פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 25
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק.
ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר.
ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל.
ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח.
קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168
ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר
תחומי עניין:
• שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד
• תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים
• שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים
• פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף
• ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל
• טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים
• מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים
• מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה
• תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף
• שחזורים מורכבים של הגפה העליונה
תחומי מחקר:
קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה.
מרפאות:
מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834
מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834
מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834
מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
-
מהימנות בדיקת emg
Kob 02/07/2023 | 21:46באם אני מבצע עירוי לידוקאין עם מגנזיום בעקבות כאב כרוני ובאותו יום לאחר מכן , מבצע בדיקת emg ביד , האם זה עלול להשפיע על התוצאות , כי הגיוני לי ששרירים רפויים אחרי emg , וה emg יקלוט חוסר תחושה כביכול שיש בעיה , או שאני טועה והמנגנון אחר ואין בעיה ? יש תרופות או משחות אלחוש שכדאי להימנע לפני הבדיקה בכדי לקבל בדיקה אמינה ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בדיקת EMG
ד"ר ירון סלע 03/07/2023 | 20:29שלום רב ולך ותודה על פנייתך ! לצערי, פנייה זו, אינה מעניינו של פורום זה. נא להפנותה לפורומים אחרים באתר (במידה וקיימים) - נוירולוגיה/כף יד/פיזיולוגיה עצבית /השפעות תרופתיות וכו' וכו'. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
שלום! Mri כתף...
סיזיפוס 26/06/2023 | 15:49היי, בעקבות כאבים והגבלת תנועה בכתף ימין, נשלחתי לmri. מחכה למועד פגישה עם האורטופד, היתי שמחה לייעוץ לפני שאלך.. מה ניתן לעשות? אני סובלת ממש הנה הפיענוח: שינויים ניווניים/תגובתיים קלים במפרק האקרומיו-קלביקולרי. נוזל יתר בכמות מתונה בבורסה הסובאקרומיאלית עם בצקת דיפוזית קלה מסביב. עיבוי קל ואותות חריגים במרקם גיד ה- SSP עם שינויים ציסטים באחיזת הגיד אל הגבשושית הגדולה ובצקת לשדית פוקלית ללא גבולות חדים בגבשושית הגדולה בצמוד. יתכן וקיים קרע קטן עובי חלקי באזור האחיזה, משוער בקוטר קדמי-אחורי ורוחב צדדי כ- 0.6 ס"מ. שאר הגידים המסובבים וגיד הביצפס הארוך שמורים, ללא עדות לקרע. נוזל יתר בכמות קטנה במעטפת גיד הביצפס הארוך. הלברום שמור. מרקם ונפח השרירים תקינים. ללא הדגמת קווי שבר או אוסטאונקרוזיס במבנה הגרמי. ללא נוזל יתר במפרק. לסיכום: .1 סימני נזק כרוני באחיזת גיד ה- SSP אל הגבשושית הגדולה עם שינויים ציסטים ויתכן קרע קטן התחלתי עובי חלקי באזור האחיזה. .2 שינויים דלקתיים/בורסיטיס במרווח הסובאקרומיאלי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
MRI כתף
ד"ר ירון סלע 28/06/2023 | 13:25שלום רב, ותודה על פנייתך! לשם כך, עלי לדעת את גילך ורקע רפואי, מעבר להעתקת פענוח בדיקת MRI. זה לא מספק. יש לראות ההקשר בין הפענוח ובין התלונות ובין הממצאים של הבדיקה הגופנית, המכוונת לכתף אגב, אני זמין ברמה היומית לרשותך, מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאב בכתף שמאל
הכל לטובה 27/06/2023 | 14:22היי, מזה כשלושה חודשים לערך יש לי כאבים בכתף שמאל התנועה לא נפגעה אך כשאני מרים את היד לגבהים וזוויות מסויימות הכאב מורגש הכאב התחיל כנראה מעומס יתר בחדר כושר מנוחה של שבועיים מהחדר כושר לא הראתה שיפור בכאבים עשיתי CT שייצאה תקינה חוץ מבדיקה אחת: Subdeltoid and Subacromial Bursa- נוזל בכמות קטנה מה זה אומר שיש דלקת? האם ניתן לרפא את זה עם כדורים? תודה רבה עם המענההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב בכתף שמאל
ד"ר ירון סלע 28/06/2023 | 09:50שלום רב ותודה על פנייתך ! אכן כן, הרושם לפי האולטרסאונד (לא CT, כנראה "טעות סופר"), שיש בורסיטיס. דלקת בלשון העם. יש לגשת למומחה כתף, ולהיבדק, וקבל הנחיות רפואיות על פי ממצאי הבדיקה הגופנית. לעתים כדורים נוגדי דלקת ו/או זריקה מקומית חד פעמית, בשילוב עם פיזיותרפיה, "מספקים את הסחורה". בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
האם משהו לא תקין באצבע?
גדי 22/06/2023 | 15:43שלום ראיתי שהפורום עוסק במרפק וכתף, אך מאחר ותחום ההתמחות של הרופא זה כף יד חשבתי לנסות לשאול. לאחרונה יש לי קליקים בכל עת שאני סוגר את אצבעות היד. זה מרגיש ונשמע מהאצבע שליד האגודל, זו שאני משתמש בו בלחיצה על עכבר המחשב. לאחרונה השתמשתי בה יותר מתמיד. הקליק מורגש ממש ונשמע היטב. מה זה הקליקים? זה חריקות? משהו לא תקין ? זה כתוצאה משימוש מרובה בלחיצה על כתפור העכבר? האם יש צורך בבירור או טיפול כלשהו? זה יכול לחלוף לבד? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
האם משהו לא תקין באצבע?
ד"ר ירון סלע 25/06/2023 | 21:49שלום רב גדי ותודה על פנייתך ! למען הסדר בתכנים הרפואיים באתר זה, יש לקשר את תחום השאלה לתחום הפורום. פורום זה עוסק במרפק וכתף. הקוראים של פורום זה יחפשו בעתיד ובהווה מידע על כתף ומרפק. מאידך, בתחום כף היד באתר זה, יש פורום שלם העוסק בבעיות אליהן יפנו הקוראים . לאור זאת, עליך לפנות לפורום כף היד, ללא קשר לתחום הרפואי של כותב שורות אלה. במאמר מוסגר, במידה ותחפוץ בעזרה ישירה, ניתן לפנות אלי באופן ישיר מחוץ לפורום, על מנת לקבל ייעוץ רפואי מקיף ופורמלי. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
שחיקת סחוס בכתף
סיון 23/06/2023 | 08:31שלום רב, אמא שלי בת 75 ואובחנה עם שחיקת סחוס קשה בכתף שמאל. האורטופד המליץ על ניתוח בכתף. לפני שהולכים לניתוח ראינו שיש שיטות נוספות להקלה בכאבים: טיפול בגלי הלם וטיפול בגלי mri לחידוש תאי סחוס. האם הטיפולים הללו מוכרים ויכולים להחליף ניתוח בשלב זה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שחיקת סחוס בכתף
ד"ר ירון סלע 26/06/2023 | 11:44שלום רב ותודה על פנייתך סיון! כאשר יש שחיקה במפרק, ישלראות מה דרגת החומרה ולאחר מכן לברר מה דרכי הטיפול. אני זקוק לראות הצילום ולבדוק את הכתף של אמך על מנת לומר לך האם ניתוח היא האפשרות המועדפת ישלברר בתשאול רפואי יסודי, מספר רב של שאלות, בטרם ניגשים לניתוח. האפשרויות הטפוליות שהעלת, אינן מוכרות בספרות הרפואית כמועילות למצב הרפואי שהוצג על ידך. בריאות שלמה לאמך !הוסף תגובה
-
-
כאבים במרפק
ישראל 22/06/2023 | 17:03עשיתי תרגיל בנץ' פרס בחדר כושר וכשהחזרתי את המוט למקום פספסתי את הrack (איפה שמניחים אותו) והמוט נפל עליי מאז יש לי כאבים פנימיים במרפק שמאל בעיקר בכפיפה עד הסוף וביישור עד הסוף מה יכולים להיות הגורמים ומה אני יכול לעשות כדי לטפל בכאב (וכמובן מה לעשות עם המשך האימונים, היום לא התאמנתי כמובן)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים במרפק
ד"ר ירון סלע 25/06/2023 | 20:59שלום רב ישראל ותודה על פנייתך ! עליך להיבדק בהקדם על ידי מומחה מרפק. יש לברר מידת הנזק. האם לגיד/לסחוס לרצועות וכו' וכו'. יש לבצע צילום רנטגן למרפק ובדיקת אולטרסאונד, ויתכן ובהמשך בדיקות עזר נוספות, לפי החלטת המומחה הבודק אותך. בינתיים, יש לנוח ממאמץ, ולהימנע מעומס על האזור עד לסיום הבירור. ניתן לפנות לרופא המשפחה לקבלת משככי כאב, על סוגיהם השונים, בהתאם לרגישות פוטנציאליות ומחלות רקע. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבים בכתף
נילי חכם 22/06/2023 | 13:24שלום , הבן שלי סובל כבר 6 שנים מכאבים חדים בשכמה ובכתף בעיקר בצד ימין . עשה כמה בדיקות וסיטי וmr מופיע אוס אקרומיאלי בגודל כ3.7- ס"מ עם מרכיב של מפרק מדומה, איך ניתן לטפל ? היה במשך שנה אצל פיזטוריפסטיות שלא הצליחו לעזור לו מעבר לאותו יום שהיה אצלן כולל דיקור מערבי .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בכתף
ד"ר ירון סלע 22/06/2023 | 13:35שלום רב נילי, ותודה על פנייתך ! בן כמה בנך ? האם נבדק על ידי מומחה כתף ? יש לברר האם יש הקשר בין מיקום הכאב ובין הממצא ההדמייתי האנטומי - אוס אקרומיאלי. יש להבין שממצא זה יותר שכיח ממה שחושבים. יש להבין , שככל שעושים יותר ויותר בדיקות דימות מתוחכמות, מוצאים יותר ויותר ממצאים אנטומיים, אשר יש להבין האם יש הקשר קליני בין ממצאים אלו ובין התלונות. אשמח לסייע מחוץ לפורום. לאחר שאבצע בדיקה גופנית יסודית ומכוונת מיקום, אוכל, בשאיפה, לענות לך על השאלה החשובה - "כיצד ניתן לטפל" ? בריאות שלמה לבנך !הוסף תגובה
-
-
כאבים בירך
תמר 19/06/2023 | 18:48זה התחיל כשעשיתי תרגיל בחדר כושר שנקרא סקוואט בוולגרי-סקוואט על רגל אחת. במהלך התרגיל-בעלייה ויישור הרגל- הרגשתי כאב חד בירך (מקדימה ובצד קרוב לברך). במהלך שמונת החודשים האחרונים הכאב לא עובר- בעיקר בצד החיצוני של הירך. גם הברך השמאלית ומפרק הירך כואבים ואני לא מסוגלת ללכת מעל 10 דק בלי להרגיש דקירות של כאב בשריר הירך, ובלי קשר יש ימים שיש לי כאבים גם במנוחה. עשיתי פיזותרפיה (מתיחות עיסויים ומכונת גלים קצרים ליאך ולברך) הייתי כמה פעמים אצל אורתופד ועשיתי צילום לברך, אולטרסאונד לירך ולבך וגם אמ אר איי למפרק הירך- הכל יצא תקין. אשמח לעזרה/ המלצה איך אפשר להפחית את הכאב ואם שמעת על מקרה דומה ויש לך השערה מה הבעיה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בירך
ד"ר ירון סלע 20/06/2023 | 15:59שלום רב תמר ותודה על פנייתך ! תמר, פורום זה עוסק בענייני כתף ומרפק ולא בירך. יש פורום אחר, העוסק בפציעות ספורט וירכיים. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
ייעוץ בעקבות בדיקת MRI
יואל 06/08/2017 | 17:57שלום רב, אודה בעזרתך לפענוח תוצאות MRI. בן 43 מתאמן באופן סדיר במכון כושר אך לא בהגזמה. כאבים בכתף מזה 7 חודשים. לאחר שלושה חודשים ביצעתי US בו נכתב שנמצאו קרעים קטנים בגיד סופרספינטוס. למרות פסיותרפיה שביצעתי במשך מספר חודשים ורפואה אלטרנטיבית לא הרגשתי הטבה. בדיקת MRI משבוע שעבר להלן התוצאות: מודגמים שינויים ארטריטריים מינימלים במפרק A/C עם בצקת לשדית מינימלית משני צידי המפרק.מודגם נוזל בכמות קטנה בבורסה הסוב- אקרומיאלית. מודגם קרע חלקי של המשטח הארטיקולרי של גיד הסופרה ספינטוס קרוב לאזור אחיזתו הקדמי אל הגבשושית הגדולה בקוטר 5 ממ במישור הקורונלי (חתך 11 סדרה 4) ובקוטר 5 ממ בציר הסגיטלי (חתך 12 סדרה 6). הקרע מערב פחות משליש מעובי הגיד. מודגם קרע חלקי של גיד הסוב בקפולריס באזור אחיזתו אל הגבשושית הקטנה. שאר הגידים המסובבים הודגמו תקינים. גיד הביצפס הודגם שמור. מודגמים אותות חריגים בלברום העליון, ממצא המחשיד לנזק. SLAP הלברום התחתון מודגם תקין.הודגמו אותות תקינים ממח העצם ללא עדות לשברים או בצקות, למעט מוקד ציסטי קורטיקלי בהיקף האחורי של הגבשושית הגדולה בקוטר 9 ממ בציר הסגיטלי(חתך 8 סדרה 6).הודגם נוזל תוך פירקי בכמות קטנה. סכום: קרע חלקי של גיד הסופרה ספינטוס וחשד לנזק SLAP כמתואר. האם לדעתך הכללית יש לבצע ניתוח? אודה לתשובתך תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קרע חלקי בגיד סופרה ספינטוס
דר' ירון סלע 07/08/2017 | 23:18יואל שלום רב, ותודה על פנייתך. אתחיל מהסוף - החלטה על ניתוח אינה מותנת בתשובת MRI, אלא שילוב של בדיקה גופנית, תלונות המטופל, מהלך הטיפול לאורך זמן, ו- "תשובת ה- MRI". לאור זאת, תשובה מדויקת לשאלתך - "האם אני ראוי לניתוח" - אינני יכול לתת לך ללא בדיקה גופנית. כ"כלל אצבע" - אנו, מנתחי הכתף , נוהגים להגדיר קרעים חלקיים בגיד ה סופרה-ספינטוס, כ"ראויים לניתוח", לרוב, אם עוביים מעל 50 אחוז מעובי הגיד (אך לא תמיד, רק כ"כלל אצבע"...). ברגע שהעובי של הקרע הוא קרוב למלוא עובי הגיד, הסיכוי להפיכתו לקרע מלא בעתיד עולה. במקרה שלך, הקרע הנו כשליש מעובי הגיד, וזה סמן חיובי. כמו כן, גודלו של הקרע קטן יחסית (רוחב ואורך) - פחות מ 1 ס"מ, ומיקומו "טוב" - קרוב לאחז הגיד לעצם - כל אלו סמני MRI חיוביים מבחינתך ופועלים לטובתך. כמו כן, לאור העובדה שאתה בחדר כושר, וכנראה עובד עם משקולות מעל גובה חגורת הכתפיים- ניתן לראות את ההשלכה של עומס זה על מפרק ה ACJ שלך אשר מגלה סימני שחיקה וכמו כן על הלברום העליון (חשד לנזק על שם SLAP). נסה להימנע מעבודה פיזית אינטנסיבית מידי עם ידיים מורמות אל על... יואל, הבדיקה הגופנית, על שלל מרכיביה הספציפיים לחלקי הכתף השונים, אמורה לכוון לאיפה בדיוק הבעיה במקרה שלך -- בגידים , בסחוסים השונים... והאם אתה ראוי לזריקת קורטיזון בשילוב עם פיזיותרפיה, או האם לזרז הליכים, ומיד לבצע ארתרוסקופיה אבחנתית ו/או טיפולית בהתאם לממצאים. כך או כך, בהצלחה רבה !הוסף תגובה
-
שאלה נוספת
יואל 08/08/2017 | 09:42ראשית תודה על המענה. שנית, למרות שהמצב יחסית"טוב" כפי שכתבת ,אני מבין שבכל מקרה הקרע לא יתאחה ולא משנה אם אוסיף לבצע טיפולים. אגב, ביצעתי פסיותרפיה וטיפולים נוספים ללא הועיל.אוסיף ואומר שהכאב כרוני ומציק(אבל לא ברמות של חוסר תפקוד) מאחר וכך, האם לא כדאי לבצע תיקון להחלמה שלמה כל עוד הקרע קטן? מהספרות שקראתי הבנתי שעדיף "להרוג "את המקרה בעודו קטן, מה גם שאני בן 43 ורוצה להמשיך לעסוק בספורט בזמני הפנוי. אודה לתשובתךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
האם לנתח קרע חלקי ב סופרה ספינטוס
דר' ירון סלע 08/08/2017 | 14:48יואל, תודה על האינפורמציה הנוספת. הנושא שהצגת, הנו מקור למחלוקות רבות לאורך שנים בעולם הספרות האורתופדית של מפרק הכתף. הפתרון הנכון אינו חד וחלק. יש מאמרים רבים לכאן או לכאן. ישנם כירורגים-אורטופדים מעט יותר אגרסיביים מאחרים (שימשכו לכיוון פתרון ניתוחי מהר יותר), וזה טבעי. כדי לתת לך תשובה נכונה לך ספציפית, עלי לבדוק אותך ולעבור על המידע בעיני שלי. ברמה התאורטית, אם נחלק הטבלה התאורטית ל "סיבות לנתח" ו"סיבות לא לנתח" אזי תחת הסיבות לנתח יהיו- 1. מספר חודשים של טיפול שמרני שלא צלח לדבריך... האם, דרך אגב, טופלת בזריקות קורטיזון בעבר ? לא ציינת הנקודה... זהו חלק אינטגרלי מהטיפול בשילוב עם פיזיותרפיה. 2. גילך הצעיר ואופי החיים האינטנסיבי והספורטיבי כפוטנציאל להחמרה בקרע בעתיד עקב עומסים והפיכתו לקרע בעובי מלא וגדול יותר שיהיה יותר קשה לתקנו... סיבות לא לנתח - 1. הקרע בעובי חלקי ופחות מ50 אחוז מעובי הגיד, גודלו קטן . 2. במידה ולא בוצעו זריקות קורטיזון בעבר, הייתי שוקל זריקה בטרם ניתוח 3. אינני יודע מה אופי העבודה שלך, והאם אתה ערוך לתהליך השיקומי הממושך ( 6 שבועות עם מקבע כתף ומספר חודשי שיקום) ... האם זו ה"חליפה המתאימה" לאורך חייך בשלב זה... יואל, בהצלחה !הוסף תגובה
-
שאלה ליואל
Idan Cohen 01/11/2019 | 11:27שלום יואל, יש לי בעיה דומה. רציתי לשאול אם מצאת פתרון ומהו. תודה עידןהוסף תגובה
-
MRI כתף ימין
דניס 20/06/2023 | 00:12לסיכום: קרעעובימלא , 1.2 ס"מ AP( סדרה 5 חתך ,7 8( , דק, סב מילימטרי בעובי מצד לצד ) סדרה 7 חתך 12(. טנדינוזיס בולטת מסביב. החלפהשומנית מינימלית בשריר. בן 45 .מה המלצות ? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
MRI כתף ימין
ד"ר ירון סלע 20/06/2023 | 15:58שלום רב דניס ותודה על פנייתך ! עלי לבדוק את הכתף שלך ולראות את בדיקת ה MRI בעיניים שלי ולקרוא את הפענח המלא (ולא חלקי) על מנת לענות לך על השאלה החשובה ששאלת. אשמח לסייע מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
קולות מהמרפק בזמן שכיבת סמיכה
איתמר 19/06/2023 | 00:06שלום בן 47 בזמן מאמץ כמו שכיבת סמיכה אני מרגיש ושומע קולות כמו קנאקים ממפרק המרפק (נראה לי יותר מהכיוון של החלק החיצוני של המרפק בשימוש רגיל בידיים ובכיפוף רגיל אין את הקולות ואת התחושה הזו. אין כאבים או בעיה מיוחדת מלבד העניין של הקנאקים. האם זה מעיד על בעיה? זו תוצאה של שחיקת סחוס או יכול להיות מסיבה אחרת? והאם צריך לחשוש שיש בעיה בעוד מפרקים? האם צריך להימנע ממאמצים וביצוע שכיבות סמיכה? זה יכול להזיק? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קולות מהמרפק בזמן שכיבת סמיכה
ד"ר ירון סלע 19/06/2023 | 07:25שלום רב איתמר, ותודה על פנייתך ! שלל שאלותיך - טובות, ובמקום. אולם, על מנת לענות עליהן, אחת אחת, וברצינות, יש לבצע בדיקה גופנית יסודית של המרפק ולבצע בדיקות דימות רלוונטיות , כמו צילום רנטגן ו/או אולטרסאונד (כהתחלה ....). אשמ לסייע מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
בורסיטיס
-
בלט דיסק
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
איחוי מפרק
-
פיזיותרפיה
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת MRI
-
מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי בברך
-
מונחים קשורים
-
אוסטאוכונדריטיס של נעורים
-
אוסטאולוגיה
רופאים בתחום
ד"ר מנחם זינגר
אורתופדיה
5.0
( 46 חוות דעת )
"טיפול מאוד מקצועי רגיש ונעים. יצאנו בתחושה טובה ובטוחה"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב
ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג