כאב ראש
פורום כאבי ראש ומיגרנה
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל. פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין). נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן. פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית. במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות: * גידולי מוח ראשוניים * גידולי מוח משניים - גרורות * סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים: נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי פרכוסים משנית לגרורות מוחיות תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression) אירועים תרומבואמבוליים תסמונות פרהנאופלסטיות בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון. במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון: * מיגרנה * TENSION HEADACHE * CLUSTER HEADACH * כאבי פנים * HEMICRANIA CONTINUA * TRIGEMINAL NEURALGIA בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
כאב ראש עדי 20/10/2011 | 18:47שלום דוקטור מזה כחודש וקצת אני סובלת יום יום מכאב ראש חד צדדי צד שמאל מאחורה איזור המוח הכאב הוא לחץץץץ ממש לפעמים כמו צביתה ולפעמים רק לחץ אי אפשר להתעלם ממנו , בעבר לפני שלוש שנים היה לי אותה תופעה עשיתי סיטי בלי חומר ניגוד ויצא תקין , וגם לפני שבוע עשיתי סיטי עם חומר ניגוד וגם יצא תקין ב״ה , היתי אצל הנוירולוג הוא אמר שיכול להיות שזה מיגרנה , מה זה יכול להיות ? מה עלי לעשות ? האם זה נשמע מלחיץ ? יש לציין שהכאב מדכא אותי !!!! אשמח שתעזור לי כמה שתוכלהוסף תגובה
תשובת מומחה כאבי ראש במחצית ראש משמאל דר' דניאל עובד 20/10/2011 | 20:45עדי שלום, מיגרנה באה בצורה של התקפים, זה לא טיפוסי שכאב הראש יהיה יומיומי במשך כחודש וחצי. אני מניח שאין בנוסף בחילות והקאות, אי סבילות לרעש ולאור שיש בד"כ במיגרנה. התיאור שלך יכול להתאים יותר לכאבי ראש תעוקתיים, או לכאבי ראש מסוג המיקרניה קונטינואה, שמגיבה רק לסוג מסויים של טיפול תרופתי. בהצלחה.הוסף תגובה
כאב ראשעדי 20/10/2011 | 20:50מה אני עושה במצב כזה ? אני לא יכולה לסבול יותר תכאב ? הנוירולוג מומחה יכול להיות שהוא טעה בקשר למיגרנה? זה נשמע מלחיץ מה שיש לי או שאני יכולה להסיר דאגה מליבי כי עשיתי סיטי אם חומר ניגוד ? וMRI לא עושים לכל אחדהוסף תגובה
תשובת מומחה כאבי ראש דר' דניאל עובד 20/10/2011 | 21:05אם את לא שלמה עם האבחנה של הנוירולוג, כדאיי לפנות למרפאת כאבי ראש לבירור ואבחנה יותר מדוייקים...הוסף תגובה
כאב ראשעדי 20/10/2011 | 22:31ואני יכולה להיות רגועה שעשיתי ct אם חומר ניגוד לפני שבוע ויצא תקין ?הוסף תגובה
תשובת מומחה CT מוח דר' דניאל עובד 20/10/2011 | 22:49CT מוח יכול להרגיע רק אם הרופא בעצמו רגוע לגבי ההתרשמות הקלינית שלו לאחר שערך בדיקה נוירולוגית מקיפה והגיע לאבחנה...הוסף תגובה
כאבי ראש20/10/2011 | 23:23כולם אומרים לי אם עשית ct את יכולה להיות רגועה ואני ממש לא רגועה , והרופאת משפלה אומרת שזה כלום , והנוירולוג בהיתי אצלו השבוע הוא אמר שיכול להיות שזה מגרנה ואם לא יעבור לי לחזור אליו!!!! זה נשמע לך משהו שדורש דאגה של ממש ? כמן מחלה ? גידול ?הוסף תגובה
כאבי ראש20/10/2011 | 23:23כולם אומרים לי אם עשית ct את יכולה להיות רגועה ואני ממש לא רגועה , והרופאת משפלה אומרת שזה כלום , והנוירולוג בהיתי אצלו השבוע הוא אמר שיכול להיות שזה מגרנה ואם לא יעבור לי לחזור אליו!!!! זה נשמע לך משהו שדורש דאגה של ממש ? כמן מחלה ? גידול ?הוסף תגובה
תשובת מומחה כאב ראש דר' דניאל עובד 21/10/2011 | 10:47קשה לומר ללא בדיקה והתרשמות קלינית בעצמי...הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
היפוטוניה
-
נוירופיברומטוזיס
בדיקות קשורות
-
נוגדנים לגנגליוזיד GM1
-
סטירן בשתן
תרופות קשורות
-
קלוראזפאט
-
קלדריבין
מונחים קשורים
-
משפחות SMA ישראל
-
המגדלות
רופאים בתחום

ד"ר טטיאנה ליבשיץ נוירולוגיה
4.9 ( 14 חוות דעת )
"השרות היה נעים, מקצועי וענייני. שמחתי והופתעתי לקבל כזה שרות…שכחנו שזה עוד קיים."

מכון פרי אבחון רפואי בע"מ נוירולוגיה
המכון מתמחה בנוירולוגיה קלינית ונוירופיזיולוגיה קלינית

ד"ר דוד אוריון נוירולוגיה
4.9 ( 18 חוות דעת )
"מיום הראשון שנכנסתי לדר אוריון הבנתי שנכנסתי לרופא שמבין ענין ושולט במה שיש לי וזה מקנה סופר ביטחון בזמן קצר פתר כל בעיה שצצה לי כל החברים שלי כבר יודעים מזה ד"ר אוריון"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים
פרופ' שלומית יוסט-כץ
ד"ר ורוניקה צ'רנוחה