פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 23
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק.
ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר.
ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל.
ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח.
קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168
ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר
תחומי עניין:
• שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד
• תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים
• שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים
• פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף
• ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל
• טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים
• מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים
• מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה
• תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף
• שחזורים מורכבים של הגפה העליונה
תחומי מחקר:
קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה.
מרפאות:
מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834
מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834
מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834
מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
-
לחץ קל על העצב האולינרי
נעם 15/08/2023 | 22:32שלום בעבר סבלתי מהירדמות אצבעות הידיים בשינה, בעיקר האגודל והאצבעות הסמוכות לו, לאחרונה אני פחות שם לב לזה. אך סובל יותר מבעיה בזרת ולפעמים באצבע הסמוכה לה. זה לא מפריע לי בשינה, אלא בכיפוף המרפק, בייחוד בזמן עבודה במחשב ולפעמים בנהיגה אם אני משעין יד ימין על המשענת. נשלחתי לבדיקת EMG, הרופא שעשה את הבדיקה אמר שיש קצת לחץ על העצב האולינרי במרפק. רופא כף היד אמר שמדובר על לחץ קל, הערך היה CV46 והמליץ על טיפול שמרני. ממה נוצר הלחץ הזה? האם זה הפיך לגמרי? והאם תמיד אצטרך להימנע מכיפוף המרפק או רק זמנית? האם לחץ קל כזה יכול לגרום להירדמות, עקצוצים, ותחושת שריפה בזרת? האם דיקור סיני יכול להועיל? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
לחץ קל על העצב האולנרי
ד"ר ירון סלע 27/09/2023 | 19:01שלום רב נועם, ותודה על פנייתך ! כמובן, שצריך להיבדק על מנת לתת מענה לגופו של מקרה. יש במרפק, אזורים שכיחים ללחץ על העצב, וזה נכון שכיפוף המרפק אכן מצר את נפח ה"התעלה" שבה עובר העצב האולנרי. המרות המרווח מעודדת רדימות וזרמים באצבע החמישית וחצי מהאצבע הרביעית, ולכן מומלץ להימנע ממנח כפיפה של המרפק. באשר לשאלתך, יש מרכיבים אנטומים שונים של ריקמה רכה מסוגים שונים, היכולים ללחוץ על העצב האולנרי במרפק. דיקור סיני לא הוכח בספרות הרפואית, כדרך טיפולית ראויה. באשר לשלל שאלותיך, הן אינדיבידואליות/סובייקטיביות, ועלי לבדוק את המרפק שלך, ואז לענות לגופו של מקרה. כמובן, ואשמח לעשות זאת. אני זמין, ברמה היומית, מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
מיפוי עצמות הסבר
אני 04/09/2023 | 20:25עקב כאבים מפושטים שלחו אותי למיפוי עצמות אלה התוצאות אשמח להסברים תודה חומר הזרקה : המטופל קיבל 00mCi.27 שלMDP Tc99m. סיבת הפניה: כאבים מפושטים, פיברומיאלגיה. סקרו-אילאיטיס. מיפוי קודם מ-2017/07/11. ממצאים : קיימת קליטה פתולוגית מוקדית, לא מודגמת במיפוי הקודם, בחלק התחתון של גוף הסטרנום, בחיבור המנובריום וגוף הסטרנום, באיזור SCJ. Lt ,קליטות מוקדיות בע"ש צווארי אמצעי ותחתון ובחוליה L1 -נחוץ המשך בירור רדיולוגי בחשד לתהליך גרמי משני. קיימת קליטה מוגברת, מודגמת גם במיפוי הקודם, בסקרו-איליאק דו"צ, יותר משמאל- יכול להתאים לסקרו-אילאיטיס. קיימת קליטה מעט מוגברת בפטלות, בכתפיים, במפרקים של כפות הידיים ואי סדירות בקליטה בע"ש- כנראה שינויים ניווניים או דלקתייםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מיפוי עצמות הסבר
ד"ר ירון סלע 27/09/2023 | 18:51שלום רב, ותודה על פנייתך ! האם פנית בשוגג לפורום זה? האם שמת לב שפורום זה עוסק רק בנושאי כתף /מרפק, ולא ממצאי מיפוי עצמות באזורי גוף שונים, כדוגמת - בית חזה, אגן, גב, ברכיים וכו''... נא לפנות לפורומים המתאימים באתר זה. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
מיפוי עצמות
נורית 18/09/2023 | 16:30קיבלתי תשובות של מיפוי צמות ואשמח לעזרה. אני בת 61 התלוננתי על כאבים בכף רגל ימין. מיפוי עצמות כולל SPECTקרסוליים וכפות רגליים. זאת התשובה שינויים ניווניים בC5 מימין,L5 בעיקר מימין,ברך ימנית מדיאלית,דגש בולט בפרק מטטרסופלנגי 1 מימין. קליטה מוגברת בשליש אמצעי של ההומרוס מימין:טראומה?מאמץ? לקורלציה הדמייתית ומעקב אורטופדי. ללא ממצע נוסף.תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מיפוי עצמות
ד"ר ירון סלע 27/09/2023 | 18:49שלום רב נורית, תודה על פנייתך ! האם פנית בשוגג לפורום זה? האם שמת לב שפורום זה עוסק בנושאי כתף /מרפק, ולא כף הרגל וקרסול או עמוד שדרה ? נא לפנות לפורומים המתאימים באתר זה. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
נהיגה לאחר ניתוח מרפק (תיקון גיד)
כינוי 21/08/2023 | 16:54שלום רב רציתי לדעת מתי ניתן לחזור לנהיגה (רגילה/ לא מקצועית) לאחר ניתוח תיקון גיד בייספס רחיקני? (כעת נמצא ללא מתלה/ סד/ מכשיר אורתופדי וטווח תנועה עם יישור מלא)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
נהיגה לאחר ניתוח מרפק (תיקון גיד)
ד"ר ירון סלע 27/09/2023 | 18:47שלום רב ותודה על פנייתך ! השאלה מאד ברורה, אולם התשובה מורכבת. זה תלוי מה בוצע בניתוח. הכי חשוב- שלאול את המנתח. זה מובן מאליו... הוא אחראי על המקרה, והוא יודע הכי טוב, מה בוצע בניתוח, וממה יש לחשוש בתקופת השיקום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
הגבלת תנועה ביד אחרי הוצאת ציסטה
אדווה 11/08/2023 | 10:26ב7/8 עשיתי ניתוח להוצאת גוש שומני בכתף בגודל של כ2 ס"מ, מאז אני לא מצליחה להרים את היד. רציתי לדעת האם זה תקין אחרי ניתוח ואם כן תוך כמה זמן צפויה החלמההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הגבלת תנועה ביד אחרי הוצאת ציסטה
ד"ר ירון סלע 11/08/2023 | 12:04שלום רב ותודה על פנייתך. חשוב מאד לעדכן את המנתח על המגבלה הזו. האם שוחחת איתו ? במידה וכן, מה המלצתו. אשמח לסייע מחוץ לפורום. יש לבצע בדיקה גופנית, במקביל למעבר על חומר רפואי. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
כאבים חזקים ביד ימין כתף וזרוע
שרה 18/08/2023 | 16:01שלום, אני סובלת כבר זמן ממושך מכאבים בכתף ובזרוע ימין עם הגבלת תנועה. קיבלתי כבר פעמיים + DIPROSPAN 2CC ב 12.2022 וב יוני2023 בפעם הראשונה עזר לחצי שנה ופעם השניה לא עזר. ביצעתי אולטראסאונד של הכתף והתשובה היא: גיד הביצפס ראה בעובי והדיות תקינים ומיקומו התקין בתעל .ה וזל בכמות בינוניתסביבו - טדיניטיס הסתיידויות מוקדיות בגיד הסופראספיטוס גיד הסובסקפולריס נראה בעובי, הדיות ומהלך תקינים. נוזל בכמות בינונית בבורסה סובדלטואיד-סובאקרומיום. פרק אקרומיוקלוויקולרי ברוחב תקין. אני מטופלת כרגע בפיזיוטרפיה שגם לא עוזרת. מה לעשות? תודה על תשובתך שרההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים חזקים ביד ימין כתף וזרוע
ד"ר ירון סלע 27/09/2023 | 18:45שלום רב שרה, ותודה על פנייתך ! מומלץ להיבדק על ידי מומחה כתף. האם נבדקת בעבר ? זמן רב חלף, ואין מענה אפקטיבי לתלונותייך הפוגעות באיכות חייך. את מוזמנת ליצור קשר מחוץ לפורום. יש לברר לעומק את הגורם לכאב בכתף. יש לברר גם כאב מוקרן מהצוואר או מקורות פוטנציאלים נוספים. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
חבלה במרפק
לירון 27/09/2023 | 13:45בני בן ה-4 נפל ביום שבת מגובה (מטר וחצי) בגן השעשועים. נפל על המרפק. האזור מאוד התנפח. בוצע לו צילום במיון ונאמר שאין חשד לשבר. אנחנו כבר 4 ימים אחרי ועדיין הוא מתלונן על כאבים באזור, כשנוגעים במרפק הוא ממש נרתע, ואינו מצליח ליישר את היד. כשהולך, מסתובב איתה במנח של 120 מעלות בערך. האם נדרשת בדיקה נוספת? או שלא חלף מספיק זמן מאז החבלה ונכון יהיה לתת למרפק עוד זמן להחלים? מתי זה נחשב חריג? תודה מראש!!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
חבלה במרפק
ד"ר ירון סלע 27/09/2023 | 18:43שלום רב לירון, ותודה על פנייתך ! מהמעט שצוין, להערכתי, ראויה בדיקה נוספת. לא אצל מתמחה במיון, אלא אצל מומחה מרפק. במידה ותחפצי, אני זמין מחוץ לפורום, ברמה היומית. לסיכום, מומלצת בדיקה נוספת, "ויפה שעה אחת קודם". בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
נפיחות בכף היד אחרי שבירת כתף
ורד 19/07/2022 | 13:10שלום, אני בת 62, לפני כ-4 שבועות שברתי את הכתף. האצבעות בכף היד שלי (ביד שבה הכתף נשברה) עדיין נפוחות וכואבות, קצת כחולות משטף הדם וקשה לי לסגור אותן לצורת אגרוף עד הסוף. האם זה נחשב לסביר ותקין או שמדובר במשהו שדורש טיפול? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
דר' ירון סלע 21/07/2022 | 11:11שלום רב ורד ותודה על פנייתך ! מצבך שכיח ביותר (לא שזה מנחמך...). לרוב, השבר בזרוע גורם לבצקת ושטפי דם והגרביטציה בשילוב הסטאטיות של היד במקבע הכתף, גורמות לבצקת ושטפי הדם לרדת לכיוון המרפק והאמה והיד. הפעלת אצבעות והרמת היד מסייעות בספיגה מואצת של שטפי הדם. מומלץ לא להיות בחום כעת, לקרר היד ולהפעילה עד כמה שניתן, במגבלות הכתף, על מנת לעודד הפעלת השרירים, אשר בפעולתם, סוחטים דם ורידי חזרה ללב ומפחיתים בבצקת המקומית ביד. יש להיות במעקב מומחה כתף , ולבצע צילום ביקורת לכתף על מנת לעקוב אחר איחוי השבר ומועד התחלת פיזיותרפיה. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
נפיחות באצבעות וכאבים לאחר ניתוח כתף
שרה 23/09/2023 | 21:58אני אחרי ניתוח כתף השרוול המסובב כחודשיים. ועדיין יש לי נפיחות וכאבים באצבעות לא יכולה לקפל את האצבעות מה לעשותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ד"ר ירון סלע 26/09/2023 | 15:45שלום רב ורד ותודה על פנייתך ! המצב מאד שכיח. יש לברר מצב הכף היד וגם מצב הכתף. לעתים "מפספסים" חבלה ליד שהתרחשה בזמן החבלה לכתף. יש לבצע הנחיות הרופא המטפל. האם נבדקת על ידי מומחה כתף. במידה ולא, אני זמין מחוץ לפורום. יש לבצע ריפוי בעיסוק ופיזיותרפיה לפי הנחיות המטפל. יש לראות צילומי רנטגן לבירור איחוי השבר. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נפיחות באצבעות וכאבים לאחר ניתוח כתף
ד"ר ירון סלע 26/09/2023 | 15:46שלום רב שרה, ותודה על פנייתך ! כמובן, שיש לעדכן את המנתח ולשמוע את חוות דעתו. הוא מכיר מצבך הכי טוב. במידה ותחפצי בעצתי הישירה, אשמח כמובן לספקה, "מחוץ לפורום", על ידי בדיקה גופנית ומעבר יסודי על החומר הרפואי. רק כך אוכל לספק לך מענה מקצועי בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
בר במרפק אצל אמא שהיא בת 98.
לאה 10/08/2023 | 07:13שלום רב, אמי נפלה וקבלה שבר בכתף. בהתחלה הרופאה שלה אמרה שזה לא שבר ועשרה ימים היא הייתה ללא גבס. עכשיו היא כבר שלושה שבועות עם גבס במרפק. נא לענות: מתי סביר לעשות לה רנטגן חוזר כדי לוודא שהשבר נרפא? תודה מראש, לאההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שבר במרפק
ד"ר ירון סלע 10/08/2023 | 08:05שלום רב, ותודה על פנייתך ! האם השבר במרפק או בכתף, או גם וגם ? במידה והשבר בכתף - אין צורך בגבס לכתף. במידה והשבר במרפק, תלוי סוג שבר, לעתים יש צורך במתלה, לעתים יש צורך בגבס או סד גבס, ולעתים, יש צורך בהתערבות ניתוחית. כל מקרה לגופו. בכל מקרה, בנוגע לשאלתך, אין מספר מדויק. נהוג לבצע לאחר כ 7-10 ימים צילום ביקורת, אך כל מקרה לגופו, ואינני יודע מה סוג השבר הקיים אצל אמך, על מנת לספק לך תשובה מדויקת. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
בדיקת EMG בודקים גם הפרעות מאזור הצוואר?
נעם 02/08/2023 | 15:54שלום סובל מדקירות, נימולים, לפעמים הירדמות, באצבעות יד ימין, פעם זה היה באגודל והאצבע הסמוכה, מה שהיה נראה קשור אולי לתעלה בשורש כף יד, אך בדיקת EMG יצאה תקינה. לאחרונה זה יותר בזרת ובאצבע הסמוכה לה, מה שמתאים יותר לבעיה במרפק. לאחרונה גם וגם, ובכלל מרגיש יותר נימולים באצבעות בכלל (בצד ימין) רופא כף יד הפנה ל-EMG, אך לא פירט איזה ובאיזה אזור. האם בבדיקת EMG בודקים את כל המסלול שיכול להיות קשור? כלומר גם מה שקשור לתעלה בשורש כף יד, במרפק, וגם מה שיכול להיות קשור אולי לבעיה מהצוואר, כתף? והאם אפשר יהיה לזהות מה המקור? ואם זה קשור לאזור עליון כמו כתף וצוואר? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בדיקת EMG בודקים גם הפרעות מאזור הצוואר?
ד"ר ירון סלע 03/08/2023 | 11:21שלום רב ותודה על פנייתך ! פורום זה עוסק בכתף בעיקר. יש לבצע בירור בפורום עמוד שדרה ופורום כף היד ופגיעות עצביות. בנוגע לשאלתך, בהחלט. יש לברר בבדיקת הולכה עצבית - EMG NCV , גם את שורשי עצבי הצוואר, וגם עצבים פריפריים במרפק- עצב אולנרי ובשורש כף היד - עצבים אולנרי ומדיאני. בריאות שלמההוסף תגובה
-
וזה מה שיעשו בבדיקה גם אם הרופא לא פירט מה הוא רוצה?
נעם 03/08/2023 | 22:24שלום כאמור הרופא לא פרט מה הוא רוצה שיבוצע. האם כל בדיקת EMG שנעשית לצורך בירור נימול ודקירות באצבעות כף היד תכלול באופן אוטומטי את כל שלושת המקומות האפשריים (עצבי צוואר, מרפק, שורש כף יד)? תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקת EMG
ד"ר ירון סלע 09/08/2023 | 18:12שלום רב, התשובה היא לא. על הרופא המפנה, לרשום בצורה מפורטת, במה הוא חושד, ומה הוא מבקש לבדוק. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
ברור תוצאות ULS כתף
solhh 16/07/2023 | 10:29שלום, אשמח לעזרה עם הפיענוח. בת 39, מזה כמספר חודשים כאבים בכתף שמאל, כאב קבוע שמחמיר עם תנועות מסויימות ואף בישיבה. נשלחתי ל ULS ולהלן הפיענוח. הדגמת גיד ה Biceps בתוך ה groove Bicipital עם תפליט מעטפתי קטן. פרוקסימלית מדיאלית הודגמו גיד ושריר ה Subscapularis לא הומוגני , המשכי. לטארלית הודגמו גיד ושריר ה SSP מעט מעובה במרקם לא סדיר עם הסתיידויות זעירות וקרעים חלקיים של סיבי הגיד , שינויים טנדינוטיים. מאחור ה IS ו TM , תקינים. אין עדות לתפליט סובדלתואידי. ACJ קפסולה פרקית מעובה , שינויים OAהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ברור תוצאות US כתף
ד"ר ירון סלע 01/08/2023 | 12:50שלום רב ותודה על פנייתך ! כמובן שצריך להיבדק ולברר לעומק באנמנזה רפואית , את מהות הבעיה. בהינתן שאין לי מידע בסיסי זה, אתייחס בכלליות ולא לגופו של מקרה. "עם תפליט מעטפתי קטן." - רושם לאפשרות לדלקתיות קלה סביב גיד LHB בקדמת הכתף. "פרוקסימלית מדיאלית הודגמו גיד ושריר ה Subscapularis לא הומוגני , המשכי. לטארלית הודגמו גיד ושריר ה SSP מעט מעובה במרקם לא סדיר עם הסתיידויות זעירות וקרעים חלקיים של סיבי הגיד , שינויים טנדינוטיים." - שינויים כרוניים בגידים השונים בשרוול המסובב. הסתיידויות בגידים לעתים גנטיות ולעתים נרכשות ולעתים גם וגם ונמצאות במפרקים שונים בגופינו. יש לראות הקשר קליני לתלונות ולא רק לטפל בממצאים ב US . יתכן הסתיידיות ללא סימפטומים כלל. "ACJ קפסולה פרקית מעובה , שינויים OA" - שחיקה במפרק ACJץ חלראות בעיניי את צילום הרנטגן של הכתף , מעבר ל US , על מנת להבין דרגת חומרה של השחיקה במפרק. אשמח לסייע מחוץ לפורום. ולספק מידע קונקרטי. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
בורסיטיס
-
דמם
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
איחוי מפרק
-
פיזיותרפיה
-
בדיקות קשורות
-
אנדוסקופיה
-
מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי בברך
-
מונחים קשורים
-
עצם הירך
-
אוסטאובלסט
רופאים בתחום
ד"ר אלמוג לוי
אורתופדיה
5
( 7 חוות דעת )
"מקצוען אמיתי תוך 5 דקות שמעתי בדיוק מה יש לי ברגל פלוס פתרונות
אחרי שהייתי אצל כמה וכמה רופאים !!
מומלץ בחום !!!"
ד"ר ולדימיר גולדמן
אורתופדיה
מנהל שירות תיקון דפורמציות והארכות גפיים במחלקה האורתופדית בהדסה עין כרם.
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב
ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג