פורום גידולי בלוטת התריס וראש-צוואר - עמוד 205
ד"ר בן ציון יהושע
ד"ר בן ציון יהושע מומחה למחלות אף אוזן גרון וניתוחי ראש וצוואר, מנהל מחלקת אאג כירורגית ראש צוואר במרכז הרפואי ברזילי.
מרצה בכיר בבית הספר לרפואה אוניברסיטת בן-גוריון.
מטפל בכל הבעיות הנוגעות למערכות אף אוזן וגרון ובפרט בגידולים בראש ובצוואר וכן גידולי בלוטת התריס ויותרת התריס.
מטפל בבעיות של אף אוזן וגרון בילדים ובפרט דום נשימה בשינה.
תחומי עניין במחקר של ד"ר בן ציון יהושע:
דום נשימה בשינה בילדים כולל ניתוחים חדשניים
מחלות בלוטת התריס ויותרת התריס
סרטן הראש והצוואר
-
תשובות FNA תחת US
אילנה 23/05/2011 | 09:30FNA תחת סונר, קשר בבלוטת התריס צד שמאל, סמיציסטי ציטולוגיה: צנצנת ובה 4 סליידים באלכוהול צנצנת ובה 7 סמ"ק נוזל עכור דמי תשובה לשתי הצנצנות זהה: colloid, sheets and clusters of regular follicular cells, consistent with nodular goiter התור הכי מוקדם שהצלחתי לקבל לאנדוקרינולוג הוא ב-17/7. אודה לפענוחתודה, אילנההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובות FNA תחת US
דר' לימור מועלם קלמוביץ 23/05/2011 | 12:48שלום אילנה, התשובה הפתולוגית הינה של מחלה שפירה. המשך הטיפול מושפע מגורמים נוספים כגון גודל הקשר, האם הוא גורם להפרעה כלשהי, וכו. במידה והקשר קטן ואינו סמפטומטי ניתן להסתפך במעקב בהצלחה.הוסף תגובה
-
-
יעוץ לאחא בדיקת אולטראסאונד
דינה 16/05/2011 | 20:34בבדיקה שעשיתי נמצא שיש הגדלה דיפוזית גסה של בלוטת התריס,שתי אונות ואיסטמוס תפוסים עי תהליכים סולידיים רבים בגדלים שונים בקוטר מירבי 3.0 ס"מ ,חלקם עם התנזלויות והסתיידויות.למעשה אין כמעט רקמה תקינה של בלוטת התריס ,אין בלוטות לימפה מוגדלות משני צידי הצוואר. אודה לך על פרוש בשפת העם , זה נשמע לפחות ממש מפחידהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
יעוץ לאחא בדיקת אולטראסאונד
דר' לימור מועלם קלמוביץ 23/05/2011 | 12:45שלום דינה, על פי הבדיקה בבלוטת התריס קיימות קשריות רבות. זה יכול להתאים למחלה שפירה - זפק רב קשרי- אולם, על מנת לאשר זאת, בשלב ראשון הייתי ממליצה שתבצעי דיקור- ביופסיה מהקשר הגדול. בהצלחההוסף תגובה
-
-
פפילרי קרצינומה אצל בת 15
איילת 01/05/2011 | 07:41שלום דר' אצל בתי נתגלה גוש 8 מ"מ בבלוטת התריס שב- FNA נמצא חשוד לפפילרי קרצינומה- אין לתאר את הסיוט בו אנו נמצאים מרגע הגילוי . היא עומדת להיות מנותחת ב-2.5.. המנתח מדבר על אפשרות להוציא חצי אונה במידה והכל יהיה בסדר מסביב אבל אנחנו לא אופטימים. מה שמדאיג אותי מאוד הוא היוד הרדיואקטיבי אחר כך. איך ילד יכול לעבור בידוד כזה? אם אין תנאים בבית - היכן הוא עובר את התהליך הזה? משום מה הטיפול ביוד נראה לי כדבר שילד לא יכול לעבור לבד. תוכלי להרגיע אותי מעט?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פפילרי קרצינומה אצל בת 15
דר' לימור מועלם קלמוביץ 05/05/2011 | 11:30שלום איילת, פפילארי קרצינומה של 8 מ"מ אינה מצריך כריתה שלמה של הבלוטה- מספיקה כריתה חלקית וללא טיפול ביוד. מעקב בלבד לאחר הכריתה. בהצלחה והחלמה מהירה!הוסף תגובה
-
תודה דר'
איילת 05/05/2011 | 11:48אכן כך היה . הניתוח בוצע לפני 3 ימים ונכרתה חצי אונה בלבד רק שרופא הילדים שלנו אמר לי " עכשיו יהיה לך כל החיים לדאוג מה קורה עם הצד השני... "והאמת ? זה הלחיץ אותי יותר.... אני רוצה להרגע קצת סוף סוף אחרי הטראומה הזו... אני יכולה להרגע קצת???הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תודה דר'
דר' לימור מועלם קלמוביץ 08/05/2011 | 16:23שלום איילת, אני שמחה לשמוע שהניתוח עבר בהצלחה. אני לא מסכימה עם רופא הילדים, עד כה, אין סיבה לכרות את האונה השנייה של הבלוטה. חשוב לקבל את התשובה הסופית מפתולוגיה- לגבי האבחנה הסופית והגודל, ואם אין שינוי משמעותי מהאבחנה לפני הניתוח- תוכלו לבצע מעקב אחת לשנה על ידי אולטרסאונד- וממש אין צורך להיות בחרדה. החלמה מהירההוסף תגובה
-
הרבה בריאות - אין חשש לדאגה
רוית 22/05/2011 | 10:26התסמינים של ביתך הופיעו גם אצלי. אני היום 6 אחרי כריתה מלאה של הבלוטה, מתפקדת כרגיל (נשואה עם ילדים), אך נמצאת במעקב מתמיד אצל אנדוקרינית ובדיקת אולטראסאונד אחת לשנה. אין חשש לדאגה, מאחלת לביתך הרבה בריאות, חיים יפים ומאושרים.הוסף תגובה
-
תודה רווית על תגובתך
איילת 22/05/2011 | 10:35היי רווית תודה על תשובתך. האם עשית את הטיפול ביוד?הוסף תגובה
-
לא בוצע טיפול ביוד
רוית 22/05/2011 | 10:48היות והממצא היה קטן כ- 7 מ"מ הדעות בין הרופאים היו חלוקות, ולבסוף הוחלט לא לתת את הטיפול ביוד ולהמשיך במעקב של אולטראסאונד, בדיקות דם ואנדוקרינית אחת לשנה. והכל ברוך השם בסדר. שוב המון בריאות ושתמשיך להנות מהחיים.הוסף תגובה
-
אני לא מבינה משהו
איילת 22/05/2011 | 10:55רווית הורידו לך את כל הבלוטה עם 7 מ"מ גידול? לבת שלי הורידו חצי - בגלל זה היא לא צריכה את היוד. תוך כמה זמן חזר לך הקול? אנחנו כבר 3 שבועות אחרי הניתוח והיא עדיין צרודה ממשץהוסף תגובה
-
מקווה שהבהרתי
רוית 22/05/2011 | 12:49שלום איילת, בדיעבד הסתבר, כי המנתח שניתח אותי, דוגל להוריד את כל הבלוטה. בגלל הכריתה המלאה והממצא הקטן, דעות הרופאים למתן היוד היו חלוקות, ולבסוף הוחלט שלא יינתן יוד. (שמעתי גם על מקרה שגודל הגוש היה מס' ס"מ ובוצעה רק כריתה חלקית וניתן טיפול ביוד - כל רופא ושיקוליו) לגבי הקול - תוך שבועיים חזר לי הקול לנורמה. אני מניחה שגם אצל ביתך הקול יחזור - אבל בשביל השקט הנפשי, אולי כדאי להיוועץ עם רופא. החלמה מהירה !הוסף תגובה
-
-
כאב לאחר FNA בבלוטת התריס
מיכל 08/05/2011 | 18:10שלום ד"ר לימור, אני בת 40, נ+2. 1. לפני 4 ימים עברתי FNA באונה שמול. הבדיקה לא כאבה כלל אך לאחריה הרגשתי כאב בצוואר. הרופא בדק אותי באולטרסאונד לפני ששחרר אותי ואמר שהכל בסדר. מאז כואב לי בצד שמול של הצוואר וגם בצד שמול בתוך הגרון. האם זה בסדר? 2. קראתי שבמיקרה של סרטן בבלוטת התריס, אופייני שתוצאות בדיקות דם תקינות - אצלי ה TSH + T3 + T4 תקינים. איזה בעיות אחרות קיימות כשיש קשרית באונה שמול (2.5 ס"מ)? תודה מראש, מיכל.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
מה, יש שביתה בפורום ואני לא יודעת??? (-;
מיכל 11/05/2011 | 22:14הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב לאחר FNA בבלוטת התריס
דר' לימור מועלם קלמוביץ 15/05/2011 | 16:47שלום רב, לעיתים לאחר דיקור עשוי להיות דמם לתוך הבלוטה אשר גורם לכאבים. מומלץ לפנות לבדיקת אף אוזן גרון במידה והכאב אינו חולף. בנוגע לאבחנה- יש להמתין לתוצאות הביופסיה, העובדה שבדיקות הדם תקינות- מצויין. בברכההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דר' לימור מועלם קלמוביץ 15/05/2011 | 16:48הוסף תגובה
-
-
בלוטה מוגדלת
ס 11/05/2011 | 14:53שלום רב, לפני כחודש לערך גיליתי מעין בלוטה מוזרה שנמצאת בצואר באיזור של הוושט, הבלוטה חיצונית ולא מפריעה לי לבליעה. הרופא טען שזו בלוטת לימפה וכעבור שלושה שבועות שחזרתי לביקורת אמר שזו בלוטת רוק (למרות שקראתי שזה לא מיקום של בלוטת רוק כ"כ). חשוב לציין כי היא לרוב לא כואבת, מדי פעם יש מין כאב עמום באזור. כמו כן היא לפעמים קצת נעלמת ואז יוצאת שוב... היא די קטנה ושפיצית כזו. האם יש סיבה לדאגה ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בלוטה מוגדלת
דר' לימור מועלם קלמוביץ 15/05/2011 | 16:43שלום רב, קשה על פי המידע שמסרת לתת אבחנה, אני ממליצה שתפנה לבדיקת אף אוזן וגרון בברכההוסף תגובה
-
-
לאחר טיפול ביוד
יסמין 07/05/2011 | 15:08עברתי ניתוח לכריתת בלוטת התריס עקב גידול, כמו כן עברתי לאחרונה (לפני ימים ספורים) טיפול ביוד. עקב הטיפול נותרה נפיחות בולטת הצוואר! עק כך קיבלתי סטרוידים אך לא נראה שהנפיחות עוברת וכבר שוחררתי הביתה. תוך כמה זמן הנפיחות צריכה לעבור?? כמו כן נוצרו קשיים בעיקול (עצירות קשה) האם זה יעבור? דבר נוסף שקורה הוא יובש בפה, בעיניים ויובש בעור,יש צורך לדאוג? או מה יש לעשות בעניין?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
לאחר טיפול ביוד
דר' לימור מועלם קלמוביץ 08/05/2011 | 16:26שלום יסמין אני ממליצה שתפני להבדק במידה ויש עדיין נפיחות צווארית כל טובהוסף תגובה
-
-
תוצאות FNA
אמיר 02/05/2011 | 08:03שלום קיבלתי תשובת על בדיקת FNA כדלקמן: Goiter Multi nodular nontoxic Thyroid nodule אודה לקבלת הסבר על מהות הממצא ואם עלי להמשיך בירור או מעקב תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תוצאות FNA
דר' לימור מועלם קלמוביץ 03/05/2011 | 15:22שלום אמיר משמעות התשובה היא שהנגע אינו ממאיר אלא שפיר. בתלות בגודל כמובן שרצוי להשאר במעקב, חשוב גם לדעת את גודל הבלוטה באופן כללי והאם יש תסמינים נוספים . בהצלחה,הוסף תגובה
-
הסבר על תוצאות FNA
אמיר 03/05/2011 | 18:52תודה רבה על התשובה המהירה. במידה רבה הרגעת אותי. בכל זאת אני מוסיף את תוצאות הבדיקה המיקרוסקופית כדי שתהייה לך כל האינפורמציה. Throid left lobe: follicular cells without atypia and dense colloid partially obscurred by blood, consistent with nodular goiter אודה לתשובתךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הסבר על תוצאות FNA
דר' לימור מועלם קלמוביץ 05/05/2011 | 11:24התיאור שאתה מצרף, מוביל לאבחנה שכתב הפתולוג. ללא שינוי.הוסף תגובה
-
תודה רבה
אמיר 05/05/2011 | 15:55תודה רבההוסף תגובה
-
-
תוצאות אולטרא סאונד לצוואר
שרונה 22/03/2011 | 18:51שלום, ברצוני לברר משמעות תוצאות הבדיקה - בלוטות הפרוטיס במרקם אחיד דו צדדית. נצפו קישריות לימפה מוגדות בשתי האונות: הגדולה משמאל במימדים 11 X 16 ממ', מרקמה היפואקואי, לא תקין. קישרית נוספת משמאל נמדדה 6 X 10 ממ' ואחרות בודדות נוספות בקוטר עד 5 ממ' מימין נצפו מספר קישריות לימפה בקוטר עד 5 ממ'. לא הודגמו בלוטות מוגדלות בצוואר. אונות התירואיד אינן מוגדלות, מרקמן מעט הטרוגני, לא נצפו קישריות בתוכן. לא נצפתה זרימה ערה. בלוטות הרוק הסובמנדיבולריות דו צדדית נצפו במרקם אחיד. לסיכום קישריות לימפה במרקם הפרוטיס דו צדדית. הגדולה משמאל 11 X 16 ממ', במרקם היפואקואי, לא תקין. מה המשמעות? (אציין כי אני חשה בגוש כבר מספר חודשים, הייתי מאושפזת לפני 3 חודשים עקב הגדלה בבלוטת הלימפה בצוואר משמאל חשבו שזה משריטת חתול אך נשללו כל המחלות הזיהומיות. עכשיו הופנתי לביצוע FNA US. האם התוצאות מעידות על חשש ללימפומה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תוצאות אולטרא סאונד לצוואר
דר' לימור מועלם קלמוביץ 28/03/2011 | 13:20שלום שרונה, לפי תשובת הסונאר קשריות מוגדלות- ממליצה אכן שתבצעי דיקור תחת סונאר- לא ניתן לדעת מעבר לכך . בהצלחה!הוסף תגובה
-
המשך טומוגרפיה ממוחשבת ו-FNA
שרונה 18/04/2011 | 18:49שלום, בהמשך לשאלתי ביצעתי FNA תחת אולטרא סאונד בתאריך 11.4.11 ששלח אותי רופא אא"ג והתקבלה תשובה מספר קשריות לימפה מוגדלות במרקם הפרוטיס דו"צ. נוקרה הקשרית הגדולה בפרוטיס שמאל. טרם התקבלה התשובה הפטלוגית. כמו כן, לפני כן הופנתי ע"י המטלוג לביצוע CT שבוצע בתאריך 4.4.11 התשובה היתה קישרי לימפה קטנים במשולש אחורי בצוואר דו צידית ויותר משמאל, קטנים מ-1 סמ. בלוטת הפרוטיס מימין נראית מעט מוגדלת, מרקם בלוטות הפרוטיס נראה תקין. קישרי לימפה תת ליסתיים מעט מוגדלים, משמאל לאורך כ-15 ממ' ומימין לאורך של כ-12 ממ'. אבקש לברר מה משמעות תוצאות הבדיקות הנ"ל ? תודההוסף תגובה
-
שרונה 27/04/2011 | 10:59לימור שלום, אודה לתשובתך. בברכה שרונההוסף תגובה
-
תוצאות FNA
שרונה 02/05/2011 | 14:17ד"ר לימור שלום, להלן תוצאות ה-FNA. FNA מקשר לימפה ליד בלוטת פרוטיס. הגיעו 2 משטחים מוכנים ונוזל ממנו הוכן סל בלוק: המשטחים המוכנים מכילים אוכלוסיה מעורבת רבה של תאים לימפואידים, המורכבת בעיקר מלימפוציטים קטנים עם עודף בולט של גרנולוצינטים. נמצאים גם מבנים דמויי מרכזי נבט. אין לראות גרנולומות או תאים אפיטליאליים. בסל בלוק נמצאים תאי דם פריפיר, כמה מבנים דמויי מרכזי בנט ורצועה של תאי אפיטל קובואידלי ללא אטיפיה, יתכן ממבנים האנטומים הסמוכים. הממצאים יכולים להתאים לקשר לימפה תגובתי, יתכן דלקתי, אך במידה וקיים חשד קליני למחלה לימפופרוליפרטיבית, מומלץ לבצע בדיקת FACS לסיווג מדוייק יותר של תתי אוכלוסיות של הלימפוציטים. מה המשמעות? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
02/05/2011 14:17 תוצאות FNA
דר' לימור מועלם קלמוביץ 05/05/2011 | 11:26(תשובה בראש העמוד)הוסף תגובה
-
-
FNA
שרונה 02/05/2011 | 18:06ד"ר לימור שלום, להלן תוצאות ה-FNA. FNA מקשר לימפה ליד בלוטת פרוטיס. הגיעו 2 משטחים מוכנים ונוזל ממנו הוכן סל בלוק: המשטחים המוכנים מכילים אוכלוסיה מעורבת רבה של תאים לימפואידים, המורכבת בעיקר מלימפוציטים קטנים עם עודף בולט של גרנולוצינטים. נמצאים גם מבנים דמויי מרכזי נבט. אין לראות גרנולומות או תאים אפיטליאליים. בסל בלוק נמצאים תאי דם פריפיר, כמה מבנים דמויי מרכזי בנט ורצועה של תאי אפיטל קובואידלי ללא אטיפיה, יתכן ממבנים האנטומים הסמוכים. הממצאים יכולים להתאים לקשר לימפה תגובתי, יתכן דלקתי, אך במידה וקיים חשד קליני למחלה לימפופרוליפרטיבית, מומלץ לבצע בדיקת FACS לסיווג מדוייק יותר של תתי אוכלוסיות של הלימפוציטים. מה המשמעות? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
FNA
דר' לימור מועלם קלמוביץ 05/05/2011 | 11:20שלום שרונה, כאשר מועלה חשד או שלא ניתן בבדיקת FNA לשלול תהליך לימפופרוליפרטיבי, השלב הבא הינו ביופסיה של הבלוטה. בהצלחה,הוסף תגובה
-
-
בלטה פנימית בצוואר
מיכל 07/02/2011 | 10:33שלום ד"ר לימור לפני כ 7 חודשים הרגשתי בלוטה בצד שמאל של הצוואר בגובה הלסת התחותונה. רופאת המשפחה אמרה לי שהיא לא מרגישה כלום ואחרי מספר התעקשויות שלחה אותי לאולטראסאונד. שם הם צפו בבלוטת לפמפה מוגדלת אבל תגובתית ואמרי לי לשכוח מהעניין. לפני כחודש נשלחתי לאולטראסאונד בבלוטת התריס, אני נמצאת בזה במעקב כבר שנים בשל קשריות. הכל יצא תקין. הם בדקו גם את הלוטה בצד ואמרו שהם לא רואים כלום. חזרתי לאף אוזן גרון הוא אמר שהוא מרגיש את זה אבל כנראה שזו סתם בלוטה נפוחה וככה אחיה. אני מרגישה לחץ באיזור של הבלוטה טשהיא קצת מושכת לי את האזור. האם אפשר להסתפק באמירה שזו בלוטה נפוחה וזהו ? מיכל המודאגתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בלוטה פנימית בצוואר
דר' לימור מועלם קלמוביץ 09/02/2011 | 08:24שלום רב, בדיקת אולטרסאונד חוזרת היתה תקינה. ממליצה בקורת בעוד מספר חודשים. בברכההוסף תגובה
-
בבדיקת US חשד לגידול פפילרי
10/04/2011 | 21:42היי.. לפני כשבועיים אמי ביצעה בדיקת fna ובבדיקת us נמצא כי באונה הימנית חשד לגידול פפילרי.. מה הוא הגידול? שפיר או סרטני? מה דרכי הטיפול?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בבדיקת US חשד לגידול פפילרי
דר' לימור מועלם קלמוביץ 11/04/2011 | 12:31שלום רב, גידול פפילארי הינו גידול סרטני של בלוטת התריס, אני מפנה אותך לסיכום שפרסמתי באתר זה על גידולי בלוטת התריס. הטיפול הינו ניתוח בשלב ראשון- ותלוי בגודל הממצא הראשוני. בהמשך ניתן טיפול על ידי יוד רדיואקטיווי. בברכה,הוסף תגובה
-
בבדיקת מומחה
30/04/2011 | 20:47לאחר בדיקה אמרו לאימי שיש גידול והוא 1 ס"מ..ולא צריך להלחץ ולרוץ לנתח בביה"ח פרטי מפני שאמרולה שרק עוד חודשיים היא תנותח.. מה רמתהסיכון של ההזנחה הזו ? כי יש גרורות יכולות להתפשט שזה קצת מדאיג..אנו מעונינים לנתח אותה כמה שיותר מהר מפני שהיא סובלת מלחץ דם גבוה ובינתים הזמן שמחכים רק מסכן אותה יותר (הלחץ דם עולה)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בבדיקת מומחה
דר' לימור מועלם קלמוביץ 03/05/2011 | 15:18כמובן שניתן להמתין לניתוח במערכת הציבורית- היות והגידול כפי שאת מתארת הינו קטן. יחד עם זאת יש להתחשב בגורמי סיכון נוספים כגון מאפיינים באולטרסאונד, גורמי סיכון משפחתיים , וגיל. גם במערכת הציבורית ניתן להקדים תורים במידת הצורך. בהצלחההוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
קנדידיאזיס בוושט, דלקת בוושט
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוחים בדלקת כרונית של האוזן התיכונה
-
בדיקות קשורות
-
נוגדנים חוסמים של בלוטת התריס
-
נוגדנים לבלוטת התריס
-
תרופות קשורות
-
אמפיצילין
-
אמוקסיצילין + חומצה קלאוולאנית (אוגמנטין)
-
מונחים קשורים
-
דלקת אוזן פנימית (דלקת מבוך)
-
בלוטות תת-לסתיות
פורומים נוספים בתחום
פורוםגידולי בלוטת התריס וראש-צוואר
בפורום גידולי בלוטת התריס וראש-צוואר ניתן להתייעץ עם ד"ר בן ציון יהושע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גידולי בלוטת התריס וראש-צווארפורוםצרידות ומיתרי הקול
בפורום צרידות ומיתרי הקול ניתן להתייעץ עם ד"ר יקי כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום צרידות ומיתרי הקולפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיוןפורוםסחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)
בפורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים) ניתן להתייעץ עם ד"ר יעקב בן דוד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סחרחורת וטינטון (רעשים ...פורוםאף אוזן גרון ילדים
בפורום אף אוזן גרון ילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ערן אורבוך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אף אוזן גרון ילדיםפורוםבדיקת שמיעה
בפורום בדיקת שמיעה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום בדיקת שמיעה
ד"ר בן ציון יהושע
פרופ' יקי כהן
גב' יאנה - בדיקה קורן
ד"ר יעקב בן דוד
ד"ר ערן אורבוך
מרכז שמיעה וסחרחורת רמת אביב