קרקפת לא נעימה
פורום כאבי ראש ומיגרנה
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל. פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין). נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן. פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית. במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות: * גידולי מוח ראשוניים * גידולי מוח משניים - גרורות * סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים: נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי פרכוסים משנית לגרורות מוחיות תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression) אירועים תרומבואמבוליים תסמונות פרהנאופלסטיות בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון. במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון: * מיגרנה * TENSION HEADACHE * CLUSTER HEADACH * כאבי פנים * HEMICRANIA CONTINUA * TRIGEMINAL NEURALGIA בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
קרקפת לא נעימה סלי 03/02/2020 | 22:08מעל שנה קרפת שורפת בצד הימני לחץ בעיניים כאב המצח לפעמים כאב לוחץ ושורף כל הקרקפת העליונה אי אפשר לגעת בראש החיצוני. ביצעתי MRI ראש וCTבשנתיים האחרונות היו תקינים למעט עיבוי רירית בסינוסים האם יש מצב לבירור סינוסים? MRI צוואר בדצמבר 2018 שראו בו 3 בלטיםC5C6 פרופסור לאחרונה אמר שרואה גם קרעבC4 שלא אמרו לי שנה שעברה. וזה נמשך מעל כשנה ויותר כאבי ראש שורפים ראש עליון מקרין למצח לעיניים צוואר יד ימין. בEMG ראו גם ראו רדיקולופתיה בC5וC6 צוואר כאבים זה עכשיו עד עכשיו המוקד היה הראש קרקפת שורפת ולא נעימה. עשיתי MRIראש וצוואר עכשיו בינואר 2020 בכדי לנסות מה הגורם להלן הממצאים: תאור הממצאים: פרנכימה מוחית שמורה, ללא עדות לתהליך מוקדי. מודגמת מערכת חדרים, ציסטרנות וחריצים תקינה. ללא עדות לאוטם, דימום או תהליך תופס מקום. לאחר הזרקת חומר ניגוד ללא הדגמת האדרה פתולוגית. החזר אות תקין מכלי דם גדולים אינטרהקרניאליים. ללא עדות להפרעה בדיפוזיה. לורדוזיס צווארי שמור. מעבר קרניו צרוויקלי בגדר הנורמה ללא צניחה של הטונזילות מתחת לפורמן מגנום. ללא עדות לתמטים, תזוזות או שינויים הרסניים בחוליות. ללא עדות למסות פרה או פרא ורטברליות. תעלה הספינלית גרמית ברוחב תקין. חוט השדרה בעובי תקין ללא עדות לאותות חריגים בתוכו. ללא עדות להאדרה חריגה לאחר הזרקת חומר ניגוד. בהסתכלות ספציפית על המרווחים הדיסקליים: ללא עדות ללחץ משמעותי על השק או השורשים. האם יתכן שלא ציינו בלטי דיסק שצויינו שנה קודם בMRI פוחדת שיש לי מה לחשוש עם אמינות הבדיקה. בנוסף מה עושה הלאה? עם הכאב יש לי כאבי קרקפת שורפים מעקצצים זה משפיע גם על הצוואר צימין וגם על הכתף עכשיו. הראש הרבה ? מה אני עושה עם זה לאן פונה כמו מה זה נשמע? MRI יכול לפספס משהו? הומלצה לי על זריקת חסימה עצבית יש לי מה לעשות כזה דבר?הוסף תגובה
תשובת מומחה שרפה בקרקפת ד"ר שלומית יוסט-כץ 03/02/2020 | 22:33ממצאי הMRI אינם מדאיגים. מציעה לך לפנות לבדיקת נוירולוג שינסה להבין את מהות בתלונות ויתאים לך טיפול. רפואה שלמההוסף תגובה
המשךסלי 03/02/2020 | 22:39זה אומר שהסריקה תקינה? ומה עם זה שבMRIצווארי כתבו לי בבלטים ובMRI של עכשיו לא צויינו הבלטים ממש זה אמין? לאור מה שחשבתי לאיזה כיוון עליי ללכת? האם אוכל להייעץ איתך כנויירולוגית? את מקבלת?הוסף תגובה
תשובת מומחה המשך ד"ר שלומית יוסט-כץ 03/02/2020 | 22:41אני מקבלת תוכלי ליצור קשר מחר בטלפון המצורף לתאום פגישה רפואה שלמה!הוסף תגובה
רגישות לקרינה אלקטרומגנטיתע 07/02/2020 | 17:09יתכן שהסימפטומים נגרמים מחשיפה לקרינה אלקטרומגנטית, כגון קרינת רדיו מטלפונים סלולריים, WIFI, מיקרוגל וכו' ממליצה לך על אתר אינטרנט בשם "ללא קרינה בשבילך", בהצלחה!!הוסף תגובה
המשךטלי 10/02/2020 | 21:43דר יוסט שלום רב, בהמשך למה שרשמתי שביצעתי MRIראש וצוואר במעייני הישועה שרשמתי שהמפענח לא רשם על בלטים שראו בMRI שביצעתי בתל השומר ב2018. זה הדליק לי נורה אדומה ולטענתם זזתי בצילום עמדתי על כך שיבצעו צילום חדש אז ביצעו צילום MRI צוואר חדש ואלו התוצאות: יישור של הלורדוזיס הצווארי הפיזיולוגי. מעבר קרניו צרוויקלי בגדר הנורמה ללא צניחה של הטונזילות מתחת לפורמן מגנום. ללא עדות לתמטים, תזוזות או שינויים הרסניים בחוליות. ללא עדות למסות פרה או פרא ורטברליות. תעלה הספינלית גרמית ברוחב תקין. חוט השדרה בעובי תקין לכל אורכו ללא עדות לסימני לחץ ניכר על חוט השידרה או מיאלופתיה. שינויים דיסקוגנים בגובה C7C6 C6C5 עם בלטי דיסק הקפי, ואימפרסיה זעירה על החללים התת עכבישים הקדמים. ללא האדרה פתולוגית חולייתית, אפידורלית, אינטרה מדורלית או רקמה רכה לאחר הזרקת גדוליניום לוריד. . בהסתכלות ספציפית על המרווחים הדיסקליים: C4C3:בלט דיסק עם מרכיב של בקע דסק לאחור מרכזי פוסטרו מדיאני עם לחץ מתון על קידמת השק. C5C4: בלט דיסק היקפי ואחורי עם מרכיב של בקע דסק לאחור מרכזי פוסטרו מדיאני עם לחץ מתון עד בינוני על קידמת השק. C6C5: בלט דיסק היקפי ואחורי עם לטרליזציה מתונה לאחור מימין והיצרות פתח הפורמן מימין.לחץ בינוני על קדמת החוט. C7C6 :בלט דיסק היקפי ואחורי ללא לחץ משמעותי על קדמת השק. הנקבים הבין חולייתים פנויים. אשמח לדעת לדעתך. והאמת שאני די בהלם שבMRI ראשון פיענחו צוואר ולא רשמו יותר מדי וכאן כל כך הרבה, זה מוריד לי מהאמינות בבדיקה. אשמח לקבל את עצתךהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
מיאסטניה גרביס
-
היפוטוניה
בדיקות קשורות
-
חומצה ולפרואית בדם
-
EEG
תרופות קשורות
-
ריזאטריפטאן
-
אוזנימוד (זפוסיה)
מונחים קשורים
-
קנבינואידים
-
אונה קודקודית
רופאים בתחום

ד"ר דוד אוריון נוירולוגיה
4.9 ( 18 חוות דעת )
"מיום הראשון שנכנסתי לדר אוריון הבנתי שנכנסתי לרופא שמבין ענין ושולט במה שיש לי וזה מקנה סופר ביטחון בזמן קצר פתר כל בעיה שצצה לי כל החברים שלי כבר יודעים מזה ד"ר אוריון"

ד"ר אופיר לוי נוירולוגיה
5 ( 11 חוות דעת )
"הגעתי לד"ר לוי עם תחושות משונות שהפכו לבעיה טורדנית לא ברורה. לאחר כמה ביקורים אצל רופאים אחאים ללא אבחנה מדויקת. הפגישה היתה ארוכה ויסודית מאוד, שאל שאלות והתעכב. הבדיקה היתה יסודית מאוד לצד כל הבדיקות שחוויתי עד כה. ולא רק שיצאתי עם הפניה גם עם טיפול יעיל. הרבה זמן יקר הלך לאיבוד אבל לפחות מצאתי. ממליצה מאד."
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים

פרופ' שלומית יוסט-כץ
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס
ד"ר ורוניקה צ'רנוחה