דלג לתוכן

פוליפ שהוצא לפני 5 שנים

פורום סרטן המעי הגס

ד"ר רונן ברנר

ד"ר רונן ברנר

ד"ר רונן ברנר מנהל תחום גידולי מערכת העיכול בוולפסון (ושט, קיבה, לבלב, כבד, מעי דק, מעי גס, רקטום, אנוס, גידולים נוירו אנדוקריניים ו-GIST). בוגר התמחות באונקולוגיה, מרכז הסרטן ע"ש דוידוף, בי"ח בילינסון בפ"ת. מומחה ברפואה פנימית, פנימית ג' שיבא. בעל נסיון קליני רב ברפואה פנימית ובאונקולוגיה. שילוב זה מאפשר מתן טיפול כוללני ועדכני במחלת הסרטן, בסיבוכי הטיפולים במחלה ובבעיות פנימיות שאינן קשורות ישירות במחלה ולכן נותרות לעיתים קרובות ללא מענה בחולים אונקולוגיים (חולי סרטן עם מחלות לב, סכרת, מחלות נוירולוגיות, מחלות ראומטיות). דובר שפות: עברית, אנגלית, יידיש. * ד"ר רונן ברנר מנהל באינפומד את פורום סרטן הלבלב ופורום סרטן המעי הגס.
רופאים בתחום
ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
ד"ר נטלי מימון רבינוביץ אונקולוגיה
5.0
( 7 חוות דעת )
"הגענו עם ממצא בסיטי חזה בריאות. הרופאה נהלה את הבירור של הממצא בצורה מקצועית ומהירה. תוך מספר שבועות כבר הייתה אבחנה וכל שאר הבדיקות והתחלנו טיפול. אין לנו מילים להודות לה על האנושיות, מקצועיות, חמלה רבה ואמפתיה. מומלצת מאוד לטיפול סרטן ריאה."
ד"ר גדי שלומאי
ד"ר גדי שלומאי אנדוקרינולוגיה
5.0
( 25 חוות דעת )
"אוירה נעימה, הבנת מצבי, תחושת בטחון שאני בידיים טובות לניהול המצב שלי."
ד"ר איריס יעיש
ד"ר איריס יעיש אנדוקרינולוגיה
5.0
( 124 חוות דעת )
"ד"ר יעיש איריס רופאה מעולה ומקצועית ביותר. אני מטופלת אצל ד"ר איריס שנים רבות . תמיד מקבלת הסבר על כל שינוי ומצב רפואי. תמיד ההסבר בגובה העיניים עם חיוך מרגיע. בכל שאלה או בעיה מקבלת את כל התשובות . ובסוף ביקור יוצאת בהרגשה טובה שאני בידיים הכי טובות. תמיד בכל שאלה שנוצרת גם לא בזמן הביקור במרפאה אני משאירה הודעה ותמיד מקבלת תשובה וטיפול לאחר זמן קצר. ממליצה בחם על ד"ר איריס יעיש. שאצלה ניתן לקבל את הטיפול הטוב ביותר והמסור ביותר. ד"ר איריס אמינה ולבבית. ורק תודות לי על הטיפול המסור שלה עבורי. כן ירבו כמותה."
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםסרטן ריאות

בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום סרטן ריאות

פורוםלופוס ומחלות אוטואימוניות

בפורום לופוס ומחלות אוטואימוניות ניתן להתייעץ עם פרופ' ננסי אגמון-לוין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום לופוס ומחלות אוטואימוניות

פורוםסרטן המעי הגס

בפורום סרטן המעי הגס ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן ברנר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום סרטן המעי הגס

פורוםסרטן הלבלב

בפורום סרטן הלבלב ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן ברנר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום סרטן הלבלב

פורוםנפרולוגיה ויתר לחץ דם (מחלות כליה, מחלת כליות כרונית, אי ספיקת כליות ודיאליזה, לחץ דם גבוה)

ברוכים הבאים לפורום שמוקדש לבריאות הכליות ולטיפול ביתר לחץ דם. כאן תוכלו למצוא מידע מהימן, לשאול שאלות ולקבל תמיכה בנושאים כמו אי ספיקת כליות, דיאליזה, השתלת כליה, וכן על לחץ דם גבוה ודרכים לטפל בו. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה

לפורום נפרולוגיה ויתר לחץ דם (מחלות ...

פורוםאורטיקריה (סרפדת)

בפורום אורטיקריה (סרפדת) ניתן להתייעץ עם ד"ר רמית מעוז-סגל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום אורטיקריה (סרפדת)
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו