נפיחות באזור עצם הבריח
פורום כאבים בכתף ובמרפק
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק. ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר. ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל. ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח. קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168 ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר תחומי עניין: • שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד • תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים • שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים • פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף • ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל • טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים • מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים • מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה • תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף • שחזורים מורכבים של הגפה העליונה תחומי מחקר: קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה. מרפאות: מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834 מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834 מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834 מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834 מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834 מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
נפיחות באזור עצם הבריח מודאגת 11/03/2020 | 11:58הופניתי לצילום רנטגן בעקבות נפיחות באזור עצם הבריח בצד ימין. בפיענוח כתוב: אסימטריה בקצה הפרוקסימלי של קלויקולה ימנית מימצאים: ימין אלכסוני . קצה מדיאלי של קלווקיולה ימנית נראה מעט מורחב , מבנה גרמי וגובל שמורים. רופא המשפחה הפנה אותי להמשך בירור... מה זה יכול להיות?הוסף תגובה
תשובת מומחה נפיחות באזור עצם הבריח דר' ירון סלע 11/03/2020 | 12:04שלום רב ותודה על פנייתך ! מצבך, שתואר בקצרה, מצריך המשך בירור והנחייה של מומחה כתף. המלצתי לראות מומחה כתף. יש לשאול שאלות רבות על הרקע הרפואי שלך ועל כמה זמן זה קיים הממצא, ומה הטיפול שבוצע עד כה? מה גילך, עיסוקך ? האם יש גורמי סיכון לתופעה ועוד ועוד... כמו כן, חשוב לבצע בדיקה גופנית יסודית של עצם הבריח והכתף. בהתאם לתשובות לשאלות במפגש הרפואי , ניתן להתקדם לאבחנה ולדרכי הפתרון. אשמח לעזור, מחוץ לפורום כמובן. בריאות שלמה !הוסף תגובה
פרטים נוספים...מודאגת 11/03/2020 | 12:17הנפיחות קיימת מס' חודשים וגדלה לאחרונה...נוספה גם אי נוחות במקום. אני בת 55 ללא בעיות באזור הכתף, עוסקת בהוראה. מטופלת בתת פעילות בלוטת התריס כשנה (יוטירוקס).יש מצב שזה קשור אולי לבלוטות שנמצאות באזור? בלוטת התריס ? למרות שרופא המשפחה מישש וטען שמדובר בנפיחות גרמית....התור שלי לאורטופד רק בעוד מס' שבועות...משהו נוסף שניתן לעשות בינתיים ?הוסף תגובה
תשובת מומחה פרטים נוספים... דר' ירון סלע 11/03/2020 | 12:36תודה על העדכון. במידה ואין סיפור של חבלה. יתכן והתהליך שחיקתי. לעתים יש דלקת כרונית באזור המפרק SCJ - המפרק בין עצם בית החזה (סטרנום) ועם הבריח (קלוויקולה). לא בדקתי אותך, כך שכל רישומי הנם בערבון מוגבל. אינני יכול לראות את אזור הנפיחות והכאב ולכן דיוק באבחנה אינו אפשרי. מומלץ לראות מומחה כתף (עדיף מאורתופד כללי). במידה ותחפצי בעזרה מהירה. אשמח לספקה. הפנייה לעזרה זו היא בדרכים המקובלות מחוץ לפורום. אאחל לך בריאות.הוסף תגובה
נגעים ליטיים ושבר עצם הבריחמירב 14/12/2024 | 13:44בצילום רנטגן אצל בעלי נתגלה שבר בכתף וגידול באיזור הכתף..מודגמים גם נגעים ליטיים אקספנסיליים שמרחיבים את עצמות ההומרוס..יש גם מעורבות של התירואיד..נעשה סיטי כל הגוף וזה בסדר חוץ מהנגעים ..יש שבר טרי פתולוגי והנגעים האלו אני פוחדת וכבר שבוע בלי שינה אנא עזור לי מה זה תודה לך ד"ר תבורך🙏😔הוסף תגובה
תשובת מומחה נגעים ליטיים ושבר עצם הבריח ד"ר ירון סלע 16/12/2024 | 07:46שלום מירב ותודה על פנייתך ! אבקש שבעלך יבדק, בהקדם האפשרי, על ידי מומחה אורתופד אונקולוגי. בריאות שלמה !הוסף תגובה
נפיחות בעצם הבריחטל 29/07/2025 | 10:04מזה שבועיים הופיעה נפיחות בעצם הבריח . ללא אודם או כאב משמעותי ללא חבלה. תוצאות רנטגן : ללא ממצא מבנה עצם שמור, באולטרסאונד נכתב: כי נצפו שינויים גרמיים מסיביים בעצם עם דלקות ברקמות רכות מסביב . לא נצפה גוש. האם יש צורך בהשלמה של MRIהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
פלטפוס
-
פריקת כתף
טיפולים וניתוחים קשורים
-
איחוי מפרק
-
יישור שיניים שקוף
בדיקות קשורות
-
אנדוסקופיה
-
בדיקת MRI
מונחים קשורים
-
אוסטאולוגיה
-
איחוי
רופאים בתחום

ד"ר קלוד פיקאר אורתופדיה

ד"ר דניאל לוין אורתופדיה
4.8 ( 104 חוות דעת )
"שלום, היום זו היתה הפעם הראשונה שפגשתי את ד"ר לוין, הגעתי אליו בהמלצות חמות של מטופלים קודמים וההמלצות בהחלט הוכיחו את עצמן, רופא מקצועי רגיש ומלא סבלנות, מעבר להסבר המקצועי נענה לכל שאלה והיה קשוב לכל הפרטים שהעלתי, חוויה מתקנת. תודה ד"ר לוין."

ד"ר אמיר סוכר כירורגיה של היד
5 ( 11 חוות דעת )
"ד"ר אמיר סוכר כמו שאני קוראת לו "הרופא הקוסם" . הגעתי עם בעיה קשה וד"ר אמיר סוכר העניו הצנוע והשקט ועם ידע רב ומקצוענות פתר לי אותה , בעזרת ידיו העדינות והטיפול שעשה לי , הביא אותי למצב של תפקוד מלא , יישר כח ד"ר אמיר סוכר !"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב
ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג