"עדי מטפל נעים וקשוב הגעתי לטיפול הניתוק מהגוף שלי ויצאתי בנאדם חדש לגמרי. הוא התאים את הטיפול במיוחד לצרכים שלי, והיה סבלני קשוב והשרה עליי אווירה נעימה. מחכה לטיפול הבא!"
"הגענו אל ד״ר גיל באר עקב ממצא בלב העובר, קיבלנו יחס אישי והסברים מעמיקים הרבה מעבר למצופה !! מעבר לכך שהוא רופא מדהים ומבין בתחומו הוא גם בן אדם אנושי ומקסים שתמיד ישמח לעזור לייעץ ולתת מזמנו האישי ! מומלץ מומלץ מומלץ !!!!!"
"הגענו לפרופ' זליקובסקי בהמלצה מרופא אחר. מהמילים הראשונות שלו, ישנה הרגשה של ביטחון, שלווה ורוגע. הניסיון והמקצועיות מורגשים מאוד. הקשיב, הבין מיד דאגותינו, ענה על כל השאלות. נדירים לצערי רופאים כמוהו. תודה רבה לפרופ' זליקובסקי ולצוות המרפאה!"
שאלה: האם הרפס באיבר המין פוגע בפוריות הגבר? האם ניתן לחיות עם בן זוג שיש לו הרפס ולא להידבק? האם יש סיכוי להידבק על ידי שימוש במגבת, או מג'קוזי שעושים ביחד? האם זה יכול לפגוע ברחם?
תשובה: נגיף ההרפס אינו פוגע בפוריות, לא של הגבר ולא של האישה. באישה הוא עלול לגרום להרפס של היילוד, בייחוד אם יש התקף בזמן הלידה ולא מבצעים ניתוח קיסרי. הנגיף אינו פוגע ברחם. לעיתים הגבר או האישה מרגישים לפני שההרפס מתפרץ ולעתים לא. בכל מקרה, ידוע כי יכולה להיות הדבקה גם בין ההתקפים, מכיוון שיש פיזור של הנגיף גם בין ההתקפים, אך מקרים כאלה אינם שכיחים. ניתן לחיות עם בחור שיש לו הרפס, אך לא ניתן להבטיח שלא תהיה הדבקה. ניתן להפחית את הסיכוי להידבקות על ידי קיום יחסי מין מוגנים בקונדום בין ההתקפים, והימנעות מקיום יחסי מין בזמן התקף חד. אך יש לציין שגם קונדום אינו מונע לחלוטין את הסיכוי להדבקה. אם יש מספר התקפים גדול יחסית בשנה, ניתן להשתמש בטיפול מונע, אשר עשוי להפחית את הסיכון להדבקה, אך הוא הופך אותו לאפסי. לא ניתן להידבק באמצעות מגבת או כאשר עושים יחד ג'קוזי. בברכה ד"ר איציק לוי רופא בכיר המרפאה לסיקור, מניעה וטיפול במחלות המועברות במגע מיני מומחה בפנימית, מחלות זיהומיות ומחלות המועברות במגע מיני