אחרי החזרת עוברים
פורום טיפולי פוריות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי, מומחה בגניקולוגיה, מחלוצי ההפריה החוץ גופית בארץ. פרופ' אשכנזי ייסד וניהל את היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים השרון, עד לאיחודה עם היחידה בבית חולים בילינסון. בנוסף לפעילותו ביחידת ה- IVF, ניהל וקידם גם את היחידה לפוריות הגבר של בית חולים השרון יחידה שרשמה לזכותה הישגים מרשימים וזכתה למוניטין רב. כיום פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי משמש כסגן מנהל היחידה בבלינסון – מרכז רבין שכיום הינה היחידה הציבורית הגדולה בארץ, ומרצה בכיר בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. פרופ' אשכנזי מפרסם שנים רבות בספרות המקצועית הבין לאומית הטובה ביותר. מאמריו עוסקים בתחום פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית, הן בהיבט הקליני והן בהיבט המחקרי. עד כה פרסם פרופ' אשכנזי למעלה מ-100 מאמרים בתחומים אלו. במחקריו נבדקו השפעת תרופות שונות לגרימת ביוץ על שיעורי ההריונות, השפעת פרמטרים השונים של הזרע על איכות ההפריה, העוברים, וההצלחה בטיפולי IVF. בנוסף התמקדו מחקריו בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, השפעת גורמים סביבתיים ואורח חיים, על תוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית ושיעורי ההצלחה. עיסוקו רב השנים של פרופ' אשכנזי בהיבטים השונים של פוריות הגבר הביא לשיתוף פעולה פורה עם פרופ' משיח ויחד הם הקימו את בנק זרע הפרטי החדש והמודרני בישראל סופרם (סופר ספרם). את טיפולי ההפריה החוץ גופית (IVF) פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי מבצע במטופליו בבית חולים אסותא בתל אביב ובנוסף מבצע: אבחון ליקויי פוריות - צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה, השבחת זרע, הזרעות, בחירת מין הילוד. הפריה חוץ גופית, תרומת ביציות פונדקאות, הקפאת ביציות. בנק זרע - תרומת זרע, הקפאת זרע לשימור ולגיבוי ל IVF. פיפל, גרידה, הפסקת הריון, הפלה נדחית. מעקב הריון- תפירת צוואר הרחם, דיקור מי שפיר, אולטרא סאונד הריון, שקיפות עורפית. ניתן להפנות שאלות לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פורום טיפולי פוריות > כתבה במאקו: כשל חוזר בהשתרשות: החידושים האחרונים באבחון ובטיפול שכדאי להכיר קבלת קהל: יום שני וחמישי 15:30-20:00 יום שלישי 17:30-20:00 אפשרויות חניה: כחול לבן ברחוב עם Pango או Cello כמו כן יש חניה מתחת לבנין או חניון רגיל ברחוב הנ״ל אחרי מס׳ 2, חניון אחוזות החוף יש הנחה לתושבי תל אביב
אחרי החזרת עוברים Butterfly 02/11/2017 | 01:40היי, היום החזירו לי עובר ואני יודעת שאסור חברים דברים כבדים. בטעות הרמתי פעמיים היום את מתקן הכביסה כשהוא מלא בשביל להזיז ממקום למקום. הוא לא כבד כלל אבל הוא גם לא קליל במיוחד. האם נשקפת סכנה?הוסף תגובה
תשובת מומחה לא סביר פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 02/11/2017 | 10:50הוסף תגובה
אחרי החזרתי עוברButterfly 04/11/2017 | 11:14רציתי לשאול ביום רביעי הכניסו לי עובר אחד רציתי לדעת איך אני יכולה לדעת שהוא עדיין ברחם שלי? ולציין שכמה שעות אחרי ויום אחרי היו התכווצויות קלות באות והולכות ועכשיו כבר אין כלום. יש לי קצת גזים אבל לא נראה שזה קשורהוסף תגובה
תשובת מומחה אין דרך לדעת זאת פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/11/2017 | 16:29הוסף תגובה
אולטראסאונדButterfly 04/11/2017 | 16:59אם אבקש לעשות אולטראסאונד רק בשביל לראות? אמרו לי שעובר לא יכול להיפלט מהרחם זה נכון? עשינו הפריה חוץ גופית בגלל מיעוט זרע שאבו לי 9 ביציות מתוכם 6 עוברים מה הסיכויים? ואם אפשר לענות על שתי השאלות הראשונות אני יודע לך מאוד תודההוסף תגובה
תשובת מומחה המשך פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/11/2017 | 08:39כאמור לא ניתן לזהות עובר או השתרשות בשלב זה,פליטת עובר מהרחם יכולה להתרחש מייד לאחר ההחזרההוסף תגובה
עוברים מוקפאיםButterfly 05/11/2017 | 08:54שאבו לי 9 ביציות ויום אחרי התקשרו לומר לי שיש 6 עוברים. ביום ההחזרה אמרו שנשארו 5 היום אמרו שהוקפא רק 1 האם זה הגיוני? אולי עדיף להחליף בית חולים אחר?הוסף תגובה
תשובת מומחה האפשרות קיימת,ואינה קשורה לבית חולים פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/11/2017 | 12:58הוסף תגובה
תוצאה בטא שליליתButterfly 23/11/2017 | 10:14בוקר טוב התוצאה יצאה שלילית לצערי. רציתי לדעת מהן הסיבות שיכולות להיות לתוצאה הזו, אני בת 28 ולפי הבדיקות הכל תקין עשיתי בדיקת פאפ אחרונה לפני שנתיים ויצאה מצב תקין יכול להיות שאצטרך פאפ חוזר או שאין קשר?הוסף תגובה
תשובת מומחה לדאבוני אין שום דרך להבטיח 100% הצלחה בשום מקרה,סביר להניח שעם הנתונים שלך ההיריון אמור להתרחש בעתיד הקרוב-אל יאוש פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 23/11/2017 | 14:14הוסף תגובה
הרמת משקל כבד (אחיינית בת 4) לאחר החזרהButterfly 12/12/2017 | 20:07פרופ׳ אשכנזי שלום אני אחרי החזרה שניה שהייתה ב-7/12 היום בחג הרמתי את האחיינית שלי בטעות, וכשנזכרתי הורדתי אותה מיד. אני מאוד מפחדת שזה לא יזיק לי. האם זה יכול להיות?הוסף תגובה
תשובת מומחה אל דאגה לא נשקפת לך מההרדמה הזו כל סכנה להיריון אפשרי פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 13/12/2017 | 12:20הוסף תגובה
החזרה שניהButterfly 21/12/2017 | 21:14פרופ׳ אשכנזי ערב טוב. אני לא זוכרת בדיוק את התאריך של ההחזרה אבל היום הייתי אמורה לעבור בדיקת בטא. לא עברתי בסוף את הבדיקה כי איחרתי. אתמול בבוקר ראיתי דימום ממש ממש קל וחשבתי שקיבלתי מחזור, זה היה בסביבות 11:00 בבוקר ואת כדורי התמיכה לקחתי בבוקר אחד והחלטתי שכנראה אני צריכה להפסיק. כשחזרתי הביתה ב-13:30 שמתי לב שהיה ממש רק טיפה בצבע ורוד ומאז לא היה לי יותר דימום. התקשרתי למיון נשים בשביל לברר ואמרו לי שאני לא צריכה להפסיק את התמיכה כי אולי זה הריון אז המשכתי. היום בבוקר שוב קרה לי את אותו הדבר בדיוק! עכשיו אין לי כלום. מה זה יכול להיות?הוסף תגובה
תשובת מומחה המשיכי בתמיכה ובצעי בדיקת היריון בהקדם פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 22/12/2017 | 19:54הוסף תגובה
תשובה שלילית פעם נוספתButterfly 23/12/2017 | 07:25היי אתמול עשיתי בדיקת בטא ויצא שלילי אבל המחזור לא מופיע עדיין. כל כך מכעיס אותי שזה לא מצליח, כל כך מכעיס או נ שהכניסו לי עובר אחד רק כל פעם... אני מתחילה לחשוב שהבית חולים עושה בכוונה בשביל להרוויח כסף... אני פשוט לא מבינה אם לי אין בעיה וזה רק מיעוט זרע והיו לנו 6 עוברים איך רק נשארו שניים ושניהם לא נקלטו???הוסף תגובה
תשובת מומחה נסיבות המקרה מחייבות הערכה של כל הנתונים -בהחלט יש מקום לדון עם הרופא המטפל שלך על הערכה מחדש פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 23/12/2017 | 12:32הוסף תגובה
כלמידיה בעברButterfly 13/01/2018 | 09:40הייתה לי כלמידיה בעבר שטופלה באנטיביוטיקה ולאחר בדיקה חוזרת יצא שלילי. יכול להיות שבגלל זה לא נקלט העובר?הוסף תגובה
תשובת מומחה לא סביר פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 13/01/2018 | 13:06הוסף תגובה
עישון סיגריותButterfly 17/02/2018 | 10:35פרופ׳ אשכנזי בוקר טוב אחרי שתי כישלונות של בחברת עובר אחד בכל פעם עברתי שאיבת ביציות ביום א׳ 15 ביציות נשאבו. נוצרו רק 6 עוברים. כשהגעתי ביום רביעי להחזרה אמרו שנותרו 5 צעקתי שם שיכניסו הפעם 2 עוברים ובסוף הסכימו אחרי ויכוחים רבים! אני בחורה שמעשנת חצי קופסאת סיגריות ביום. גם בעלי מעשן סיגריות (והבעיה שלנו היא מיעוט זרע) רציתי לדעת עד כמה זה באמת משפיע על ההשרשה ואם בכלל? אני יודעת שהרופאים אומרים שכן אבל אמא שלי עישנה כל החיים שלה והייתה 3 פעמים בהריון. סבתא שלי עישנה 3 קופסאות ליום! והייתה 5 פעמים בהריון.הוסף תגובה
תשובת מומחה העישון פוגע בכל ההיבטים של הפריון-איכות הזרע,פגיעה במבנה ה-DNA של הזרע,שיעור ההפריה ,איכות הביציות,שיעור ההשתרשות,שיעור ההיריונות,ושיעור לידות החי פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 17/02/2018 | 13:48הוסף תגובה
אז מה עושיםButterfly 18/02/2018 | 04:44רגע אבל אנחנו אנשים שרגילים לעשן וזה נירא קשה פתאום להפסיק עוד עם כל המתח והתסכול של הכישלונות.. הפחתת כמות יכולה להועיל? או שלא משנה הכמות?הוסף תגובה
תשובת מומחה המשך טיפול פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/02/2018 | 09:12כאמור העישון מפחית את הסיכוי אולם לא מבטל אותו,בכל מקרה הייתי ממליץ לבעלך לקחת ויטמין E כחומר אנטיאוקסידנטי העשוי לשפר את איכות ה-DNA של הזרעהוסף תגובה
הרגשת נפיחות/השמנהButterfly 22/02/2018 | 20:21תודה רבה פרופ׳ אשכנזי. רציתי לשאול עוד משהו אני עכשיו בתקופה של תמיכה, אני לוקחת אנדרומטרין ואגינאלי. אני עובדת באיכילוב מזכירה של רופא בכיר והוא אמר שאני נראית נפוחה בפנים. אני באמת מרגישה נפוחה באזור הפנים, הידיים והבטן ובחזה. רציתי לדעת אם זה הגיוני?הוסף תגובה
תגובהשני 23/02/2018 | 12:41סליחה שאומרת לך... אבל את כנראה לא הבנת זה פורום לייעוץ לא פסיכולוג או תשומת לב... פשוט אין בעיה שלא קיימת אצלך שאת מעלה אותך כדי לקבל יחס.. זה הורס את שמן של הנשים שבאמת רוצות ייעוץ וממשיכות הלאה... כאילו... נפילות בפנים.. איך הוא אמור לדעת בלי לראות אותך... עוד עובדת בביהח אז שיבדקו אותך...הוסף תגובה
סליחה..?Butterfly 23/02/2018 | 13:22מי פנה אליך בכלל? מי שואל אותך בכלל אני אשאל מה שאני רוצה מתי שאני רוצה! מי שצריך לענות לי אם זה בסדר או לא זה פרופ׳ אשכנזי ולא את. מותר לי לשאול על נפיחות ומותר לי לשאול מה שאני ריצה חוצפניתהוסף תגובה
תגובהשני 23/02/2018 | 19:04פשוט כל יום יש לך משהו אחר... כנראה פסיכולוג יעזור יותר. תסמונת קשה של תשומי. חבל...הוסף תגובה
חחחחButterfly 23/02/2018 | 19:05אמאל׳ה את רעה שיהיה לך בהצלחההוסף תגובה
תשובת מומחה לא סביר,אחא אם ישנה צבירת נוזלים עקב גירוי יתר פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 24/02/2018 | 14:02הוסף תגובה
תשובת מומחה שבוע טוב לכולן פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 24/02/2018 | 14:04הוסף תגובה
לחץ אחרי החזרהדנה 15/09/2018 | 22:54שלום דר אשכנזי, אני 6 ימים אחרי החזרה ומהיום השני להחזרה התרוצצתי המון כולל נהיגה מרובה( עבודה משרדית ונהיגה של שעה לכל כיוון( ועבודות בית בלי סוף. האם ללחץ של היום יום ולהוסיף לזה את הלחץ של הטיפול, יש לכך השפעה על ההצלחה? לפי הבדיקות הכל תקין ועוברים יפים אך בעובדות נכשלתי כבר 4 פעמים וזהו הניסיון ה5. עשו לי הפעם "חלון" בעוברים(2 בלסטו), לוקחת 3 אנדומטרין ביום. אני בת 38. תודה על המענה וחתימה טובההוסף תגובה
תשובת מומחה הערכתי היא שלא נגרם כל נזק בעקבות הפעילות שלך,השגת ההיריון אינה מותנית בפעילות שציינת פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/09/2018 | 00:21הוסף תגובה
החזרת עובריםשיר 06/11/2018 | 20:08היי פרופ' ג'קי קודם כל תודה על האפשרות לשאול... לפני חמישה ימים החזירו לי 2 עוברים אני אם תמיכה של פורגסטרון רציתי לשאול: 1. כאשר יש תכיפות מוגברת להטלת שתן האם זה יכול "לשתוף" את העוברים החוצה" או שאין קשר? כנ"ל גם במידה ויש שלשולים האם זה גם יכול ל"שחרר" אותם החוצה? 2.אמרו לי שהסימנים לקליטת הריון זה נפיחות בבטן או הגדלת חזה... אם אני כרגע לא מרגישה כלום מה זה אומר? אולי זה לא נקלט או שיכול להיות קליטת הריון ללא סימנים אלו? תודה רבה רבה יום טוב שירהוסף תגובה
אחרי החזרת עובריםיפעת 06/11/2018 | 20:44ערב טוב קודם כל תודה רבה מאד מאד רציתי לשאול: אני רגילה לישון על הבטן כלומר גם עכשיו אחרי שהחזירו לי 2 עוברים אני מנסה לישון על הצד אבל בבוקר אני קמה ואני על הבטן הדבר יכול להשפיע על הקליטה או שאין קשר? תודה רבה רבההוסף תגובה
תשובת מומחה שתי המצבים שתארת אינם מאפיינים כניסה או אי כניסה להיריון פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 07/11/2018 | 17:01הוסף תגובה
זיהוי הריוןשיר 15/11/2018 | 16:35היי שלום רב, אני שבועיים אחרי החזרת 2 עוברים והיום ביצעתי בדיקות דם והתוצאות הן: פרוגסטרון: גדול מ-190 אסטרדיול: 4773 בטא: 363 לפני התוצאות של הבדיקת בטא רשום סמנים מטבוליים מה זה אומר? אפשר לדעת אם 2 העוברים נקלטו? תודה מראשהוסף תגובה
Ivfיערה 30/01/2019 | 05:52שלום ד'ר. אני מטופלת ivf וpgd...אני 6 ימים אחרי החזרת ביצית מופראת לרחם,אני מרגישה התקבצויות בבטן תחתונה...וגודש בחזה..הגוף שלי עייף,ותכיפות במתן שתן...האם אלה תופעות השתרשות ברחם?? האם במידה והשתרש יכול מאוד להיקלט?? חשוב לציין שאני בת 26 ועברתי הריון טבעי אבל הפלתי בגלל אקס שביר... מה הסימנים שאמורות לחזק לי את התחושה הפנימית שאני בהריון?? תודה רבה מראש על התשובההוסף תגובה
תשובת מומחה המלצתי היא לא לסמוך על ממצאים קליניים כמדד להיריון פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/01/2019 | 11:14הוסף תגובה
החזרת עובריםספספ 15/04/2019 | 21:22שלום רב עברתי ביום רביעי 10.4 החזרת עובר מופשר. יומיים לאחר מכן, אובחנתי עם pid, וקיבלתי טיפול מיידי של אוגמנטין ו4 כדורים חד פעמיים של אזניל. אני ממשיכה אוגמנטין.. האם הדבר יכול לפגוע בהשרשה?הוסף תגובה
החזרת עובריםספספ 15/04/2019 | 21:23שלום רב עברתי ביום רביעי 10.4 החזרת עובר מופשר. יומיים לאחר מכן, אובחנתי עם pid, וקיבלתי טיפול מיידי של אוגמנטין ו4 כדורים חד פעמיים של אזניל. אני ממשיכה אוגמנטין.. האם הדבר יכול לפגוע בהשרשה?הוסף תגובה
תשובת מומחה אין הוראת נגד לשימוש באנטיביוטיקה הייעודית בתקופת ההשתרשות פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 15/04/2019 | 23:03הוסף תגובה
הריוןנחמה 27/05/2019 | 12:35שלום לך פרופ' יעקב אשכנזי אני בת 25עברתי פעמים רבות טיפולי IVFו PGD בגלל בעיות גנטיות החזירו לי עובר תקין ובריא אבל פתאום אני מרגישה כאבי בטן של מחזור האם אני צריכה לחשוב שזה לא נקלט? ומה אני יכולה לעשות כדי שזה יקלט? תודה רבההוסף תגובה
תשובת מומחה לא משםיע פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 27/05/2019 | 12:37הוסף תגובה
תשובת מומחה התשובה תקינה,לא ניתן לזהות בשלב זה אם מדובר בהיריון תאומים פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 27/05/2019 | 12:38הוסף תגובה
תשובת מומחה אין בתחושות שלך אינדיקציה להצלחה או חא,אני משוכנע שהרופא שלך הפיק מהטיפול את המירב ונקווה שתתבשרי בקרוב בהצלחה פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 27/05/2019 | 12:41הוסף תגובה
הריוןנחמה 27/05/2019 | 12:57ועוד שאלה האם אפשר ללכת לברכה עם מגלשות מים האחרי החזרה? תודה רבההוסף תגובה
תשובת מומחה לא ממליץ פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 27/05/2019 | 17:57הוסף תגובה
החזרת העובריםמעיין 04/06/2019 | 00:27שלום לפני 7 ימים החזירו לי 2 עוברים .והיום עשיתי בדיקה ביתית ויצאה שלילית האם אתייחס לזה או לחקות לבדיקת הדם תודההוסף תגובה
תשובת מומחה להמתין חבדיקת הדם פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/06/2019 | 10:43הוסף תגובה
מעייןמעיין 06/06/2019 | 14:05שלום פרופסור היום היום ה 12 אתה מציע לי ללכת מחר לבדיקת דם. או לחכות ליום שני (יום 16). כי ביום ראשון חג שבועות. או שאתה מציע שאני יעשה בדיקה ביתית? מציינת שאני לא מרגישה שום דבר. חוץ מכאבי בטן וכאבי גב חלשים כמו כאבי מחזור. ויורד לי הפרשות לבנות. אולי זה הנר אנדומטרין. אני לוקחת את הנר 3 פעמים ביום.הוסף תגובה
מזדהה איתךחן 19/06/2019 | 18:49בת 25 וגם אני עוברת pgd מחזיקה לנו אצבעותהוסף תגובה
תשובת מומחה בהצלחה חכולן פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 20/06/2019 | 13:11הוסף תגובה
איך העובר יכול להיפלט מהרחם?לימור 10/08/2019 | 13:05פרופ' אשכנזי שלום רב, איך העובר יכול להיפלט מהרחם? אמרו לי שמותר אפילו ללכת לעשות פיפי דקה אחרי החזרת עוברים?! אם הרגשתי נזילה קטנה לאחר החדרת העובר לרחם והלכתי לשירותים, זה יכול להעיד על פליטת העובר מהרחם? אשמח לתשובה בהקדם- אחרי מה שקראתי כאן, אני ממש בלחץ! תודה רבה מראש, לימורהוסף תגובה
צבירת נוזלים מטעים ושחלות מורחבותלימור 04/08/2020 | 01:17היי דוקטר בת 40 וחצי לאחר 12 זקיקים מתוכם 8 בציות מתוכם 4 הפריות מתוכם 2 הוחזרו ביום שישי האחרון, בני 4 ימים. יום שבת בבוקר קמתי עם כאבי נוראים כמו צירי לידה חזקים משהו מטורף שמעולם לא חוויתי גם לא בהריונותי הקודמים (2 טבעיים) לאחר מקלחת מעט חמה כניסה שלוש פעמים לשירותים זעה בכל הגוף מכאבים . צלצלנו לכלילת ישר חבית חולים לאחר שלא היו כאבים כבר הופסקו לחלוטין , כאבי בישיבה ומידי פעם. נאמר לי לאחר בדיקה גניקולוגית ואולטרסאונט שהשחלות מוגדלות ומטע מים. זרימת דם תקינה בשני השחלות. השאלה האם ההתכוצויות החזקות שהיו לי מסכנות את האפשרת להריון שיכול להיות? היום אני במצב של בטן מנופחת כחודש 6 חזה כואב ונפוח . אשמח לתשובה ממך.הוסף תגובה
תשובת מומחה לא נראה לי שהדברים עלולים להשפיע על סיכוייך להרות פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/08/2020 | 10:21הוסף תגובה
דימום כשבוע לאחר החזרת עובריםמודאגת 30/12/2020 | 11:56שלום רב, לפני 9 ימים הוחזרו 2 עוברים. אני עם תמיכה מוגברת (3 אנדומטרין ביום) ובנוסף מזריקה דקפפטיל אחת ל-3 ימים בהוראת הרופא. לפני יומיים התחילו דימומים, כל בוקר, זה כבר היום השלישי. עדיין ממשיכה עם התמיכה. ממה יכול לנבוע הדימום? האם זהו מצב נורמלי? מה עליי לעשות?? תודה מראשהוסף תגובה
תשובת מומחה יתכן מהשפעה מקומית של הנרות פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/12/2020 | 17:24הוסף תגובה
דימום כשבוע לאחר החזרת עובריםמודאגת 30/12/2020 | 17:35להבהרה- הדימום הינו כמו וסת. ממש דם שיוצא מהרחם. יתכן השפעה כזו של הנרות? האם אתה מכיר מקרים כאלה? תודה רבההוסף תגובה
דימום כשבוע לאחר החזרת עובריםמודאגת 30/12/2020 | 17:39להבהרה- הדימום הוא כמו וסת. ממש דם שיוצא מהרחם. האם יתכן מהשפעת הנרות? האם אתה מכיר מקרים כאלה? תודה רבההוסף תגובה
פוריותברנו 12/04/2021 | 17:04לפני 4 ימים עשיתי אחזרה חייב ליות כאבים חזקים או פחות?תשובה תודה רבההוסף תגובה
תשובת מומחה תשובת מומחה פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 14/04/2021 | 10:08הליך החזרה לכשעצמו אינו כואב או מכאיב לאחר ביצועוהוסף תגובה
החזרת עובר קפואמיטל 25/06/2021 | 00:54שלום, רציתי להתייעץ איתך דוקטור. בהחזרה הקודמת שלי וזו שלפנייה ממש ברגעים של החזרה היו לי התכווציותשהיה לי קשה לי לעמוד אחרי. חשוב לי לציין בנוסף שאני שנתיים אחרי לידה קיסרית חירום. יש לך המלצה למשהו שיפסיק את ההתכווציות? הבנתי שההתכווצויות מפריעות לעובר להשתרש.הוסף תגובה
תשובת מומחה תשובת מומחה פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 26/06/2021 | 19:39עומדת לרופא אפשרות לתת לך בסמוך להחזרה תכשיר להרפיית השרירים ובכלל זה את התכווצויות הרחםהוסף תגובה
המשך לשאלה לפני החזרהמיטל 03/07/2021 | 14:17היי איזה תכשיר להרפיית שרירים לפני החזרה אתה ממליץ? כי הרופא שלי אמר שהוא לא מכיר תכשיר כזה. אשמח לעזרתך ותודה רבה על המענה שלך:)הוסף תגובה
תשובת מומחה תשובת מומחה פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/07/2021 | 22:08פפברין (Papaverine)הוסף תגובה
תודה רבה על המענהמיטל 05/07/2021 | 00:46תודה רבה לךהוסף תגובה
תשובת מומחה תשובת מומחה פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/07/2021 | 14:13בהצלחההוסף תגובה
חחחלחל 08/09/2021 | 09:01ננננהוסף תגובה
תשובת מומחה תשובת מומחה פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 08/09/2021 | 21:02👍👍הוסף תגובה
הפריה חוץ גופיתפידו 11/11/2021 | 10:34שלום דר ב 1.11 החזירו לי שני עוברים מוקפאים בני 5 ימים . אני אמןרה לעשות בדיקת דם ב 14.11 ומהיום התחלתי להרגיש שהמחזור מתקרב ואני לא מפסיקה לחשוב על זה. האם יש מצבים שמרגישים שהמחזור ממש מגיע ותוצאת הבטא תהיה חיובית?הוסף תגובה
תשובת מומחה תשובת מומחה פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 11/11/2021 | 15:37במקומך לא הייתי מספיד את האפשרות שאת בהיריוןהוסף תגובה
החזרת עובר מוקפא ב23/11/21מתפללת :) 24/11/2021 | 23:37היי לפני שבועיים וחצי שאיבת ביציות 26 לכן לא החזירו מיד מחשש לגירוי יתר. לאחר 3 ימים קיבלתי מחזור ואתמול בבוקר לאחר שבועיים עם אסטרופם הוחזר עובר אחד. היום בשעות הערב התחילו כאבי מחזור חזקים וגב תחתון ומעט מאוד דימום שפסק בינתיים האם יכול להיות השרשה או שזה מוקדם מידי? מה זה יכול להיות? האם ללכת למיון? לוקחת קרינון, אסטרופם ודופסטון תודה !הוסף תגובה
תשובת מומחה תשובת מומחה פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 25/11/2021 | 10:11לאחר החזרה תיתכן הכתמה דמית אולם לא דימום מהותיהוסף תגובה
שלשולים לאחר החזרהשוש 03/05/2022 | 05:08ביום שישי הוחזר לי עובר טרי בן 5 יומיים לאחר מכן התחילו שלשולים האם זה קשור להחזרה? האם מסוכן להשתרשות?הוסף תגובה
ליטלמאיה 02/08/2022 | 05:50באים אחרי אחזקה חייב שיהיה דימום השתרשותהוסף תגובה
תשובת מומחה תשובת מומחה פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 02/08/2022 | 10:50לא סביר,קשור או לתגובה הטיפולית לאחר השאיבה,או לסיבה הקשורה במערכת העיכול שלךהוסף תגובה
הפריהלוטם 06/11/2022 | 01:13היי .. רציתי לשאול שאלה אני אחרי החזרת עוברים ביום ה 11 ... נדנודי שינה כאבים בציצים וצרבות שלא הייה לי בחיים ! לא נראה לי שזה הריון החזירו לי עובר אחד במצב מצויין ! אשמח שתגיד לי מזה בבקשה !הוסף תגובה
תשובת מומחה תשובת מומחה פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/11/2022 | 15:34בהחלט יתכן שזה היריוןהוסף תגובה
חימום הבטן אחרי החזרהליאת 30/12/2022 | 20:05שלום פרופסור . היום החזירו לי שני עוברים מוקפאים ולא ידעתי שאסור לחמם - שמתי כרית חימום על הבטן למשך כשני דקות כי הרגשתי חוסר נוחות . אחרי זה קראתי שזה אסור ממש . האם זה אומר שהכשלתי את הטיפול?הוסף תגובה
תשובת מומחה תשובת מומחה פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 01/01/2023 | 10:57לא סבירהוסף תגובה
אני אחרי 10 ימים החזרת עופר אחד שהיה מופשר 6 ימיםדנית 07/01/2024 | 12:59מרגישה קצת כבדות,עומס בגוף,כבדות האם הריון? אני אחרי 4 נסיונות של כישלון,וביוה8 כבר קיבחתי מחזורהוסף תגובה
יש לי עובר אחדדנית 07/01/2024 | 13:313 פעמיים קיבלתי מחזור ביום ה8,ו9 ) ימים שעשיתי החזרה עכשיו אני ביום 10,מרגישה כבדות,לחץ בבטן,הנשימה כבדה קצת,עייפות האם הריון?הוסף תגובה
דופסטוןאפרת 24/06/2024 | 22:53היי אני אחרי החזרת עוברים ביום שישי האחרון, לוקחת אסטרופם פעמיים ביום, קרינון 3 פעמים ודופסטון 3 פעמים ביום, מאתמול בערב התחיל לי כאבים בחזה, וכאבים ברגל בשוק, גם שמתי לב היום שנושר לי המון שיער, יכול להיות שיש קשר לאחד התומכי הריון ? זה מסוכן ?הוסף תגובה
תשובת מומחה תשובת מומחה פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 26/06/2024 | 17:57התלונות שלך מחייבות בתייחסות של הרופא המטפל המצוי עם הנתונים שלךהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
לידת עכוז
-
הפלות חוזרות
טיפולים וניתוחים קשורים
-
טיפולי פוריות
-
ניתוח קיסרי צרפתי
בדיקות קשורות
-
המוגלובין A1C
-
חומצה פולית
תרופות קשורות
-
פודופילוטוקסין
-
בוסרלין
מונחים קשורים
-
גוף מחילתי
-
אוננות
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיוןפורוםסחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)
בפורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים) ניתן להתייעץ עם ד"ר יעקב בן דוד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סחרחורת וטינטון (רעשים ...פורוםדיקור מי שפיר וסיסי שליה
בפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה ניתן להתייעץ עם ד"ר יוסי הר-טוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
גב' יאנה - בדיקה קורן
ד"ר יעקב בן דוד
ד"ר יוסי הר-טוב