פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 48
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק.
ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר.
ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל.
ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח.
קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168
ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר
תחומי עניין:
• שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד
• תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים
• שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים
• פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף
• ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל
• טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים
• מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים
• מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה
• תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף
• שחזורים מורכבים של הגפה העליונה
תחומי מחקר:
קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה.
מרפאות:
מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834
מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834
מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834
מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
-
קרע בכתף שמאל והסתיידות
לונה 26/10/2021 | 15:00מיד אחרי חבטה בדלת הרכב נראה שיש לי קרע בכתף והסתיידות לא סבלתי קודם מכאבים איך אדע אם הקרע נוצר מהתאונה או שהיה קודם תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קרע בכתף שמאל והסתיידות
דר' ירון סלע 27/10/2021 | 14:21שלום רב ותודה על פנייתך ! אשמח לסייע. במעמד הפגישה הרפואית, אני או כל מומחה כתף אחר, נבצע בדיקה גופנית יסודית, אשר תעזור לגבי מידע שיענה על שאלתך החשובה. יש לעבור גם על בדיקות עזר (דימות) שבוצע לכתף. בדיקות עזר שונות מכוונות ומרמזות לנו הבודקים, האם הפגיעה חדשה או ישנה. האם עברת בדיקות עזר ? כמה זמן עבר מהחבלה ? מה הבדיקה שהדגימה קרע והסתיידות? האם הקרע בגיד או רצועה או סחוס ? האם הקרע מלא או חלקי ? אשמח לעזור לך מחוץ לפורום על ידי בירור מעמיק של מצבך. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
תוצאת mri צריך הסבר
פיטוסי 26/10/2021 | 06:51היי עברתי תאונה דרכים יש לי כאבים בכתף כתוצאה מהתאונה עשיתי mri נראה כאילו שהmri כמעט תקין .אם תוכל לתת את חוות דעתך . ממצאים: ארטיפקטים בשל תזוזות הנבדק. מעט אות גבוה בלברום העליון, ללא קרע. יתכן נזק קל לתווך. ללא קרע בשאר חלקי הלברום. גיד הביצפס הארוך נמצא בחריצו, המשכי ומתחבר לשולי הלברום. חוסר סדירות קלה של גיד הסופרה-ספינטוס, ללא קרע מדיד. גידי האינפרה-ספינטוס והסובסקפולריס, ללא קרע. מסת שרירי השרוול המסובב תקינה, ללא שינוי שומני. אות מח העצם תקין בגלנואיד ובראש ההומרוס וללא קו שבר. המפרק האקרומיו-קלביקולרי בטווח התקין, ללא שינויים היפרטרופיים. בצקת מינימאלית בהיקף. ללא אוסטאופיט המתבלט כלפי מפרק הכתף. אקרומיון דרגה 2 . לסיכום: חוסר סדירות קלה של גיד הסופרה-ספינטוס, ללא קרע מדיד. ללא קרע בלברום. תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תוצאת mri צריך הסבר
דר' ירון סלע 27/10/2021 | 14:18שלום רב, ותודה על פנייתך ! אני שמח בעבורך. בדיקת MRI היא בדיקה מאד רגישה בזיהוי פתולוגיות ברקמות. ממצאים דלים כמו אצלך, הם "חלומו" של כל נבדק. אינני יודע את גילך, אך ממצאים אלו, לרוב מודגמים בנבדקים צעירים. סדר גודל של גיל 30 ומטה.... הממצאים - חוסר סדירות קלה של גיד הסופרה-ספינטוס, ללא קרע מדיד. ללא קרע בלברום. מעידים שאין קרעים בגידים או בסחוס הטבעתי במשטח המפרקי. אין לי מידע לגבי תלונותיך וממצאי הבדיקה הגופנית ומה הטיפולים שבוצעו עד כה, כך שאני מוגבל מאד במתן המלצות קליניות עבורך. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
הזרקת סטרואידים לכתף
NL 26/10/2021 | 23:35שלום, אני בן 46 ולפני כ 11 שנה עברתי ניתוח לאיחויי קרע ב- SS. לאחרונה אני סובל מכאבים בכתף ולאחר ביצוע אולטראסאונד נתגלה נפיחות בבורסה וטנדינוסיס בגיד ה SS. האורתופד הציע לי להזריק נוגדי דלקת לבורסה.. קראתי שהזרקה כזאת עלולה בין השאר לגרום להחלשות הגידים. האם אכן הזרקה חד פעמית עלולה לגרום לתופעות הנ"ל, בעיקר לאור העובדה שעברתי ניתוח במקום לפני כעשור? תודה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הזרקת סטרואידים לכתף
דר' ירון סלע 27/10/2021 | 14:14שלום רב ותודה על פנייתך ! באשר לשאלתך - האם אכן הזרקה חד פעמית עלולה לגרום לתופעות הנ"ל, בעיקר לאור העובדה שעברתי ניתוח במקום לפני כעשור? - לא, הזרקה חד פעמית לא משפיעה באופן בלתי הפיך לטווח הארוך. הזרקות מרובות בתדירות גבוהה ובאופן לא אחראי, אכן, עלולות להיות גם עם השלכות שליליות, מעבר להשלכות החיוביות שהן יוצרות. תשובתי, כמובן, אינה לגופו של מקרה, (כי אינני מכיר את הכתף שלך...) אלא רק באופן כללי. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאב בכתף עקב תאונת עבודה
מירב 25/10/2021 | 01:36נסעתי באוטובוס בדרך לעבודה הנהג נתן ברקס פתאומי ועפתי על העמוד באוטובוס על הכתף נגרם לי חבלה שטף דם הכתף היה בהתחלה כחול ולאחר מכן הכחול עבר ונשארו הכאבים יחד עם זאת יש לי קליקים.עשיתי בדיקות אין קרע ושבר אבל הכתף כואבת ויש קליקים.....מה זה אומר? אולי זה דלקת?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב בכתף עקב תאונת עבודה
דר' ירון סלע 25/10/2021 | 13:31שלום רב מירב, ותודה על פנייתך ! מצער לקרוא על שאירע לך. יש להיבדק בהקדם על ידי מומחה כתף. יש לעבור על בדיקות העזר שבוצעו- צילום ו אולטרסאונד ולראות ההקשר לממצאי הבדקיה הגופנית. מ בדק אותך עד כה? האם נבדקת על ידי מומחה בתחום ? יש לנוח ממאמץ עד יעבור זעם. יש לבצע טיפול נוגד כאב ולברר מהצריך להיות השלב הטיפולי הבא לפי ממצאי הבדיקה הגופנית וממצאי הבדיקות הנוספות. בריאות שלמההוסף תגובה
-
-
קרע בכתף בסופרה ספינטוס
קאלי 21/10/2021 | 21:34שלום, אמא שלי בת 70 ולפני כשנתיים נפלה על הכתף. במשך שנתיים רופא קופ״ח מכבי הזריק לה קורטיזון ולאחר מכן הציע זריקת prp בעלות 3000 שח וכך היה. המצב רק החמיר ורק לאחר מכן שלח אותה ל mri. האם התהליך לא היה צריך להיות הפוך? קודם בירור מלא ואחכ להציע זריקה כל כך יקרה? מרגישים שביזבזנו זמן יקר ובעיקר סוג של ניצול תמימות של אמא שלי שהלכה אליו לבד.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קרע בכתף בסופרה ספינטוס
דר' ירון סלע 24/10/2021 | 11:05שלום רב קאלי ותודה על פנייתך! אשמח לסייע לאמך באופן ישיר. לשם כך, עלי לבדוק אותה ולעבור על החומר הרפואי הקיים עד כה. יחדיו, נבנה לך תכנית טיפול המתאימה לה. תפקידי בפורום, אינו על מנת לשבח או לבקר רופאים אחרים. אינני מעורב במקרה, ולאור זאת, אין לי היכולת להגיע על מה שהיה, אולם, יש לי יכולת להשפיע על ההווה והעתיד של הכתף של אמך, על ידי בדיקה וטיפול ישירים. אני זמין באופן מידי מחוץ לפורום. בריאות שלמה לאמך !הוסף תגובה
-
-
בורסיטיס המרפק
ילון 21/10/2021 | 02:33האם שרוול אלסטי ו/ או בי קיו ליזר יכולים או רצויים כדי לפזר את הנוזלים במרפק? איזה עוד דרכים לא פולשניות יכולות לזרז את את הפיזור. הנפיחות קיימת כבר יותר מחודשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בורסיטיס במרפק
דר' ירון סלע 21/10/2021 | 08:46שלום רב, ותודה על פנייתך ! תחילה, יש לקבל אבחנה מדויקת. האם נבדקת על ידי מומחה בתחום ? האם מדובר באולקרנון בורסיטיס בחלקו האחורי של המרפק ? מה גרם לכך ומה דרכי הטיפול שבוצעו עד כה ? באשר לשאלתך - בפורום זה אינני מתייחס למוצרים שיווקיים באשר הם. לא לחיוב ולא לשלילה. יש לראות את מצב הבורסיטיס. האם היא דלקתית ו/או זיהומית. ההתייחסות שונה באופי הטיפול בשני מצבים אלו. במידה והבורסיטיס אינה מזוהמת, לרוב, דרכי הטיפול המקובלות, אינן פולשניות. מאד חשוב- בנוסף לדרכי הטיפול הנבחרות כעת, יש למנוע בעתיד את החזרה של הבורסיטיס, על ידי מניעת חיכוך ולחץ מקומי על המרפק. במידה ויש נטייה לכך, יש להיות מודע שזה עלול להחמיר ולהחזיר הנפיחות. במידה ותחפצו בהמלצה רפואית לגופו של מקרה, עלי לבדוק את המרפק. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
בורסיטיס המרפק
ילון 21/10/2021 | 10:18תודה על התשובה המהירה. שכחתי לציין את גילי,85 , אולי זה חשוב לדעת. המצב אינו זיהומי. זה התחיל עם כאב בהנחת המרפק על השולחן, אח"כ היה לי שטף דם פנימי מסביב למרפק שהסתדר תוך שבוע ובמקביל הנפיחות התחילה לעלות. בפענוח הצילום צוין "תת מייטבי". מה המשמעות של זה? הרופא שלח אותי לחבישה מרופדת שלמעשה שיתקה לי את היכולת להשתמש ביד ימין(היד של מרפק המחלה) הבנתי שהמטרה ללחוץ את המקום הנפוח והחלפתי את החבישה בשרוול אלסטי. הלחיצה גורמת לכאב בכיפוף היד, לכן אני לא בטוח שזה לטובה. נראה לי שלאחר חודש וחצי הנפיחות לא מראה סימנים של ירידה, (אני מבין שזה לוקח זמן) אבל בכל זאת אני שואל מה האופציות הנוספות האפשריות לטיפול כדי לקצר את התהליך. בתודה מראשהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בורסיטיס במרפק.
דר' ירון סלע 21/10/2021 | 10:57תודה על העדכון. בהחלט לגיל יש משמעות. האם אתה נוטל מדללי דם ? האם יש בעיות רפואיות המעודדות דימום? כל זה חשוב באנמנזה. כפי שצוין קודם. לחץ ישיר ממושך של מרפק על שולחן מהווה גורם סיכון למצב הרפואי המתואר. האם אתה מדבר על צילום רנטגן שבוצע ? לרוב רשום "תת מייטבי" על מצב בו איכות הצילום אינה אופטימלית. האם רופא משפחה טיפל בך או מומחה מרפק? אשמח לסייע ולענות לך על כל שאלותיך לאחר שאבדוק ישירות את המרפק שלך ואעבור על בדיקות העזר שבוצעו. בכך, אשתדל "לתפור" לך את שיטת הטיפול המותאמת לך ולא להטעות אותך בשיטות טיפול שלא מתאימות לך, ואולי מתאימות לאחרים. כל מקרה לגופו. אני זמין מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבים בכתף ימין ואי אפשרות לסובב היד פנימה
אביבה 19/10/2021 | 17:57שלום לפני כשנה וחצי החלו כאבים בכתף ימין לדוגמה איני מסוגלת לכופף היד לאחור ולרכוס חזיה. טווח הסיבוב החוצה נשמר ולאחר בדיקות מתברר שיש איבוד סחוס במפרק ולא מטופלת בשום תרופה. מזה כמה חודשים הנני סובלת מעיבוי מפרק כף היד ונפיחות שיקשר לכעיי ת תהכתףת סובלתכאבים בכף היד ואיני מסוגלת לפעיליות רבות כמו כתיבה או סיבוב פנימה וסחיטה אפילו לא להחזיק משהו קצת כבד הופניתי לאולטרה סאונד וממצאים כדלקמן: הודגמה כמות קטנה של נוזל במפרק רדיו-קרפאלי. גיד FCR הודגם עם עיבוי סינוביאלי ומוקדי הגברת זרימה בתוך הסינוביה. שינויים ארטרוטים ב- CMC1 עם עיבוי סינוביאלי וזיזים גרמיים. .PMA עם Bifid median nerve אודה להתייחסות מומחה מה עלי לעשותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בכתף ימין ואי אפשרות לסובב היד פנימה
דר' ירון סלע 20/10/2021 | 10:32שלום רב אביבה, ותודה על פנייתך ! מה גילך ומה מצבך הרפואי הכללי? האם יש רקע של בעיות פרקים במשפחה או אצלך ? האם נבדקת ועברת בירור ראומטולוגי בעבר ? אלו הן רק חלק מהשאלות שיש לברר... יש לבצע בדיקה גופנית יסודית הן על ידי מומחה כתף והן על ידי מומחה כף היד. באשר לנושא כף היד, ישנו פורום באתר זה העוסק לתחום, ואת כמובן, מוזמנת לפנות. יש לבצע בירור בבדיקה גופנית של הכתף ושורש כף היד ובכלל של מפרקי גופך. יש לברר מדוע יש שינויים שחיקתיים והאם יש מצב של דלקת כרונית ו/או שחיקה כרונית במפרק. גילך ופעילותך בעבודה ובזמנך הפנוי תוכל לגלות חלק מהתשובות לשאלות אלו. אשמח לעזור בשני התחומים - כתף וכף היד מחוץ לפורום. אאחל לך בריאות שלמה אביבה.הוסף תגובה
-
-
בדיקת MRI לכתף
תומר 17/10/2021 | 12:52שלום, אני סובל מזה תקופה ארוכה בכאבים בכתף ימין שהחלו לאחר אימון בחדר כושר לפני כשנתיים וחצי הופניתי ל MRA. לאחר ההזרקה למפרק סבלתי מכאבים חזקים מאוד מספר ימים, טופלתי במשככי כאבים, ומאז המצב בכתף החמיר לי יותר מאשר לפני הבדיקה. בבדיקה הממצא - שנץ בין הסחוס ללברום בחלק האמצעי קדמי ובלברום האחורי נראו ציסטות פארא לברליות זעירות. הומלץ לי לטפל בפיזיוטרפיה ובשחייה. ניסיתי מספר סדרות של טיפולי פיזיוטרפיה, אך לצערי ללא הטבה. שחייה לא הצלחתי בשל הכאבים. החלטתי להתחיל שוב בירור ולבדוק אם התערבות כירוגית תעזור בענייני. נשלחתי שוב לבדיקת MRI, מאחר והייתה לי החמרה במצב הכתף לאחר בדיקת MRA והזרקה למפרק, אני מעדיף לעשות בדיקה ללא הזרקה למפרק. שאלתי היא מהי אמינות בדיקת MRI רגילה ללא הזרקה למפרק במקרה שלי? האם יש הבדל במקרה זה עם בדיקת MRI ללא הזרקה כלל ובדיקה עם הזרקת חומר ניגוד ביד?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בדיקת MRI לכתף
דר' ירון סלע 20/10/2021 | 10:28שלום רב תומר ותודה על פנייתך ! בדיקות MRI בשנת 2021 , ברוב המכונים בארץ, מבוצעות עם מכשירים מתקדמים ואמינים. לאור זאת, איכות הבדיקה, גם ללא הזרקת חומר ניגוד, מספקת מידע רב. לאור העובדה שלא בדקתי אותך מעולם ולא עברתי על שלל החומר הרפואי, אינני יכול לענות לך על שאלת הבסיס, האם יש צורך שוב בהזרקת חומר ניגוד (למרות החוויה הקשה מהעבר..., כמו לרבים וטובים, אגב...) או שמא, ניתן להסתפק ב MRI ללא הזרקה (כפי שוודאי תעדיף...). במידה ותחפוץ בעזרה ישירה, אני זמין מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
הסבר על צילום כתף
עדי 17/10/2021 | 10:12שלום, תוכל להסביר מה משמעות מבנה פוקלי סמיך ברקמות הרכות צמודות לזרוע? האם זה יכול להסביר קושי בהרמת הזרוע, אולי בגלל משחק כדורסל? האם זה מצריך טיפול כלשהו? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הסבר על צילום כתף
דר' ירון סלע 20/10/2021 | 10:21שלום רב עדי ותודה על פנייתך ! על מנת שאענה באופן וודאי, אני זקוק לראות הצילום. לקרוא פענוח של אדם אחר, תמיד משאיר הסיכוי לפספוס מידע רפואי חשוב. לעתים, מבנים מהסוג המתואר משקפים נוכחות של הסתיידות ברקמות הרכות, אך אינני יודע האם זה גם המקרה הנוכחי כיוון שלא ראיתי הצילום. אשמח לייעץ על ידי בדיקה גופנית ישירה ומעבר על הצילום ואז אוכל לענות על כל שאלותייך בנוגע לכדורסל וספורט בכלל וסוגי הטיפול האפשריים. אאחל לך עדי בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבים בכתף בעיקר בתנועת היד ובשכיבה על הצד
דניאלה 15/10/2021 | 16:13שלום רב, אודה לכם אם תסבירו לי מספר מושגים באבחנה של מומחה כתף שממליץ על ניתוח. "...זיז אקרומיאלי בולט ומסוייד. ללא סימני OA בכתף....מבחני ניר+האוקינג+גוב... אבחנה מבדלת; בורסיטיס סבאאקרומיאלית משמאל, דלקת או קרע חלקי בגיד LHB. בתודה דניאלההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בכתף בעיקר בתנועת היד ובשכיבה על הצד
דר' ירון סלע 20/10/2021 | 10:18שלום רב דניאלה, ותודה על פנייתך ! האם עברת צילום רנטגן ואולטרסאונד לכתף, ואלו הממצאים שהודגמו ? האם עברת MRI לכתף ? האם נבדקת על ידי מומחה כתף והוא המליץ לנתח? מה הטיפול שבוצע עד כה ? בטרם ההצעה לבצע ניתוח ? שאלות לגבי מצבך הבריאותי - מה גילך ועיסוקך, כמה זמן כואב, ומה הטיפול שבוצע, מה החל את הכאב. האם יש מגמת שיפור או החמאה לאורך זמן. מה ממצאי הבדיקה הגופנית מבחינת טווחי תנועה וכוח. נא ספקי המידע הבסיסי הזה, בטרם נתייחס לנושא של ניתוח או לא ניתוח... אאחל לך בריאות שלמה דניאלה.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
פריקת כתף
-
סיאטיקה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
איחוי מפרק
-
פיזיותרפיה
-
בדיקות קשורות
-
תרבית נוזל ברך סינוביאלי
-
בדיקת MRI
-
מונחים קשורים
-
פילאטיס
-
שלד
רופאים בתחום
ד"ר שמוליק יצחק
אורתופדיה
4.9
( 10 חוות דעת )
"אני יניב וינשטיין שופט כדורגל
עברתי פציעה של קרע בשריר
לדר יצחק שמואל יש אבחנה מקצועית וקבלת טיפול מקצועי
ברמה גבוהה
ברצוני להודות לו על היעוץ והטיפול המסור!"
ד"ר קלוד פיקאר
אורתופדיה
ד"ר ירון ברין
אורתופדיה
4.9
( 40 חוות דעת )
"חווית הטיפול הייתה נעימה. ד״ר היה נעים והסביר על כל התהליך והיה זמין לכל שאלה.
ממליצה בחום"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב
ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג