פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 42
ד"ר ירון סלע ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק. ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר. ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל. ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח. קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168 ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר תחומי עניין: • שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד • תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים • שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים • פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף • ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל • טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים • מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים • מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה • תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף • שחזורים מורכבים של הגפה העליונה תחומי מחקר: קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה. מרפאות: מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834 מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834 מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834 מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834 מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834 מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
כאבים בלתי נסבלים בכתף ימין, בשכמה ימין בתזוזה ובאצבעות הידיים מלאני 07/03/2022 | 09:38שלום רב, הנני סטודנטית בת 26; בגיל 16 נפצעתי בג'ודו בכתף ימין, אשר נותחה פעמיים וכיום יש בה פלטינות. הניתוח האחרון בוצע ביולי 2015, אולם מאז הכאבים החמירו ואף עלו לאזור השכמה. בכל תזוזה של היד, יש הרגשה של מעין שבירה/קנאק כואב במיוחד שממש משתק נשימה לכמה שניות. כמו כן, לפני כחודש התעוררתי עם מעין כווית קור על היד, לאחר כמה ימים התחיל להופיע נפיחות של אצבעות היד: האגודל, האצבע, האמה, חצי מהקמיצה וחצי מהזרת: הן נהיו נפוחות במיוחד והתחילו להראות התעווטויות בצורה שלהן פיזית, כמו גם במרקם האצבע למעין מקומרות, מלוות בכאבי תופת כשאני מנסה להפעיל אותן ככלל, יש ממש כאבים עזים, גרד מטורף שלא מפסיק לשנייה! אודם ונפיחות כפולה בעיקר סביב הציפורניים וחיבור האצבעות. אדגיש כי הרגישות התחילה לפתע וביד הדומיננטית שלי-כף יד ימין. בעוד שיד שמאל ללא פגע או משהו שאפילו מזכיר את זה.. אציין שהאצבע, האמה והזרת שינו ממש את הצורה שלהן: באצבע ובזרת ממש יצאו בליטות על כל אחת מהן, כדוגמת בליטה קשה ואדומה מעל פני העור ולא כפצע-אלא כתוספת למבנה האצבע. נוסף לכך טווח התנועה קטן קיצונית(לא יכולה להחזיר עיפרון עכשיו) בדומה לכאבים שהולכים ומחמירים ולרעד שהולך ומחמיר ממש בכל יום, אני לא יכולה להחזיק את היד באוויר בלי שהיא תרעד באופן קיצוני שלא כמו ביד שמאל.. אין בהבנתי מה עוד אוכל לעשות או כיצד ניתן להטיב את המצב.. לפיכך אשמח לעצתכם המקצועית והלא מחייבת כמובן. רצ״ב תשובות MRI עדכני, ינואר 2022. להלן ממצאי בדיקת MRI ארטרוגרפיה של כתף ימין הטכניקה : תחת שיקוף הוזרקו לתוך מפרק הכתף 15 סמ"ק של תמיסת 0.1 סמ"ק גדוליניום מהול ב- 20 סמ"ק סליין . בדיקת ה MRI- בוצעה בתהודות 1T ו- 2T עם דיכוי שומן במישורים שונים. התוויה קלינית: בירור כאבים. ממצאים: - מפרק ה- A/C מודגם תקין. - מודגמים עוגנים בהיקף הגבשושית הגדולה לאחר תיקון קרע בגיד הסופרה-ספינטוס. - מודגמת אי סדירות של המשטח הארטיקולרי והאקרומיאלי של גיד הסופרה-ספינטוס כנראה סביב התפרים. - מודגם מעבר של חומר ניגוד אל הבורסה הסוב-אקרומיאלית. - ללא עדות להיפרדות הגיד מאחיזתו הגרמית. ייתכן ומדובר בשינויים פוסט ניתוחיים בלבד. - שאר הגידים המסובבים הודגמו תקינים. - בסמוך להיקף האספקט האחורי של ראש ההומרוס מודגם צבר של גופיפים היפואינטנסיים עם רושם של ארטיפקט סביבם, ייתכן בועות אוויר, אולם קשה לקבוע זאת בוודאות. - מודגמים גופיפים דומים גם בקדמת המרווח הגלנו-הומרלי. - מודגמת הידקקות ניכרת של גיד הביצפס התוך פירקי. - ממצא המתאים לקרע של הגיד. - כמו כן מודגמת הידקקות ופיצול של הגיד בתעלה הביציפיטלית. - הלברום הודגם תקין. - הקפסולה הודגמה שמורה. - הודגמו אותות תקינים ממח העצם ללא עדות לשברים או בצקות. תודה מראש[!]הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בלתי נסבלים בכתף ימין, בשכמה ימין בתזוזה ובאצבעות הידיים דר' ירון סלע 18/03/2022 | 14:36שלום רב מלאני, ותודה על פנייתך המפורטת ! קראתי בעיון את שכתבת. המצב מורכב ולא ברור דיו. יש לבדוק אותך. לא ברור האם יש קשר בין בעיית הכתף ברקע ובין התלונות בכף היד והאצבעות. לרוב, הדברים לא קשורים זה בזה. האם יש מחלות רקע. האם יש בעיות ראומטיות אצל או בבני משפחה. האם היית אצל ראומטולוג בעבר ? יש לבדוק את היד ואת הכתף אצל מומחה כתף ומומחה כף היד ולראות איך מתקדמים באבחנה ובטיפול. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
גידים קרועים אלי 14/03/2022 | 12:41אני סובל מגידים קרועים בכתף ימין, בשבועות האחרונים , אני חש כאבים בלתי נסבלים. מאחר ואני חולה קוליטיס אני מנוע מלהשתמש בנוגדי דלקת למינהן. בעבר קבלתי שתי זריקות קורטיזון ללא הועיל. אורתופד מתחום אחר מציע לנסות זריקת prp מה דעתך?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה גידים קרועים דר' ירון סלע 18/03/2022 | 12:19שלום רב אלי ותודה על פנייתך ! אשמח לסייע באופן ישיר מחוץ לפורום. אתה מוזמן לפנות אלי. יש לראות האם הקרעים חלקיים או מלאים ומה גודלם ומה משכם. מה הכוונה "אורתופד מתחום אחר"... ? עליך להיבדק על ידי מומחה כתף ! יש שלל אפשרויות טיפול, שמרניות וניתוחיות, אך תחילה יש להיבדק. בריאות שלמה !הוסף תגובה
כאבים חדים ביד שמאל אנונימית 14/03/2022 | 20:37מקווה שזה הפורום הנכון. בזמן האחרון מרגישה כאבים חדים, הולכים ובאים, ביד שמאל. האזור הכואב הוא כף היד עד למרפק הפנימי. הכאבים מתחילים במרכז האזור הזה ומתפשטים לכף היד ועד למרפק. זה מרגיש כאב חד שמתפשט כמו חום שורף. זה קרה לי לפני כמה חודשים והיום שוב הופיע. מזה יכול להיות? מה אני צריכה לבדוק.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים חדים ביד שמאל דר' ירון סלע 18/03/2022 | 12:11שלום רב ולך ותודה על פנייתך ! אכן, חששך נכון. זה לא הפורום הנכון. כאן דנים בתחום הכתף/מרפק. עלייך לברר בפורום כף היד. בריאות שלמה !הוסף תגובה
מה זה אומר בבקשה אתיקה 18/03/2022 | 11:10היתי אצל האורטופד רשם ככה רגישות על פניLHB ימין.ROmמוגבל לכל כיוון. OUT OF PROPORTION רעד בכף ימין נתן הפניה לא.ס כתף ימין +מרפאת כאבהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה מה זה אומר ? דר' ירון סלע 18/03/2022 | 12:10שלום רב ותודה על פנייתך ! LHB - LONG HEAD OF BICEPS - הגיד הארוך של שריר התאומים הקדמי בזרוע. בחלקו העליון יש 2 גידים - ארוך וקצר. הארוך נמצא בקדמת מפרק הכתף ואני מניח שבבדיקה האורתופד הוא התרשם מרגישות על הגיד, במבחני תגר. ROM- RANGE OF MOTION - טווחי תנועת הכתף. יש מספר מישורי תנועה הנמדדים בבדיקה הגופנית. בריאות שלמה !הוסף תגובה
זריקת קורטיזון למרפק גולף נדב 15/03/2022 | 18:42שלום דוקטור נפצעתי באימון לפני חודשיים אני עושה פיזויטרפיה כחודש במקום מקצועי עקב פציעה של מרפק גולף ואין שיפור ניכר. אני שוקל זריקת קורטיזון ורציתי לדעת אם בהכרח הזריקה טובה רק לטווח הקצר ומסכנת את הגיד לעתיד או שאם אני חוזר להתאמן בהדרגתיות ובזהירות אחרי הזריקה הדלקת לא תחזור?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה זריקת קורטיזון למרפק גולף דר' ירון סלע 17/03/2022 | 19:52שלום רב נדב, ותודה על פנייתך ! תחילה, צריך לדעת שהאבחנה נכונה. מי בדק אותך עד היום ? האם נבדקת על ידי מומחה מרפק ? איזה טיפול ניתן לך עד כה למרפק? האם רק פיזיותרפיה ? בנוגע לשאלותיך, במידה והאבחנה נכונה, לעתים זריקה עוזרת לטווח הארוך, אך פעמים רבות היא עוזרת זמנית בלבד. אשמח לסייע מחוץ לפורום. בריאות שלמההוסף תגובה
זרמים ביד ימין ונעילות ליאור 16/03/2022 | 13:11כבר במשך שנתיים שיש לי רעידות וזרמים ביד ימין. היד ננעלת לי בשעת מאמץ (אפילו חיתוך סלט זה מאמץ בשבילה) אני מרגישה בנוסף כאבים שמגיעים מאזור השכמות והצוואר אך רק בצד ימין!! צד שמאל מתפקד כרגיל. אני רואה שינויים גם בתזוזה מבחינת מה שיד ימין מסוגלת לעשות ומה שיד שמאל מסוגלת. וברצוני לציין כי יד ימין הינה היד החזקה שלי. הייתי אצל אורטופדים, ועשיתי EMG שיצא תקין אך עדיין לא מצאו את הבעיה. האם יש לך רעיון ממה זה יכול להיגרם? לאיזה תחום רופא אחר כדאי לי ללכת ? הכאבים משתקים ואני בחורה צעירה בת 24.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה זרמים ביד ימין ונעילות דר' ירון סלע 17/03/2022 | 18:36שלום רב ליאור ותודה על פנייתך ! פנייה זו אינה בתחום הרפואי שפורום זה עוסק בו. הרושם שבעייתך נובעת מהצוואר או בעיה עצבית אחרית. התחלה טובה תהיה להתחיל עם רופא עמוד שדרה ומומחה נוירולוג. בריאות שלמה !הוסף תגובה
כאבים בכתף יהודית 06/03/2022 | 17:27שלום מישהו סחב את ידי בחוזקה ואני התנגדתי ורציתי למשוך את היד בחזרה ואז אני הייתי בפעולה נגדית והוא המשיך למשוך לקדימה. ומאז אני סובלת מכאבים ותחושה של שריפה בכתף איפה המפרק יכולה להזיז את היד אבל יש לי כאבים. ולא יודעת אם אני טועה אני מרגישה שיש לי משקע בכתף. פניתי לאורטופד אמר לי לשתות נורופן או זאליאר נהיה לי נימול בשפתיים והפסקתי את התרופה. הרופא אמר שזה רק מתיחת השריר ומשהו עם העצב ויעבור.. עברו יותר מ10 ימים והכאבים לא עוברים ולא היו לי כאבים לי. לא הסכים להפנות אותי לשום צילום. איך אני יכולה להקל על הכאב שלי. אני בת 40 לא ספורטאיתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בכתף דר' ירון סלע 07/03/2022 | 07:26שלם רב יהדית ותודה על פנייתך ! כמובן, ויש לבדוק את הכתף. מומלץ לפנות למומחה כתף. יש לבצע בדיקות בסיסיות לכתף כתנאי התחלתי לבירור מהות הנזק. יש לבצע צילום רנטגן לכתף ובדיקת US- אולטרסאונד לכתף הפגועה. את יכולה לבקש בדיקות אלו מרופא המשפחה בטרם את מגיעה למומחה הכתף. במידה ויש תלונות עצביות, ניתן גם לבצע בדיקת EMG - הולכה עצבית. בריאות שלמה !הוסף תגובה
גיד הביצפס יוליה 17/02/2022 | 18:18שלום לכולם לפני שבועיים מי דחפה את ידי בחוזקה לאחור מאז אני סובלת מכאבים בכתף השמאלי פלוס נימול ביד ושומעל רעשים בכתף בצילום אולטראסאונד יצא תעלת גיד הביצפס עם מעט נוזל,וגיד הביצפס שמור לא מעובה,בורסה s a s.d עם מעט נוזל מה זה אומר ומה דרכי הטיפול המומלץ ומה הסיכונים לחמרת מצב והאם זה יכול לקרות מהדחיפה?? בת 41הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה נזק לגיד הבייספס דר' ירון סלע 20/02/2022 | 14:54שלום רב יוליה, ותודה על פנייתך ! אשמח לסייע, אך חסר לי מידע. מה בדיוק קרה במנגנון הפציעה? האם נפלת על הכתף הכאובה ? האם נמשכה היד בחוזקה? לפני החבלה המתוארת היו כאבים בכתף ? האם יש מחלות רקע ו/או עומס יתר על הכתף בשגרה? האם נבדקת על ידי מומחה כתף ? ומה הטיפול שבוצע עד כה? מה ממצאי הבדיקה הגופנית המכוונים לכתף אשר בוצעו על ידי מומחה כתף ? כמה זמן את כאובה ומה המגמה - שיפור או החמרה ? נא ספקי לי פרטי מידע אלו.\ וכך אוכל לקשר בין ממצאי ה US ובין תלונותיך. בריאות שלמה !הוסף תגובה
תגובה לתשובהיוליה 20/02/2022 | 15:15שלום היד נמשכה בחוזקה לאחור,בהתחלה לא הרגשתי כלום רק לאחר שעה הרגשתי כמו נפיחות באצבע הגדול וכאילו ראיתי את השורש בולט וכאב בכתף ויום לאחר יום התחלתי להרגיש כאבים וקליקים בכתף, והגבלה בתנועה.. לאחר קבלת התשובה פניתי לאורטופד אמר לי שאין ממה לחשוש ולהמשיך לחיות רגיל עם זה. וכשדיברתי על הנימול אמר שאולי יש בצקת רק להרים את היד וזהו לא הפנה אותי לשום רופא נוסף . העבודה שלי עבודה משרדית.הוסף תגובה
גיד הביצפסיוליה 20/02/2022 | 15:18לפני כן לא היו לי בכלל כאבים בכתף,ולא נפלתי על הכתף. והכאבים גוברים יותר ולפעמים הכאב נסבל..הוסף תגובה
תשובת מומחה הוספת מידע דר' ירון סלע 24/02/2022 | 09:08שלום רב ותודה על המידע הנוסף. אני מודה, שעדיין התמונה הכללית לא ברורה לי לגמרי. יתכן דלקת סביב גיד הבייספס בכתף. צריך לבצע בדיקה גופנית ממוקדת לגיד זה. אני מבין שנבדקת על ידי אורתופד כללי. אני מייעץ לך להיבדק על ידי מומחה כתף. נושא הנימול והזרמים והרדימות מצריך בירור מעמיק. יתכן מקור צווארי או מקור מקלעת עצבית סביב בית השחי וכתף או מקור פריפרי יותר סביב המרפק וכף היד. יש לבצע בירור בבדיקה הגופנית ולשקול לעתים בדיקת עזר כדוגמת EMG-NCV על מנת לברר לעומק מקור הבעיה העצבית. ההחלטה על בדיקה זו רק לאחר בדיקה גופנית יסודית. אשמח לעזור מחוץ לפורום על מנת לכוונך לאבחנה מדויקת. בריאות שלמה !הוסף תגובה
תשובת מומחה תוספת מידע דר' ירון סלע 24/02/2022 | 09:09שלום רב ותודה על המידע הנוסף. אני מודה, שעדיין התמונה הכללית לא ברורה לי לגמרי. יתכן דלקת סביב גיד הבייספס בכתף. צריך לבצע בדיקה גופנית ממוקדת לגיד זה. אני מבין שנבדקת על ידי אורתופד כללי. אני מייעץ לך להיבדק על ידי מומחה כתף. נושא הנימול והזרמים והרדימות מצריך בירור מעמיק. יתכן מקור צווארי או מקור מקלעת עצבית סביב בית השחי וכתף או מקור פריפרי יותר סביב המרפק וכף היד. יש לבצע בירור בבדיקה הגופנית ולשקול לעתים בדיקת עזר כדוגמת EMG-NCV על מנת לברר לעומק מקור הבעיה העצבית. ההחלטה על בדיקה זו רק לאחר בדיקה גופנית יסודית. אשמח לעזור מחוץ לפורום על מנת לכוונך לאבחנה מדויקת. בריאות שלמה !הוסף תגובה
גיד הבייספסיוליה 06/03/2022 | 10:47אשמח להתייעץ איתך באופן פרטי איך ניתןהוסף תגובה
תשובת מומחה גיד הבייספס דר' ירון סלע 06/03/2022 | 12:04דרך אתר זה, יש פנייה לרופא מחוץ לפורום. או באתרים נוספים אחרים. לפי שם הרופא בגוגל. בריאות שלמה !הוסף תגובה
קושי בתנועת כתף בעקבות שבר זרוע עדי 27/02/2022 | 12:37לפני 5 חודשים שברתי את הזרוע, עכשיו התחיל איחוי, יש הגבלה גדולה בתנועה של הכתף, נשלחתי לאולטרסאונד כתף, נכתב שם " מפרק ה - ACJ הודגם תקין . קורטקס ראש ההומרוס מודגם בלתי סדיר, בעיקר בגבשושית הקטנה, באזור האחיזה של גיד הסוב סקפולריס " מה זה אומר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שבר בזרוע וקושי בתנ ועת הכתף דר' ירון סלע 27/02/2022 | 12:42שלום רב עדי, ותודה על פנייתך ! תשובת ה US - "קורטקס ראש ההומרוס מודגם בלתי סדיר, בעיקר בגבשושית הקטנה, באזור האחיזה של גיד הסוב סקפולריס " , מעידה על מיקום השבר. הוא מתאר את הנזק לעצם בשפה סונוגרפית. יש לבצע פיזיותרפיה בשלב זה, על מנת לשפר טווחי התנועה, בניטור מומחה כתף שעוקב אחר הצילומים על מנת לוודא שאין תזוזה משנית בשבר ושיש איחוי רנטגני וקליני. בריאות שלמה !הוסף תגובה
כאבים לאחר זריקת קורטיזון רוחלה 20/02/2022 | 20:16היו לי כאבים חזקים בכתף ימין. ולאחר US וצילום בכתף קיבלתי זריקת קורטיזון . אבל עברו כבר 3 שבועות והכאבים חזרו . מה לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים לאחר זריקת קורטיזון דר' ירון סלע 24/02/2022 | 08:57שלום רב, ותודה על פנייתך ! אשמח לסייע. האם נבדקת על ידי מומחה כתף בנושא בעייתך ? מה היו ממצאי ה US ובדיקתו הגופנית ? איזה טיפול נוסף לזריקה קיבלת? כמה זמן יש תלונות בכתף ? האם בוצע גם צילום רנטגן ? אלו שאלות חשובות, כדי לקבל תמונה כללית על מצבך וכך להבין מדוע חזרו הכאבים. עזרה ישירה, אוכל לבצע רק מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
פריקת כתף
-
בלט דיסק
טיפולים וניתוחים קשורים
-
פיזיותרפיה
-
יישור שיניים שקוף
בדיקות קשורות
-
בדיקת MRI
-
בדיקת ויטמין D
מונחים קשורים
-
אוסטאוקלסטומה
-
שלד
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםהלוקס ולגוס (עצם בולטת)- אורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום הלוקס ולגוס ניתן להתייעץ עם צוות פיט סטפ פרו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הלוקס ולגוס (עצם בולטת)- ...פורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסיםפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גבפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם

ד"ר ירון סלע
פיט סטפ פרו
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג
ד"ר דן צין