פורום טיפולי פוריות - עמוד 2521
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי, מומחה בגניקולוגיה, מחלוצי ההפריה החוץ גופית בארץ.
פרופ' אשכנזי ייסד וניהל את היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים השרון, עד לאיחודה עם היחידה בבית חולים בילינסון. בנוסף לפעילותו ביחידת ה- IVF, ניהל וקידם גם את היחידה לפוריות הגבר של בית חולים השרון יחידה שרשמה לזכותה הישגים מרשימים וזכתה למוניטין רב.
כיום פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי משמש כסגן מנהל היחידה בבלינסון – מרכז רבין שכיום הינה היחידה הציבורית הגדולה בארץ, ומרצה בכיר
בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב.
פרופ' אשכנזי מפרסם שנים רבות בספרות המקצועית הבין לאומית הטובה ביותר. מאמריו עוסקים בתחום פוריות
האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית, הן בהיבט הקליני והן בהיבט המחקרי. עד כה פרסם פרופ' אשכנזי למעלה מ-100 מאמרים בתחומים אלו.
במחקריו נבדקו השפעת תרופות שונות לגרימת ביוץ על שיעורי ההריונות, השפעת פרמטרים השונים של הזרע על איכות ההפריה, העוברים, וההצלחה בטיפולי IVF. בנוסף התמקדו מחקריו בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, השפעת גורמים סביבתיים ואורח חיים, על תוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית ושיעורי ההצלחה.
עיסוקו רב השנים של פרופ' אשכנזי בהיבטים השונים של פוריות הגבר הביא לשיתוף פעולה פורה עם פרופ' משיח ויחד הם הקימו את בנק זרע הפרטי החדש והמודרני בישראל סופרם (סופר ספרם).
את טיפולי ההפריה החוץ גופית (IVF) פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי מבצע במטופליו בבית חולים אסותא בתל אביב ובנוסף מבצע:
אבחון ליקויי פוריות - צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה, השבחת זרע, הזרעות, בחירת מין הילוד.
הפריה חוץ גופית, תרומת ביציות פונדקאות, הקפאת ביציות.
בנק זרע - תרומת זרע, הקפאת זרע לשימור ולגיבוי ל IVF.
פיפל, גרידה, הפסקת הריון, הפלה נדחית.
מעקב הריון- תפירת צוואר הרחם, דיקור מי שפיר, אולטרא סאונד הריון, שקיפות עורפית.
ניתן להפנות שאלות לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פורום טיפולי פוריות >
כתבה במאקו: כשל חוזר בהשתרשות: החידושים האחרונים באבחון ובטיפול שכדאי להכיר
קבלת קהל:
יום שני וחמישי
15:30-20:00
יום שלישי
17:30-20:00
אפשרויות חניה:
כחול לבן ברחוב עם Pango או Cello
כמו כן יש חניה מתחת לבנין או חניון רגיל ברחוב הנ״ל אחרי מס׳ 2, חניון אחוזות החוף
יש הנחה לתושבי תל אביב
-
זקיקים בשחלה
חנה 07/12/2012 | 08:37שלום רב. באיזה יום של הווסת אמור להשאר בשחלה רק הזקיק המוביל ויתרת הזקיקים שאינם מתפתחים נעלמים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
זקיקים בשחלה
פרופ משיח 07/12/2012 | 09:24ממש מתחילת החודש: יום 6-7הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
זקיק מוביל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 07/12/2012 | 09:30שלום חנה להלן רצף האירועים המביא להתפתחות הזקיק המוביל:התהליך שמתחיל בשחרור הורמון ה FSH ממשיך בשחלה בגיוס מספר זקיקים שמתחילים לגדול, אך בכל חודש ( מלבד מקרים נדירים ) רק זקיק אחד ממשיך לגדול עד לגודל הביוץ והשאר מתנוונים ונעלמים. גודל ביוץ של זקיק הינו 18-25 ממ כאשר עד לביוץ יגדל הזקיק ב 1-2 מ"מ כל יום. הזקיק המוביל מפריש את הורמון האסטרדיול ( שניקרא גם E2 ) הורמון ממשפחת האסטרוגן. כאשר הכמות המופרשת הולכת ועולה ככל שהזקיק גדל ומגיעה לשיא כשהוא בשל לביוץ. הורמון זה אחראי לצמיחתה של רירית הרחם ( במקביל לגידול הזקיק ) , הפרוגסטרון שמופרש לאחר הביוץ מצטרף ל E2 בהכנתה של הרירית לקליטת הביצית המופרית-תהליך זה מתרחש בד"כ לאורך של 14 יום כשהזקיק המוביל מתחיל להתבלט כבר ביום 8 ושאר הזקיקים עוברים הולכים ונעלמים ועוברים אטרסיההוסף תגובה
-
-
לפני שאיבה
לי 05/12/2012 | 20:00שלום פרופ', מטופלת IVF. בת 44 אחרי 2 הפלות. התחלתי טיפול חדש. היום אני אמורה להזריק אוביטרל ולגשת לשאיבה מחרתיים (שישי). היום ביצעתי אולטראסאונד מעקב זקיקים ונצפה בחלל הרחם ממצא אקוגני בגודל 7 על 5 מ"מ הרופא ייעץ לי או להפסיק טיפול ולגשת להיסטרוסקופיה או להגיע לשאיבה ביום שישי. אינני יודעת מה להחליט. (2 זקיקים). 1. האם הממצא מהווה בעייה להשרשה? 2. באם אגש לשאיבה האם כדאי להחזיר עוברים או להקפיא. 3. האם מוקפאים יורדים בערכם? 4. איך מחזירים עוברים? מהי ההכנה? באיזה יום של החודש? האם ע"י זריקות? מצטערת על השאלות הרבות. אודה לתשובתכם בברכההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
שכחתי משהו לציין
לי 05/12/2012 | 20:20לפני 2 ההפלות היה ממצא דומה בגודלו. בהריון הראשון היה דופק איטי ואחר"כ הפסקת דופק. ובהריון השני היה שק בלבד שלא התפתח מההתחלה. האם זה קשור לממצא אקוגני בחלל הרחם? תודההוסף תגובה
-
ממצא תוך רחמי
פרופ' משיח 05/12/2012 | 20:36הממצא עלול להיות פוליפ ופוליפ עלול להפריע בהשרשה. אם היית יותר צעירה הייתי ממליץ להפסיק טיפול ולבצע היסטרוסקופיה, אולם בגילך אני ממליץ להגיע לשאיבה. על הרופא שלך להחליט אם להחזיר או להקפיא. ההקפאה מפחיתה את הסיכויים.הוסף תגובה
-
תודה. האם
לי 05/12/2012 | 21:372 ההפלות הקודמות שציינתי (דופק חלש ואחר"כ הפסקת דופק והריון נוסף שהיה רק שק הריון שלא התפתח) יכול להיות שנגרם מפוליפ? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פוליפ תוך רחמי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/12/2012 | 22:31קיומו של פוליפ תוך רחמי עלול להפריע להתרשות ,ובמידה ועובר השתרש הוא עלול לגרום גם להפלההוסף תגובה
-
תודה ושאלה אחרונה בבקשה
לי 06/12/2012 | 01:18האם יש אפשרות לגשת לשאיבה ולעשות הקפאת ביציות (ולא עוברים)? ובפעם הבאה שאעשה טיפול יעשו הפריה? או שעדיף להקפיא ישר עוברים ולהפשירם אחר"כ? מה שורד יותר? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הקפאת ביציות,עוברים?
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 07/12/2012 | 00:00שלום,בכל מקרה עדיפה הקפאת עוברים על פני הקפאת ביציותהוסף תגובה
-
-
גרידה שבוע 6
??? 06/12/2012 | 18:38שלום לכם, לאחר התפתחות לא תקינה של הבטא הוחלט ע"י הרופא שלי שיש צורך לבצע גרידה. בטא בשבוע 6 471. למיטב ידיעתי לא נצפה שק אלא רק נוזל ברחם שמבחינתו מעיד על הריון שהיה אמור להתפתח ברחם. לא מבינה מה יהיה לגרד/לשאוב אם לא נצפה שום סימן להריון???? האם קיימת אפשרות אחרת? שאלתי אותו לגבי ציטוטק ולטענתו בית החולים בו הוא עובד לא משתמשים בכדור זה לסיום הריון וכי רק גרידה מביאה לתוצאה הכי טובה. אשמח לשמוע את דעתכם המקצועיתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
גרידה
פרופ. משיח 06/12/2012 | 18:40אני מסכים עם רופאך רק אם בא.ס. ניראה שק ברחם. אם לא יש לחזור על הבטא. ייתכן שההריון ניפסק וניפלט מעצמו.הוסף תגובה
-
גרידה בשבוע 6
??? 06/12/2012 | 18:49אבל לא היה לי דימום בכל 6 השבועות וגם לא הגיע מחזור .ההריון הוא לאחר IVF ראשון שלי. איך אדע מה להחליט למיטב ידיעתי לא נצפה שק ברור אחרת היה אומר לי את אבחנתו.אם ההריון היה נפלט לא הייתהאמורה להיות עלייה בבטא כפי שקרה או שאולי הייתי מקבלת דימום??הוסף תגובה
-
גרידה בשבוע 6
??? 06/12/2012 | 18:52חשוב לי לציין כי תוצאת הבטא נכונה לבדיקה שביתעתי הבוקר. בטא 471הוסף תגובה
-
גרידה
פרופ. משיח 06/12/2012 | 18:54היות והבטא מאד נמוכה הייתי בהחלט מסתםק בציטוטק.הוסף תגובה
-
גרידה בשבוע 6
??. 06/12/2012 | 19:01לטענת הרופא יוכל לתת לי מרשם לציטוטק ואני אקח את זה. האם תוכל לתת לי פרטים לגבי התרופה, אופן שימוש. האם לא צריך להישאר בהשגחה במרפאה??? האם אני יכולה לקחת את התרופה בבית? תוך כמה זמן אמור להיפלט ההריון מלקיחת הכדור???הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שימוש בציטוטק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/12/2012 | 23:56שלום ,בנסיון לקצר את משך הזמן עד להתרוקנות "הטבעית" של הרחם, ניתן לתת תרופות שגורמות לשריר הרחם להתכווץ. במקרה של הפלה טבעית, הטיפול התרופתי המקובל ביותר כיום כולל מתן של טבליות ציטוטק דרך הפה או בהשמה בנרתיק. הטיפול עם ציטוטק ניתן כיום בעיקר, כאשר מאבחנים כי למרות שההריון הפסיק להתפתח בשליש הראשון, נותר עדיין שק הריון בחלל הרחם. ניתן לתת את הציטוטק בטבליות דרך הפה, אך נראה שעדיף לתת את התרופה ע"י השמה של הטבליות בנרתיק. זאת, על מנת לצמצם את שיעור תופעות הלוואי, כמו בחילות והקאות, ששכיחות יותר לאחר נטילה דרך הפה. התרופה מתחילה לפעול תוך מספר שעות, כפי שבא לידי ביטוי בדמם לדני ובכאבי בטן דומים לאלה שבמחזור הוסת. חלק קטן מהנשים סובלות מכאבי בטן עזים יותר שדורשים נטילת משככי כאבים. תופעות לוואי נדירות נוספות כוללות שלשולים וחום. במידה ויש דמם לדני כבד הוא בד"כ מוגבל למספר שעות. לעיתים רחוקות, עקב דימום לדני משמעותי, נדרשים לבצע גרידה דחופה.,הוסף תגובה
-
-
אולטרסאונד
אילי 06/12/2012 | 09:47בוקר טוב לכם פרופסורים, מיום השאביה אחרי כמה זמן ניתן לראות שק הריון + דופק? היה לי הריון ללא דופק לפני כן ואני לא רוצה להמתין עם זה כל כך הרבה זמן. מה ניתן לעשות אם לרופא שלי יש תור רק לעוד חודש שלם זה לא מאוחר מידי? תודה על תשובתכם..הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
אולטראסאונד
פרופ. משיח 06/12/2012 | 19:17ראוי לחכות לפחות 4.5 שבועות לאחר השאיבההוסף תגובה
-
-
תמיכה לאחר החזרה
אני 06/12/2012 | 12:43שלום, רציתי לדעת כיצד מחליטים איזה תמיכה לתת לכל מטופלת? אני אחרי הרבה טיפולים ותמיד קיבלתי ג'ל קרינון/אנדומטרין ולפעמים בשילוב פרוגינובה. האם העובדה שעשיתי כבר הרבה טיפולים (מעל 10) מראה על כך שינו צורך בשינוי התמיכה? מה ההבדל בין התמיכה הנ"ל לתמיכה בזריקות? האם לא יותר בטוח לקבל זריקות? (כי אז בטוח שהן נספגות....) תודה..הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תמיכה
פרופ. משיח 06/12/2012 | 19:12התמיכה היא רק מרכיב אחד של טיפול מורכב ואין ל״האשים״ את התמיכה בכישלנות. רצוי להקדיש תשומת לב למרכיבים אחרים כמו מצב הרחם והרירית, איכות העוברים ועוד. בכל מקרה, לכל רופא יש שיטות תמיכה שהוא מאמין בהן. אם רוצים גישה מדעית יותר: ניתן לבדוק את רמות הםרוגסטרון לאחר ההחזרה ומכאן לקבוע את התמיכה מספיקה.הוסף תגובה
-
-
אחרי החזרת מוקפאים
דנית 06/12/2012 | 14:26אני נמצאת 8 ימים אחרי החזרת מוקפאים על בסיס הורמונים- אסטרופם*3 ואנדומטרין*3 רציתי לדעת האם התרחש החודש ביוץ? ומתי הוא היה אמור להיות? שאלה נוספת- האם אפשרי לבצע בדיקת דם כבר ביום ה-11 לאחר ההחזרה? תודה רבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ביוץ במהלך טיפול הורמונלי תחליפי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/12/2012 | 15:21שלום,בין מטרות הטיפול ההורמונלי התחליפי הינן עיבוי רירית הרחם,דחיית הביוץ לתקופה מעבר למועד לקיחת תכשירי הפרוגסטרון,כדאי לבצע אצ הבדיקה לפחות 12 יום ממועד ההחזרההוסף תגובה
-
המשך בבקשה
דנית 06/12/2012 | 15:37זאת אומרת שהביוץ יכול להיות גם מאוחר יותר ולא ביום של לקיחת הפרוגסטרון? במידה והתשובה שלילית- מתי אמור להופיע המחזור?הוסף תגובה
-
ביוץ
פרופ. משיח 06/12/2012 | 18:38המטרה לתת אסטרופן ופרוגסטרון היא שלא להסתמך על ביוץ טבעי אלא להכין את רירית הרחם לקליטת הריון המחזור הורמונלי תחליפיהוסף תגובה
-
-
שאלה לאחר ההזרעה
סר 06/12/2012 | 18:03רציתי לשאול מה עושים הכדורים דופסטון לאחר ההזרעה מכיוון שאני יודע שהם גורמים לווסת האם גם לאחר ההזרעה הם גורמים לווסת או שעוזרים לפתח היריון תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
לאחר הזרעה
פרופ. משיח 06/12/2012 | 18:25תפקיד הדופסטון לאחר ההזרעה הוא להוסיף תמיכה לגופיף הצהובהוסף תגובה
-
-
שאלה חשובה
דואגת 06/12/2012 | 14:56שלום פרופ' הריון ראשון אחרי טיפולי IVF, שלוש הפלות, לוקחת קלאקסן. ב"ה בשבוע 5 + 7 . בשבוע הבא תור לאולטרסאונד ראשון. בטא עולה יפה כמצופה. יש לי הרגשה מוזרה בחלק גוף תחתון (כמו על סף כאב) שבאה והולכת. כמו כן גם הבחילות באות והולכות לסירוגין. האם מצב זה תקין לשלב זה של ההריון? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תחושות הריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/12/2012 | 15:17שלום,התחושות שאת חשה בהחלט יכולים ללוות גם הריון תקין,אם את מאוד מודאגת הקדימי את בדיקת האולטרסאונד ,בשלב זה של ההריון ניתן לזהות דופק עוברי .הוסף תגובה
-
-
תפר צווארי
ו 29/11/2012 | 18:19שלום לפני חצי שנה ילדתי תאומות לא זהות בשבוע 24 עקב דינמיקה צווארית וצירונים שהביאו למחיקה מלאה של הצוואר ופתיחה מלאה. התאומות לא שרדו עקב השבוע המוקדם שנולדו שהביא עימו לבעיות רבות. בבית חולים הומלץ לי לעשות בהריון הבא תפר צווארי אך לטענת הרופא שלי אין כל צורך בתפר בהריון הבא ולטענתו כל זה קרה אך ורק מכיוון שזה הריון תאומים ה אני מאוד מפחדת שסיטואציה זו תחזור על עצמה. האם אתם ממלצים על תפר בהריון הבא?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תפר צוארי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 29/11/2012 | 18:28ההוראה לתפרצוארי בהריון היא אי ספיקב צוארית,מאחר ולאור ההתפתחויות בהריון האחרון קיים חשד למצב זה ,ניתן להדגים זאת בצילום רחם או בתבחין הקרוי מבחן הגר שבו מועבר מרחיב הגר בן 8 מ"מ ללא כל קושיתבחנים אלו נעשים לא בהריון. במידה ואת כבר בהריון הייתי ממליץ לבצע תפר צוארי ולו רק מבחינת הספק לאי ספיקה צוארית,ולא להשאיר את המצב להתפתחות חריפה במהלך ההריון שעלולה להיות מאוחר מדאיהוסף תגובה
-
תפר צווארי
מקווה לטוב 29/11/2012 | 18:37בהמשך לשאלה הקודמת,ביצעתי לפני ההריון של התאומות צילום רחם אשר יצא תקין, האם אני צריכה כעת לעשות צילום נוסף ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אי ספיקה של צואר הרחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 29/11/2012 | 22:29כדאי לבצע תבחין הגרהוסף תגובה
-
תפר בצואר הרחם
פרופ. משיח 29/11/2012 | 23:28לא ספקת פרטים מספיק: לדוגמא, האם נפהיו לך הריונות קודמים שניגמרו בהפלות (יזומות או אחרות). האם הסתכלו לאחרונה על צילום הרחם והאם יש הו צואר רחב? האם בהריון התאומות היו התכווצויות או רק פתיחת הצואר? כל אלו נתונים חיונים חאבחנה של אי ספיקת הצואר. במקרה של ספק הייתי מבצע שוב צילום רחם וגם מבחן הגר ( במדה ואינך עתה בהריון). בכל נקרה של ספק אני מעדיף לתפור. התפירה היא פעולה קלה ייסית. תםרתי אלםי פעמים. לא היה מקרה שהתחרטתי, אולם היו הרבה מקרים שהתחרטתי שלא נתפרו.הוסף תגובה
-
שלום פרו' משיח
מקווה לטוב 30/11/2012 | 08:28מקווה לטובזה היה הריון ראשון, בשבוע 22 היה התכווצויות ולכן פניתי לרופא לאחר בדיקה הצוואר התקצר ל25 אושפזתי בהריון בסיכון היתה לי פעילות רחמית ,דינמיקה צווארית וצירים וקיבלתי פרסולט. הקרומים היו בולטים. הסתכלו בצילום רחם והמבנה תקין.אני פשוט לא מבינה מדוע הרופא שלי אומר שיש סיכונים גדולים בתפר הוא טוען שזה יכול לגרום לתוצאה הפוכה ,לגרות את הצווטר ולגרום להתקצרות, האם יש סיכונים כל כך גדולים להפלה בעקבות התפר?הוסף תגובה
-
שלום פרו משיח
מקווה לטוב 03/12/2012 | 21:48אשמח אם תוכל לענות לי על השאלה ששלחתי בהודעה הקודמת. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תפירת צואר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 03/12/2012 | 23:31שלום אני מסכים לגמרי עם גישתו של פרופ' משיח,שבמקרה של ספק עדיפה תפירה מיותרת על פני אפשרות של הפלה חוזרת על רקע אי ספיקה צוארית מוכחת או פונקציונלית שהתרחשה בהריון הקודם.אין שום הצדקה לירידת מיים בשבוע 22 גם אם מדובר בהריון תאומים,בהריון תאומים צפויה אולי לידה מוקדמת אבל לא הפלה כמו שהדבר בא לידי ביטוי בהריון הקודם.הוסף תגובה
-
שלום פרו
מקווה לטוב 05/12/2012 | 21:04אבל לא היתה לי ירידת מים בהריון הקודם עם התאומו. רק היה לי מחיקה של הצוואר שהביא לפתיחה מלאה והיו חייבים לילד אותי כבר הייתי עם פתיחה של 9. השאלה היא האם דינמיקה צוורית נחשבת לאי ספיקה צווארית? ושאלה נוספת היא האם יש סיכונים גבוהים להפיל בגלל עשיית תפר צווארי?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אי ספיקה צוארית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/12/2012 | 22:39כאמור גם במקרה של הריון תאומים לא צריך להימחק ולהיפתח צואר הרחם ולהגיע למצב אל חזור-נראה לי שבמקרה הנדון רבה התועלת של תפירת הצואר על פני הסכנה מהתפירההוסף תגובה
-
-
דימום מיד אחרי החזרה כפולה
אנונימי 05/12/2012 | 16:15שלום ביום שני החזירו לי שלושה עוברים מאתמול בערב חשתי כאבים בבטן התחתונה. היום החזירו לי בלצוסיסט ומיד אחרי זה היה לי דימום קל בנוסף אני מטופלת בקלקסן וכתמיכה לוקחת קרינון וחצי אמפולה של 500 פרוגסטרון כל שלושה ימים. מה יכולה להיות הסיבה לכאבים ולדימום? האם כדאי להגדיל אצ המינון של הקרינון?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
דימום לאחר החזרה כפולה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/12/2012 | 22:34שלום ,קרוב לודאי שהדמם נגרם עקב פציעה של רירית צואר הרחם או הרחם ע"י הקטטר להחדרת העוברים.אין צורך בתוספת תמיכה הורמונליתהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
ריבוי מי שפיר ומיעוט מי שפיר
-
סרטן רירית הרחם
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
קשירת חצוצרות, עיקור חצוצרות
-
הזרעה תוך רחמית IUI
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת מי שפיר
-
בדיקת pH בדם העובר
-
תרופות קשורות
-
בלאומיצין PFI
-
חומצה פולית
-
מונחים קשורים
-
בדיקת CIN
-
גרידה
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיוןפורוםסחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)
בפורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים) ניתן להתייעץ עם ד"ר יעקב בן דוד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סחרחורת וטינטון (רעשים ...פורוםדיקור מי שפיר וסיסי שליה
בפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה ניתן להתייעץ עם ד"ר יוסי הר-טוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
גב' יאנה - בדיקה קורן
ד"ר יעקב בן דוד
ד"ר יוסי הר-טוב