שלום ד"ר, אני בת 25 בלי ילדים כרגע. כעת בהריון ב"ה בשבוע 12+ ואני חוששת מאד- עברתי 3 הפלות בשנה וחצי האחרונות. הראשונה עקב הריון מולרי חלקי; השניה הריון שלא התפתח וציטוטק בשבוע 9 והשלישית הריון כימי שנפל באופן טבעי בשבוע 6. עשיתי מספר בדיקות שיצאו תקינות (קרישיות, אולטרסאונד תלת ממד). ממש לפני ההריון נוכחי גילינו שלבעלי מורפולוגיה של 2%, מה שגרם לי לחשש מהפלה מתחילת ההריון הנוכחי וגם כעת. אציין כי עשיתי שקיפות עורפית שיצאה תקינה. הייתי שמחה לדעת מה אתה חושב- האם יש לי סיבה לחשוש מהפלה עקב כל האמ
פורום הפלה, הפסקת הריון
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםהפלה, הפסקת הריון
בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפלה, הפסקת הריוןפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיוןפורוםדיקור מי שפיר וסיסי שליה
בפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה ניתן להתייעץ עם ד"ר יוסי הר-טוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה
תשובת מומחה 


פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
ד"ר אהוד רז
גב' יאנה - בדיקה קורן
ד"ר יוסי הר-טוב