פורום הסרת משקפיים בלייזר - עמוד 120
ד"ר אריאל ונדר
ד"ר אריאל ונדר מבכירי המנתחים בתחום תיקון הראייה. מומחה לדלקות ומחלות אוטואימוניות בבית החולים תל השומר. מכהן כמנהל הרפואי של iClinic, המרכז הרפואי לתיקון הראייה בלייזר.
ד"ר אריאל ונדר ביצע עד היום למעלה מ 15,000 טיפולים לתיקון הראייה בלייזר. בעל ניסיון רב בכל שיטות הניתוח בתחום הסרת המשקפיים, כולל LASIK, EYE-Q, PRK, ASA ו- LASEK. ד"ר ונדר מקפיד לעבוד ברמה המקצועית הגבוהה ביותר בתחום, תוך שימוש בטכנולוגיות המקדמות ביותר אותן הוא מיישם.
בצד ניסיונו בשיטות המקובלות, ד"ר אריאל ונדר דואג להתעדכן ולחדש בעצמו בתחום הטפולים לתיקון הראיה בלייזר. ד"ר ונדר מבצע את מרבית הטיפולים בלייזר בשיטת ה Eye-Q, שיטה יחודית שפיתח ומרחיבה את אפשרויות הטיפול בלייזר, גם לבעלי מספרים גבוהים וקרניות דקות, מרכיבי משקפיים שנמצאו לא מתאימים לטפול בלייזר במכונים אחרים.
האני מאמין של ד"ר אריאל ונדר:
מתוך הבנה עמוקה לחששות לכל הרוצה לחיות ללא משקפיים, ד"ר ונדר מחוייב:
-לבצע את הטיפול בבטיחות מרבית
-לתת לך את היחס האישי ביותר. להיות שם בשבילך, לפני הטיפול, מהלך הטיפול ולאחריו
-לטפל ברמה המקצועית הגבוהה ביותר בתחום הניתוחים להסרת משקפיים בלייזר
-ליישם את מיטב הטכנולוגיות החדשניות ביותר, המדויקות ביותר והבטוחות ביותר
-להתאים לך את הפתרון המתאים ביותר, לפי הנתונים האישיים הייחודים לך
-
לייזר להסרת משקפיים
שלי 03/07/2011 | 10:08שלום לכולם אני שוקלת ניתוח לייזר ואני מתלבטת בין הדסה אופטימל לבין עיניים. כל מי שעשה באחד מהם טוען שהרופא שלו הכי טוב... אשמח לשמוע דעות נוספות או אם מישהו עשה ניתוח באחת משני המכונים הללו... אפשר לשלוח לי תגובות למייל shellygaznavy@gmail. com תודה רבה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
יש עוד כמה פרמטרים
יעל 05/07/2011 | 10:12הרופא חשוב והרופאים בשני המקומות שהזכרת מצויינים. אבל חשוב גם חדר הניתוח וחשוב במיוחד הציוד שכן ניתוח לייזר מתבצע באמצעות .. מכשיר לייזר! לאיזה ניתוח אמרו לך שאת מתאימה? אם לאסיק - אז באופטימל עושים את החיתוך עם סכין ולא עם לייזר! רק בשני מקומות - ב"עיניים" וב"שערי צדק" חותכים עם לייזר.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לייזר להסרת משקפיים
דר' אליה לוינגר 05/07/2011 | 10:44שלום רב, מאחר ואני עובד בעיניים אני מנוע מלהתיחס לשאלה. בברכה, ד"ר אליה לוינגרהוסף תגובה
-
לייזר בעיניים
שלי 05/07/2011 | 17:54שלום, אשמח לדעת אם מישהו שמע על פרופ׳ חנא גרזוזי אם מישהו עשה אצלו או בירר עליו, תודה רבה רבה !הוסף תגובה
-
עשיתי לפני שנתיים
גיא 17/07/2011 | 10:17היי שלי, אני עשיתי הסרת משקפיים לפני שנתיים באמריקן לייזר, אם אני לא טועה קראו לזה - "לאסיק" זה לקח לי איזה 15 שניות בכל עין, ויום למחרת כבר הייתי במצב לחזור לעבודה (כמובן שלקחתי יומיים חופש אבל זה נושא אחר :-) )הוסף תגובה
-
יולי 17/07/2011 | 11:04אני דווקא ממליצה על care שירותי רפואה.. הם מתמחים בכל העניין של העיניים ואחותי עשתה שם ניתוח בדיוק לפני כשנה והיא ממש מרוצה... היא אמרה שזה היה שווהאת זה ועכשיו היא כל הזמן מקבלת מחמאות וכל החברות שלה עם משקפיים מקנאות בההוסף תגובה
-
תשובה
פנינה 17/07/2011 | 11:12אחותי דווקא עשתה ב-care שירותי רפואה... היא יצאה מאוד מרוצה, גם מבחינת המחיר וגם מבחינת האיכות של השירות.. היא אמרה שהיא ממש מרוצה מהתוצאות ומקבלת מלא מלא מחמאות כל הזמןהוסף תגובה
-
-
שלושה חודשים לאחר ניתוח Lasek - ראיה מטושטשת
יוני 14/07/2011 | 15:55שלום רב, לפני כ-9 שנים עברתי ניתוח להסרת משקפים בשיטת Lasik. עם הזמן הראיה התדרדרה, אם כי המספרים היו נמוכים יחסית (פחות מ-2) עם צילינדר, והוחלט על תיקון. לפני כ-3 חודשים וחצי עברתי תיקון בשיטת Lasek. הראיה השתפרה עם הזמן אך עדיין רחוקה מלהיות משביעת רצון. תוצאות בדיקת ראיה שבוצעה אתמול : +1.5 בעין ימין +1.25 וצילינדר 0.5 (axis. 165) בעין שמאל. חדות הראיה עומדת על 6/15. אני בן 50. בכל מקרה אינני מתכוון לבצע תיקון נוסף. 1. האם לאחר 3.5 חודשים מהתיקון יש סיכוי לשינוי משמעותי במספרים? 2. האם בשלב זה אפשר לעשות משקפיים עם עדשות מולטיפוקל מבלי לחשוש שיחול שינוי שיחייב החלפת עדשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שלושה חודשים לאחר ניתוח Lasek - ראיה מטושטשת
דר' אליה לוינגר 17/07/2011 | 09:19שלום רב, 1 יש עדיין סיכוי לשינוי אם אתה יכול לחכות הייתי ממתין קצת ורואה האם יש שינוי בראיה. 2 אפשר להתאים שני זוגות משקפיים לעזרה בתפקוד היום יומי זה זול יותר ואם בהמשך תזדקק למולטיפוקל אפשר להתאים אחר כך. בברכה, ד"ר אליה לוינגרהוסף תגובה
-
-
ניתוח השתלת עדשה
אוריאל 11/07/2011 | 08:47שלום, האם ניתוח השתלת עדשה תוך עינית מומלץ יותר אם הקרנית בעובי גבולי? תודה,הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ניתוח השתלת עדשה
דר' אורי מלר 12/07/2011 | 12:45שלום רב, אם לא ניתן לבצע לייזר בשל קרנית דקה, ניתן לשקול ניתוח השתלת עדשות. בברכה, ד"ר אורי מלרהוסף תגובה
-
זה ניתוח ממש
14/07/2011 | 10:26קח בחשבון שזה לא ניתוח לייזר שלוקח 10 דקות אלא ניתוח ממש, שדורש חדר ניתוח ברמה אחרת לגמרי. כמו בבתי חולים.הוסף תגובה
-
-
ניתוח לייזר
אילנה אברהם 01/07/2011 | 10:59שלום רב לפני 10 חד' עשיתי בדיקה להסרת משקפיים בשתי מקומות הציעו לי ניתוח עין אחת קרוב עין אחת רחוק.אתמול שוב עשיתי בדיקה והוצע לי ניתוח סופר לאסיק ואצטרך משקפיים לקריאהוראו שיש לי תחילתה של קטראט.(לאמא שלי יש תחילה של קאטרט שנים ללא התפתחות)השאלה היא האם יש הבדל בניתוח לגבי איכות הראיה?איך זה שב10 חוד' סוג הניתוח הישתנה?מה דעתכם?אני בת 49הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ניתוח לייזר
דר' אליה לוינגר 05/07/2011 | 10:55שלום רב למרות שאין לפני את כל הנתונים אנסה להתיחס לשאלתך באופן עקרוני. ראשית , מאחר ואת בת 49 ברגע שתעברי ניתוח להסרת משקפיים לרחוק תיקון מלא מיד תזדקקי למשקפיים לקרוב וזו הסיבה שהוצא לך בתחילה ניתוח של עין לרחוק ועין לקרוב. לגבי הקטרקט חשוב לציין שיש לקחת בחשבון שהקטרקט יכול להתקדם ולשנות את המספר ולכן בהמשך יתכן ותזדקקי לתיקון. לסיכום נראה לי ששכחת לציין שנבדקת פשוט על ידי שני רופאים שונים עם שתי גישות ניתוח שונות. בברכה, ד"ר אליה לוינגרהוסף תגובה
-
המשך
אילנה 05/07/2011 | 19:28ד"ר אליה בתחילה נבדקתי בשתי מרפאות שונות ואז חזרתי לאחת מהן ואתה צודק בדק אותי רופא אחר.אחד אומר ASA והשני סופר לאסיק אבל שניהם אומרים עין קרוב עין רחוק.אני הבנתי שרק כול רופא מעדיף שיטה אחרת .איך אני אדע אזה שיטה כדאי לי ?אני יודעת שב ASA ההחלמה יותר ארוכה אבל מה יותר טוב? ותודה רבה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ניתוח לייזרק
דר' אליה לוינגר 08/07/2011 | 07:56הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ניתוח לייזר
דר' אליה לוינגר 08/07/2011 | 07:57שלום רב, לגבי עין לרחוק ועין לקרוב אני מבין שאין מחלוקת. אולם לגבי השיטה קשה לי לקבוע מאחר ואין לי בדיקה שלמה ולא כל הנתונים לפני. לגבי תוצאה סופית ואני מדגיש תוצאה סופית אין הבדל משמעותי בין שתי השיטות. בברכה, ד"ר אליה לוינגרהוסף תגובה
-
קרוב ורחוק לא מתאים לכולם
יעל 14/07/2011 | 10:24יש לי בעיה דומה ובהרמוניה שערי צדק נתנו לי להסתובב שעתיים עם עדשות - בעין אחת לקרוב ובעין אחת לרחוק - כדי לדעת אם זה יתאים לי. אולי תנסי גם?הוסף תגובה
-
-
-
אני חושב שכן..
שמואל 11/07/2011 | 13:03גם למישהו שאני מכיר הייתה עין עצלה הוא עשה... אם אתה מתלבט אני ממליץלך ללכתלפגישתייעוץ בcare שירותי רפואה.. מאוד מומלצים ואמינים ובטוח שיוכלו לעזור לך.. גם בתחום העיניים שיהיה בהצלחה..הוסף תגובה
-
ניתוח לייזר
עדי 12/07/2011 | 11:18שלום אבי, חבר שלי שהיה ב"עיניים" כי רצה לעבור ניתוח לייזר להסרת משקפים וגם לו יש עין עצלה. הציעו לו טיפול מיוחד ששיפר את חדות הראיה בעין ואח"כ גם עבר לייזר והוא מרוצה עד הגג. היום הוא צוחק עלי שהוא רואה יותר טוב ממני... אני ממליצה בחום!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ניתוח לייזר
דר' אורי מלר 12/07/2011 | 12:41שלום רב, לא ניתן לשפר את הראיה בניתוח אך ניתן להוריד את המספר הקיים. אם מידת העצלות קלה-בינונית (6/15 או טוב מכך עם תיקון אופטי), ניתן לשקול ניתוח. בברכה, ד"ר אורי מלרהוסף תגובה
-
-
חזרה לפעילות אחרי ניתוח אינטראלאזיק
אלון מ. 11/07/2011 | 14:25אני חודש אחרי ניתוח אינטראלאזיק. רציתי לוודא שזה בסדר שכבר אחזור לשחק כדורגל.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
חזרה לפעילות אחרי ניתוח אינטראלאזיק
דר' אורי מלר 12/07/2011 | 12:40שלום רב, אין בעיה לחזור לשחק כדורגל ולחזור לכל פעילות גופנית. בברכה, ד"ר אורי מלרהוסף תגובה
-
-
עיניים דחוף דחוף דחוף!!!!!!
מנחם 06/07/2011 | 19:04נכנס לי אפר של סיגריה לעין שרף לי מאוד העין נהיית אדומה וכו שטפתי וראיתי שהאפר דבוק לאישון השחור ניסיתי להוציא אותו עם האצבע ולאחר כמה פעמים הוא יצא ועבר הכאבים והעין לא אדומה אבל למחרת קמתי ואני רואה בעין מטושטש מאוד אני לחוץ לחוץ לחוץ מאוד מישהו יכול לעזור לי להרגיע אותי ולהגיד לי מה לעשות?????? ואם פגעתי בעין חס ושלום????? מחכה לתשובה מהירה תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
עיניים דחוף דחוף דחוף!!!!!!
דר' אליה לוינגר 08/07/2011 | 07:55שלום רב, אם לא פנית לבדיקת עיניים אז אנא פנה בהקדם לבדיקת רופא עיניים בברכה, ד"ר אליה לוינגרהוסף תגובה
-
-
הסרת משקפים בלייזר
יהודה 22/06/2011 | 19:25שלום לכולם, יש לי עין עצלה ומשקפיים ואני ממש רוצה להיפטר מזה ולהיות "נטורל". יש למישהו המלצות למכונים שמתמחים בזה ומקצועיים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הסרת משקפים בלייזר
דר' אליה לוינגר 22/06/2011 | 19:26שלום רב ישנו פתגם שאומר "אין הנחתום מעיד על עיסתו" ז"א האופה לא צריך לספר על איכות הבצק, לכן לא אוכל להמליץ על המכון בו אני עובד. בברכה, ד"ר אליה לוינגרהוסף תגובה
-
ללמוד מהמלצות של אחרים זה דווקא מועיל
מני 04/07/2011 | 10:40במיוחד בכל מה שקשור למשהו כל כך חשוב כמו העיניים של הבן אדם... אני יכול להמליץ לך על מכון care, מכון אמין ומקצועי. אני עשיתי אצלם הסרת משקפיים לפני חצי שנה ובינתיים טפו טפו בלי תופעות לוואי או "תקלות" .. הצוות של הרופאים מקצועי ואפשר לסמוך עליהם, ותאמין לי זה שווה את כל המחמאותהוסף תגובה
-
מסכים עם מני...
שמעון 04/07/2011 | 11:55אשתי עשתה אצלם גם ותקשיב לי אחי, היא מזה מרוצה שחבל לך על האף! כפרה עליה.. הרופאים ב-care עשו אחלה עבודה והיא נראית ממש טוב בלי משקפיים.. תאמין לי אחי, היה שווה כל שקל כפרה.. תעשה תעשההוסף תגובה
-
התלבטתי ביניהם לבין אמריקן לייזר
ירון 04/07/2011 | 15:06מבחינת האופן של התשלום והמחיר עצמו יצא לי הרבה יותר זול בcare... חוץ מזה הם הרשימו אותי כבר מפגישת הייעוץ- הרופא שטיפל בי ענה לי על כל השאלות והסיר את כל הספיקות שעוד היו לי... והיום אני כבר שנה אחר ולא מצטער על כל שקל שהוצאתי על הדבר הזה... ולהיות בלי משקפיים ועדשות זה תענוגהוסף תגובה
-
יש מכונים ויש מכונים
יעל 05/07/2011 | 10:08בדיקת התאמה עשית? אמרו לך שאתה מתאים? זה בכלל לא ברור שתתאים לניתוח. לפחות 30% לא מתאימים. בדיקות ההתאמה הכי מקצועיות בארץ מתבצעות ב"עיניים" ב"שערי צדק" וב"הדסה אופטימל". שני הראשונים עושים את ניתוחי הלאסיק רק באמצעות לייזרים ובאופטימל, אמריקן לייזר, CARE וכד' עושים אותו עם סכין שזה הרבה יותר מסוכן. והמבין יביןהוסף תגובה
-
כמו שיש בתי חולים ויש בתי חולים...
אהוד 05/07/2011 | 11:23הכל יכול ללכת לא טוב בשלב מסוים, אבל הבדיקה הראשונית היא באמת הכי חשובה... כי יכול להיות באמת שלא תהיה התאמה... אבל שמעתי על care במיוחד ברשת, לא מניסיון אישי שהם מתמחים בעניין הסרת המשקפיים ומקצועיים, אז אולי שווה ללכת לפגישה ולהתרשם...הוסף תגובה
-
המלצה על מכון מצוין
שני 05/07/2011 | 12:14יהודה שלום, אני ממליצה לך בחום על עיניים של דר' לוינגר. מרכז מאוד רציני. גם לי יש בעית עין עצלה מילדות ואם אני לא טועה יש להם טיפול גם לעין עצלה שנקרא נורוויז'ן. בקיצור מהמכונים הגדולים בארץ ובאמת מומלץ לגשת בחום.הוסף תגובה
-
מסכימה +
רות 06/07/2011 | 09:42אני חושבת שבדיקת התאמה ב"עיניים" ובשערי צדק תתן לך קנה מידה הכי טוב א. אם אתה מתאים ב. לאיזה ניתוח ג. מחיר ד. סיכונים במילא הבדיקה חינםהוסף תגובה
-
-
איפור לאחר הסרת משקפיים
אורית 05/07/2011 | 11:22שלום, רציתי לשאול, כמה ימים אחרי ניתוח לאסק אסור לאפר את העיניים? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
איפור לאחר הסרת משקפיים
דר' אליה לוינגר 05/07/2011 | 11:23שלום רב צר לי אבל לא מדובר בימים. אני מבקש לא להתאפר לאחר ניתוח לפחות שבועיים. בברכה, ד"ר אליה לוינגרהוסף תגובה
-
-
אדנו וירוס
מירב 02/07/2011 | 16:59שלום ד"ר לוינגר. ביום שלישי החלה לי דלקת בעין שמאל. התסמינים שיש לי הם נפיחות עפעפיים, אדמומיות בתוך העין והפרשות. הרופא אבחן אצלי אדנו וירוס ורשם לי מקסיטרול. במאמר שכתבת קראתי כי סטרואידים עשויים להזיק וכי יש שיטות לטפל בדלקת, מעבר למניעת הידבקות של אחרים בסביבתי. הייתי מעוניינת לדעת מה דעתך על התרופה והאם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות כדי לזרז את החלמתי (כגון ניקוי הפרשות, טפטוף חלב אם וכו...). תודה רבה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
עוד הערה
02/07/2011 | 17:18רציתי גם לציין שאני רואה מטושטש בעין זו. מירב.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אדנו וירוס
דר' אליה לוינגר 05/07/2011 | 10:46שלום רב, ראשית נכון על פי מספר עבודות, צינתי כי טיפול בשלב החריף בסטרואידים יכול להאריך את משך המחלה ולגרום להדבקה. חשוב לציין כי הטיפול בסטרואידים הוא רק לסימפטומים של המחלה ז"א אודם, תחושת גוף זר, או כאב. אולם בשלב המאוחר יותר של המחלה כאשר מופיעים תסנינים בקרנית יש מקום להתחיל טיפול בסטרואידים ויתכן שהרופא המטפל ראה אותם. בכל מקרה אני ממליץ על בדיקה חוזרת ולהוועץ בו שוב. בברכה, ד"ר אליה לוינגרהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
שטף דם בעין
-
גלאוקומה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
כריתת גלגל העין
-
ניתוח ברקית
-
בדיקות קשורות
-
מיפוי קרנית
-
לחץ תוך-עיני
-
תרופות קשורות
-
סטרואידים
-
אוקסיטטרציקלין
-
מונחים קשורים
-
לחץ תוך-עיני
-
רשתית (רטינה)
פורומים נוספים בתחום
פורוםהסרת משקפיים בלייזר
בפורום הסרת משקפיים בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אריאל ונדר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הסרת משקפיים בלייזרפורוםקטרקט וקטרקט בלייזר
בפורום קטרקט וקטרקט בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קטרקט וקטרקט בלייזרפורוםבריאות העין
בפורום בריאות העין ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל היימס, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בריאות העיןפורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםסרטן העין
בפורום סרטן העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן העיןפורוםהסרת משקפיים
בפורום הסרת משקפיים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום הסרת משקפיים
ד"ר אריאל ונדר
ד"ר אייל כהן
ד"ר מיכאל היימס
ד"ר אהוד רייך
ד"ר אורי מלר