פורום טיפול בכאב - עמוד 144
אבנר מן
לחץ בחזה צד ימין עדה 17/04/2013 | 22:59מזה כבר חודש שסובלת לחץ בצד ימין יותר בין החזה והכתף יש לפעמים נימולים ביד ומקרין כאב ליד חוץ מהנימוליםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה לחץ בחזה מר גבעון פלד 18/04/2013 | 14:53ישנו שריר הנקרא שריר החזה הקטן, פקטוראליס מיינור, שאזורי הקרנת הכאב שלו מתאימים לתאורך. טיפול נכון של טריגרים יכול להעלים לך את הכאב.הוסף תגובה
כאב בגוף מישהו 17/04/2013 | 13:44שלום. לפני כשלושה שבועות התחילו לי כאבים פתאומיים בידיים. חשבתי שאולי אלה כאבים בגלל העבודה. אבל לאחר כמה ימים הכאבים ביידים עברו גם לגב התחתון - כאב חזק ולא פתאומי וגם כאב מידי פעם ברגליים. בשבוע האחרון התחילו לי כאבים אפשר להגיד שזה כל הגב וגם הצוואר ממש כואב. כל תנועה שאני עושה כדי להזיז את הראש אני מרגיש כאבים. אני לא יודע מה אני יכול לעשות. מיום ליום הכאבים יותר חזקים, אני בקושי ישן בלילה. לא משנה איך אני ישן אני מרגיש כאב. הרופא הביא לי הרבה כדורים להרגע אבל כלום לא עזר.. עשיתי צילום בגב והצילום יצא תקין. אני שוקל 137 קילו ואני בן 21. מה אתה חושב שזה? והאם יש קשר בין הכאבים האלה לבין המשל שקלי? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבי גוף מר גבעון פלד 17/04/2013 | 13:57גופנו קשור המערך סבוך של רקמות חיבור ובהן שזורים השרירים. כאב שמתחיל ביד עלול להגיע לרגל והפוך המידע שנתת לי מצביע כמעט ללא ספק על משקל יתר שעלול להכביד ולאורך זמן לייצר כאבים אך חסרים לי הרבה מאוד פרטים. גובה, פעילות גופנית, היסטוריה רפואית, גנטיקה וכו. אשמח למקד אותך והנך מוזמן ליצור עימי קשר. בהצלחההוסף תגובה
פיברומיאלגיה תשושה 09/04/2013 | 15:03לחברה שלי יש פיברומיאלגיה. לפי מה שהיא מספרת לי על פי התסמינים, ככל הנראה גם לי יש. האם ניתן לטפל במחלה הזו באופן טבעי? הייתי מעוניינת לנסות.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה הטיפול לפיברומיאלגיה מר גבעון פלד 09/04/2013 | 15:52ראשית תסמיני הפיברומיאלגיה הם סוג של כאבי שרירים מפושטים ולא ברורים. הפיברומיאלגיה הינה תסמונת של בעיה שרירית לא מספיק מובנת אבל ברור כי היא מתמקדת בשרירי גופנו. ניתן לטפל בה ורצוי להתחיל מוקדם ככל האפשר. מנסיון טיפולי של הרבה חולים ניתן להביא אותך למצב מצויין רק באמצעות עבודה על שרירי הגוף והרקמות הרכות שבו ללא כל התערבות חיצונית.הוסף תגובה
כאבים בצלעות בצד ימין - מתחת לחזה דוראן 31/03/2013 | 13:48בן 37, 1.74, מתאמן בחדר כושר משקלים 4 שנים, פעם בשבוע אירובי ריצה של 20-25 דקות, מעשן, צמחוני (אם זה משנה) והיפוכונדר :) רק בתנוחות מסויימות, ובתנועות. אין הפרעה בשינה, ללא חום, הכאב סביל ולא מציק. אבל מנטלית מציק . לאחר הפסקה של חודשיים בחדר כושר חזרתי לאימון הדרגתי - במהלך החודשיים התקררתי פעמיים בליווי שיעול חזק ומציק, לאחר התחלת האימונים החלו כאבים בצד ימין של הצלעות ממש מתחת לחזה לכיוון בית השחי. (בלוטות לימפה לא רגישות) הולך ובא ...הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב בצלעות מר גבעון פלד 01/04/2013 | 07:49חג שמח רק עצם הפסקת האימון ושילוב השיעול החזק עם חזרתך לאימון בעיקר האירובי עלול לייצר מעט כאב הנובע מהסתגלות השריר לתנועה. למרות האמור הייתי ממליץ לך לגשת לטיפול מהסגנון של השיקום האורטופדי המשלב אבחון תנועתי יציבתי וטיפול במערכות הרקמה הרכה של הגוף בדגש על שרירי הגוף.הוסף תגובה
ירך שמאלית א.ב 20/02/2013 | 18:04שלום רב אני כבת 29 ולאחרונה יש לי כאבים בירך השמאלית בזמן הליכה מדי פעם ובלילה כשאני ישנה ומתעוררת כל הירך השמאלית נרדמת לי ואינני מרגישה כלום. אני רוצה לציין אולי זה קשור אינני עובדת כרגע והכושר שלי לא בשיא וגם שמנתי מעט אולי זה קשור. אשמח לחוות דעת, תודה וחג שמחהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב בירך שמאל מר גבעון פלד 20/02/2013 | 20:25כאב בירך יכול להגרם ממגוון מוקדים ביניהם שרירים, רצועות, מפרק ועוד. אשמח לדעת עוד פרטים על מנת לתת לך מענה הולם ונכון. האם את מרבה לשבת האם עסקת בפעילות אינטנסיבית גופנית לפני הפסקתה האם היו שברים או נקעים באחת משתי הרגליים מתי שהוא בעבר האם כשאת קמה לאחר השינה את מרגישה כי את נלחמת על מנת להתיישר האם יש כאבים נוספים ברגל כגון בשוק או שריר התאומים. אשמח לתת לך תשובה מדוייקת יותר לאחר שתעני לי על השאלותהוסף תגובה
תשובהא.ב 22/02/2013 | 00:18אכן לאחרונה אי מרבה לשבת,עסקתי בפעילות אינטנסיבית לפניי התקופה האחרונה ומעולם לא היו שברים או נקעים תודה לאל וכשאני קמה אינני נלחמת להתיישר, אבל מה שכן ושכחתי לציין עד לפניי כשנה סבלתי מכאבי גב תחתון בעקבות משבר רגשי ככה וטיפולים אצל אוסטופתית עזרו לי מאוד, לאחרונה יש קצת כאבים אבל לא כמו בעבר זה קשור? ואין כאבי נוספים רק בירכך, תודה וחג שמח.הוסף תגובה
תשובת מומחה כאב בירך מר גבעון פלד 22/02/2013 | 06:54זה שכיח מאוד אצל אנשים שעסקו בפעילות אינטנסיבית והפסיקו כאבים כמו שאת מתארת, המלצתי במתינות לחזור לפעילות. מעבר לכך מספר טיפולים בגישת טריגר פוינט יכולים להקל משמעותיתהוסף תגובה
תודה.א.ב 22/02/2013 | 13:15המון תודה..הוסף תגובה
כאבים ברגל מיה 28/03/2013 | 23:06שלום אני בת 36 וסובלת לאחרונה מכאבים חזקים שהתחילו בגב התחתון בביקור אצל רופא הוא נתן לי כדורים והכאב בגב עבר וירד לרגל כאבים חזקים ולפעמים הרגל כמו נירדמת בבוקר אחר שכיבה מהלילה מאוד כואב לי לעמוד על הרגל בעבר לא סבלתי מדבר כזה אני אישה פעילה מאוד האם תוכל לעזור לי תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים ברגל מר גבעון פלד 29/03/2013 | 12:34שלום מיה תאורך תואם סימפטומים שכיחים של כאבי גב שעלולים להיות ממגוון רחב של בעיות. אינני בטוח כי הכאב בגב שכח מהתרופה או שזה ההליך הטבעי של הגוף שהיה מתקיים גם בלי התרופה אך העיקר הוא שיש תנועה של מקום הכאב מאחר וזה מצביע על בריאות גופך. כל עוד הכאב זז ומשתנה את במצב טוב. ניתן לטפל בך לדעתי יחסית במספר טיפולים קצרים של טריגר פוינט ולהוריד את הכאב וחשוב מכך להראות לך מה גרם לכך ואיך למנוע זאת בעתיד. כפיש שציינתי גישת הטריגר פוינט יכולה להתאים לך או גישה רחבה יותר הנקראת שיקום אורטופדי בהצלחה וחג שמחהוסף תגובה
כאב בעקבות עליה במשקל יונית 19/03/2013 | 15:55בחצי שנה האחרונה, בעקבות מות אמי ז"ל, צעירה מאוד, התחלתי לאכול לאל הפסקה, כחלק של נחמה ועליתי במשקל. העליה במשקל הביאה אותי לכך שיש לי כאבי נוראיים בעצמות שמחברות את הרגליים לאגן, כנראה מעומס המשקל. מלבד להרזת, מה ניתן לעשות? איך ניתן לטפל בכאב? זה כאב לא נעים ובלתי מוסבר... אני כמעט בטוחה שהכאב הוא בעקבות העליה במשקל.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב לא מוסבר מר גבעון פלד 19/03/2013 | 18:27ראשית תנחומי. אכן הגוף מגיב כמעט לכל בעיה פיזית או נפשית ועלול לייצר כאבים בלתי מוסברים. במקרה שלך כמובן שירידה במשקל יכולה להועיל אך ניתן לבצע מספר דברים נוספים. 1. לשמור על מאזן נוזלים ראוי, הממוצע לשתות ליטר על כל 22.5 קג משקל גוף באם הכליות תקינות. 2. להתחיל לבצע אימונים של כוח וסיבולת - הליכה מאומצת שתגרום לך להזיע ולהתנשף לפחות למשך 25 דקות רציפות ולפחות 3 פעמים בשבוע. 3. שימוש בטיפול הנקרא קינזיו טייפ היכול לעזור לך כם מיידית על מנת להפיג את הכאב ולעזור לגופך גם לשאת את המשקל וגם להניע את טווחי התנועה של שרירייך. בהצלחה. גבעוןהוסף תגובה
קניזיו סוזנה 17/03/2013 | 00:25עברתי ניתוחים ב מרפקי הירך בילדות , cdh, האם טיפול הקמזיו יעזור להפחתת כאבים או יעזור ליצב את המרפקים שלא אצטרך לעבור ניתוחים ??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה קינזיו טייפ מר גבעון פלד 17/03/2013 | 15:16אינני יכול לענות בוודאות מבלי לאבחן את מצבך היום אך בתשובה כללית טיפולתי בהרבה מקרים דומים בהם שימוש נכון בטייפ הקינזיולוגי עזרו להפחתת כאב, שיפור יציבתי ותנועת שריר טובה יותר.הוסף תגובה
פריצת דיסק סמדר 10/03/2013 | 09:51שלום יש לי שלוש פריצות דיסק בגב תחתון. שאלתי: האם יש איזה שהוא טיפול שיעביר לעולם ועד את הכאבים האלה? זה תוקף אותי אחת לשלושה חודשים. האם זה יהיה לצמיתות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה פריצת דיסק מר גבעון פלד 10/03/2013 | 12:37ראשית לבשורה הטובה, יש טיפול ישעביר לך את הכאב וייתן לך את הכלים להתמודד עם כל כאב אם יתחיל אחרי זה. הבשורה השנייה היא שזה לא יעביר את זה לצמיתות כי הנזק קיים אך ניתן לחיות עם זה כמעט ללא מגבלות אם אתה יודע מה לעשות וחשוב יותר מה לא לעשות. מה שאני ממליץ היע גישת השיקום האורטופדי העוסקת בטיפול דרך מערך הרקמות הרכות בכלל ושרירי הגוף במיוחד. טיפול זה יתן לך פתרון מיידי ואת הכלים להמשך חיים כמעט ללא כאב. ניתן למצוא מטפלים טובים מהתחום דרך האינטרנט או שתוכל דרכי.הוסף תגובה
ישיבה לא נכונה (?) ענבל 05/03/2013 | 22:02היום התיישבתי בשיעור ושמתי רגל על רגל,פתאום חשתי כאב ממש מוזר בחוליות באמצע הגב. יכול להיות שזה בגלל הישיבה של רגל על רגל?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב גב בישיבה מר גבעון פלד 06/03/2013 | 07:15צורת הישיבה אינה מקור הכאב מקורו בשרירי הגוף אם זה היה כאב רגעי שחלף ולא חזר, שימי לב אך אין מה להתרגש. אם זה יחזור גשי לבדיקת יציבה אצל מומחה כאב יציבתיהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
עיסוי רפואי
-
הרפיית שרירים הדרגתית
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
תרופות קשורות
-
פרופוקסיפן
-
נורטריפטילין
מונחים קשורים
-
דיקור (אקופונקטורה)
-
מיינדפולנס

פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית

ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס