פורום פסיכיאטריה - עמוד 1451
פרופ' ערד קודש
5.0
( 9 חוות דעת )
פרופ' ערד קודש מנהל את מערך שירותי בריאות הנפש בקופת חולים מאוחדת, לשעבר מנהל מחוז ירושלים והשפלה במכבי שירותי בריאות. כמו כן הוא משמש כאיש סגל בפקולטה למדעי הבריאות והרווחה באוניברסיטת חיפה ופרופסור בחוג בריאות נפש קהילתית.
בעבר היה אחראי על מחלקת אישפוז יום במרכז לבריאות הנפש לב השרון.
במסגרת מרפאתו מטפל פרופ' קודש במגוון הפרעות: הפרעות חרדה, הפרעות במצב הרוח ודיכאון, פסיכוזות וסכיזופרניה הפרעות אישיות, הפרעות פסיכיאטריות של הגיל המבוגר.
מרפאתו של פרופ' קודש מאפשרת גם טיפול מרחוק באמצעות שיחות וידאו, דבר המאפשר הנגשת הטיפול לאזורים מרוחקים ולבעלי מגבלות המרותקים לביתם.
כחלק מתפיסת הטיפול בקשיש מבצע פרופ' ערד קודש ביקורי בית.
פרופ' ערד קודש משמש כמומחה בתחום הפסיכיאטריה ונותן חוות דעת משפטית עבור בתי המשפט.
-
תסמיני rls בעקבות נטילת כדורים נוגדי דיכאון
י 06/03/2011 | 20:03לחברה שלי יש היסטריה של דיכאונות שהביאו אותה לא פעם לאישפוז כלל במוסדות פרטיים ב-10 השנים האחרונות היא לוותה על ידי פסיכולוגים רבים ב5 השנים האחרונות היא בטיפול קבוע עם פסיכולוגית ספציפית לאורך שנים אלה היא גם ראתה פסיכיאטרים רבים אותם היא החליפה אחד אחרי השני לאחר אכזבות במציאת תרופה. כחלק מהניסיונות למציאת תרופות נוגדות דיכאון היא החליפה מספר כדורים רב מאד מתרופות שבסל התרופות עד כאלה שלו ואת כלן היא נאלצה בשלב זה או אחר לעזוב לאחר הופעה של תסמיני "rls" חזקים שליוו אותה לאורך כל היום אך הקושי הגדול היה בלילות בהן התסמינים לא איפשרו לה להירדם דבר אשר אחמיר את הדיכאון (התסמינים היו חוסר מנוחה ברגלים) כיום היא במצב של יאוש לאחר שהפסיכיאטר האחרון החליף לה 3 סוגי כדורים בפרק הזמן של הטיפול כדי לאפשר לה לישון הוא נתן לה כדורי שינה (קלונקס) דבר אשר לא פטר באמת את הבעיה ורק גרם לתסמיני התמקרות לבסוף היא התיאשה וויתרה על הניסיונות כעת היא לא לוקחת שום כדור חשוב לציין שהטיפול התרופתי מטיב מאד עם מצבה ולכן הוא חייוני מאד לסיכום אני יודע שהתיאו פה הוא מאד כללני ולכן הוא לא מאפשר אולי מענה ספציפי מידי השאלה העיקרית שלי היא האם את מקירה פסיכיאטר שהיתמודד בעבר עם מקרה דומה לזה ולכן יש לו ידיעה איך להתמודד אם המיקרה הנוכחי לא בצורה של ניסוי כל פעם של כדור אחר ע(על כל הסבל שהוא גורם) תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תסמיני Restless legs syndrome בעקבות נטילת כדורים נוגדי דיכאון
דר' קרני רובין 15/03/2011 | 16:45שלום, נראה לי כי צריך לתקוף את הבעיה כ-2 בעיות: כנגד הדיכאון - לתת את התרופה היעילה ביותר, וכנגד Restless legs syndrome - יש לתת את הטיפולים המצויים. בראש ובראשונה, צריך לדעת האם תפקוד בלוטת התריס הוא תקין, האם רמת הברזל היא תקינה - שכן אם הם גבוליים יתכן שכדורים נוגדי הדיכאון דוחפים לתסמונת הזאת. אשר לתרופות כנגד ה-Restless legs syndrome, הרי שהתרופות היעילות הן כינידין, אכן קלונקס ומניעת הפסקות שינה, כלומר, אם יש הפסקות שינה - להשתמש במכשיר CPAP. לפעמים מספיק לתת מי טוניק של שוופס, שיש בהם כמות מזערית של כינידין. לא נראה לי שניתן לפתור את הבעיה על ידי התייחסות לבעית החברה שלך כבעיה אחת. לדאבוני, בדרך למציאת פיתרון הרבה פעמים צריך סבלנות. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
-
ציפראמיל ואנטומין
שיר 06/03/2011 | 19:38שלום,הפסיכיאטרית שלי רשמה לי ציפראמיל ואנטומין. קראתי בכל מיני פורומים על אנשים שהשמינו בעקבות השימוש בציפראמיל ואני לא רוצה להשמין וזה מכניס אותי ללחץ. זה בטוח שהשמין?זה יעבור? ומה הקטע עם התפקוד המיני? אני צריכה הסבר כלשהו על מה הולך להיות . וגם מהן תועפות הלוואי של האנטומין ועל מה זה משפיע? זה לא יפריע לי לעבוד בערבים?כי קראתי שזה מרדים. בגיל 15 לפני 6 שנים הייתי מטופלת ברדזין ובגיל 16 רשמו לי פריזמה אך הפסקתי לקחת אותם אחרי חצי שנה בערך. ,אני לא זוכרת אם היו תופעות לוואי. כל תשובה תעזור,תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
השמנה מציפראמיל ועייפות מאטומין
דר' קרני רובין 15/03/2011 | 16:29לשיר שלום, אבחנתך איננה ברורה לי. ככלל, ציפראמיל יכול לגרום להשמנה ויכול שלא לגרום להשמנה. זה מאוד אינדבידואלי. אותו הדבר נכון לגבי הלוסטרל ששיך לאותה קבוצה. מהקבוצה הזו של ה-SSRI's פרוזאק (פריזמה, פלוטין) הוא היחידי שבוודאות אינו גורם להשמנה, במידה ותפקוד בלוטת התריס הוא תקין. כמובן שניתן להרזות במידה ומפסיקים את הכדור (צריך להיכנס למשטר של אי זלילת ממתקים). לגבי האטומין, הוא בהחלט יכול להפריע לך לעבוד בערבים עם תקחי אותו בערב ולא לפני השינה. השאלה היא, למה הוא דרוש לך? בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
-
סבתא עם בעיות סכיזופרניה,מדמיינת
יוסי 06/03/2011 | 19:24שלום שמי יוסי סבתא שלי אישה בת 90 דתייה מאד. בתקופה האחרונה היא מתחילה לדמיין שפוגעים בילדים שלה (באבא שלי ובאחים שלו) היא בטוחה שאנשים זרים מזריקים להם כל מיני חומרים , בטוחה שהנשים שלהן מעבידות אותם ועוד כל מיני דמיונות ... מה שמביא אותה להתקשר לבנים שלה כל 5 דקות לשאול לשלומם ולהכנס להיסטרייה ולבקש כל מיני בקשות מוזרות היא גם מדברת לעצמה המון רצינו לא פעם לקחת אותה לבדיקות, הבעיה היא שהיא לא מוכנה לשתף פעולה כלל ולא מוכנה לראות אף אחד (מקצועי) השאלה שלי היא האם יש כדורים ללא מרשם רופא שיכולים להרגיע אותה ולאזן אותה מבחינת ההגיון ולאחר שתתאפס יהיה יותר קל לדבר איתה ואולי אפילו להפגיש אותה עם משהו מקצועי? כל פתרון אחר יתקבל בברכה תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
טיפול בסבתא פסיכוטית בת 90
דר' קרני רובין 15/03/2011 | 16:23ליוסי שלום, אין כדור ללא מרשם רופא שיכול להרגיע אותה. במידה והיא מוכנה להיפגש עם רופא המשפחה, אז גם הוא יכול לרשום לה תרופה אנטי פסיכוטית דוגמת סרוקוול או ריספרידל. האם היא תרשה לאחות להיכנס לביתה? גם אחות יכולה להעביר מידע לרופא בכדי שירשום מרשם. איני בטוחה שיש בדבריי אלו בכדי לעזור לך, מאחר וייתכן ולא תהיה כל דרך אלא להיכנס אליה עם איש מקצוע כדי שיתרשם אפילו מהתקף זעם שלה על פעולה זו. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
-
הכדור- פריזמה
אסתר 06/03/2011 | 16:55ביתי היום בת 13. מגיל 3 הגדרתי אותה בגיל ההתבגרות ומאז התהליך לא נגמר. לפני כשנה החלה לקחת את הכדור פריזמה,- כ 40 מ"ג ביום עקב התפרצויות חרדת מבחנים ודיכאון. היום היא לומדת יפה ורגוע אך ההתפרצויות מכוונות אלינו ההורים. היא מקללת, משפילה, מסרבת להתקלח ולנקות את חדרה, מפחדת אם,אולי, משהו נגע בה. הפסיכיאטרית הורידה לה חצי כדור למשך שבועיים ואם לא יחול שינוי להוריד עוד חצי כדור ונדון להמשך טיפול... האם ניתן לעזור לה ולנו..? האם קיימת דרך אחרת?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
טיפול ב-OCD בנוער
דר' קרני רובין 15/03/2011 | 16:16לאסתר שלום, זמן מחצית החיים של פריזמה (פרוזאק) הוא 10 ימים, זאת אומרת שהורדה ל20 מ"ג אחרי שבועיים זה כאילו היא עדיין לוקחת 30 מ"ג. אני ספק אם יחול שינוי עקב הורדה זו. שנית, השאלה היא כמה היא שוקלת, כי ייתכן שההתפרצויות והעובדה שאינה מגיבה לתרופה כצפוי היא בגלל מינון נמוך ולא מינון גבוה. ייתכן ויעזור להחליף את הטיפול לפאבוקסיל (פלובוקסאמין) אשר פחות מעורר רוגזנות. ככלל, יש מקום לנסות טיפול התנהגותי קוגניטיבי מאחר וילדים, כמו מבוגרים עם הפרעות כפייתיות, מגיבים לכך כאשר הטיפול משולב עם טיפול תרופתי. עליך להפנותה לטיפול לקבוצה המתמחה בהפרעות כפייתיות בנוער, דוגמת זו שבגהה. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
-
OCD סרוקוול וסרוקסט
שירי 06/03/2011 | 14:29שלום ד"ר, מבקשת לשאול לגבי הטיפול התרופתי ל-OCD . בני בן ה-47 סובל מתסמונת כפייתית מזה 22 שנים ,בעבר קיבל פרפנן טגרטול וסרוקסט שעזר לו מאוד לאחר שההשפעה חלפה כעבור מס' שנים הוחלף הטיפול לאנה פרניל במקום סרוקסט, האנה פרניל למיקטל ודפלפט עזרו לו מאוד מאוד לרחיצות הידיים הרצופות התנהג ככל האדם כשנתיים רגוע וללא כפייה,לאחר הורדת הלמיקטל הופיעו סימני מתח בגלל דייקנותו הרבה ! הוחלט להחליף את האנה פרניל ולתת סרוקסט הגיע למינון 55 מ"ג ומאז התסמונת חזרה בגדול,כעבור שנה הוחלף הפרפנן בסרוקוול לפני כ3 חודשים , מצבו החמיר יותר בזה שלא מפסיק לשטוף ידיים עד לפצעים !!! שאלתי האם אפשרי להחזיר את האנה פרניל ולהשאיר את הסרוקוול,? האם השילוב של הסרוקוול והאנה פרניל מתאים? כיום הוא מטופל בלמוג'ין 200 מ"ג סרוקוול 700 מ"ג דפלפט 1000 מ"ג וסרוקסט 55 מ"ג. חולה סכרת ואפילפסייה וOCD נמצא במקום מוגן ואין אפשרות טכנית נוכח מצבו לקחת אותו לטיפול קוגנטיבי לא נראה שישתף פעולה בעניין כמובן בגלל רגישותו והתרחוקו מסביבת אנשים. אשמח לקבל את תשובתך ד"ר קרני לגבי הטיפול התרופתי. תודה מראש שירי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
טיפול ב-OCD
דר' קרני רובין 15/03/2011 | 16:07לשירי שלום, הטיפול ב-OCD הוא בדרך כלל בתרופות המגבירות את כמות הסרוטונין, ולכן בדרך כלל משתמשים בתרופות מקבוצת ה-SSRI's שסרוקסט שייכת אליה. הרבה פעמים טוב לעבור לפרוזאק או לפאבוקסיל במינונים מקסימליים, מהעובדה שמוסיפים לו סרוקוול או פרפנן וטגטרטול וכו', אני מבינה שהוא חולה לא שקט. במקרה כזה, בדרך כלל, אני מטפלת בפאבוקסיל במינון של 300 מ"ג, בשילוב עם זיפרקסה במידת הצורך. בעיקרון, ניתן לתת אנפרניל עם סרוקוול וניתן לחזור לטיפול זה. יש לציין כי אנפרניל גורם לתופעות לוואי רבות וקשה לעלות בו למינון שהוא טיפולי לחולים עם OCD בעיקר בגלל בעיות של דופק מהיר. אם לא מוצו תרופות כמו פאבוקסילא ו פרוזאק, הייתי קודם מנסה זאת. אנא התייעצי עם הרופא המטפל. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
-
סיוע לפוביה חברתית?
06/03/2011 | 12:12שלום ד"ר רובין, קראתי על התרופה הזאת שאמרו שמסייעת לפוביה חברתית, אבל לא ידוע אם קיימת בישראל: http://en.wikipedia.org/wiki/Phenelzine האם היא עדיפה על ציפרמיל? תודה על כל העזרה בפורום הזה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
טיפול בפוביה חברתית
דר' קרני רובין 15/03/2011 | 16:00שלום, הפנלזין שייך לקבוצת התרופות של מעכבי MAO. קבוצה זו בעייתית מבחינת מה מותר לאכול ומה אסור, ודורשת משמעת מרבית וכנראה מהסיבה הזו למעשה כמעט לא מטפלים בתרופות אלה בארץ. אני לא יודעת אם ניתן להשידג אותה או לא לדעתי חייבים להזמין אותה באופן אישי מחו"ל מבית מרקחת מהסוג של שור טבצ'ניק בתל אביב או או אלבא בירושלים (קרוב לוודאי שניתן להזמינה גם במקומות אחרים). יחד עם כל מה שאמרתי, האם ניסית תרופות מקבוצת ה-SSRI's או מקבוצת ה-SNRI's? לתרופות הללו יעילות בטיפול בחרדות בכלל ובפוביה חברתית בכלל זה. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
-
גמילה מציפרמיל בעקבות הריון
סיון 06/03/2011 | 08:13החלטתי להפסיחק ליטול ציפרמיל משגיליתי שאני בהריון ואני חווה סחרחורות ובחילותקשות שאינני יודעת אם הן כתוצאה מהגמילה או מההריון רציתי לדעת מה משך הגמילה מציפרמיל? ואם כבר הפסקתי (קצת פחות משבועיים) האם יש טעם לחזור ולרדת במינון בהדרה? תודה רבה מראש סיוןהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
גמילה מציפרמיל בעקבות הריון
דר' קרני רובין 15/03/2011 | 15:55לסיון שלום, צר לי שלא עניתי לך עד עכשיו, אך קרוב לוודאי שכבר נגמלת לגמרי מהציפרמיל. אני מתארת לעצמי שהבחילות הן תוצאה של ההריון, ויש לי סימני שאלה לגבי הסחרחורות- האם את שותה מספיק? אין שום טעם לחזור בחזרה לאחר משך הזמן שעבר, או אפילו לאחר שבועיים ולרדת בהדרגה. יחד עם כל זאת, ברצוני לציין כי עדיף לקחת בהריון תרופה כמו לוסטרל, שהיא מאותה משפחה, ולא להפסיק טיפול בכדי למנוע התקפי חרדה אשר עושים שינויים המודינמיים שיכולים להזיק להתפתחות העובר בעוד שהתרופה לא מזיקה. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
-
קונצרטה ולוסטרל.
מרים. 02/03/2011 | 11:26שלום רב, בעבר טופלתי בציפרלקס ולוסטרל עקב חוסר תחושת שלווה ורוגע מלווה בצורך לסדר מוגזם. מבחינה רגשית התרופות סייעו לי והרגיעו אך נעלם לי החשק המיני ועלה התיאבון עד להשמנה. ניסיתי קונצרטה והרגשתי טוב - תחושה נעימה ללא פגיעה בחשק מיני ותיאבון תקין. שאלתי היא כיצד הקונצרטה סייעה לי שהרי ככל הנראה הבעיה היא במחסור בסרוטונין וקונצרטה מגרה את מע' העצבים המרכזית ולא מעלה סרוטונין? שנית, האם התרופה קסנקס xr יכולה לסייע לי בהשגת רוגע, הפחתת חרדה ועם זאת לא לפגוע בחשק המיני שלי ולא להגביר אצלי תיאבון? אני לא אנסה יותר ssri's כי כולם אכזבו עם תופעות הלוואי שלהם ולא אקח רמוטיב (היפריקום) כי הוא מפחית מיעילות הגלולות למניעת הריון שאני לוקחת. מה שנותר לנסות זה קסנקס xr או קונצרטה שכבר סייעה לי. מה דעתך לגבי כל אחת משאלותיי והאם ניתן להשיג מרשם לקונצרטה אצל רופא פסיכיאטר? תודה רבה, מרים.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הפרעת קשב או OCD?
דר' קרני רובין 13/03/2011 | 19:50למרים שלום, הקונצרטה, שהוא מתילפנידט (ריטלין) ארוך פעולה, מעלה באופן משמעותי את רמות הדופמין באונה המצחית (frontal lobe) של המוח ועל ידי כך מאפשר לאנשים עם הפרעת קשב שליטה עצמית גבוהה יותר, שיפור הקשב ולפעמים גם הופך אותם למאושרים יותר בתקופת הזמן בה התרופה פעילה. לעתים אנשים עם הפרעת קשב מסגלים לעצמם התנהגות היפראקטיבית (פעלתנות-יתר) שמעלה גם היא את רמות הדופמין במוח ועל ידי כך מפחיתה את ההשפעות השליליות של ההפרעה. כאשר אנשים אלו נוטלים מתילפנידט , רמות הדופמין במוחם עולות ולכן הצורך שלהם להתנהג בהיפראקטיביות יורד. התרופה מועילה לכ־75% מהאנשים המאובחנים כסובלים מההפרעה. משך השפעת התרופה הוא ארבע שעות וקיימות גם גרסאות בשחרור מושהה שמשפיעות לפרקי זמן ארוכים יותר. לאור העובדה שתרופה זו עוזרת לך, יש להטיל בספק אבחנה של OCD וכנראה שיש לראות בצורך שלך לסדר דרך להתגבר על האי שקט. כנראה שאת סובלת באמת מהפרעת קשב וריכוז היפראקטיבית (ADHD) ולכן, הקונצרטה עזרה לך. איני נוהגת להתווכח עם הצלחות ולדעתי, אם תרופה זו עוזרת לך, כדאי שתמשיכי לקבל טיפול זה. אין ספק שקונצרטה עדיף על בנזודיאזפינים (קסנקס), אלא אם מדובר בשעות הערב בהן ריטלין עלול להפריע בשינה. מקווה שעניתי לך בתשובתי זו. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
תודה רבה!!!
מרים. 14/03/2011 | 11:06רציתי להודות לך על ההתייחסות המפורטת לשאלותיי. אכן סייעת לי רבות וכעת המשך הטיפול ברור עבורי. תודה :))הוסף תגובה
-
-
השפעת זיפרקסה למשך זמן ממושך....
מאיה 05/03/2011 | 01:00היי, הנני כיום כבת 21 הנני נוטלת את התרופה זיפרקסה מזה כ4 שנים המינון ההתחלתי היה כ-12 מ"ג והחל לרדת במהלך השנים וכיום אני נוטלת כ-5 מ"ג זיפקסה בבדיקת הדם האחרונה שביצעתי התגלתה לי עלייה בסוכר יש השפעה של התרופה על עליית סוכר?ובמידה וזה נמשך זה יכול להגיע עד סכרת?? בעבר בתחילה סבלתי מהשמנה כתוצאה מלקיחת מינונים גבוהים אך כרגע בעקבות ירידת המינונים ההשמנה ירדה.... עליי לדווח לרופא שלי על העלייה בסוכר???. בתודה...הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
השפעת זיפרקסה למשך זמן ממושך....
דר' קרני רובין 13/03/2011 | 22:59למאיה שלום, זיפרקסה שהיא תרופה מצויינת, אכן יכולה לגרום לעליה בסוכר ולסכרת בגיל צעיר יותר. עליך בהחלט לדווח לרופא על עלית הסוכר וקרוב לודאי יהיה הכרח להחליף את התרופה. אנא אל תדחי זאת בברכה דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
-
מירו 30 מ"ג
אביבית 04/03/2011 | 19:25הפסיכיאטר הורה לי ליטול כדור מירו אחד ביום (30 מ"ג). הכדור "מוחק" אותי לגמרי ואני ישנה ימים ושעות ארוכות ברציפות, על אף שהדיכאון שלי אינו מלווה בקשיי שינה, אלא להיפך, אני ישנה המון והיטב. הסיבה שקיבלתי דווקא מירו (שמתפקד ככדור שינה ממש לסובלים מהפרעה זו) היא משום שאני סובלת מכאב ראש תמידי כרוני כבר חמש וחצי שנים, שמקורו נפשי, ככל הנראה (סימבלתה לא סייעה). שאלותיי הן: האם העייפות הבלתי נתפסת הזאת תחלוף עם הזמן? האם מירו אכן ידוע ככדור שמסייע לכאבים מנמצאים על התפר שבין הנפשי והפיזי? תודה גדולה על הסיוע, אביביתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מירו 30 מ"ג
דר' קרני רובין 13/03/2011 | 22:54לאביבית שלום, האם עברת ברור לכאב הראש - כלאמר האם רופא מומחה לכאבי ראש או נאורולוג קבע על איזה כאב ראש מדובר? ככלל בכאבי ראש מיגרנותיים, ה-SSRI'S בתחילה מחריפים את כאבי הראש ואחר כך גורמים להעלמותם. הסימבלטה אכן גם הוא מאוד טוב בכאבי ראש. אשר למירו (בונסרין) הוא באמת מרדים (אפקט זה אינו חולף) וגורם לעליה במשקל. הבונסרין יכול להגביר או להפחית כאבים נוירלגיים. במידה וכאבי הראש לא חלפו ואת תמשיכי להיות "מחוקה" כהגדרתך, מכדור זה הייתי מתיעצת שוב עם פסיכיאטר לגבי הטיפול. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
סכיזופרניה גבולית
-
הריון מדומה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
טיפול קבוצתי
-
טיפול בהפרעות אכילה
-
בדיקות קשורות
-
סכיזופרניה גבולית
-
אבחון פסיכיאטרי
-
תרופות קשורות
-
ציקלוסרין
-
כלורפרומאזין
-
מונחים קשורים
-
קנאביס רפואי
-
המגדלות
רופאים בתחום
ד"ר אילן וולקוב
פסיכיאטריה
5.0
( 22 חוות דעת )
"הגעתי לאילן אחרי תקופה מאוד לא פשוטה, ובלי לדעת למה לצפות. מהרגע הראשון הייתה תחושת הקשבה אמיתית, בלי שיפוטיות... ההסבר היה ברור, והיה מקום לשאלות ולחששות. הטיפול עזר לי להבין את עצמי יותר טוב..."
ד"ר אחמד אבו אליונס
גריאטריה
4.9
( 20 חוות דעת )
"ד"ר אחמד איבחן את אמא שלי בצורה מדוייקת, היה נחמד ורגיש הסביר הכל בסבלנות יתרה"
פורומים נוספים בתחום
פורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםפסיכוגריאטריה
בפורום פסיכוגריאטריה ניתן להתייעץ עם ד"ר עופר בר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכוגריאטריה
פרופ' ערד קודש
ד"ר עופר בר