שלום
פורום כאבי ראש ומיגרנה
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל. פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין). נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן. פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית. במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות: * גידולי מוח ראשוניים * גידולי מוח משניים - גרורות * סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים: נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי פרכוסים משנית לגרורות מוחיות תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression) אירועים תרומבואמבוליים תסמונות פרהנאופלסטיות בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון. במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון: * מיגרנה * TENSION HEADACHE * CLUSTER HEADACH * כאבי פנים * HEMICRANIA CONTINUA * TRIGEMINAL NEURALGIA בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
שלום רובי 28/03/2012 | 08:20אבקש לקבל תשובה עניינית/מפורטת ככל האפשר: סובל כחצי שנה מכאבי ראש צד שמאל אחורי וצדדי של הראש,לאחר בדיקות תקינות וביקור אצל אחד המומחים הגדולים בתחום הוחלט על טיפול של חודשיים!! באינדוביס 25 פעמיים ביום+דפלפט כרונו 500 כדור וחצי ביום,רציתי לשאול האם תרופות אלו פסיכאטריות?ראיתי שיש איזה תופעת לוואי לדפלפט נראה לי של נשירת שיער+זה גם מיועד לכל מיני תופעות מניה-דיפרסיה וקוטביות (שתודה לאל אין לי דברים כאלה אלא רק כואב לי הראש)-אני די מפחד מזה-אודה להסברך,ובכלל האם זה מינון רגיל,ומדוע חודשיים לוקחים אותם? ובעיקר איך לפתע אחרי חצי שנה יעלמו הכאבי ראש בעקבות הטיפול-האם זה נהיה משהו כרוני? אודה לתשובתךהוסף תגובה
תשובת מומחה כאב ראש צד שמאל דר' דניאל עובד 28/03/2012 | 09:15רובי שלום, דפלפט 500 מ"ג + אינדוביס 25 מ"ג פעמיים ביום הוא טיפול מקובל לכאב ראש משמאל Paroxismal Hemicrania/Continua. למרות שדפלפט משמשת במקור כתרופה נוגדת פרכוס או מייצבת מצב הרוח, היא די יעילה בטיפול בכאב ראש מסוג זה. כמו לכל תרופה, גם לדפלפט ייתכנו תופעות לוואי, כמו למשל נשירת שיער, אך זה לא כל כך נפוץ. המינון שציינת הוא המינון המקובל ומשך הטיפול הוא לפחות ל-3 חודשים. לא ניתן לדעת בשלב זה אם יהפוך לכרוני או לא, לרוב לא. בהצלחה.הוסף תגובה
?רובי 28/03/2012 | 10:11לגבי הנשירת שיער חס ושלום,במידה וזה קורה מה עושים? כאילו אם מפסיקים ת'תרופה השיער חוזר לעצמו?כמו כן התופעה שרשמת שיש לי באנגלית? מזה בדיוק אומר מנסיונך,זה עובר מתישהו בדר''כ? כי אני מרגיש את זה כל הזמן חוץ מהשינה,הוסף תגובה
??רובי 28/03/2012 | 10:15כמו כן,ממה כאב כזה מוזר נובע ומנסיונך שראית כאלה זה עבר בסופו של דבר איך ומתי פחות או יותר?ואיך אני יכול לסייע לטיפול הזה לעזור(ניסיתי אלטרול בעבר+דיקור סיני קצר שגם לא עזר) אני פשוט מאוד פסימי כי זה נראה לי נס שזה יעבור לפתע,אני ממש סובל מזה ומודאג ומפחד שזה יישאר אצלי כל החיים-אני לא יכול לתפקד ככה....הוסף תגובה
ולארובי 28/03/2012 | 10:21הבנתי ממך אם אלו תרופו פסיכיאטריות שיכולות לעשות השפעות לא טובות למיניהם?הוסף תגובה
תשובת מומחה נשירת שיער דר' דניאל עובד 28/03/2012 | 22:26המצב הפיך עם הפסקת התרופה...הוסף תגובה
תשובת מומחה יעילות הטיפול דר' דניאל עובד 28/03/2012 | 22:26אם לא מנסים לא יודעים, תחכה ותראה...הוסף תגובה
תשובת מומחה תרופות דר' דניאל עובד 28/03/2012 | 22:27הן לא תרופות פסיכאטריות, אבל יש להם גם אפקט של מייצב מצב הרוח.הוסף תגובה
שאלהרובי 29/03/2012 | 08:29ד''ר,התחלתי ליטול את הדפלפלט ואני מאוד חושש מנשירה למרות שאמרת שזה לא שכיח,מה ניתן לעשות? כמו כן,לא קיבלתי תשובה לצערי האם מנסיונך סוג כאב כזה שאני חווה עובר בדר''כ/כרוני?,בערך כמה זמן וממה זה נובע הכאב הזה וכן מה ניתן לעשות כדי לעזור לטיפול להצליח?הוסף תגובה
?רובי 29/03/2012 | 10:40ומה פירוש הפיך?זה חוזר בדיוק לקדמותו אם חס ושלום זה קורה? ובאיזה נשירה בדיוק מדובר?הוסף תגובה
תשובת מומחה שאלה דר' דניאל עובד 29/03/2012 | 10:59לקוות שהשיער לא ינשר, ואם ינשר, להפסיק. אני לא יודע מה האבחנה שניתנה לך, כך שלא אוכל להתייחס לכאב. בהצלחה.הוסף תגובה
מדוע לא מתקבלת תשובה לכל השאלות???רובי 29/03/2012 | 12:15ומה פירוש הפיך?זה חוזר בדיוק לקדמותו אם חס ושלום זה קורה? ובאיזה נשירה בדיוק מדובר?הוסף תגובה
תשובת מומחה נשירת שיער דר' דניאל עובד 29/03/2012 | 18:17כדאי לשאול רופא עור...הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
מיאסטניה גרביס
-
היפוטוניה
בדיקות קשורות
-
דופמין בשתן ב-24 שעות
-
קובלט בדם
תרופות קשורות
-
ליסוריד
-
חומצה כנודאוקסיכולית
מונחים קשורים
-
רפורמת הקנאביס
-
מיגרנה (צדעת)
רופאים בתחום

ד"ר מוחמד הוארי נוירולוגיה
5 ( 12 חוות דעת )
"ד״ר הווארי רופא קשוב, סבלני ומקצועי - ממליצה עליו בחום:)"

ד"ר מיכאל רוטשטיין נוירולוגיה
5 ( 19 חוות דעת )
"הרגשתי שלרופא יש סבלנות, הראנו לו הרבה סרטונים ושאלנו הרבה שאלות ונענו בסבלנות ועל הכל. הגענו אחרי חוויה פחות טובה עם רופא אחר והרגשנו שהגענו לכתובת הנכונה"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים

פרופ' שלומית יוסט-כץ
ד"ר ורוניקה צ'רנוחה