פורום כירורגיה פה ולסת
ד"ר נבות גבעול 4.9 ( 14 חוות דעת )
ד''ר גבעול הוא מנהל היחידה לכירורגיה פה, פנים ולסתות במרכז הרפואי סורוקה ומרצה בכיר בבית הספר לרפואה באוניברסיטת בן גוריון. יועץ לסוכנות מדנס לביטוח בע''מ - ביטוח אחריות מקצועית וניהול תביעות ברפואת שיניים. בתפקידו הקודם, שימש כרופא בכיר ומנהל מרפאת מפרקי הלסת, שיבא. נבחר לרופא הטוב ביותר בתחום כירורגית בפה ולסת ברשימת הרופאים הטובים ביותר לשנת 2018 של Forbes ישראל תחומי טיפול של ד''ר גבעול: - שתלים דנטליים - השתלות עצם - הרמת סינוס - עקירות כירורגיות - עיוות במפרקי הלסת הערוץ של ד"ר גבעול ביוטיוב: https://www.youtube.com/channel/UCDEtokyQJnYmhm9w_gKtq0g
שבר בראמוס המנדיבולה מימין (לת) ראובן ש 03/12/2025 | 16:15האם יש מצב שיתאחה והאם יש דרך אחרת מנעילת השיניים למשך 6 שבועות ושתיה מקשית כפי שאמרו לי . האם יש חשיבות לגודל השבר לגבי צורת הטיפול ? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
לחץ של הלסת וליד הרקה על הפנים והאוזניים והראש הרגשה של אבן שחוסמת מאחורי האוזן מיטל 07/11/2025 | 09:17אני מרגישה לחץ גדול בראש ומאחורי האוזן והאוזן והלסת הרקתי והלסת חזק שהכול עוטף ויושב הדוק וסותם עם תחושת גודש בראש ובכול ויש לי כאבים בלסת מה אני עושה קשה לי גם לפתוח את האוזן הלסת יושבת ליד האם רופא כירורג פה ולסת יכול לעזור אני מפחדת שזה יחסום לי את השמיעה יסגר כול הבעיות נהיו לי מטיפול עקירת שיניים ושתלים של ארבע שעות אני סובלתֶ כול יום ומפחדת תודה שבת שלוםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה ד"ר נבות גבעול 07/11/2025 | 10:34יש להיבדק על ידי כירורג פה ולסתהוסף תגובה
האם נעילת לסת גורמת לחסימה ממשית של האוזניים ולאיבוד שמיעה מיטל 02/11/2025 | 15:55האם הרגשה של נעילת לסת ואי נוחות הרגש שהלסת חוסמת את האוזניים בהרגשה יכולה לגרום לסגירה ממשית ולאובדן שמיעה והאם אפשר לטפל בזה ולשחוק את נעילת הלסת וההרגשה הלא נוחה אני כבר זמן אחרי טיפול שיניים מורכב מרגישה שקשה לי לפתוח אוזניים סתומות שהלסת יושב לי על האוזניים האם רופא פה ולסת יכול לעזור לי תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה ד"ר נבות גבעול 02/11/2025 | 17:38בעיות במפרק הלס ת עלולות לגרום לתחושת מלאות באוזניים. אבדן שמיעה נדיר ביותר. ממליץ להבדק על ידי כירורג פה ולסת ולבדוק כיצד אפשר לטפלהוסף תגובה
בעיות במפרקת הלסתֳ אחרי טיפול השתלה בעיות במפרקת הלסת אחרי השתלה 29/10/2025 | 14:15אני מרגישה את הלסת הדוקה בפנים והרגשה שזה למעלה לוחץ על האוזניים והעין אני מרגישה שהלסת חוסמת לי את האוזן מאחורה ולחץ על העין קשה לי לפתוח את הפה והעין השאלה שלי אם הלסת בהרגשה חוסמת את האוזן האם זה יכול להגיע לחסימה מלאה ואובדן שמיעה? כול התחושות נהיו לי מסוף אוגוסט אחרי טיפול של ארבע שעות בפה של השתלה אני סובלת וזה מטריד אותי אני חרדה יש לי בעיות רואה מטושטש מרגישה את הלסת לוחץ לי על הכול תודה יום טובהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה ד"ר נבות גבעול 29/10/2025 | 17:16לאחר טיפול של ארבעה שעות בהחלט צפוי שיהיו כאבים במפרק. ותחושת מלאות באוזן. יחלוף עם הזמן. לגבי טשטוש הראיה ממליץ לפנות לרופא עיניים. לדעתי לא קשור להשמת השתליםהוסף תגובה
טיפולים בהרדמה ל.ב 21/10/2025 | 15:35שלום רב. אני סובלת יותר מ 10 שנים מסינוסיטיס כרוני שגורם לדלקות חניכיים. מרב החמרת הדלקת אפילו טיפול שיננית כואב. הכל רגיש. יש לי כמה שיניים לטפל בהם. האם יש מקום שעושה בהרדמה עם שיתוף פעולה בין מומחה פה ולסת לבין אאג שינקה גם את הסינוסים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה ד"ר נבות גבעול 21/10/2025 | 18:56כן, בסורוקה.הוסף תגובה
כאבים לאחר ביקור אצל רופא שיניים מודאגת 17/10/2025 | 13:34שלום רב, היה לי קושי בפתיחת פה. ביקרתי אצל רופא שיניים, הוא אמר שצריך לבדוק אותי. במהלך הבדיקה לחץ ממש חזק על המפרקים של הלסת במצב סגור ופתוח ולחץ על עוד מקומות בלסת הוא גם ביקש לפתוח את הפה והכניס לשם ידיים לחץ ושפשף חזק. זה נורא כאב. כבר שבוע שהכאבים לא עוזבים אותי. מרגישה שקשה לי לחייך בצד אחד של הפנים, כל הלחי שם מרגיש לי מעט רדום עד חצי סנטר ועד לאיזור בערך של העין או הרכה. גם התווך של פתיחת הפה שלי הצטמצם אפילו יותר ודברים שיכולתי לאכול לפני כבר לא מצליחה. כואב לישון על הצדדים. מה בעצם קרה? מה לעשות אם זה? ממש דואגת שנגרם לי נזק רב יותרהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה ד"ר נבות גבעול 17/10/2025 | 14:07יש להיבדק על ידי כירורג פה ולסתהוסף תגובה
עוד שאלהמודאגת 17/10/2025 | 20:41תודה על התשובה, האם צריך טיפול מיידי ואני צריכה לגשת למיון או שניתן לחכות לתור שיש לי עוד כשבועיים?הוסף תגובה
תשובת מומחה כאבים לאחר ביקור אצל רופא שיניים ד"ר נבות גבעול 21/10/2025 | 11:15ניתן להמתין שבועייםהוסף תגובה
ניתוח אורתוגנטי חוזר רמי 28/07/2025 | 16:40שלום פרופ' בעקבות ניתוח אורתוגנטי שבדיעבר כנראה היה מיותר לחלוטין, נותרתי עם בעיות קשות בתפקוד הפה ועם מראה בלתי רגיל. האם באמצעות ניתוח חוזר ניתן להשיב הן את המראה לקדמותו והן את התפקוד?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שלום רב ד"ר נבות גבעול 09/09/2025 | 20:03כדי לענות צריך לבדוק היכן הבעיות . בתחילה התרשם מצילום פנורמי ומצפלומטרי לטרלי וקידמי אחוריהוסף תגובה
ניתוח אורתוגנטי חוזררמי 15/10/2025 | 15:55שלום. ניתן להעביר לך במייל?הוסף תגובה
תשובת מומחה ניתוח אורתוגנטי חוזר ד"ר נבות גבעול 21/10/2025 | 10:56יש לקבוע תור במרפאה 03-6952118הוסף תגובה
אנטיביוטיקה שמכילה לקטוז לסובלים מאי סבילות ללקטוז בניתוח הסרת חלק מכתר שנותר בחניכיים ארזה סגל 07/10/2025 | 22:23נפל מפי כתר, אבל והמבנה נותר בחניכיים ויש להוציאו בניתוח קל. ייעשה במסגרת בית חולים. נרשמה לי אנטיביוטיקה אנזיל למשך 3 ימים. אבל היא מכילה 151.55 לקטוז ויש לי אי סבילות ללקטוז. אני יכולה ליטול את האנטיביוטיקה הזו?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה אנטיביוטיקה שמכילה לקטוז לסובלים מאי סבילות ללקטוז בניתוח הסרת חלק מכתר שנותר בחניכיים ד"ר נבות גבעול 15/10/2025 | 14:20ממליץ להתייעץ עם רופא משפחההוסף תגובה
מיטל מיטל 07/10/2025 | 18:19אני מרגישה לאחר טיפול שיניים של ארבע שעות את הלסת למעלה יושבת לי על. אוזניים והעין קשה לי לראות כאילו השתנה לי המבנה של הלסת הכול צמוד לי עם עצמות הלחי יש לי בעיה זה נהיה לי אחרי הטיפול שיניים לא יודעת מה לעשותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה מיטל ד"ר נבות גבעול 15/10/2025 | 14:19סביר אחרי 4 שעות של טיפול. יש לבדוק שהפה נסגר למקום, אם כן, אין בעיה. אם לא, יש לפנות לכירורג פה ולסתהוסף תגובה
השתלה זיגומטית. דליה 16/09/2025 | 18:34בשל מבנה אף רחב אין כמעט סינוסולכן יש המלצה להשתלה זיגומטית. רוצה לדעת מה הסיכונים ואיזה מבתי החולים האלה המתמחה בתחום.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה השתלה זיגומטית. ד"ר נבות גבעול 30/09/2025 | 13:59ממליץ להתייעץ עם ד"ר אילגייבהוסף תגובה
תשובת מומחה השתלה זיגומטית. ד"ר נבות גבעול 30/09/2025 | 13:59ממליץ להתייעץ עם ד"ר אילגייבהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח חניכיים
-
עקירת שן בינה
בדיקות קשורות
-
תרבית לשון
מונחים קשורים
-
לסת
רופאים בתחום
ד"ר הילטון קנגיסר רפואת שיניים
4.9 ( 30 חוות דעת )
"אדיבות, ענה לכל שאלותי בסבלנות רבה, הסביר על כל פעולה שביצע, דאג לשאול לשלומי בכל מהלך הטיפול, ובעיקר האוירה בחדר הייתה נינוחה ונעימה, בלי לחץ, הרגשתי שאני בידיים בטוחות. ועם כל זאת נראה שהוא לא מתפשר על עבודה מושלמת. בתודה ובהערכה"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכירורגיה פה ולסת
בפורום כירורגיה פה ולסת ניתן להתייעץ עם ד"ר נבות גבעול, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגיה פה ולסת

ד"ר נבות גבעול