מה המשמעות של כולסטרול נמוך HDL 38, LDL 84 עלי לציין שגם קיבלתי 58 GPT
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

מה המשמעות של כולסטרול נמוך HDL 38, LDL 84 עלי לציין שגם קיבלתי 58 GPT ו GGT 92 סוכר - 115 והמוגלובין 6.2%.

תשובה:
ההמוגלובין שציינת נמוך ביותר. אם זה אכן הערך שקיבלת עליך לבצע בדיקה נוספת בדחיפות, כי זה ערך המצביע על אנמיה קיצונית העשויה לסכן אותך. לגבי שאר הדברים- אנזימי הכבד- GPT ו GGT עשויים להיות תופעת לוואי של תרופות שאתה לוקח. LDL אצלך נמוך וזה מצוין. HDL הרצוי הוא מעל 40. אצלך הוא גבולי. אפשרויות להעלות את רמתו הן פעילות גופנית, תזונה נכונה, ובמקרה הצורך תרופות כגון ליפידל.