דלג לתוכן
בקע טבורי ומפשעתי בילד בן 4
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 01/10/2010 תאריך עדכון: 02/05/2013
1 דקות קריאה
שאלה:

האם בקע טבורי ומפשעתי בילד בן 4 עלולים להיגרם מסיבות של צעקנות יתר או מסיבות נפשיות ורגשיות אחרות? מה צריך לעשות?

תשובה:
לא. צעקות או סיבות נפשיות אינן סיבות לבקע. בקע מפשעתי שכיח מאוד במיוחד בפגים, בילדים עם אשכים טמירים או קריפטורכידיזם, ובמקרים של ליקויים מולדים במבנה האגן, הפרינאום או הבטן התחתונה. הטיפול בבקע מפשעתי הוא כירורגי ונעשה מהר ככל האפשר, כשמצב הילד מאפשר זאת. בקע טבורי בדרך כלל מצריך רק מעקב. מידע נוסף עליו אתה יכול לקרוא כאן: http://www.infomed.co.il/questions/q_090502_2.htm.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר שמוליק יצחק
ד"ר שמוליק יצחק אורתופדיה
4.7
( 3 חוות דעת )
"רופא מקצועי מאוד, קשוב למטופל, בעל ידע נרחב , חדשני בטיפוליו. ממליצה בחום."
ד"ר מריאנה ויינרמן - רשת מרפאות
ד"ר מריאנה ויינרמן - רשת מרפאות רפואה אסתטית
קליניקה חדשנית ביותר אשר משתמשת בטכנולוגיות המתקדמות בעולם האסתטיקה ויופי
ד"ר עמנואל סגייה
ד"ר עמנואל סגייה כירורגיה
5.0
( 9 חוות דעת )
"רופאה מדהימה, אנושית, מסבירה בפירוט ומקצועית ביותר"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו