דלג לתוכן

וריקוצלה, מאמץ גופני ופריון

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 14/03/2010 תאריך עדכון: 14/05/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

האם עיכוב של ניתוח ורקיצולה יכול לגרום להחמרת הנזק? לבני בן ה-19 נתגלתה במהלך השירות הצבאי וריקוצלה בדרגה 3. מאז הוא קיבל פטור מנשיאת משאות כבדים והליכה מאומצת, והרופא היחידתי אמר שמאמץ כזה עלול להחריף את מצבו. היום היה אצל רופא אורולוג. בני אמר לו ש

תשובה:

מומחה לכירורגיה כללית

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר מריאנה בר לב
ד"ר מריאנה בר לב רפואה אסתטית
פרופ' ראיד סלים
פרופ' ראיד סלים יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
ד"ר גלינה יאבסטטי קרצמר
ד"ר גלינה יאבסטטי קרצמר פסיכיאטריה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו