פורום כירורגית כלי דם - עמוד 83
-
גלולות וורידים
תמר 28/05/2019 | 23:12שלום, עשיתי א'ס ורידים והתוצאה היא שאין לי בעיה במערכת העמוקה אלא רק בשטחית- אי ספיקה.יש לי 5 ילדים- הריונות ולידות תקינים. רציתי לשאול אם ניתן לקחת גלולות משולבות ללא חשש או שמא יש לחשוש לקריש דם בגלל הורידים?(כאמור- הם רק במערכת השטחית) בתודה,הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
גלולות
ד"ר אסף לבנון 29/05/2019 | 09:19שלום תמר אי ספיקה במערכת ורידים שטחית אינה מהווה גורם סיכון לארועי פקקת במידה המונעת שימוש בגלולות ועל כן אין התווית נגד לשימוש בגלולות . אם יש סיפור משפחתי של קרישיות יתר או אם אין חשד לקרישיות יתר אצלך כגון הפלות חוזרות בשלבים ראשונים של ההריון אזי הסיכוי לבעייה קטן מאוד. אם את רוצה להיות בטוחה לגבי זה יש לבצע ייעוץ רשמי אצל המטולוג העוסק בנושא קרישיות יתר. אם את צריכה המלצה צרי קשר שוב וצייני אזור מגורייך.הוסף תגובה
-
-
בדיקת דופלר
שיר 20/05/2019 | 22:27שלום לאחרונה בצעתי בדיקר דופלר לגפיים תחתונות, התוצאות אומרות כי בורידים העמוקים בתגובה לווסלבה בצד ימין היפוך בזרימה בספנה הגדולה ובצד שמאל היפוך בפומרלי המשותף. נכתב גם שקיים אי ספיקה קלה בספנה הגדולה מימין ובפמורלי המשותף משמאל אשמח להסבר התוצאות תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בדיקת דופלקס ורידים
ד"ר אסף לבנון 21/05/2019 | 08:36שלום שיר, אבקש לדעת מה גילך? האם יש מחלות רקע? טיפול תרופתי קבוע? מה הסיבה לביצוע הבדיקה? מהן תלונותייך ברגלים? כמו כן נא להעביר לעיוני את תשובת הדופלקס במלואה.הוסף תגובה
-
בדיקת דופלקס ורידים
שיר 21/05/2019 | 20:25אסף שלום אני בת 35 נשאית של הגן mthfr הומוזיגוט מטופלת בחומצה פולית 5 מ"ג על בסיס יומי. ברקע המשפחתי אמא עם פקקת ורידים וטרומבוזה ברגל. נשלחתי לביצוע הבדיקה בגלל כאבים ברגל שמאל. תשובות הדופלקס במלואם: us דופלר גפיים תחתונות: ורידים עמוקים: נסרקו הורידים פמורלי משותף, פמורלי שטחי, פופליטאלי והספנה בחלקו העליון. הורידים עוברים תמט בלחץ והזרימה בהם תקינה. התגובה לוולסלבה :בצד ימין היפוך בזרימה בספנה גדולה,בצד שמאל היפוך בפמורלי משותף. ורידים שטחיים: נסרקו ורידי הספנה הגדול והקטן ברוחב תקין. לא הודגמו דליות. סיכום – 1 .אין עדות ל-DVT 2 .הורידים השטחיים תקינים. 3התגובה לוולסלבה :בצד ימין היפוך בזרימה בספנה גדולה,בצד שמאל היפוך בפמורלי משותף. 4.סימני אי ספיקה ורידית קלה בספנה גדולה מימין ובפמורלי משותף משמאל. תודההוסף תגובה
-
בדיקת דופלר
שיר 27/05/2019 | 22:03אסף שלום אשמח לתגובתך תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דופלר
ד"ר אסף לבנון 27/05/2019 | 23:36מצטער על העיכוב. מבטיח להתייחס בבוקרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר אסף לבנון 28/05/2019 | 05:47לא ממש הבנתי מה השאלה , אני מניח שאת רוצה התייחסות לממצאי הבדיקה. הבדיקה מעידה על אי ספיקה במערכת העמוקה משמאל והשטחית מימין. איני משוכנע שיש קשר לתלונות הכאבים שלך ברגל שמאל והאם יש צורך בטיפול כלשהו. ממליץ לך לפנות עם ממצאי הבדיקה לכירורג כלי דם באזור מגורייך כדי שיבדוק אותך ויתרשם יותר מאופי הכאב. הממצא מימין חסר משמעות אם אין תלונות נלוות או ממצאים בבדיקת רגל ימין. אם יש עוד שאלות אשמח לעזורהוסף תגובה
-
-
נפיחות רגל ימין מזה שבוע
שי 25/05/2019 | 17:34בן 90, ברקע פרפור פרוזדורים כרוני , אי ספיקת לב, חשד לממאירות ראתית. לפני 3 חודשים היה ארוע של דימום מערכת העיכול העליונה, הפסיק לקבל פרדקסה בשל כך. נמצא כיב מדמם בקיבה חשוד לאדנוקרצינומה, בנוסף חשד לגידול בריאה. לפני שבוע הופיעה נפיחות ניכרת של רגל ימין,לכל אורכה, עד גובה המפשעה, בצקת גומתית ניכרת. בוצע לו דופלר ורידי במיון ללא עדות ל- DVT, רק נאמר שיש בצקת של השומן התת עורי? ובעצם לא ניתן הסבר ברור לנפיחות. השאלה שלי מה הסיכוי שהבדיקה של הדופלר "תפספס" DVT, והאם קיימת בדיקות נוספות שמומלץ לבצע? האם יש טעם לחזור על הבדיקה? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פקקת
ד"ר אסף לבנון 25/05/2019 | 18:12בבדיקת דופלקס נבדקים רק ורידי המפשעה והירך ובדרך כלל ורידי האגן לא נבדקים. על פי התיאור הבעייה שם ובדיקת הבחירה לאיתור הבעייה היא בדיקת CT VENOGRAPHY . המקרה בעייתי מכיוון שאם אכן יש DVT אזי יש צורך במתן נוגדי קרישה וזה בעייתי לאור ארוע הדימום שציינת. במקרה זה יש צורך לחשוב על פתרון אחר אך את הכל צריך לקחת בחשבון בקונטקסט של הגיל המבוגר ומחלות הרקע הקשות. מקווה שיותר עזרתי מאשר הלחצתי/בלבלתי. אשמח לעזור אם יש עוד שאלות . השאר טלפון כאן ואחזור אלייךהוסף תגובה
-
-
כאבים לאחר הליך צנתור
מרינה 14/05/2019 | 11:13שלום רב, בתאריך 16.04 בעקבות אי ספיקה ורידית, עברתי V-block implantation to SFJ + Emboloscleroteraphy of grate safenous vein. הכל היה בסדר ובימים האחרונים אני חווה מין עוויתות/ספאזם במקום בו מוקמה השרוולית, כאבים חד וחזק שמצריך ממני לשכב לכמה דקות עד שיעבור. מתרחש בין 3-7 פעמים ביום. גרב אלסטית עוזרת במעט בשלב זה. השאלה שלי היא האם התופעה נורמלית ותחלוף? האם יש להתייחס לכאב החדש כמשהו שמצריך בדיקה/טיפול? (יש לציין שהרופא המטפל לא מתרגש כל עוד אין חום/נפיחות אך גם לא ביצע בדיקה בשלב זה) הכאב מאוד חד וחזק ותופס אותי במצבים מאוד בעייתיים ומתגבר עם הימים שעוברים. מודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים
ד"ר אסף לבנון 14/05/2019 | 14:24איני מכיר את הפרוצדורה שביצעת- כנראה הליך חדשני- הכוונה לחלק של V-BLOCK וכו'. אנא שלחי לי את מכתב השחרור ואנסה להבין ולעזור . בכל מקרה מציע להתעקש על בקורת אצל המנתח!!הוסף תגובה
-
כאבים המשך
מרינה 14/05/2019 | 14:48אשלח בשמחה ואודה להעצתך רק לא מוצאת מקום בפורום לצרף קובץ :(הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר אסף לבנון 14/05/2019 | 15:01שלחי למייל שלי asaflev67@gmail.comהוסף תגובה
-
המשך
מרינה 15/05/2019 | 08:58שלחתי. תודה מראש!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סיכום
ד"ר אסף לבנון 15/05/2019 | 09:46המסמך ששלחת לא עזר לי בהחלטה על הטיפול הנחוץ. ממליץ לפנות לרופא המנתח.הוסף תגובה
-
-
חשש לDVT
סיגל 14/05/2019 | 22:34יש לי כאבים איומים ברגל וכן תחושה כללית מאד מאד לא טובה בבדיקות דם הכל יצא תקין,[לא עשו הבדיקה של DVT] וכן רופא המשפחה כתב כי אין חשש לDVT אך כבר שבוע כאבים עזים המתגברים בדריכה ותחושות קשות האם יש מקום לחשש גם אם הרופא בדק את הרגל וקבע שהיא לא נפוחה וכו' תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
dvt??
ד"ר אסף לבנון 14/05/2019 | 23:22קשה לי מאוד לחוות דיעה בלי לבדוק. אם יש חשד לdvt ולא משנה של מי....יש לבצע דופלקס ורידים כדי לשלול זאת. יתכן גם שהבעייה היא עורקית ושוב .... כדי לחוות דעה אני צריך מידע על גיל, מחלות רקע, טיפול תרופתי קבוע, עישון??? ומעבר להכל לבדוק אותך. אשמח לעזור במידת הצורךהוסף תגובה
-
-
שטף דם באגודל
יפית 11/05/2019 | 19:01שלום, לפתע הבחנתי בשטף דם קטן עגול על האגודל באצבע מתחת לעור,לא קבלתי מכה.מה זה יכול להיות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שטף דם
ד"ר אסף לבנון 12/05/2019 | 14:55שלום יפית לא נראה לי ששאלתך קשורה בתחום עיסוקי , אנסה לתת לך כוון בהמשך הברור. כדי לחוות דעה ראשונית אבקש לדעת: גיל, מחלות רקע, טיפול תרופתי קבוע ובנוסף שלחי גם תמונה של האגודלהוסף תגובה
-
אגודל
יפית 12/05/2019 | 15:06תודה על הסיוע,לאן לשלוח את התמונה?לא מצליחה להעלות לכאן. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר אסף לבנון 12/05/2019 | 19:47את התמונה אפשר לשלוח למייל שלי asaflev67@gmail.com אל תשכחי לענות לשאר השאלותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סיכום
ד"ר אסף לבנון 13/05/2019 | 12:50ראיתי את התמונה , לא נראה לי דבר מעורר דאגה- יתכן שקרה עקב חבלה קטנה שלא ייחסת לה משמעות ואולי אף לא שמת לב אליה. נראה לי שיחלוף לבד תוך כמה ימים ורק אם לא עובר או שמופיעים דברים דומים במקומות אחרים יש לפנות לרופא מטפל לצורך התייעצות, בשורה התחתונה אני מציע להירגע ולא להתחיל לחפש כל יום בכל הגוף אם יש משהו לא בסדרהוסף תגובה
-
-
היצרות כלי דם וזרימת דם לקויה
אני 06/05/2019 | 18:30שלום ביצעתי שתי בדיקות שונות בהפרשי זמן קצרים, ועד שיגיע התור לרופא, האם נכון שיש סתירה בין הבדיקות לגבי מצב האאורטה וזרימת הדם? תודה C.T ע"ש מותני 09/09/18 מודגמים שינויים סקלרוטיים גסים הבולטים בעיקר בחלק האיליאקלי של המפרקים הסקרו איליאקלים בצורה סימטרית דו"צ עם הופעה של ציסטות סוב כונדרליות קטנות. טיב הממצאים לא ברור. האם מדובר בסקרו איליאיטיס? הלורדוזיס המותני פיזיולוגי שמור. גופי החוליות שומרים על גובהם. לא הודגם הרס גרמי מוקדי ואין לראות שבר. מבנה גרמי אוסטאופני. זיזים גרמיים קדמיים וצידיים בלוחיות ברוב הגבהים . ממצא לוואי: שינויים טרשתיים בדופנות האאורטה וענפיה. בקע היאטלי קטן. א.ס אאורטה כולל דופלר 23/04/19 האאורטה הבטנית נצפתה ברוחב תקין. ללא עדות ל AAA - Aneurysm Aortic Abdominal . הקוטר המרבי מעל הפיצול נמדד : 1.1 ס"מ . סיכום: ממצאים: ללא עדות ל - .AAA עלי לציין שיש גם זרימה לקויה בעורקי הרגליים ונגעי עור חמורים ברגליים וידיים שאובחנו כפסוריאזיסהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר אסף לבנון 07/05/2019 | 09:50יש לי קצת בעייה לדבר על בדיקות הדמייה ללא שברור לי מדוע התבצעו. אנא ענה על מספר שאלות ונוכל להתקדם 1. גיל 2. מחלות רקע 3. מה סיבת ביצוע הבדיקות לעיל 4. על סמך מה הקביעה שיש זרימה לקויה בעורקי הרגליים ואם כן- במה היא מתבטאת ? והאם בוצעה בדיקת דופלר עורקי רגליים?הוסף תגובה
-
דופלר עורקי גפיים
אני 07/05/2019 | 11:16להלן ממצאי בדיקת דופלר עורקי גפיי התחתונות: הבדיקה בוצעה בתארי 2019/04/15. בסריקת דופלר הודגמו תרשימי זרימה, לחצי סגמנטריי אינדקס זרוע/קרסול : ימין אינדקס זרוע/קרסול במנוחה ' 75.0 ' הפרעה קלה באספקת הד לרגל. ימין אינדקס זרוע/קרסול במאמץ ' 52.0 ' הפרעה בינונית עד קשה באספקת הד לרגל. שמאל אינדקס זרוע/קרסול במנוחה ' 77.0 ' הפרעה קלה באספקת הד לרגל. שמאל אינדקס זרוע/קרסול במאמ ' 69.0 ' הפרעה בינונית באספקת הד לרגל.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר אסף לבנון 07/05/2019 | 11:30אם את/ה רוצה התייחסות רצינית לפנייתך אנא ענה/י על כל השאלות ששאלתי. בנוסף נראה לי שהמספרים הפוכים במה שכתבת בבדיקת הדופלר- נא לתקן כדי שאקבל תמונה נכונההוסף תגובה
-
עורקים
אני 07/05/2019 | 12:00סליחה, שלחתי תשובה מהנייד שכנראה לא עברה, וכשהגעתי הביתה שלחתי ממצאי הדופלר גפיים. אז אענה שוב לפי הסדר: אני בת 67 אובחנתי כחולת פיברומיאלגיה, דלקת פרקים פסוריאטית, אבחנות שנויות במחלוקת בין רופאים שונים. לאחרונה התחלתי לסבול מכאבי רגליים בהליכה(בעיקר בעלייה), רופא שלח אותי לאורטופד ולכירורג כלי דם. האורטופד עשה סי.טי ע"ש מותני והחליט שהכאבים הם בגלל היצרות של ע"ש וצריך לנתח. כירורג כלי דם בדק ידנית ואמר שהכל בסדר אבל שלח אותי לדופלר עורקי צוואר. בינתיים הפסוריאסיס מנע ממני לדרוך על הרגליים במשך חודשים, ולאחרונה כשהוטב קצת וחזרתי לצעדות, הכאבים נעלמו בהליכה אבל התחילו במנוחה. האורטופד ממשיך לטעון שזה בגלל היצרות ע"ש, ובדיקות דופלר עורקים(גפיים ואאורטה), מחכים לפגישה עם כירורג כלי דם שתתקיים בעוד זמן רב. בינתיים חזרתי לצעדות הארוכות שלי, לא כואב, אבל מאד מודאגת ממצאי הבדיקות. לכן פניתי אליך לעשות לי סדר ואולי..להרגיע. תודה ולגבי שליחת התוצאות של הבדיקות: אינני יודעת איך להעתיק כדי שיהיה ברור. יכולה לשלוח טפסי הבדיקות עצמם אבל צריכה מען שיהיה לעיניך בלבד כי לא יודעת איך מוחקים את פרטיי האישיים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך2
ד"ר אסף לבנון 07/05/2019 | 12:07שלחי למייל asaflev67@gmail.com בנוסף איזה טיפול תרופתי קבע את מקבלת, שילחי לי למייל גם טלפון ליצירת קשרהוסף תגובה
-
-
שאלה
ח. 04/05/2019 | 22:14שלום רב ד"ר יש לי שאלה אני בן 25 במדידת לחץ דם ביידים הלחץ דם הוא סביב 65/110 או קצת יותר אבל כשאני מודד לחץ דם ברגליים בישיבה התוצאה היא בערך 100/140 או 150 לפעמים טיפה פחות האם זה נורמאלי .? שלחץ דם ברגליים היה גבוהה .? יש לי מידי פעם קור ברגליים ורגלייים אדומות לא נפוחות לפעמים או עם אני הולך הרבה יכולות לכאוב אחרכך כי אני לא בפעילות גופנית כלכך כרגעהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
לחץ דם
ד"ר אסף לבנון 04/05/2019 | 22:50לחץ הדם ברגליים יכול להיות גבוה מלחץ הדם בידיים. זה לא מדאיג. לגבי התלונות ברגליים , לא נשמע לי שזה קשור ללחץ הדם. כדי להבין במה מדובר ולהחליט האם הבעייה משמעותית או לא ואילו בדיקות יש לבצע , צריך לבדוק אותך יותר לעומק. מהנתונים שנתת לא עולה בדעתי כוון ברור . מציע שתיגש בשלב ראשון לרופא המשפחההוסף תגובה
-
שאלה לתשובה
ח. 04/05/2019 | 23:04תודה ד"ר על המענה פשוט פשוט הלחץ בידיים הוא בגדר הנורמה וברגליים זה כיביכול נחשב ליתר לחץ דם אבל עם זה אמור להיות ככה שהלחץ ברגליים הוא גבוהה אז אני מסיר דאגה מכיוון שאני יודע שלחץ דם גבוהה זה מסוכן וראיתי לחצים גבוהים ברגליים שמדדתי כמה וכמה פעמיםהוסף תגובה
-
-
ורידים
רייץ 02/05/2019 | 12:25בת 52, לפני כ-25 שנים היה לי אירוע RT DVT ברגל ימין ומאז לוקחת קומדין וגורבת גרביים אלסטיות בתקופה האחרונה קשה לי לעמוד על רגל ימין(בשנה האחרונה לא גרבתי גרביים אלסטיות)לא מסוגלת יותר לגרוב!!!! מצרפת תוצאות דופלר אחרון שעשיתי. מערכת עמוקה רגל ימין: בסגמנט CF VEIN-SF VEIN הוריד העמוק הודגם ספיק וללא עדות לחסימה. בוריד POP Vהודגמו שרידי טרומבוס בודדים, ישנה אי ספיקה. הודגמו זוג ורידי POSTTERIOR VEIN ללא עדות לחסימה. רגל שמאל: בסגמנט CF VEIN-SF VEIN הוריד העמוק הודגם ספיק וללא עדות לחסימה. הודגמו זוג ורידי POSTTERIOR VEIN ללא עדות לחסימה. מערכת שטחית: רגל ימין ושמאל: הספנה הארוכה הודגמה ספיקה, ללא עדות לחסימה. הספנה הקצרה ספיקה. השאלה האם יש טיפול/ניתוח חדשני שאפשר לעשות??!!!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
DVT
ד"ר אסף לבנון 02/05/2019 | 12:30שלום לך כדי לקבל תמונה יותר רחבה מבקש לדעת: האם יש עוד מחלות רקע ו/או תרופות נוספות? האם את יכולה לצרף צילום של תשובת בדיקה הדופלקס שביצעת? אם לא ניתן לשלוח לכאן- שלחי למייל שלי בברכההוסף תגובה
-
DVT
רייץ 02/05/2019 | 12:42תודה על תשובתך המהירה. חוץ ממה שציינתי שעקב האירוע DVT קיבלתי תסחיף ריאתי ומאז מקבלת קומדין באופן קבוע. אין לי שום מחלות רקע/תרופות נוספות. העתקתי לך את כל מה שכתוב בתוצאות של הדופלר לא היה ניתן לשלוח בקובץ מצורף. אודה אם תיתן לי את המייל שלך על מנת לשלוח לך בחוזר. המון תודותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר אסף לבנון 02/05/2019 | 14:30asaflev67@gmail.comהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סיכום
ד"ר אסף לבנון 02/05/2019 | 15:47הבדיקה כמעט תקינה למעט סימנים לשארית של קריש דם בוריד העמוק מאחורי הברך. וריד זה גם באי ספיקה. לא בטוח שתלונותייך נובעות מכך וגם אם כן, הטיפול הוא שמרני בלבד...קרי: גרב אלסטי. חוות דעת זו במגבלת העובדה שלא בדקתי אותך והתרשמתי ממצב הרגל. אשמח לעזור בהמשך במידת הצורךהוסף תגובה
-
-
בדיקת דופלקס עורקי הצוואר
חנה 23/04/2019 | 01:11שלום, אני בת 64 מטופלת בטריטס 2.5 ונורמיטן 12.5 ללחץ דם. מקבלת טיפות ויטמין D וכדור B12 פעמיים בשבוע. עשיתי בדיקת דופלקס עורקי צוואר ואילו התוצאות: שמאל: EDV PSV cca proximal 70 cca distal 67 cca bifurc 61 eca 79 ica proximal 60 ica distal 72 vertebral a 48 ימין: ESV PSV cca proximal 89 cca distal 67 cca bifurc 75 eca 55 ica proximal 49 ica distak 83 vertebral a 44 ימין: מוצא העורק הפנימי -רבדים מעטים ללא הפרעה לזרימת הדם . עורק בין חולייתי-ללא הפרעה המודינמית. שמאל: מוצא העורק הפנימי- עיבוי דפנות ללא הפרעה לזרימת הדם. עורק בין חולייתי- ללא הפרעה המודינמית. בבדיקת דם אחרונה לפני כשנה: טריגליצרידים-116, כולסטרול-169 HDL-51, LDL-95.5. הסיבה שנשלחתי לבדיקה היא תלונה על תחושת נימול ורדימות בידיים כתפיים ולעיתים צוואר וראש. האם תוצאות הבדיקה מדאיגות? מה משמעות התוצאה? מה עלי לעשות? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
דופלקס
ד"ר אסף לבנון 23/04/2019 | 09:11בדיקת הדופלקס תקינה לחלוטין מבחינת מהירויות הזרימה אשר מעידות על העדר הפרעה בזרימת הדם בעורקי הצוואר. ה"רבדים המעטים" מימין ו"עיבוי הדפנות" מצד שמאל יכולים להית ביטוי של קיום טרשת עורקים. טרשת עורקים הינה מחלה שגורמי הסיכון שלה הם: יל"ד , הפרעת שומנים, סכרת, עישון ורקע משפחתי. לא ציינת אם את מעשנת ואם יש רקע משפחתי של בעיות כלי דם אך למעשה לא צריך שיהיו כל גורמי הסיכון כדי שמצב זה יתפתח. בכל מקרה תוצאות הבדיקה אינו מדאיגות- למעשה אין קשר בין תלונותייך לבין ממצאים שיכולים להיות בבדיקה זו. מה שצריך לעשות זה להמשיך ולעקוב ע"י בדיקה חוזרת עוד שנה ובנוסף לטפל אגרסיבית בגורמי הסיכון ולהפסיק לעשן (אם את מעשנת) , יש לדון גם עם רופא המשפחה על התחלת טיפול באספירין. מקווה שהבהרתי את התמונה , אם יש עוד שאלות אשמח לענות.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
נוירופיברומטוזיס
-
דמם
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח הזעת-יתר ראשונית
-
כריתת ריאה
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת MRI
-
רצף גנטי BRCA
-
תרופות קשורות
-
פיפרצילין
-
בנזאלקוניום כלוריד
-
מונחים קשורים
-
הידרותרפיה
-
איחוי
פורומים נוספים בתחום
פורוםבקע - הרניה
בפורום בקע - הרניה ניתן להתייעץ עם ד"ר משה דודאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בקע - הרניהפורוםכירורגית כלי דם
בפורום כירורגית כלי דם ניתן להתייעץ עם ד"ר אסף לבנון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגית כלי דםפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזהפורוםהזעת יתר
בפורום הזעת יתר ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הזעת יתרפורוםמיני מעקף קיבה
בפורום מיני מעקף קיבה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסים גרון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מיני מעקף קיבהפורוםכיס מרה
בפורום כיס מרה ניתן להתייעץ עם ד"ר איתי זוארץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כיס מרה
פרופ' משה דודאי
ד"ר אסף לבנון
ד"ר רונן גלילי
ד"ר נסים גרון
ד"ר איתי זוארץ