כאב גב נקודתי עליון צד ימין
פורום כאבים בכתף ובמרפק
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק. ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר. ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל. ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח. קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168 ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר תחומי עניין: • שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד • תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים • שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים • פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף • ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל • טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים • מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים • מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה • תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף • שחזורים מורכבים של הגפה העליונה תחומי מחקר: קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה. מרפאות: מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834 מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834 מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834 מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834 מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834 מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
כאב גב נקודתי עליון צד ימין ליאת 12/11/2018 | 14:04שלום ד"ר התעוררתי לפני מספר ימים בלילה עם כאב נקודתי בגב עליון (שכמה) צד ימין, 3 ימים לא פסקו הכאבים ואף החמירו בלילה, קיבלתי מוסקול וזריקת וולטרן, אתמול, אך נראה שהכאב לא חולף (היתה רגיעה ושוב זה חזר), מה זה יכול להיות ואיך עלייך לנהוג. אציין שלא נפלתי או קיבלתי מכה. כמו כן, אני מרגישה מיחוש (לא כאבים) בעמוד השדרה לאורכו אבל רק מידי פעםהוסף תגובה
תשובת מומחה כאב גב נקודתי עליון צד ימין דר' ירון סלע 13/11/2018 | 12:46שלום רב ליאת , ותודה על פנייתך ! כאבים, כפי שאת מתארת, יכולים לבוא מאזורים שונים ומקורות שונים. יש להתייחס לכך בחשיבות רבה ולא להזניח. אינני יודע את גילך, ועיסוקך ופעילותך הגופנית, ומה מצבך הרפואי הכללי. כמו כן, לא בדקתי אותך, ולכן קשה לי מאד להיות מכוון איתך בהמלצות. במידה ואת בריאה לחלוטין, הסיכוי למקור ריאתי או מקור אחר בבית החזה, נמוך יחסית, אך תמיד יש לערב את הרופא משפחה, ולבצע בדיקות בכיוון זה. במידה ויש רקע של בעיות בעמוד שדרה תחתון או עליון, לעתים, פונים למומחה עמוד שדרה, לבירור מקור הקרנתי מהחוליות. במידה ואין בעיות כאלו , יתכן והרקע ממקור שרירי בין השכמות. האם את פעילה גופנית באינטנסיביות לאחרונה ? האם יש קשר למקום עבודתך,ולאופן ישיבתך בעבודה ? האם יש גורמים אחרים שאת יכולה לחשוב עליהם בשגרת יומך המחמירים את הכאב ? לעתים , מקור הכאב יכול להיות מהכתף או בעצם השכמה. בדיקות דימות כמו צילום ו/או אולטרסאונד יכולות לקדם האבחנה. במידה ויש נימולים וזרמים בידיים , ניתן לבצע בדיקת הולכה עצבית ותפקוד שרירי - EMG-NCV. אני לא ספציפי איתך ולא מאוד ממוקד איתך, כי אין לי הרבה מידע אודותיך. מקווה שעזרתי במקצת... בהצלחה רבה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
המשך בירורליאת 13/11/2018 | 12:55ד"ר שלום, והמון תודה על תשובתך האדיבה והמהירה אני בת 58 סובלת ממיאסטניה (במצב טוב) ופסוריאזיס במצב קל, אוסטאופרוזיס (התחלתי טיפול באקלסטה לפני כחודש) פעילות גופנית קלה פעמיים בשבוע, מצב כללי טוב, קיבלתי זריקת וולטרן ומוסקול, זה שחרר 70 אחוז מהכאב אבל לא הכל, הפסקתי עם המוסקול לראות אולי זה יעבור מאליו. האם עשיתי נכון? ושוב תודההוסף תגובה
תשובת מומחה המשך בירור דר' ירון סלע 13/11/2018 | 13:00תודה על העדכון. בגדול, כיוון שעברו רק מספר ימים ולא מדובר כאן על ארוע של חודשים.. ניתן לעקוב אחר המגמתיות למספר ימים נוספים. במידה ויש הטבה הדרגתית, השבח לאל... במידה ולא , הייתי מבצע הבירורים שציינתי קודם. אסכם ואומר- אם אין הטבה, גשי בבקשה לבדיקת מומחה כתף ו/או מומחה עמוד שדרה. בהצלחה !הוסף תגובה
שלום דוקטורשירה 13/06/2022 | 18:44אני סובלת מתופעה זו מספר חודשים כל חודש זה חוזר במשך שבוע ועובר לאחר חודש זה חוזר וכואב במשך שבוע ככה כבר חצי שנה כאבים בצד ימין בגב העליון אני סובלת מאותה תופעה שזו כתבה למעלה הבנתי שזה מסוכן מה אתה ממליץ?הוסף תגובה
תשובת מומחה fאבים בצד ימין בגב העליון דר' ירון סלע 14/06/2022 | 11:48שלום רב שירה, ותודה על פנייתך! שירה יקרה, אינני מבין מה התלונה. כאבי גב "מתנהלים" באתר זה בפורום אחר- פורום גב ועמוד שדרה ולא בפורם כתף ומרפק. אשמח לעזור רפואית מחוץ לפורום במידה ויש בעיה בכתף ומרפק. במידה והתלונה בגב עליון , נא לפנות להמשך בירור מומחה עמוד שדרה. בריאות שלמה !הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
דמם
-
כאבי צוואר, צוואר תפוס
טיפולים וניתוחים קשורים
-
יישור שיניים שקוף
-
איחוי מפרק
בדיקות קשורות
-
אולטרסאונד עמוד שדרה
-
מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי
מונחים קשורים
-
אוסטאוכונדריטיס דיסקנס
-
הידרותרפיה
רופאים בתחום

מיכל רהט אוסטאופתיה
4.9 ( 19 חוות דעת )
"אני ממעיט מאד בהסתייעות במרפאים ורופאים, מיכל התעמקה בבעיה שלי ונתנה לי תחושה שהיא תתאמץ ככל יכולתה על מנת לסייע לי. ממליץ עליה בחום רב."

ד"ר אריאל אורן אורתופדיה
4.8 ( 23 חוות דעת )
"הרגשתי שהגעתי לרופא מקצועי ענייני...שמתייחס אלי ומקדיש לי זמן כאילו אני המטופלת היחידה או הכי חשובה שלו. יצאתי מחוייכת ואני מיום ליום מרגישה טוב יותר. הלוואי שכל הרופאים היו מתייחסים כך למטופל"

ד"ר אלכסנדר ברמנט אורתופדיה
4.6 ( 29 חוות דעת )
"קיבלתי טיפול מעולה עם הדרכה ו ניתוח וטיפול אחרי ניתוחי תודה רבה על הכול"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב
ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג