אוזן+ראש
פורום כאבי ראש ומיגרנה
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל. פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין). נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן. פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית. במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות: * גידולי מוח ראשוניים * גידולי מוח משניים - גרורות * סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים: נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי פרכוסים משנית לגרורות מוחיות תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression) אירועים תרומבואמבוליים תסמונות פרהנאופלסטיות בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון. במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון: * מיגרנה * TENSION HEADACHE * CLUSTER HEADACH * כאבי פנים * HEMICRANIA CONTINUA * TRIGEMINAL NEURALGIA בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
אוזן+ראש אבי 18/12/2011 | 00:18שלום, אני בן 28,בריא בד"כ,שומע באוזן ימין בלבד מלידה לפני כשנה התחילו בגופי בעיות באוזן +ראש ימין לאחר נפילה של הפלאפון שלי, תחילה רק בדיבור בפלאפון ולאחר תקופה קצרה באופן קבוע מאז איני יכול להצמיד פלא' לאוזן ומדבר אך ורק ברמקול. התופעות הן אלו: לחץ באוזן ימין.לחץ בראש,חוסר ריכוז,בלבול,מחשבות לא הגיוניות,תחושת מועקה בבטן וצרבות, זרמים באיזור אוזן ימין,חולשות קשות., בזמן מקלחת אם זרם המים מופנה כלפי האוזן אני חש בסחרחורת קשה ותחושה שכל הראש מזועזע. התופעות החלו לאחר הנפילה של הטלפון הסלולרי, ומאז כל שיחה בפלא' גרמה לתופעות הללו, לאחר תקופה מסויימת כנראה שזה התקבע. אציין שבבדיקות הכל תקין(MRI,CT בדיקת שמיעה),תחילה הרופאים חשבו שמדובר בתופעות של חרדה,אך שימוש ממושך בציפרלקס לא שינה כלום. חשוב לי לציין שמעולם לא חוויתי אף אחת מהתופעות האלו, מה שהועיל לי מאוד היה שהייה תחת מים בבריכה לפרקי זמן של 10-15 שניות כ-20 פעמים,ושימוש בדקסמול סינוס. לפני כחודש וחצי התחלתי שימוש בג'ינקו בילובה ובחומצה אלפא ליפואית והיה שיפור משמעותי נוסף. הרופא משפחה חשב שמדובר בבעיה בעצב המשולש, ורשם לי גאבאפנטין. שגורם לי סחרחורות קשות ולא מועיל.(ומה גם שלא מדובר בכאבים אלא בתופעות בתחום המנטלי/קוגנטיבי+צרבות+לחצים באיזור ימין בראש) מהו הכיוון הטיפולי שיכול לרפא את הבעיה ממנה אני סובל(שאינה מאובחנת בבדיקות השונות כאמור)??? תודה מראש!הוסף תגובה
תשובת מומחה כאבי ראש ואוזן דר' דניאל עובד 18/12/2011 | 09:29התיאור שלך אבי, יכול להתאים לסוג של כאבי ראש תעוקתיים, שאינם מטופלים בטיפול תרופתי נכון. כדאי לפנות למרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
ראש +אוזןאבי 18/12/2011 | 10:10שלום ד"ר עובד, מס' נקודות- 1. התופעות שתיארתי הן לא תופעות של כאב,אלא יותר של לחץ ותחושה של נוזלים/דלקת בראש. חשוב לי לומר שהכל התחיל לאחר שימוש בסלולרי שנפגם כתוצאה מנפילה, תחילה הרגשתי את התופעות באוזן ולאחר מכן זה התפשט לראש ולשאר הסימפטומים שתיארתי(חוסר ריכוז,צרבת וכו'). האם זה אכן תואם את האבחנה של כאב ראש תעוקתי?(ניסיתי הרבה כיוונים ואני רוצה להיות בטוח)\ 2.היכן יש מרפאת כאב כזו בצפון הארץ?? תודה רבה מראש! אביהוסף תגובה
תשובת מומחה כאבי ראש תעוקתיים דר' דניאל עובד 19/12/2011 | 21:48זה בהחלט יכול להתאים, תכול אם תרצה לפנות לבי"ח רמב"ם בחיפה. בהצלחה.הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
נוירופיברומטוזיס
-
היפוטוניה
בדיקות קשורות
-
אנטיגן של קריפטוקוקוס
-
נוגדנים לגנגליוזיד GM1
תרופות קשורות
-
אלטריפטאן
-
אוזנימוד (זפוסיה)
מונחים קשורים
-
איבר סופני
-
אטרופיה
רופאים בתחום

ד"ר דוד אוריון נוירולוגיה
4.9 ( 18 חוות דעת )
"מיום הראשון שנכנסתי לדר אוריון הבנתי שנכנסתי לרופא שמבין ענין ושולט במה שיש לי וזה מקנה סופר ביטחון בזמן קצר פתר כל בעיה שצצה לי כל החברים שלי כבר יודעים מזה ד"ר אוריון"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים

פרופ' שלומית יוסט-כץ
ד"ר ורוניקה צ'רנוחה