר בגופף... מיותר לציין שיש לכך השלכות שליליות וירידה באיכות הניתוח והצלחתו ויש לשקול טוב טוב את היתרונות למול החסרונות. ישגם סיכונים לא מבוטלים באזור המרפק- כלי דם ועצבים מקומיים שעלולים להיפגע ולעתים טווח התנועה נפגע לאחר הניתוח ויש צלקת ניתוחית קדמית במרפק היכולה להפריע אסתטית. חשוב גם נושא תעסוקתי - לא תוכל לעבוד פיזית חודשים ספורים לאחר הניתוח. אינני יודע האם אתה שכיר או עצמאי, אך גם זה שיקול שיש לקחת בחשבון... אינני רוצה לתסכלך או להוריד את המוטיבציה שלך בנוגע ל"מחשבות ניתוחיות", אלא רק שתבין שאין כאן תשובת "בית ספר" של נכון או לא נכון וזה לא מצב ברור של "שחור ולבן" ויש חיתרונות וחסרונות בכל אסטרטגיה טיפולית בה תבחר. בכל מקרה, חשוב שתבצע בהדקדם האפשרי פיזיותרפיה למרפק. אאחל לךבריאות שלמה ובהצלחה בכל דרך טיפולית בה תבחר !הוסף תגובה
-
-
כאב חזק לאורך כל היד. לאחר נפילה
תמר 13/04/2022 | 01:35שלום וברכה. לפני שבועיים נפלתי וקבלתי מכה חזקה מאוד ביד. מאז הכאב לא עובר. לאחר הנפילה היד צולמה פעמיים ושללו שבר. אבל הכאב לא עובר לי!! הוא מתגבר לאחר מאמץ ומשתנה פעם במרפק. פעם בכתף. פעם השורש כף היד.. לוקחת מלא משכחי כאבים אנטי דלקתיים. מה זה???? זה לא עובר!! וזאת היד הדומננטית שלי. אודה לעזרתכם. אני אמא לחמישה כך שמנוחה זה משהו לא כל כך אפשריהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב חזק לאורך כל היד. לאחר נפילה
דר' ירון סלע 13/04/2022 | 14:19שלום רב תמר ותודה על פנייתך ! אשמח לסייע לך באופן ישיר ומהיר תמר. לשם כך עלינו להיפגש למטרת בדיקתך. המידע המצורף דל מאד וכללי מאד. יש לבצע בדיקה גופנית יסודית לכתף, מרפק וכף היד ולראות האם מדובר בכאב מוקרן או שמא, יש מספר בעיות במקביל. יש לבצע צילום רנטגן, ולעתים בדיקות נוספות, כמו US (אולטרסאונד) וכו'. יש לברר את מהות הפגיעה ומנגנון החבלה. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
קרע בגיד
אוס 11/04/2022 | 23:29שלום ל9ני חצי שנה נפלתי ועצרתי את הנפילה עם היד.יש כאבים חזקים בכתף והגבלה .עשיתי u.s רואים קרע.לאחר 5 חודשים נפגעתי מעגלה כבדה בכתף .כאבים ומגבלה ניכרת .עשיתי שוב u.s בפיענוח לא נראה קרע.אך יש נוזל בפייספס.השאלה איך לא ראו קרע .האם מתאחה עדיין סובלת מכאבים חזקים מאוד.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קרע בגיד
דר' ירון סלע 13/04/2022 | 14:16שלום רב ותודה על פנייתך ! חשוב להיבדק על ידי מומחה כתף על מנת להבין את התמונה הכללית. יש לבדוק את טווחי התנועה ואת הכוח של השרירים ואת מקורות הכאב בכתף. יש לברר איזה גיד נקרע (ישנם גידים רבים בכתף) ומה מהות הקרע- חלקי או מלא וגודלו... כל המידע הזה לא זמין לי בשלב זה. ציינת ננוזל בגיד הבייספס. יתכן ויש דלקת שם וזה מקור הכאב. ולכן, חשוב בבדיקה הגופנית לראות האם מבחני תגר לגיד הבייספס מחמירים כאב ממוקד בכתף. לעתים, כשחוזרים על בדיקות US לאחר זמן, יש היעלמות ממצאים פתולוגים ישנים, או לחילופין, הופעת ממצאים פתולוגים "חדשים" אחרים. זה תלוי מי בדק. אולטרדסאונד זו בדיקה מאד "תלויית בודק" ולא אובייקטיבית באופן מלא (כמו MRI לדוגמה). אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאב בכתף ימין
עלמה 10/04/2022 | 08:48שלום רב מאתמול סובלת מכאב עז בכתף ימין, עקב תנועה לא טובה שעשיתי לפני כ7 שנים היה צורך בזריקת וולטרן עקב כאב אך צאז סך הכל הכתף היתה בסדר וללא כאבים הרופא אורטופד המליץ על אולטרסאונד ויש תור פנוי רק עוד שבועיים בנתיים נתן לי ברקסים אך ביקש שאחרכה מספר ימים לראות אם עובר לבד שכן לא מזמן סיימתי 10 ימים ברקסים על בעיות בברך.... אני מתלבטת מה לעשות... מה ההמלצה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב בכתף ימין
דר' ירון סלע 10/04/2022 | 20:18שלום רב עלמה ותודה על פנייתך ! להיבדק על ידי מומחה כתף. במידה ותחפצי בעזרתי הישירה, אני זמין מחוץ לפורום. יש לבצע בדיקה גופנית יסודית, ובהמשך גם לראות צילום רנטגן ו US של הכתף. בהתאם לממצאםי ממליצים מה לעשות בשלב הבא, במידה וכדורים נוגדי דלקת כדוגמת ברקסין) לא "מספקים הסחורה". בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאב באזור כתף שמאל ונימולים בעיקר בזרת והקמיצה
עדי 10/04/2022 | 12:10שלום אני בן 47 . מי זה חודש וקצת יש לי כאב באזור חיבור הכתף שמאל לצוואר ולפעמים הכאב הקפי יורד מתחת לבית השחי ועולה בחזרה , בנוסף יש כאב על הכתף עם החיבור לצוואר וממשיך לכיוון הראש (נראה לי שזה נקרה שריר הטרפז). בנוסף יש לי נימול באצבעות בעיקר בזרת והקמיצה וסוג של כאב עמום בשריר התלת ראשי (מידי פעם). הלכתי לתיפול פיזותרפיה אמרו לי זשה מהשרירים שלוחצים (זה יתחיל הייתי לחוץ מאוד ) נתנו תרגילים לבצע . ביקרטי אצל האוסטופת לאחר בדיקה ותיפול אמר לי השרירים בסדר שזה מגיע מהצוואר. האם הנימולים יכולים להגיע מהכתף או מהמרפק? והאם הנימולים עוברים ? בברכההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב באזור כתף שמאל ונימולים בעיקר בזרת והקמיצה
דר' ירון סלע 10/04/2022 | 20:17שלום רב עדי ותודה על פנייתך ! כמובן שעלי לבדוק אותך על מנת להיות מדויק באבחנה איתך. על פני ממה שכתבת, הרושם שלי שמדובר בבעיה עצבית ממקור צווארי או פריפרי יותר. עליך להידק על ידי מומחה עמוד שדרה. יש לבצע במינימום צילום רנטגן מכוון לעמוד שדרה צווארי בשני מישורים , ובמקסימום בדיקות כמו CT עמוד שדרה צווארי ו/או MRI לעמוד שדרה צווארי על ידי הפנייה ממומחה עמוד שדרה ובהתאם להחלטתו המושכלת לאחר בדיקה גופנית. לעתים, גם נשלחים לבדיקה של הולכה עצבית - EMG- NCV על נת לראות מקור הלחץ העצבי- צווארי ו/או במרפק או ביד . יתכן מספר מוקדי לחץ עצבי. יש לברר רקע רפואי כללי. בכל מקרה כדאי להתייעץ באתרזה בפורום המתאים- פורום גב ועמוד שדרה. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבים בכתף ימין
גרי 06/04/2022 | 14:01שלום. עקב כאבים בכתף ימין כחצי שנה ביצעתי אולטראסאונד עם התוצאות הבאות: RC ימין כתף U/S הדגמת גיד ה - Biceps בתוך ה - Groove Bicipital , הודגמה אי סדירות קלה של הגיד, הודגם מעט נוזל סביבו. אין עדות סונוגרפית לקרע. פרוקסימלית מדיאלית הודגמו גיד ושריר ה - Subscapularis . בכניסה של הגיד לראש הזרוע מודגמת אי סדירות ומספר הסתיידויות עד אורך מקסימלי כ- 2.0 ס"מ. רושם לקרע חלקי באורך כ- 0.1 ס"מ. לטרלית הודגמו גיד ושריר ה - Supraspinatus .הודגמה אי סדירות של הגיד. אין עדות סונוגרפית לקרע. מאחור הגידים - Infraspinatus וה - Minor Teres הודגמה אי סדירות של הגידים , הודגמו מספר הסתיידויות גסות בתוכם.. עד כמה שניתן לראות אין עדות סונוגרפית לקרע. אין עדות לתפליט סובדלתואידי. ה - ACJ הודגמו שינויים ניווניים קלים של המפרק . לא הודגמה צביטה באבדוקציה. מה עושים במקרה זה ? האם חייבים ניתוח או שניתן גם פזיותרפיה? ברצוני לציין שאני בן 65 ועוסק בספורט כולל הרמת משקלות ושחיה. תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בכתף ימין
דר' ירון סלע 06/04/2022 | 14:16שלום רב גרי ותודה על פנייתך ! עושה רושם שיש הסבר ומקור למכאוביך. מי בדק אותך עד כה? האם נבדקת על ידי רופא מומחה כתף? מי שלח אותך לבדיקת אולטרסאונד והאם נשלחת גם לצילום רנטגן ? בהתאם לממצאי הבדיקה הגופנית והתובנה על דרכי הטיפול שבוצעו עד כה, ניתן לשקול האם יש מקום להתערבות ניתוחית. מה דרכי הטיפול שבוצעו עד כה? אשמח לעזור ישירות מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
צפיפות העצם
אתיקה 30/03/2022 | 21:23איפה אפשר לפענח בפורום לאיזה פורם נחשב תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
צפיפות עצם
דר' ירון סלע 31/03/2022 | 08:26שלום רב, השאלה אינה ברורה. נא פרט כוונתך. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבים בכתף ימין
יוסי מלכה 11/03/2022 | 09:54שלום לפני שבועיים נפלתי במדרגות. ואחזתי במעקה וידי נמשכה לאחור ואני המשכתי עם הנפילה. מאז יש לי כאבי חזקים בכתף ימן במיוחד כשאני מזיז את היד קדימה ומושיט אותה ויש קצת הגבלה בצילום הראשון נראה שיש לי נקע הרופא הסביר שצילמו אותו בתנוחה לא נכונה בצילום השני המפרק נראה תקין עשיתי us כתוב בתעלת הגיד הביצפס ובורסה ללא ריבוי נוזל והשאר הגידים שמור וגיד הביצפס שמור ולא מעובה. מה זה אומר? והאם יש המלצות לעוד בדיקות שצריך לעשות ? טיפול? אני ממש סובל מכאבים מרגיש חולשה וקשה לי להרים דברים. אמרו לי להישאר עם מתלה.אשמח לעזרתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
כאבים בכתף ימין הוספת מידע
משה מלכה 11/03/2022 | 11:11הכאב הוא באזור acj בכתף ממש כאבים עזים שם בכל תנועה והכי הרבה בהושטה קדימה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף ימין
דר' ירון סלע 18/03/2022 | 14:55שלום רב יוסי ותודה על פנייתך ! חשוב לבצע בדיקה גופנית יסודית לכתף. האם נבדקת על ידי מומחה כתף ? עושה רושם שהרקמות הרכות (גידים) אשר נבדקו ב US - תקינים. וטוב שכך... אולם, לא רואים היטב את הסחוסים והעצמות. מה היו הממצאים בצילום - האם היתה התייחסות למפרק ה ACJ. האם יש תזוזה במפרק (הרחבה או התרוממות? בהשוואה לכתף השמאלית). אין מקום להישאר עם מתלה לזמן ממושך, יש לו השלכות שליליות. אשמח לסייע באופן ישיר מחוץ לפורום. אני חייב לבדוק את הכתף ולעבור על אמצעי הדימות שבוצעו במו עיניי. אתה מוזמן ליצור קשר מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף ימין הוספת מידע
דר' ירון סלע 18/03/2022 | 14:55שלום רב יוסי ותודה על פנייתך ! חשוב לבצע בדיקה גופנית יסודית לכתף. האם נבדקת על ידי מומחה כתף ? עושה רושם שהרקמות הרכות (גידים) אשר נבדקו ב US - תקינים. וטוב שכך... אולם, לא רואים היטב את הסחוסים והעצמות. מה היו הממצאים בצילום - האם היתה התייחסות למפרק ה ACJ. האם יש תזוזה במפרק (הרחבה או התרוממות? בהשוואה לכתף השמאלית). אין מקום להישאר עם מתלה לזמן ממושך, יש לו השלכות שליליות. אשמח לסייע באופן ישיר מחוץ לפורום. אני חייב לבדוק את הכתף ולעבור על אמצעי הדימות שבוצעו במו עיניי. אתה מוזמן ליצור קשר מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
כאבים בכתף
מונא 28/03/2022 | 13:48שלום יש לי בעיה דומה לבחור שכתב. איך אפשר להגיע אליך אני מהצפון. או לתקשר איתךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף
דר' ירון סלע 29/03/2022 | 12:22שלום רב מונטא ותודה על פניתך ! אשמח לסייע. אני זמין באתר זה מחוץ לפורום, או באתרים אחרים ברשת, לתקשורת ישירה. נא צרי קשר . בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבים בכתף שמאל
רוני 24/03/2022 | 09:20בן 73. לפני כשבועיים, חשתי כאב חד וחזק מאוד בכתף השמאלית, כמעט עד עילפון, בעת שהרמתי את ידי השמאלית לשלום, זה היה קצת מעל גובה הכתפיים, כשהיד פרושה עם נטייה קלה לאחור. מפתיע שאני מסוגל לעשות עבודות גינה שונות, אין לי כאב קבוע אבל כל תנועה בזווית דומה לזו שפרטתי, גורמת לאותו כאב חד וחזק מאוד. לא רואה כל שיפור מאז. אגב אינני עוסק בפעילות ספורטיבית. תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בכתף שמאל
דר' ירון סלע 24/03/2022 | 09:32שלום רב רוני, ותודה על פנייתך ! לאור גילך, וסיפור הרקע, אני ממליץ להיבדק על ידי מומחה כתף. בבדיקה זו, ניתן לקבל מידע רב ולכוון לאבחנה המדויקת. יש סבירות גבוהה לצורך בבדיקות עזר - דימות - כדוגמת צילום רנטגן של הכתף ובדיקת אולטרסאונד של הכתף. לבינתיים, הימנע ממאמץ מיותר אשר מכאיב לך, מומלץ לקחת משככי כאב לפי הצורך, ולהגיע לבדיקה בהקדם. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כתף
אתיקה 22/03/2022 | 12:28צהרים טובים מה זה בבקשה מיבנהגרמי אי סדירות גרמיתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כתף
דר' ירון סלע 22/03/2022 | 12:45שלום רב ותודה על פנייתך ! אין לי מושג על המצב הרפואי- ולכן אינני יכול לספק תשובה ברורה ואיכותית. איכן האי סדירות בגוף? איזה בדיקה הדגימה אי סדירות (רנטגן או US ...) מה התלונות ומה הטיפול שבוצע עד כה ? מי שלח לבדיקה ומה הוא אמר על תוצאותיה... אלה רק חלק משבבי המידע שאשמח לדעת. בגדול, גרמי- עצם וסחוס. מבנה השלד שהוא לא רקמות רכות. אי סדירות - המראה אינו "חלק" ואנטומי אלא עם שינויים כלשהם... התשובה מאד מעורפלת וכללית כי אין לי מידע נוסף. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
כתף
אתיקה 22/03/2022 | 13:53התשובה היא בכתף Us. שעשיתי הסיבה פגיעת מכת פגיעה ראש וכאבים צוואר כתף זרוע ויד ורעידות ביד אחת חדש צוואר רווח בין החוליות l4 l5מוזמנת היום למרפאת כאבהוסף תגובה
-
כתף
אתיקה 22/03/2022 | 13:56תיקוןהיצרות מרווח בין החוליות l4 l5הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כתף
דר' ירון סלע 23/03/2022 | 09:39בריאות שלמה ובהצלחה במרפאת הכאב !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גב תחתון
דר' ירון סלע 23/03/2022 | 09:40נא לדון בנושא בפורום גב ועמוד שדרה.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
סיאטיקה
-
כאבי צוואר, צוואר תפוס
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
איחוי מפרק
-
פיזיותרפיה
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת ויטמין D
-
תרבית נוזל ברך סינוביאלי
-
מונחים קשורים
-
אוסטאוכונדריטיס של נעורים
-
אגן
רופאים בתחום
ד"ר אריאל אורן
אורתופדיה
4.8
( 23 חוות דעת )
"הרגשתי שהגעתי לרופא מקצועי ענייני...שמתייחס אלי ומקדיש לי זמן כאילו אני המטופלת היחידה או הכי חשובה שלו. יצאתי מחוייכת ואני מיום ליום מרגישה טוב יותר. הלוואי שכל הרופאים היו מתייחסים כך למטופל"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב
ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג