חרדות דכאון התקפי זעם
פורום קנאביס רפואי

מומחי בזלת פארמה
קבוצת בזלת הינה הקבוצה הגדולה ביותר בישראל העוסקת בקנאביס רפואי. קבוצת בזלת משרתת אלפי מטופלי קנאביס רפואי מדי חודש. בזלת פארמה עוסקת בהפצת מוצרי קנאביס. 072-2747870
רוקחי בזלת
קבוצת בזלת מובילה את תעשיית הקנאביס בישראל ומשרתת אלפי מטופלי קנאביס רפואי מדי חודש. החברה מספקת הכוונה וליווי למטופלי קנאביס רפואי. 072-2747870חרדות דכאון התקפי זעם
אשר 23/08/2022 | 00:04שלום רב אני בעל רישיון T20/c4 קבלתי עקב כאבי גב חזק שכדורים אינם עוזרים מטופל בנוסף בפסיכאטר עקב דכאון חוסר מצב רוח פסכיאטר נגד קנאביס מפחיד שאומר שמי שמעשן יכול לפתח סכיזופרניה אני בן 32 קראתי שרק בגיל צעיר אפשר לפתח סכיזופרניה בגיל 18-19-20 הייתי מעשן ולא היה לי שום הזיות הייתי מטופל עד לא מזמן בבונדרמין לשינה הפסקתי איתו והתחלתי לעשן קנאביס שעוזר לי לישון, בלי קנאביס לא הייתי נרדם והייתי לוקח כדורי שינה, בנוסף אני לוקח סימבטלה , ויש לי לקחת סרווקול שעדיין לא לקחתי בגלל האי ידיעה האם מותר לקחת תכדורים האלה יחד אם הקנאביס ? למרות שאני מרגיש יותר טוב בזכות הקנאביס ולא חושב שצריך לקחת סרווקל אך זה מה שקבלתי מרשם מפסכיאטר לקנות אני מעשן בשאיפות ובהפסקות בין לבין , על מנת לא לחוות השפעות ״רעות״ .. אשמח לקבל הכוונה לזן יותר מרומם מצב רוח דכאון ועוזר לשינה, ואי שקט, מה שמעשן כרגע רכשתי קטגוריה T10/c2 זה חלש לי והחלפתי אם בעל רישיון קטגוריה מאוזן אבל זה לא שיכך לי תכאב ולא הרגשתי שום השפעה , לכן עכשו פונה לזן מתאים ? תודה רבההוסף תגובה
תשובת מומחה חרדות
רוקחי בזלת 23/08/2022 | 09:32שלום אתה מתאר פה סיפור קצת מורכב . השפעות הקנאביס מאוד אינדיבידואליות ולכן לא יהיה אחראי מצידינו להמליץ על זן כזה או אחר . כן ניתן להמליץ על שימוש בשמן בשעות הלילה כי השפעתו ארוכת שעות ומאפשרת לישון . ישנם שמנים שהם אינדיקה בהגדרה וזה יכול להתאים . לקחת מס טיפות בודדות בהתחלה . בנוסף : אין גיל לפתח הפרעות פסיכיאטריות ו THC גבוה בהחלט יכול לעורר חרדה ולכן לא כדאי לעלות למינונים גבוהים . בנוסף כדאי אולי להוסיף למרשם שמן CBD : עובד לאט ואינו מיידי כמו THC ( לכן אולי לא היתה לך השפעה למאוזן ) . אבל בלקיחה קבועה בהחלט יכול לעזור לכאב כרוני ולמצב רוח גם בשילוב עם כדורים אחרים שאתה לוקח . לCBD אין השפעה פסיכואקטיבית ואולי זו הסיבה ש'לא הרגשת השפעה' , אבל הוא חשוב בטיפול מתמשך ושווה מאוד לשלבו בטיפול :) בהצלחההוסף תגובה
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואי